Máte oboch rodičov?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Ako ste na tom s rodičmi?

Mám oboch rodičov
333
73%
Rodičia sa rozviedli/nežijú spolu
81
18%
Stratil som jedného z rodičov
37
8%
Už nemám ani jedného z nich
2
0%
Svojich biologických rodičov nepoznám
2
0%

Celkom hlasov: 455

nesquik_7
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa nesquik_7 »

depka : nehovor tak! aj ked bol aky bol ale bol to tvoj otec :!:
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Mám oboch rodičov a môžem povedať že skvelých. Neviem si predstaviť aký by som bol, keby ma nevychovali obaja tak ako ma vychovali.
Ďakujem im za všetko čo pre mňa spravili.
jurino88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurino88 »

niektory ludia to beru inak ale aj tak rodina po kope su len same hadky :(
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Byvam s mamou a starsim bratom. Tatko...nepoznam ho a nechcem, ked som sa narodil bolo mu zatazko prist vobec do porodnice, bolo mu zatazko sa o mna vobec kedy aspon zaujimat.

Mama je super, osobnost ktora mi davala a stale dava vsetko mi v zivote treba. Ked k tomu pridam uzasnu tetu so strykom, nic mi nechyba a nic by som nechcel inak.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Drago napísal:Mam oboch, moja mamca je skvela, neviem to povedat inymi slovami, proste ju respektujem.

Otec, no to je zvlastna kapitola, sice nie je alkoholik ( vdaka bohu ) ani nas nebije a citim, ze ma ma rad ale proste nie je to ono. Furt ale FURT ma buzeruje kvoli skole, tiez komunikacia s nim je niekedy tazka, dokazem sa s nim pochytit za kazdu malickost, urcite za to mozem aj ja, vo vztahu podla za problemy vzdy zodpovedaju obaja, aj mama ma z toho nervy, ze kto nas ma furt pocuvat, ale budem sa to snazit, uz len kvoli nej, vylepsit. :)

/btw. k+ za fakt dobry topic :wink:
U mna je to presne tak isto :P.Mama je tiez skvela ale dost tlaci na moje vysledky v skole kedze som lajdak co jej mam absolutne za dobre.

Otec je kazdy den doma a je ten kto musi mat vzdy pravdu.Ma svoje nazory ktore neovplyvni ani matka nai ja.A fakt s nim sa tiez pochytim kvoli kazdej malickosti ako je napriklad ked poviem ze notebook zapajam na telku cez S-Video.A on mi povie nie zapajas ho cez CVBS.A ja mu poviem ze oco ja viem aky mam kabel ja viem ako ho zapajam.Ale on si stale svoje.Ale v celku mam slusnu rodinku :P
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

ked si tu tak čitam prispevky pred tym, veľa ludi nema bud mamu alebo otca. je to dost smutne, rodina by mala byt kompletná, inak to nefunguje tak ako ma(čest vynimkam). ked niekto umre to je ina vec(odpočivaj v pokoji :smt037 )ale ked sa rozidu je to len ich vlastná vina. pokial sa brali v kostole jasne sa ich farar(či kto to sobasi ja neviem) pyta niečo v tom zmysle"že či sa o nu bude starat v biede chude chorobe, po celý svoj život"..........(aj ked rozvod z sobasa v kostole je o dost komplikovany ale da sa), ked sa brali niekde na matricnom urade(alebo tam niekde v nejakej sope=nechcem tym nikoho urazit, aj moji rodicia su tam zosobaseny) tam sa lahsie rozvadza, staci tusim udat dovod. ale načo sa potom ti ludia beru? najviac trpi decko ked neje rodina kompletna a pokial sa v takejto rodine zanedba vychova tohto potomka tak vo vacsine pripadov je z toho potom zle.........

neviem si prestavit ze by som nemal jedneho z mojich rodicov
mam mamu aj otca, mama prisna teraz najma ohladom skoly , otec si rad vypije(este nie je alkoholik) ale nikdy neurobil nic necestne(aj ked niekde najde srob na zemi tak sa pyta ze kto ho stratil :) )nevlastnu sestru mam zije v rakusku vychadzam so vsetkymi dobre........aj ked ono zalezi od pocasia, nalady, stavu "stastia"...........ale aj ked niečo nevíde a pohadam sa s nejakym clenom rodiny(zijem este s antifackym dedom :D )nema zmysel sa nad tym rozculovat ved
quia pulvisis es et in pulverem reverterisis (alebo tak nejako uz si to presne nepamatam :D )
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

jurino88 napísal:niektory ludia to beru inak ale aj tak rodina po kope su len same hadky :(
presne, my sa doma hadame aj koli ko*ot... ja som si uz zvykol..
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ta moja rodina s kt. zijem (t.j. bez surodencov) je matka kt. v kuse husti do babky a babka kt. v kuse husti do matky.. a ja medzi nimi s usmevom jem kapra :?
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Aj ja patrim medzi tych stastlivcov, ktori maju oboch rodicov.. S ocom vychadzam viac ako dobre, dokazeme sa bavit o hocicom,navyse aj jeho povolanie mi je velmi blizke takze s nim travim vela casu.. Takze medzi nami v podstate ani nedochadza k vymene nazorov...S mamou sa sem tam pohadam,to je jasne,ale su to len tie "´bezne" zalezitostie...
Ale som velmi vdacny ze ich mam,ani nahodou by som nevedel a ani si nechcem predstavit zivot bez nich..Preto im patri jedno velke DAKUJEM..
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

