>> MATURITA 2007 <<

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
misokgb
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:MILI STUDENTI!!!NAKOLKO MI MINISTER SKOLSTVA OZNAMIL ZE DOPOSIAL NEZNAMYM PACHATELOM BOLI ODCUDZENE MATURITNE TEMY JE PISOMNA MATURITA PRESUNUTA NA 1.4.2007...BLIZSIE INFORMACIE OZNAMIME V KRATKYCH SPRAVACH NA SVT1 O 19.00
1.4.2007 je ale monitor zo SJ, takze maturity sa na tento den presunut nemozu :P
bezzuba_pirana
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa bezzuba_pirana »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:MILI STUDENTI!!!NAKOLKO MI MINISTER SKOLSTVA OZNAMIL ZE DOPOSIAL NEZNAMYM PACHATELOM BOLI ODCUDZENE MATURITNE TEMY JE PISOMNA MATURITA PRESUNUTA NA 1.4.2007...BLIZSIE INFORMACIE OZNAMIME V KRATKYCH SPRAVACH NA SVT1 O 19.00

lol, ako dobre, prvy april, niekto si zasa vystrelil, to uz ako ta kambodza a nakoniec boli z toho halusky, sak sa uvedomte vsetci, kazdy si vymysla ako sa da :) a je len na rozumnych ludoch, ze si to nepripusti a nenecha si skazit naladu a zbytocne sa nervovat :)

p.s.: a urcite mali na celom ministerstve iba jednu kopiu tych tem :D a taketo uniky tesne pred nikomu uz zily rezet nebudu :D

p.p.s.: to ste tu vsetci na drogach? :D sak 1.4. je nedela :D kokso :D :D
scrat
Novice
Novice

Príspevok od používateľa scrat »

Som predchvilou cital tie papiere co boli poslane do skoly, a ze na Slovencinu si môžme doniest jedlo(ale nesmieme vyrušovať- teda nemôžme mlaskat) a ľubovolný napoj. Hmmm teda ked si zoberem plechovku piva- bude to velký problém????
Alebo si ho prelejem do flasky od fanty :D .

Vsak poznate tu pesnicku "Som na pive zavysly,....."
bezzuba_pirana
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa bezzuba_pirana »

scrat napísal:Som predchvilou cital tie papiere co boli poslane do skoly, a ze na Slovencinu si môžme doniest jedlo(ale nesmieme vyrušovať- teda nemôžme mlaskat) a ľubovolný napoj. Hmmm teda ked si zoberem plechovku piva- bude to velký problém????
Alebo si ho prelejem do flasky od fanty :D .

Vsak poznate tu pesnicku "Som na pive zavysly,....."
naaa, no problem, my bereme ploskacku :) mame teke motto:
J*bat matury, hlavne ze nam chuti chlast! :D
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

mna uz chyta panika/des/ stres / :cry:
a co vy ?
( do teraz som bol v poho mal som all na haku ale teraz uz nie ) :(
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

R1k1nko napísal:mna uz chyta panika/des/ stres / :cry:
a co vy ?
( do teraz som bol v poho mal som all na haku ale teraz uz nie ) :(
nic to so mnou zatial nerobi. uvidime rano.. ze kolko casu stravim na vecku :lol:
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

ludkovia..kukali ste spravy,??ziadne temy nezverejneen...nebojte dako bolo dako bude
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

A to sa uz maturuje???? :o :cry:
scrat
Novice
Novice

Príspevok od používateľa scrat »

no ja niesom nervozny, pisem so spoluziackou, a mi poslala temy ze ci mam take iste. Ja som jej poslal dalsich 5 verzii, tak teraz je ona nervozna :lol: co uz.
Rozmyslam zeby som konecne pozrel ze co sa v ktorom zanry pise a co sa tam ma pouzit :wink:
SHiFT3R
Novice
Novice

Príspevok od používateľa SHiFT3R »

Tie temy co tu boli o stranu dozadu, tak je to blbost. Lebo niektore vyrazy by zrejme slovencinar nemohol ani napisat, napr. cesky vyraz "zahajenie". Jedine, ze by temy vyberal minister skolstva, cerveny fic-sudruh
smutko8882
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa smutko8882 »

Popijam treti poharik vinka a stres zrazu opadol :lol:
Sparrow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sparrow »

Vsetkym zajtrajsim maturantom prajem vela zdaru, triezve uvazovanie a hlavne malo stresu. :) P.S. Ja uz mam sracky az v botach. :smt022
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

