Máte oboch rodičov?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Ako ste na tom s rodičmi?

Mám oboch rodičov
333
73%
Rodičia sa rozviedli/nežijú spolu
81
18%
Stratil som jedného z rodičov
37
8%
Už nemám ani jedného z nich
2
0%
Svojich biologických rodičov nepoznám
2
0%

Celkom hlasov: 455

Motion Blur
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Motion Blur »

Nech si vravi kto chce co chce, musia byt obaja, inak to nie je ono.
NESUHLASIM.Ja mam len otca a nahradza mi oboch.S mamou si to neviem predstavit.A som spokojny ze nemam mamu lebo ta bola 3-krat horsia nez moj otec.Ved preto som u otca,mama sa nechcela o mna starat. :(
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Mám oboch rodičov...ale pred rokom sa rozviedli a teraz bývam dva mesiace v novom byte...mám to tu dobre zariadené..ale aj tak by som bol radšej,keby to dopadlo aj inak...v byte bývam sám s maminou...ale mám aj brata...ten býva s tatom..(aj napriek tomu,že sme boli zverení do výchovy mamine)...bolo mi to strašne ľúto,keď sme sa sťahovali...ale život ide ďalej..a bolo by zbytočné sa nad tým trápiť,pretože môj problém by to aj tak nevyriešilo...mám 16,takže som ešte stále v štádiu "formovania"..obaja sú však mojími rodičmi a mám ich veľmi rád...
Niekedy to však n asrdiečku zabolí,keď som sám doma(pretože inokedy by bol doma tatko,brat alebo pes..ale takto som sám-keď nieje mamina doma)...ako napríklad teraz...moju "sestru" mi robí moja priateľka..je to ako keby som sa rozprával so spriaznenou dušou..je mi kamarátkou,priateľkou i milenkou..je mi všetkým...milujem ju..ona mi to dosť zľachčuje..a veľmi jej za to ďakujem..(verte,či nie,ale po dopísaní toho konca som sa rozplakal :cry: )...čo už.. :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Foter uz nezije, dakujem mame za vsetko co pre mna robi ale to kazdodenne pi*ov*** by si uz mohla odpustit. :roll:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Sheep napísal:to kazdodenne pi*ov*** by si uz mohla odpustit. :roll:
no od toho tu predsa je.. uvidíš ty budeš ešte viac pi***** do svojich detí.. ver mi
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

My sme najprv zili v Prahe a tam som sa aj narodil, avsak rodicia neboli manzelia. Preto z nejakych krestanskych dovodov v mojich 9 rokoch sme sa prestahovali na Slovensko a otec ostal v Cesku. Navstevujem ho tak 2x za rok.
Aj ked bol na mna otec dost prisny, radsej by som ostal s nim v Cechach.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

mam, ale neziju spolu :) a tak je to lepsie.. otec nemoze byt s jednou zenou velmi dlho(aj ked s mamou vydrzal najdlhsie). mam s nimi uplne perfektny vztah aj ked s otcom som velmi malo..chyba mi jedine to ako sme niekedy pozerali futbal v telke ako sme kecali o vselicom..jedina negativna vec je, ze si zacinam uvedomovat, ze som taky ako moj otec :) ale aj tak ich obidvoch lubim a som vdacny za to, ze moji rodicia su taki skveli ludia
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

Ja mam oboch rodicov. Ale rozisli sa asi pred 6 rokmi, mamca si nasla ineho, otec jej asi nevyhovoval.Zijem spolu so segrou s mamou.. Otec odisiel do ameriky a myslel som si ze ho uz tak skoro neuvidim(ale potom si ma raz riadtel so segrou zavolal do riaditelne a tam som prezil asi najkrajsi okamih zivota:) ..si domyslite kto tam bol..) Odftedy si otec nasiel priatelku , zatial sa len rozbiehaju ale myslim ze to ma buducnost,, z druhej strany mi pred 2rokmi pribudol brat(mamca+jej priatel), myslel som si ze to bude katastrofa..ale je to zvladnutelne :) koniec koncov v poslednom case sme so segrou(19 , ja 17) sami doma , zvladame to a aspon sa trosku naucim samostatnosti :)
s oboma rodicmi mam dobry vztah :)

