Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

ja som mal cca 70 % (napočítal som 68%) ale neviem, či som dal to, alebo to... :) myslím si, že v pohode... po pravde, je mi to jedno.. ide o to, aby som prešiel... ostatné ma netrápi... lebo ústna slovenčina bude horšia :)
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weronyka »

neviem, či tu smiem "propagovať" cudzie stránky, ale tak v rámci ochoty skúsim...
na pokeci si kuknite nick Johny362, vo fotoalbumoch má naskenovaný celý test 1845 aj so správnymi odpoveďami...
keďže sú testy 1845 a 1840 zhodné, nie je problém odkontrolovať aj druhú skupinu...
a ešte taký detail... v krížikových odpovediach sú čísla zle zaznačené, a to namiesto 46 má byť 49 a namiesto 54 zase 57... odpovede by mali byť správne, ja som to už kukala...
pokukajte aj vy... =)
ináč, zajtra veľa zdaru... :)
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

Neviete niekto kde by som nasiel otazky co boli na teste? Nasiel som len odpovede zatial.
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

snaque napísal:Neviete niekto kde by som nasiel otazky co boli na teste? Nasiel som len odpovede zatial.
prečítaj si môj príspevok (je bezprostredne nad tvojím)... je tam naskenovaný celý test aj s odpoveďami... kukni... :)
nemelo
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nemelo »

Kód: Vybrať všetko

http://www.edisk.sk/stahnout-soubor/12252/test.rar_1.14MB.html
test 45 aj odpovede ... neoverene
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

weronyka napísal:prečítaj si môj príspevok (je bezprostredne nad tvojím)... je tam naskenovaný celý test aj s odpoveďami... kukni... :)
dakujem, forum som presiel ale vacsinou som hladal len odkazy, nemam naladu citat vsetky prispevky.. :roll: :oops:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

nj mne to vyslo len takym striedmim badanim na 55 percent snad som sa niekde nesmykol :D
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

cORP. napísal:nj mne to vyslo len takym striedmim badanim na 55 percent snad som sa niekde nesmykol :D
my sme mali našťastie v pohode profáka, mohli sme si radiť... takže mne to vyšlo tak na 82 % (zázrakom)... sloh som pohnojila, darmo, došla mi slová... =)
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

weronyka napísal:my sme mali našťastie v pohode profáka, mohli sme si radiť... takže mne to vyšlo tak na 82 % (zázrakom)... sloh som pohnojila, darmo, došla mi slová... =)
a aku temu si si vybrala? Podla mna tam boli dost lahke veci okrem tych Tapakovcov.
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Kybelvody napísal:a aku temu si si vybrala? Podla mna tam boli dost lahke veci okrem tych Tapakovcov.
no umelecký opis o zime...
len to je to, že furt sú tam témy, kde musím poznať nejaké fakty, alebo potom témy na prvý pohľad jednoduché, no dosť úzko špecifikované, takže sa o nich ťažko píše... nemala som síce za celú stranu a pol, no myslím, že obsahovo by aj mohol byť... aj keď mi 100 % strhnú body za škrtance a nedodržanie rozsahu... =)
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

weronyka napísal:no umelecký opis o zime...
len to je to, že furt sú tam témy, kde musím poznať nejaké fakty, alebo potom témy na prvý pohľad jednoduché, no dosť úzko špecifikované, takže sa o nich ťažko píše... nemala som síce za celú stranu a pol, no myslím, že obsahovo by aj mohol byť... aj keď mi 100 % strhnú body za škrtance a nedodržanie rozsahu... =)
tiez som rozmyslal, ze si dam tu zimu, ale vedel som, ze by som potom uz nemal o com pisat, tak som si vybral racej rozpravanie.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

no tak z testu cca 73% som spokojny
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

no tak ak su tie odpovede spravne v co dufam tak ma minimalne 70% lebo 4 otazky som si nebol isty...som dost spokojny na to aky to bol o nicom test
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: dobré ránko.

Príspevok od používateľa Fabo »

Deafboy napísal:LOL, ako sa tak ráno chystám do školy, zistujem, že nemám ani jednu slušnu košeľu. Krása... hádam si to nikto nevšimne :D
10 stran postov, ale pochvalit sa musim... ja som dnes vecer zistil ze nemam koselu na ples... sikovny :D jedno stastie ze mame blizko cinak, tak som si utekal kupit novu :)
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

no tak dnes sloh, drzim vsetkym zase palce :D aaa..... verme ze bude lahky sloh :-D a ziadne letter of complaint/application
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

Edo Shinoda napísal:no tak dnes sloh, drzim vsetkym zase palce :D aaa..... verme ze bude lahky sloh :-D a ziadne letter of complaint/application
nám profesor povedal, že jedna profesorka povedala, že bude beletrizovaný životopis :lol: tá asi nemá v obľube svojich žiakov, keď ich takto straší :lol:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Je tu niekto komu sa anglina B2 zdala lahka ? Vsetky A monitory z minulych rokov na 80-95% a z tohoto budem vdacny za 50
mireccko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mireccko »

ta tema z nj b1 na tem sloh to aky kkt vymyslel tak toho zabit
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

b uroven angliny bola velmi tazka,sloh sa dal
hlodavec
Novice
Novice

Príspevok od používateľa hlodavec »

B2 anglina bolo sialenstvo....ked vraveli ze minuly rok bol tazky test tak sa setsakramentsky mylili....tento test by mal mat uroven C1....1.cast listeningu bola fakt kruta a 2. tiez....word formation sa vcelku dalo len som nevedel poriadne vyspelovat niektore slovicka....casy cista haluz....reading bol bullshit vela moznosti sa hodilo do niektorych uloh.....esej sa dala v pohode....dalo sa byt kreativny lebo je vela aspektov ktore sa dali opisat
Napísať odpoveď