Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
P3PoX
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa P3PoX »

ten test bol velmi tazky :( budem rad ked to bude aspon tych 33% :D
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

omfg tá nemčina. že životné prostredie a keci okolo toho :roll: ale tých 170 slov som tam natrepal. len či to je všetko k téme :D
majo1990
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majo1990 »

ko*ot cela nemcina cisty dementizmus ze zivotne prostredie vsak to ledvaj napisem po slovensky.. no 100 slo som tam vselijak dal.... aj tak neprejdem z neminy lebo si myslim ze test som pohnojil... idem na ustnych na trojku mam v riti :twisted:
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

Takze test z angliny B1 bol k.... tazky 80 percent som len tipoval akoze....minulorocna matura z angliny bola ovela jednoduchsia....strasne tazke slova boli tazko sa dalo rozumiet, aj pocuvanie bolo narocne.....sloh bol malina neformalny list priatelovi fakt to ani v najlepsom sne by ma nenapadlo :D....... Celkovo sa modlim aby som mal z testu aspon tych 33...
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

anglina B1 test dost tazky, aj ked sa dalo...ale hlavne uloha o reality shows bola totalna blbost...sloh malina.. :roll:
nemcinarom fakt nezavidim ten sloh :shock:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Hrozné voľačo tá anglina B2, hádam ťažšie ako minulý rok. Podobne ako kukiak budem rád aj za 50%

Pri slohu sa mi zdal rozsah strašne malý, proste nemohol som tam vyjadriť všetky myšlienky, ktoré som chcel, lebo sa mi to tam jednoducho nezmestilo. Dúfam, že z toho hodnotiaci profesori nebudú mať pocit, že to bolo "odseknuté".
noldor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa noldor »

A co vam to kmase? B1 z angliny bola malina, listening lahsi dat hadam ani nemohli. Jedine cvicenie, s ktorym som si neni isty bolo to kde sme mali upravit slovo do spravneho tvaru... A sloh dali tiez asi najlahsiu temu aku mohli, ved kto by nevedel napisat priatelovi o oblubenom mieste na slovensku ? :roll:
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

nechápem prečo dali tak ťažké testy :roll: už fakt nevedia čo vymyslieť... zatiaľ všetky testy boli minimálne o úroveň ťažšie ako pred rokom... B1 ako minuloročné A a B2, tak tí ani neviem či to zvládli... to určite bolo nejaké A++...respektíve C1 podľa európskych kritérií alebo čo... ale 33% určite budem mať... dúfam, že už dnes budú znova známe odpovede... inak ale zas sloh sa mi zdal ako minuloročná C úroveň a ako som počul tému z B2, tak to bolo na úrovni minuloročného Bčka...
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

majo1990 napísal:ko*ot cela nemcina cisty dementizmus ze zivotne prostredie vsak to ledvaj napisem po slovensky.. no 100 slo som tam vselijak dal.... aj tak neprejdem z neminy lebo si myslim ze test som pohnojil... idem na ustnych na trojku mam v riti :twisted:
totálna pravda... to musel len čistý ko :censored1: t vymlýsľať. Mne sa podarilo zbúchať 160 slov, ale tie vety.... to tú iné blbosti. A ja samozrejme v 2 lavici.... no horor. Našťastie profka sedela a dačo písala. Tak som mohol vytiahnuť mobil = slovník a dačo nájsť. Vďaka tomu som aspoň 160 slov napísal. ale by som :smt067 toho, kto to vymyslel
Smrtka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smrtka »

niekto nema odpovede na 9245 ? to je B2
Tomika
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomika »

anglina B2? :blee: robil som testy zo vsetkych minulych rokov a toto sa neda s nimi ani porovnat. neuveritelne tazke, esteze sme mali fajn dozor a ako elite skupinka sme to dali :lol:
kEndros
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa kEndros »

Pre mňa osobne monitor z nemčiny úroveň B1 sa zdal o dosť ťažší ako pominulé roky...a s tým slohom to zaklincovali fakt...ako napisal som to na 230slov ale tak temu som vedel 10min dopredu ako nam ju dali tak som listoval v nemeckej knihe zamturuj...z testu budem rád ak mám tych 34% PAN BOH NAM POMAHAJ :lol:
h1ronakamura
Novice
Novice

Príspevok od používateľa h1ronakamura »

Ja som pisal neminu B2 a nezdala sa mi tazka pri najhorsom to bude podla mna 70%

horverstehen bolo take ze niekedy sa mi zdali aj dve odpovede spravne a posledne cvicenie kde sme mali vymyslat slova no uvidime

ale ten sloh ze Umweltprobleme tak to bolo very funny ale we will see

btw. nesu uz nahodou odpovede? ;-)
hatamrc
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa hatamrc »

nema niekto link na externu cast matematiky z vlanajska ,aj s odpovedami
Lees
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Lees »

Nemcina B1 Kod Testu 8145 je to fotene na mobile tak sorry za horsiu kvalitu a niesu tam odpovede samozrejme

Upnito

Kód: Vybrať všetko

http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=d2968e906a9d358540b3393aee67d3ec
Rapid

Kód: Vybrať všetko

http://rapidshare.com/files/210714330/Nemcina_B1.rar.html
nejakymarko
Addict
Addict

pozri si stranku stuzkova.eu
h1ronakamura
Novice
Novice

Príspevok od používateľa h1ronakamura »

hatamrc napísal:nema niekto link na externu cast matematiky z vlanajska ,aj s odpovedami
tuto mas monitory aj s odpovedami z minuleho aj predminuleho roka

http://www.stuzkova.eu/?id=priprava&action=maturita
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

ja si ani len neviem predstavit tu zajtrajsiu matiku
nejakymarko
Addict
Addict

ja idem na matiku nepovinne takze celkom haluz... :D neobjim sa..nemam co stratit
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

tak veru padla mi sanka ked som videl test B2 angliny, cele roky som nemal s anglinou problem, minulorocne som daval na 90% ale toto, naozaj budem rad ked budem mat 50%, hlavne prvy listening bol od veci, to uz ked hento mala byt pekna vyslovnost, si mozem zapnut MTV a robit odposluch odtial, fakt vesele to bolo...ale tak aspon tema na sloh to trosku upravila, ta bola naozaj "plodna" dalo sa tam pisat o vela aspektoch takze to nie je dnes cele na **** ale len polovica, odpovede radsej ani vidiet nechcem, spolieham sa na to, ze ustnu dam bez problemov, kedze speaking mi nikdy problem nerobil...
Napísať odpoveď