Sparrow napísal:Vsetkym zajtrajsim maturantom prajem vela zdaru, triezve uvazovanie a hlavne malo stresu. :) P.S. Ja uz mam sracky az v botach. :smt022
taktiez vela dobrych myslienok zelam :) a spravny tiez slovosled aby mali ste :)
ja tie sracky budem az v stredu a v piatok :surrender:
spanoo13
Light Expert
Light Expert

HAHAHA

Príspevok od používateľa spanoo13 »

Rad by som podotkol, ze temy sa budu losovat zajtra tesne pred tym nez ich zverejnia...
Takze chcem vidiet toho machra co bude vediet na 100% predpovedat ake to budu :lol:
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

aspon keby ste vedeli ake sa mozu vylosovat :shock:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Kazdy normalny musi uznat, ze tymto temam sa ANI JEDNYM neda verit na 100%, kedze minuly rok sa daco dostalo von, mohlo sa aj tento rok... Je to jedno, v kazdom pripade som si precital vsetky tieto temy, v mysli prebehol, ze co by som o tom mohol napisat, ale nejak sa tym nezatazoval, mal som na pamati to, ze dnes mozu padnut uplne ine temy. OMG sak je to len sloh, kazdy musi zvladnut dve A4ky za 4 hodiny. A v podstate im ide o upravu ako taku, gramaticku spravnost a chyby aby neboli... Za 4 hodiny sa to naucim aj naspamat omg, takze chyby nejak vylucujem, resp. chcem vylucit...

Tak ja idem, drzim palce vsetkym, len sebe nie, bo potom to kto napisae za mna. Inak stres nemam, len som strasne rad, ze ma neboli zub, cely vikend ma bolel, ani pohotovost u zubara nepomohla... Takze letsgo maturita :P ;) :twisted:
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

takze, tu su temy... sa mi zda, ze na nete sa z nich neobjavila ani jedna (polepsili sa oproti minulemu roku ked boli na nete vsetky asi 3/4 hodku pred maturitou, ale pripadali mi take blbe, ze som si povedal, pri tolkych verziach tieto urcite nebudu :D a boli)...:

1.Slavnostny prejav pri prilezitosti 100ho vyrocia zalozenia kniznice
2.Clovek od ktoreho sa mame stale co ucit
3.Tusim kam kraca ludstvo -. premyslam kam mam kracat ja
4.Miesto kam sa stale rad vraciam
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

nechcel by som :D hehehe

ja to uz mam 2 rocky za sebou :)
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Takze, hotovo. Bolo to super :) Vsetko v poho, dal som si trojku - 3.Tusim kam kraca ludstvo -. premyslam kam mam kracat ja. Rozsahovo som necistopis mal na dve aj viac stran, ibaze na koncept som to napisal prva strana strasne natlacene a druhu som musel brutalne roztiahnut. Nie som ziadny Sturov kkt, ale tak podla mna som to napisal VELMI dobre :) Dokonca nemcinarka si to citala, nasla "az" tri chyby, ktore som si hned opravil, takze bez chyb by to malo byt a povedala, ze je to SUPER, ze by to odomna necakala, tak tedy, dufam, ze prejdem aj z nemciny :D :D Ale nie. No a dalsej ucitelke, ktorej som to odovzdal hotove povedala zas, ze velmi pekna uprava :D OMG akoze som happy celkom, ze to takto fajn vyslo :) Tema lahka, pisat sa dalo a dalo, nemcinarka dostala z toho orgac podla mna :D Co som si 100% isty, tak 4ku ani 5ku nedostanem. Ako minimalne trojka, ale dufam, ze to bude aspon dvojka, ked si to tak vezmem, chyby v podstate nemam a obsahovo to bolo tiez celkom slusne... Rozsah dodrzany. Vole ked dostanem jedna abo 2 :D No zas ostanme pri zemi, 3 minimalne, s cim som spokojny, mozno dva :) Telefon furt zapnuty, vibracny rezim, este segri som sa pytal skrz SMS, na ciarku a makcen :) Dopadlo to fajn, temy slusne. Dufam, ze ste obstali podobne :)

BTW: jak sa odvazuje kravata? :D
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

misokgb napísal:
BTW: jak sa odvazuje kravata? :D
ja si ju necham do stvrtka zaviazanu :lol:
Ja som si vybral TEMU 2 vahal som medzi 2 a 3.....
Tiez to vidim na dobru znamku.
Prvy ucitel (admin ) tak tam sme si mohli radit ....
u Druheho uz nie ale ta dosla za nami a ukazovala nam chyby :)
Ale psst .... :P
Napísať odpoveď