A kravata sa odvazuje tak, ze potiahnes to co mas okolo krku
>> MATURITA 2007 <<
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Myslim, ze v zivote som nenapisal lepsie sloh
Zobral som 2... charakteristika rulezzz
Temy boli celkom dobre, cakam okolo 60-70% A u nas sa v pohodicke kecalo, neboli ziadne problemy... Jeden kamos to dokonca cele prepisal z tahaku... Doma mu mama napisala charakteristiku brata
A temy sme vedeli asi 20 min. predtym ako nam povedali, prisla SMS 
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
taktiez som pisal 3ku. od nas pisala jedna holka zo vsetkych tu 1.
dost hlupa tema a aj ona.
inak ta uvaha mala byt o medziludskych vztahoch viacmenej. cize ziadne sci fi
myslim si ze lepsia tema ani nemohla byt na uvahu. krasna tema o ktorej sa dalo pisat a pisat. len keby som nepisal tak pomaly (napisal som 2 strany a 10 riadkov z tretej) horsie ako 3ka nebude. odj*bal som sa na rozdeleni slova buducnost
budu-cnost
viem som lama ale v tje chvili som na to nemyslel. az potom mi doslo ked som si ulavoval na wc. nam normalne zobrali telefony a zapisovali kto kedy siel na kratku prestavku (2-3 minuty)
oficialny cas bol u nas od 9-13.
myslim ze sa dalo. kamaratka si vecer napisala charakteristiku osoby- mamy. po tom co sa tato tema objavila prepisala cely tahak a odovzdala nieco po hodine.
inak ta uvaha mala byt o medziludskych vztahoch viacmenej. cize ziadne sci fi
myslim si ze lepsia tema ani nemohla byt na uvahu. krasna tema o ktorej sa dalo pisat a pisat. len keby som nepisal tak pomaly (napisal som 2 strany a 10 riadkov z tretej) horsie ako 3ka nebude. odj*bal som sa na rozdeleni slova buducnost
oficialny cas bol u nas od 9-13.
myslim ze sa dalo. kamaratka si vecer napisala charakteristiku osoby- mamy. po tom co sa tato tema objavila prepisala cely tahak a odovzdala nieco po hodine.
ci boli super temy!!! nevedela som si vybrat z poslednych troch....velmi dobre...nakoniec som pisala na tretiu a odovzdala som druha:) nechapem naco tie 4 hodky....je to o tom ci ta napadne ci nie....ak nie smola,potom stresujes a napises blbkovinu:) inak matura=zbytocna formalita!!!!vsetky tie vycakane dievky,boze z toho je ta sprosta trema:D
Ja som pisal charakteristiku
myslel som, ze zo seba nevypotim viac ako stranu a pol, ale nakoniec som tam popisal tolko bludov, ze som to mal na dve a pol strany, takze spokojnost u mna... dufam ze tam nebude vela chyb...
Ono by to nebolo take stresujuce, ale vsetci to robia strasne formalne... koli tomu tie stresy... inak velmi som sa nestresoval, ak mam pravdu povedat
ine to uz bude asi na anj 
Ono by to nebolo take stresujuce, ale vsetci to robia strasne formalne... koli tomu tie stresy... inak velmi som sa nestresoval, ak mam pravdu povedat
Ja som písal dvojku...dal som to na 3 a pol strany...myslím si ze temy neboli tazke....a k tej anglictine...profesori sa nemohli prerieknut pretoze temy su vraj v obalkach ktore su zapecatene a smie ich otvorit len predseda komisie...to je ta osoba ktora príde na vasu skolu ako dozor...ak by zistila ze je pecat porusena ma pravo na danej skole zastavit maturitu....takze pochybujem ze sa nieco dostane von....cize som v totalnej riti..... 
v nasej skupine ( 18 ludi ) pisalo asi 11 ludi 1.temu ( vratane mna )
jeden pisal 3 , ostatny 2 ... nefim preco ale my sme vacsinou pisali na tu kniznicu
- ja som pisal same halusky, mena boli vymyslene tiez , ale mne sa to aj tak nezda, ze 100 rocna kniznica
tu temu som vedel hned ako zrebovali , cize nejako okolo 08:15 som zacinal pisat sloh
- dopadlo to pre mna myslim dobre ( 2 + 1/4 strany )
- nemal som vobec klepy
- akurat som furt volaco pil a mosel som aj zajjedat
.. a pravopisne chyby ja nezvyknem mat ve slohu
jedine minus bolo pre mna, ze ma strasne bolela ruka ( neni som zvyknuty pisat perom , v skole vacsinou pisem na mojom notasiku ) a nemohol som pisat rychlo a toe pismena som pisal ako nejaky prvacik... ale vysledna uprava bola dobra ( snazil som sa )
jeden pisal 3 , ostatny 2 ... nefim preco ale my sme vacsinou pisali na tu kniznicu
tu temu som vedel hned ako zrebovali , cize nejako okolo 08:15 som zacinal pisat sloh
- dopadlo to pre mna myslim dobre ( 2 + 1/4 strany )
- nemal som vobec klepy
- akurat som furt volaco pil a mosel som aj zajjedat
.. a pravopisne chyby ja nezvyknem mat ve slohu
jedine minus bolo pre mna, ze ma strasne bolela ruka ( neni som zvyknuty pisat perom , v skole vacsinou pisem na mojom notasiku ) a nemohol som pisat rychlo a toe pismena som pisal ako nejaky prvacik... ale vysledna uprava bola dobra ( snazil som sa )