otec,mama :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Mám oboch a som rád. Matka je zaklad rodiny , ona nas drží nad vodou... otec je taky flakač jak já ale má umna velky rešpekt lebo je majitel firmy pritom robí reportáže a závodí na automobiloch.. a lubi sa mi že ma taky svoj vlastný štýl. Niekedy dosť pil ale nevyustilo sa to do problemov a už je všetko v poriadku. Mam ich velmi rád oboch :)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

no mam obidvoch a som rad a mam ich rad :wink: obidvaja su poctivi a staraju sa omna a mojich bratov....a vlastne moj najstarsi brat je mi uz ako druhy otec....lebo normalne zaraba dava mi love vari mi a tak....cize mam troch rodicov :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Nemam a zavse to ma aj svoje vyhody .... 8)
ffnatic
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ffnatic »

žijem len s mamou a s druhým otcom,ale je lepší ako ten oj pravý!!!!
ten je total opilec :D
enya77
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa enya77 »

ja mám oboch rodičov :) , ale posledné 2 roky ocino pracuje v Anglicku :( ... síce chodí domov skoro každý pol rok ako to vyjde no napriek tomu mi chýba. NO zase ked príde tak je to taký divný pocit bo tu nie je celý rok a nevie ako co tu beži a tak síce sa rozprávame teda ja sa snim nerozprávam cez net, ale pre mna je to zvláštna situácia ked je doma. Som veľmi stastná, ale zaciatky boli pre mňa ťažké. Už som si zvykla, no niekedy prevládal pocit ze si asi nezvyknem ked sa vráti ze ako to bude vyzerat, ale je to fajn.
no je to zvlástne ked je len jeden rodic doma...
Bude štastný tak ako to máte, lebo každá vec je z určitých dôvodov a treba si z nej zobrať poučenie... :)
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Mám síce oboch rodičov a žijú spolu, no sú veľmi blízko k rozvodu (teda aspoň ja mám z toho takéto pocity)... Niekedy si však myslím, že by to tak bolo lepšie... :?
Mamička momentálne viac žije v Anglicku, kvôli peniazom a s otcom si fakt nemajú čo povedať (resp. ona by mu mala čo povedať, no on sa o to nezaujíma a nie je ochotný ju vôbec počúvať)...
V tomto vzťahu existuje len krik, ignorácia, plač a nezáujem...
Keď sa ho na Vianoce spýtala, či má pri ňom zostať, odpovedal jej, nech mu ešte zarobí na auto....- tak nech tam ide ešte aspoň na rok....
Je to blbec... a vyčíta jej to napriek tomu, že ju tam sám poslal.... :shock:
ucen
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ucen »

ja mam iba mamu ,, otec mi zomrel pre rokom :(
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

do svojich asi 11tich rokov som zil s otcom aj s mamou (biologickou). otec bol tvrda ruka, vedel nakricat, ale jednoznacne aj pochvalit, podporit ma, ukazat ako to vo svete "chlapov" chodi :D. proste bral ma medzi kamaratov na rozne futbalove zapasy a pod. mamka bola vzdy ochotna, dobra a dobrosrdecna. ale asi v 11 tich rokoch otec zacal mamu podvadzat, dokonca ma zobral na dovolenku s jeho "buducou". mama sa to dozvedela mojim a sestrinim bonzom a mozno je to aj tak lepsie.... otec sa odstahoval po roznych konfrontaciach (samozrejme nie fyzickych) a zije so svojou priatelkou. mama si nasla noveho priatela, mojho otcima, ale s nim je moj vztah katastrofalny. v nasej domacnosti zije priblizne 3 roky a za ten cas sme k sebe vobec neprehovorili. len nieco vo zmysle, ked sme navzajom nieco potrebovali a vedeli sme, ze ten druhy to vie urobit lepsie. s mamou ale vychadzam ajtak vyborne, ako spravny fyzik ine sfery vplyvu zanedbavam :D. s otcom mam aj dnes prijemne vztahy, ked nieco potrebujem vzdysa mi snazi vyhoviet a mama taktiez. musim povedat, ze mam vybornych rodicov, hoci im to velmi nedavam najavo. ale to je uz ina kapitola. otec s mamou pochopitelne komunikuje, ziadne embargo nie je :). podla mna je toto ukazka typickej rodiny 21. storocia, azda ta komunikacia s otcimom je v idealnom pripade lepsia. je to ale spravny smer vyvoja ludstva?
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

mam oboch rodicov a som stastnyy lebo rodina je u mna vpredu :) aj ked niekedy ma vedia nastvat ale je to len pre moje dobroo to co robia takze moj hnev je bezpredmetnyy (niekedy)
Mark2BT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Mark2BT »

Mám oboch rodičov. :)
Napísať odpoveď