1.4.2007 je ale monitor zo SJ, takze maturity sa na tento den presunut nemozuZHNiLa_KaCHNa napísal:MILI STUDENTI!!!NAKOLKO MI MINISTER SKOLSTVA OZNAMIL ZE DOPOSIAL NEZNAMYM PACHATELOM BOLI ODCUDZENE MATURITNE TEMY JE PISOMNA MATURITA PRESUNUTA NA 1.4.2007...BLIZSIE INFORMACIE OZNAMIME V KRATKYCH SPRAVACH NA SVT1 O 19.00
>> MATURITA 2007 <<
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
-
bezzuba_pirana
Medium Expert
ZHNiLa_KaCHNa napísal:MILI STUDENTI!!!NAKOLKO MI MINISTER SKOLSTVA OZNAMIL ZE DOPOSIAL NEZNAMYM PACHATELOM BOLI ODCUDZENE MATURITNE TEMY JE PISOMNA MATURITA PRESUNUTA NA 1.4.2007...BLIZSIE INFORMACIE OZNAMIME V KRATKYCH SPRAVACH NA SVT1 O 19.00
lol, ako dobre, prvy april, niekto si zasa vystrelil, to uz ako ta kambodza a nakoniec boli z toho halusky, sak sa uvedomte vsetci, kazdy si vymysla ako sa da
p.s.: a urcite mali na celom ministerstve iba jednu kopiu tych tem
p.p.s.: to ste tu vsetci na drogach?
Som predchvilou cital tie papiere co boli poslane do skoly, a ze na Slovencinu si môžme doniest jedlo(ale nesmieme vyrušovať- teda nemôžme mlaskat) a ľubovolný napoj. Hmmm teda ked si zoberem plechovku piva- bude to velký problém????
Alebo si ho prelejem do flasky od fanty
.
Vsak poznate tu pesnicku "Som na pive zavysly,....."
Alebo si ho prelejem do flasky od fanty
-
bezzuba_pirana
Medium Expert
naaa, no problem, my bereme ploskackuscrat napísal:Som predchvilou cital tie papiere co boli poslane do skoly, a ze na Slovencinu si môžme doniest jedlo(ale nesmieme vyrušovať- teda nemôžme mlaskat) a ľubovolný napoj. Hmmm teda ked si zoberem plechovku piva- bude to velký problém????
Alebo si ho prelejem do flasky od fanty.
J*bat matury, hlavne ze nam chuti chlast!![]()
-
smutko8882
Light Expert
-
misokgb
King
Kazdy normalny musi uznat, ze tymto temam sa ANI JEDNYM neda verit na 100%, kedze minuly rok sa daco dostalo von, mohlo sa aj tento rok... Je to jedno, v kazdom pripade som si precital vsetky tieto temy, v mysli prebehol, ze co by som o tom mohol napisat, ale nejak sa tym nezatazoval, mal som na pamati to, ze dnes mozu padnut uplne ine temy. OMG sak je to len sloh, kazdy musi zvladnut dve A4ky za 4 hodiny. A v podstate im ide o upravu ako taku, gramaticku spravnost a chyby aby neboli... Za 4 hodiny sa to naucim aj naspamat omg, takze chyby nejak vylucujem, resp. chcem vylucit...
Tak ja idem, drzim palce vsetkym, len sebe nie, bo potom to kto napisae za mna. Inak stres nemam, len som strasne rad, ze ma neboli zub, cely vikend ma bolel, ani pohotovost u zubara nepomohla... Takze letsgo maturita

Tak ja idem, drzim palce vsetkym, len sebe nie, bo potom to kto napisae za mna. Inak stres nemam, len som strasne rad, ze ma neboli zub, cely vikend ma bolel, ani pohotovost u zubara nepomohla... Takze letsgo maturita
-
makaveli
King
takze, tu su temy... sa mi zda, ze na nete sa z nich neobjavila ani jedna (polepsili sa oproti minulemu roku ked boli na nete vsetky asi 3/4 hodku pred maturitou, ale pripadali mi take blbe, ze som si povedal, pri tolkych verziach tieto urcite nebudu
a boli)...:
1.Slavnostny prejav pri prilezitosti 100ho vyrocia zalozenia kniznice
2.Clovek od ktoreho sa mame stale co ucit
3.Tusim kam kraca ludstvo -. premyslam kam mam kracat ja
4.Miesto kam sa stale rad vraciam
1.Slavnostny prejav pri prilezitosti 100ho vyrocia zalozenia kniznice
2.Clovek od ktoreho sa mame stale co ucit
3.Tusim kam kraca ludstvo -. premyslam kam mam kracat ja
4.Miesto kam sa stale rad vraciam
-
misokgb
King
Takze, hotovo. Bolo to super
Vsetko v poho, dal som si trojku - 3.Tusim kam kraca ludstvo -. premyslam kam mam kracat ja. Rozsahovo som necistopis mal na dve aj viac stran, ibaze na koncept som to napisal prva strana strasne natlacene a druhu som musel brutalne roztiahnut. Nie som ziadny Sturov kkt, ale tak podla mna som to napisal VELMI dobre
Dokonca nemcinarka si to citala, nasla "az" tri chyby, ktore som si hned opravil, takze bez chyb by to malo byt a povedala, ze je to SUPER, ze by to odomna necakala, tak tedy, dufam, ze prejdem aj z nemciny
Ale nie. No a dalsej ucitelke, ktorej som to odovzdal hotove povedala zas, ze velmi pekna uprava
OMG akoze som happy celkom, ze to takto fajn vyslo
Tema lahka, pisat sa dalo a dalo, nemcinarka dostala z toho orgac podla mna
Co som si 100% isty, tak 4ku ani 5ku nedostanem. Ako minimalne trojka, ale dufam, ze to bude aspon dvojka, ked si to tak vezmem, chyby v podstate nemam a obsahovo to bolo tiez celkom slusne... Rozsah dodrzany. Vole ked dostanem jedna abo 2
No zas ostanme pri zemi, 3 minimalne, s cim som spokojny, mozno dva
Telefon furt zapnuty, vibracny rezim, este segri som sa pytal skrz SMS, na ciarku a makcen
Dopadlo to fajn, temy slusne. Dufam, ze ste obstali podobne
BTW: jak sa odvazuje kravata?
BTW: jak sa odvazuje kravata?