ak ťa berú bez prijímačiek tak by som sa moc do matiky nehrnul. Napr. ja som si dal matiku pre to, lebo z nej budem robiť prijímačky na vš tak aby sa na mňa niečo nalepilo.Skolacik napísal:Zdravim vas.
Poradte mi, ci mam ist na externu cast matiky. Matiku ako tak ovladam cize zmaturovat by som mal aj ked asi nie nejak slavne. na vysku ma beru ASI bez prijimaciek, kedze spadam pod kriteria prijatia bez prijimaciek (priemer do 2.0)
Co by ste mi poradili? mam ist na tu matur alebo nie? Oplati as mi to? bude mi ju niekedy treba?
Maturita
-
nejakymarko
Addict
no ide o to, ze maturujem na SPS odbor stavebny manazment.
Maturujem v ext. casti iba ANJ a SJL (mat?) a v internej SJL ANJ a odborne predmety ktrore sa delia na prakticku a teoreticku cast (prakticu mam teoreticky za 1 kvoli socke). Matiku by som na internu cast urcite nesiel uz. ale tie testy na ext casti po minule roky sa ako tak dali...cize na nejakych 50-60% by som to dal, co ale nie je ziadna slava, ked si vezmem ze matiku som zvladal na 1 max 2 pocas vsetkych rocnikov (na zs len 1)
neviem ci sa to oplati alebo nie. ci sa na to niekde neskor prihliada
Maturujem v ext. casti iba ANJ a SJL (mat?) a v internej SJL ANJ a odborne predmety ktrore sa delia na prakticku a teoreticku cast (prakticu mam teoreticky za 1 kvoli socke). Matiku by som na internu cast urcite nesiel uz. ale tie testy na ext casti po minule roky sa ako tak dali...cize na nejakych 50-60% by som to dal, co ale nie je ziadna slava, ked si vezmem ze matiku som zvladal na 1 max 2 pocas vsetkych rocnikov (na zs len 1)
neviem ci sa to oplati alebo nie. ci sa na to niekde neskor prihliada
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Viem, ze takto sa oekabatili dvaja spoluziaci, dali si maturu aj z matiky aj z fyziky -> chceli ist na stavebnu do BA. Zistili, ze len zle citali podmienky prijatia a nic z toho by nepotrebovali a teraz dost nadavaju
. Treba si proste pozriet kam na aku skolu chces ist a podla toho sa zariadit, malokedy sa to zmeni nejak o 180°
-
nejakymarko
Addict
-
nejakymarko
Addict
bio zas nie... ale urcite by som si zmenil matiku na geografiu alebo informatikuLJ napísal:moj nazor je, ze ta matika sa ti aj tak neskor zide... Na druhej strane chces maturovat napr z BIO a ist na stavebnu?
hm pripajam sa .. minuly rok som ich pisal aj ja .. no a jedine co som spravil bolo to ze som si na papier skusil spravit nejaky "vycuc" co by mi mohlo pomoct .. zistil som ze toho je vela a nechcelo sa mi to ucit a tak som to odlozil ..
ako na kazdom pisomnom teste .. tak hadam aj tam si budete moct poradit, my sme tu sancu mali tak som vdacny lebo matiku by som nenapisal na (+-) 65% ale na 15 %
.. takze tak, jediny co moze pomôct je pozriet si minule roky, sa zoznamite s typom otazok a podobne .. to je asi najlepsie, lebo uci sa na skutocnu maturitu, nie na toto 
.. ale ako sa hovori, po boji je kazdy general
ako na kazdom pisomnom teste .. tak hadam aj tam si budete moct poradit, my sme tu sancu mali tak som vdacny lebo matiku by som nenapisal na (+-) 65% ale na 15 %
.. ale ako sa hovori, po boji je kazdy general
zalezi od profeora, pocul som aj take, ze profak sa desat minut pred koncom zdvyhol a isiel kavickovat, ale ja osobne by som nato nemal gule skusat to pri mature, nahodou profakovi zahrabe a vyhodi ta z triedy a bude ztoho len problemkukiak napísal:ako je to s tym radenim? Kazdy v lavici sam, dve skupiny, ak este sedim niekde v predu.. je daka sanca?
teraz to dost posrali tym, ze vsetci stvrtaci sa rozdelia do skupin podla abecedy takze netusim s kym budem v skupine a teda sance na radenie je asi mala 
//aha, nam to povedala dnes riaditelka a vraj to je tak od tohto roku
//mirak2 - teraz uz presne viem s kym budem v skupine, len mi to hovno pomoze ked ich uplne nepoznam a neviem ci poradia alebo nie kedze su z inych tried
//aha, nam to povedala dnes riaditelka a vraj to je tak od tohto roku
//mirak2 - teraz uz presne viem s kym budem v skupine, len mi to hovno pomoze ked ich uplne nepoznam a neviem ci poradia alebo nie kedze su z inych tried