Maturita
-
Začiatok Konca
Professional
-
weronyka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
neviem, či tu smiem "propagovať" cudzie stránky, ale tak v rámci ochoty skúsim...
na pokeci si kuknite nick Johny362, vo fotoalbumoch má naskenovaný celý test 1845 aj so správnymi odpoveďami...
keďže sú testy 1845 a 1840 zhodné, nie je problém odkontrolovať aj druhú skupinu...
a ešte taký detail... v krížikových odpovediach sú čísla zle zaznačené, a to namiesto 46 má byť 49 a namiesto 54 zase 57... odpovede by mali byť správne, ja som to už kukala...
pokukajte aj vy... =)
ináč, zajtra veľa zdaru...
na pokeci si kuknite nick Johny362, vo fotoalbumoch má naskenovaný celý test 1845 aj so správnymi odpoveďami...
keďže sú testy 1845 a 1840 zhodné, nie je problém odkontrolovať aj druhú skupinu...
a ešte taký detail... v krížikových odpovediach sú čísla zle zaznačené, a to namiesto 46 má byť 49 a namiesto 54 zase 57... odpovede by mali byť správne, ja som to už kukala...
pokukajte aj vy... =)
ináč, zajtra veľa zdaru...
Kód: Vybrať všetko
http://www.edisk.sk/stahnout-soubor/12252/test.rar_1.14MB.html-
weronyka
Light Star
no umelecký opis o zime...Kybelvody napísal:a aku temu si si vybrala? Podla mna tam boli dost lahke veci okrem tych Tapakovcov.
len to je to, že furt sú tam témy, kde musím poznať nejaké fakty, alebo potom témy na prvý pohľad jednoduché, no dosť úzko špecifikované, takže sa o nich ťažko píše... nemala som síce za celú stranu a pol, no myslím, že obsahovo by aj mohol byť... aj keď mi 100 % strhnú body za škrtance a nedodržanie rozsahu... =)
tiez som rozmyslal, ze si dam tu zimu, ale vedel som, ze by som potom uz nemal o com pisat, tak som si vybral racej rozpravanie.weronyka napísal:no umelecký opis o zime...
len to je to, že furt sú tam témy, kde musím poznať nejaké fakty, alebo potom témy na prvý pohľad jednoduché, no dosť úzko špecifikované, takže sa o nich ťažko píše... nemala som síce za celú stranu a pol, no myslím, že obsahovo by aj mohol byť... aj keď mi 100 % strhnú body za škrtance a nedodržanie rozsahu... =)
-
nejakymarko
Addict
-
Fabo
Hardcore addict
Re: dobré ránko.
10 stran postov, ale pochvalit sa musim... ja som dnes vecer zistil ze nemam koselu na ples... sikovnyDeafboy napísal:LOL, ako sa tak ráno chystám do školy, zistujem, že nemám ani jednu slušnu košeľu. Krása... hádam si to nikto nevšimne![]()
B2 anglina bolo sialenstvo....ked vraveli ze minuly rok bol tazky test tak sa setsakramentsky mylili....tento test by mal mat uroven C1....1.cast listeningu bola fakt kruta a 2. tiez....word formation sa vcelku dalo len som nevedel poriadne vyspelovat niektore slovicka....casy cista haluz....reading bol bullshit vela moznosti sa hodilo do niektorych uloh.....esej sa dala v pohode....dalo sa byt kreativny lebo je vela aspektov ktore sa dali opisat