Uvidime co este osud prinesie :)
Chobotik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Chobotik »

mno ja to mam trosku zlozitejsie :) rodicia sa rozvieli ked som mal 4 a oco si zobral zenu brata mojej mami :D uz maju aj decko a mama je sama len so mnou :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nastastie mam oboch rodicov ... aj ked nie vzdy je to lahke, pretoze som sa vzdy snazil byt so vsetkymi starostami samostatny a riesit si veci po svojom s tym ze nikoho nebudem s tym zatazovat ... to ma trosku odcudzilo od rodicov, lebo ked pocuvam ako sa syn s mamou rozpravaju o synovych laskach a tak .. no proste to som nikdy nerobil ... u tatka je len jediny problem, ze mame obaja rovnaku povahu a aj ked to znie cudne tak sa kvoli tomu casto posekame .. nechapem sice ako moze rovnaky pristup k veci takto komplikovat situaciu, ale je to tak ... ale zas je to specificke, ze ked zvysime s tatkom proti sebe hlasy tak jako sme sa nasrali, tak sa zas ukludnime a potom fungujeme dalej jak keby sa nic nestalo, lebo vieme ze jeden od druheho budeme nieco potrebovat :-) ... mama dokaze dat najavo ze je nastvana na mna a relativne dost dlho jej to vydrzi, ale aj ona uz zacina pomaly chapat ze to ze sa urazi jej absolutne nepomoze :-) ...

... inak co ma fascinuje je fakt ze nasich vytocia detaily viac ako vaznejsie veci ... uvediem priklad ... rano ma tatko zdrbe ze mam neporiadok na stole, vecer mu udrbem nechtiac z auta vyfuk v podstate vlastnou vinou a nic mi nepovie, len sa uje*ava ze som fakt fasa sofer :-) ...
puzzle
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa puzzle »

Najprv som sa zamyslel, ze o com bude tento prispevok. Ze sak asi kazdy bude pisat, ze mam mamu, otca ... hm ako tak citam tak vela z vas malo podstatne tazsie zivoty a pred kazdym, kto to zvladol skladam klobuk. Obdivujem vas naozaj. Je tu skutocne vela silnych osobnosti, ludi, co vela prezili ... zelam vela zdaru

PS: ja pohodovy zivot s rodicmi, bratia sa uz odstahovali, zijeme si kludne a nikdy sme nemali problemy. Hm. Dokonala idylka.
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

zatial mam obidvoch... momentalne v egypte... takze doma zuuurka :D
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Rodičov mám oboch a som rád pretože inak si to neviem predstaviť. Síce ešte len končím strednú ale mám skoro úplnú samostatnosť a nerobím problémy takže ma vychovali asi dobre... S mamou vychádzam výborne s otcom tiež aj keď nie je tak často doma lebo pracuje ako vodič kamiónu ale keď je doma tak tiež nadštandardné vzťahy
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

musim poklopat po dreve ze mam oboch a sme stastna rodinka (aj ekd to sem tam skripe no..ale bez toho by to neslo)
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

mam oboch rodicov, je to u nas celkom v pohode, az na nejake tie obcasne hadky s mamou...niekedy jej proste vobec nerozumiem a nechapem preco sa somnou aj 2 tyzdne poriadne nebavi, aj som sa to pokusal parkrat zistit o co ide ale nepomohlo tak ju proste ignorujem aj ja...niekedy to bolo tak dost casto teraz uz to je par mesiacov celkom ok...a s ocom som nikdy nemal ziadny problem, nikdy sme sa nepohadali, aj ked som vyviedol nejaku kravinu tak mama urazena a oco v pohode...
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

tema zamerana na otazku Mate oboch rodicov, najprv som nevedel ako hlasovat, hlasoval som ze mam oboch ale kebyze sa to da o mesiac zmenit tak by som volil moznost c.2
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »

nastastie mam oboch neviem co by som robil bez jedneho z nich :cry:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Emkej napísal:nastastie mam oboch neviem co by som robil bez jedneho z nich :cry:
to co mi vsetci co mame iba jedneho ;) ..
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

midnight_man napísal:to co mi vsetci co mame iba jedneho ;) ..
hmm blbe no... aspon mas priklad, ze takto nie... treba mat obidvoch...
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

mam obidvoch :)
Murder_Inc
Star
Star

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

Otca som stratil, ked mi bolo 8 rokov. Zabil sa pri autonehode. Nanestastie to bolo prave pred sviatkami (6.12.) Moja mama a dvaja moji bratia mi vynahradzovali vsetko, co som potreboval. Otca si uz ani nepamatam. Prvy po strate bol hrozny, ale potom som sa s tym zmieril.
Napísať odpoveď