Maturita
Takze test z angliny B1 bol k.... tazky 80 percent som len tipoval akoze....minulorocna matura z angliny bola ovela jednoduchsia....strasne tazke slova boli tazko sa dalo rozumiet, aj pocuvanie bolo narocne.....sloh bol malina neformalny list priatelovi fakt to ani v najlepsom sne by ma nenapadlo
....... Celkovo sa modlim aby som mal z testu aspon tych 33...
-
nejakymarko
Addict
Hrozné voľačo tá anglina B2, hádam ťažšie ako minulý rok. Podobne ako kukiak budem rád aj za 50%
Pri slohu sa mi zdal rozsah strašne malý, proste nemohol som tam vyjadriť všetky myšlienky, ktoré som chcel, lebo sa mi to tam jednoducho nezmestilo. Dúfam, že z toho hodnotiaci profesori nebudú mať pocit, že to bolo "odseknuté".
Pri slohu sa mi zdal rozsah strašne malý, proste nemohol som tam vyjadriť všetky myšlienky, ktoré som chcel, lebo sa mi to tam jednoducho nezmestilo. Dúfam, že z toho hodnotiaci profesori nebudú mať pocit, že to bolo "odseknuté".
A co vam to kmase? B1 z angliny bola malina, listening lahsi dat hadam ani nemohli. Jedine cvicenie, s ktorym som si neni isty bolo to kde sme mali upravit slovo do spravneho tvaru... A sloh dali tiez asi najlahsiu temu aku mohli, ved kto by nevedel napisat priatelovi o oblubenom mieste na slovensku ? 
nechápem prečo dali tak ťažké testy
už fakt nevedia čo vymyslieť... zatiaľ všetky testy boli minimálne o úroveň ťažšie ako pred rokom... B1 ako minuloročné A a B2, tak tí ani neviem či to zvládli... to určite bolo nejaké A++...respektíve C1 podľa európskych kritérií alebo čo... ale 33% určite budem mať... dúfam, že už dnes budú znova známe odpovede... inak ale zas sloh sa mi zdal ako minuloročná C úroveň a ako som počul tému z B2, tak to bolo na úrovni minuloročného Bčka...
totálna pravda... to musel len čistý komajo1990 napísal:ko*ot cela nemcina cisty dementizmus ze zivotne prostredie vsak to ledvaj napisem po slovensky.. no 100 slo som tam vselijak dal.... aj tak neprejdem z neminy lebo si myslim ze test som pohnojil... idem na ustnych na trojku mam v riti
Pre mňa osobne monitor z nemčiny úroveň B1 sa zdal o dosť ťažší ako pominulé roky...a s tým slohom to zaklincovali fakt...ako napisal som to na 230slov ale tak temu som vedel 10min dopredu ako nam ju dali tak som listoval v nemeckej knihe zamturuj...z testu budem rád ak mám tych 34% PAN BOH NAM POMAHAJ 
-
h1ronakamura
Novice
Ja som pisal neminu B2 a nezdala sa mi tazka pri najhorsom to bude podla mna 70%
horverstehen bolo take ze niekedy sa mi zdali aj dve odpovede spravne a posledne cvicenie kde sme mali vymyslat slova no uvidime
ale ten sloh ze Umweltprobleme tak to bolo very funny ale we will see
btw. nesu uz nahodou odpovede?
horverstehen bolo take ze niekedy sa mi zdali aj dve odpovede spravne a posledne cvicenie kde sme mali vymyslat slova no uvidime
ale ten sloh ze Umweltprobleme tak to bolo very funny ale we will see
btw. nesu uz nahodou odpovede?
Nemcina B1 Kod Testu 8145 je to fotene na mobile tak sorry za horsiu kvalitu a niesu tam odpovede samozrejme
Upnito
Rapid
Upnito
Kód: Vybrať všetko
http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=d2968e906a9d358540b3393aee67d3ecKód: Vybrať všetko
http://rapidshare.com/files/210714330/Nemcina_B1.rar.html-
nejakymarko
Addict
-
h1ronakamura
Novice
tuto mas monitory aj s odpovedami z minuleho aj predminuleho rokahatamrc napísal:nema niekto link na externu cast matematiky z vlanajska ,aj s odpovedami
http://www.stuzkova.eu/?id=priprava&action=maturita
-
nejakymarko
Addict
tak veru padla mi sanka ked som videl test B2 angliny, cele roky som nemal s anglinou problem, minulorocne som daval na 90% ale toto, naozaj budem rad ked budem mat 50%, hlavne prvy listening bol od veci, to uz ked hento mala byt pekna vyslovnost, si mozem zapnut MTV a robit odposluch odtial, fakt vesele to bolo...ale tak aspon tema na sloh to trosku upravila, ta bola naozaj "plodna" dalo sa tam pisat o vela aspektoch takze to nie je dnes cele na **** ale len polovica, odpovede radsej ani vidiet nechcem, spolieham sa na to, ze ustnu dam bez problemov, kedze speaking mi nikdy problem nerobil...