cORP. napísal:my mame z angliny fotky ako stojime skoro cela trieda ako na triednej foto v oblekoch a vsetci v ruke odpovedove harky ,cize sme behali pocas celej skusky po triede ako blazni a fotili sa a tak vypracovaval to vsetko najlepsi v triede pre isototu
cORP. napísal:my mame z angliny fotky ako stojime skoro cela trieda ako na triednej foto v oblekoch a vsetci v ruke odpovedove harky ,cize sme behali pocas celej skusky po triede ako blazni a fotili sa a tak vypracovaval to vsetko najlepsi v triede pre isototu
no hoď sem tú foto!! A žiadne výhovorky!! Lebo ti neverím ani slovo!!!
no ja viem, že ma každá škola svoje....ale nám naši nechcú nič dať, ja chodím na gympeľ, tak ak by nejaký gymnazista niečo mal a hodil to sem, tak by to bolo fajn, veď aspoň v tých teoretických sa musí niečo zhodovať....
Minulý rok boli testy po maturitách zverejnené na stránke štátneho pedagogického úradu, boli tam aj maturity z predchádzajúcich rokov na otestovanie.... skúste pozrieť tam, mne to náhodou ked som maturovala dosť pomohlo, aspoň som si pozrela aké trápne chytáky tam môžu byť...
/trubka,zabudla som dať link...hneď to napravím http://www.statpedu.sk/buxus/generate_p ... =1303.html
frikso je mi to tazko jedno ci mi veris alebo nie , to ze vas to sere mna nezaujima ,maturita je aj tak vec ktora by ani nemala existovat ,malo by sa zhodnotit celkove posobenie na skole a nie len nejaka slahnuta pisomka s otazkami ktore sme ani nepreberali ,fotku sem dam mozno a aj to na konci leta ked mi uz nic nebude hrozit teraz urcite nie
cORP. napísal:maturita je aj tak vec ktora by ani nemala existovat ,malo by sa zhodnotit celkove posobenie na skole a nie len nejaka slahnuta pisomka s otazkami ktore sme ani nepreberali
písomná nie je až taká blbosť ako ústna... tam ide o to, či sadne otázka alebo nie.
cORP. napísal: fotku sem dam mozno a aj to na konci leta ked mi uz nic nebude hrozit teraz urcite nie
chceš ju sem dať vtedy, keď na to všetci zabudnú? Pekne si si to vymyslel
swollo napísal:chceš ju sem dať vtedy, keď na to všetci zabudnú? Pekne si si to vymyslel
si debil ? nebudem to snad davat na net pred tym nez zmaturujem nie ? dalo by sa to napadnut predsa ..... nejdem s atu s tebou hadat ,mam aj ine problemy ako riesit kraviny ci mi verite alebo nie
taká otázka: kto má praktické matury niekedy v najbližších dňoch? predpokladám, že gympláci také nepoznajú, bo praktické neni z čoho my máme budúci týždeň, naša trieda v pondelok. ja našťastie obhajujem ročníkový projekt, tak sa nemusím stresovať
slovencina je v pohode, ja som tri rocniky stihol dokopy za 10 hodin, je sice jasne, ze takto sa ti to v pamati dlho neudrzi, ale predpokladam, ze to nikto z nas ani nepotrebuje
ja dufam, ze cez ten akademicky sa stihnem naucit fyziku, tri roky som ju flakal, takze viem len posledny rocnik...
kukiak napísal:Otazka na skusenych.. o slovine nemam ani sajnu, viem tak povrchne mozno zo 5 tem.. Stiham sa to naucit cez akademicky dopohody?
komplet 4 roky som prezil slovinu len na tahakoch a opisovackach. venoval som tomu cca 4 dni a dal to na 2. takze da sa to. poznam aj pripady co to dali na 1 a naucili sa to za dva dni, ale na to ja uz nie som