Pokiaľ chceš nájsť slohy na iné témy, tak skús trošku pogoogliť. Určite niečo nájdeš. Alebo nájdi nejaké info o predpísaných útvaroch a k nim spôsob kompozície, štylistiku, atď.
Maturita
Ak tam niečo bude s tohoto tak už neviem. Veď to sú čiste kktiny. Načo si to sem aj dával.swollo napísal:majo1990: ale hej
1.Mami, oci, som gej (slavnostny prihovor)
2.Najkrajsi zazitok: bola som znasilnena (rozpravanie)
3.Kyberneticka mechatronika v molekularnej biologii v kooperacii s kvantovou fyzikou a Bohrovym modelom atomu (vyklad)
4.Ako som nasim povedal, ze som nezmaturoval (rozpravanie)
5.Pasovanie stvorlistkov kravam na Sri lanke (diskusny pripevok)
6.Predseda spolku anonymnych alkoholikov pri zahajeni stretnutia (slavn.prejav)
7.Preco honis s lavou rukou a nie s pravou rukou (uvaha)
8.Slimaky a ich sexualne citenie ( disk. prispevok)
9.Keby som bol Chuck Norris tak... (uvaha)
10.Alenka v risi divov ako fenomen spolocnosti (uvaha)
11.Vajce (umelecky opis)
Trošku nechápem, totiž logika nepustí,že by to bolo zbytočné. Čo by si urobil keby si ich vedel, hm ? Nebodaj by si si ho dopredu napísal ? A potom čo ? Prišiel na maturity s nečistopisoma prepísal ?Hormonik napísal:Keď tu budem celú noc z pondelka na utorok, je možné, že sa dáky veľmi šikovnučký hacker nabúra do serverov Štátneho pedagogického ústavu a hodí sem témy na Maturitu 2009???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
shagynko123
Novice
hacker
a keby si sa tak normalne pripravoval a sustredil sa na maturu ?!Hormonik napísal:Keď tu budem celú noc z pondelka na utorok, je možné, že sa dáky veľmi šikovnučký hacker nabúra do serverov Štátneho pedagogického ústavu a hodí sem témy na Maturitu 2009???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ty mlady by vsetko chceli mat zadara a nic nedat no humus
Ved nic takeho strasneho sa od nich neziada len aby sa poriadne a poctivo pripravili. Ozaj a nechces aby tvoja mamka alebo ocko isli za teba maturovat?
Maturita 2009 - možné témy slohových prác
Z neoficiálnych zdrojov prenikli informácie o úniku možných tém na slohovú časť maturity zo Slovenského jazyka. Pomocou google som našiel týchto 5 tém:
1. Slávnostný prejav: Pri príležitosti 160. výročia narodenia Pavla Országha Hviezdoslava
[Pomôcka ak sa chcete dopredu zásobiť informáciami: http://sk.wikipedia.org/wiki/Pavol_Orsz ... viezdoslav]
2. Úvaha: Je prijatie spoločnej európskej meny pre Slovensko prínosom?
3. Diskusný príspevok: Finančná kríza a jej dopad na bežného človeka
4. Rozprávanie: V 90. rokoch minulého storočia ...
5. Charakteristika: Môj idol v šoubiznise.
Témy majú len informačný charakter preto nenesiem žiadnu zodpovednosť za ich správnosť. Ako každý rok, sú to len dohady. Minulého roku sadli tri zo šiestich tém - človek nikdy nevie
Zo stránky http://kernet.blogspot.com/2009/03/matu ... -prac.html
Z neoficiálnych zdrojov prenikli informácie o úniku možných tém na slohovú časť maturity zo Slovenského jazyka. Pomocou google som našiel týchto 5 tém:
1. Slávnostný prejav: Pri príležitosti 160. výročia narodenia Pavla Országha Hviezdoslava
[Pomôcka ak sa chcete dopredu zásobiť informáciami: http://sk.wikipedia.org/wiki/Pavol_Orsz ... viezdoslav]
2. Úvaha: Je prijatie spoločnej európskej meny pre Slovensko prínosom?
3. Diskusný príspevok: Finančná kríza a jej dopad na bežného človeka
4. Rozprávanie: V 90. rokoch minulého storočia ...
5. Charakteristika: Môj idol v šoubiznise.
Témy majú len informačný charakter preto nenesiem žiadnu zodpovednosť za ich správnosť. Ako každý rok, sú to len dohady. Minulého roku sadli tri zo šiestich tém - človek nikdy nevie
Zo stránky http://kernet.blogspot.com/2009/03/matu ... -prac.html
poctivo robím testy hlavne z matiky + doučko a pod. Na SJ sa ani nemáš čo učiť a okrem toho je to ľahké. A nemčina...pepan90 napísal:a co inak pripravujete sa na pisomne maturity?? ja som si prelistoval zosit z gramatiky a pozrel som sa na tie slohy a to je vsetko... potom neskor si prelistujem nieco aj z matiky...
-
BBCworldsTruth
Amateur