Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
majo1990
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majo1990 »

Takze ja zo slohu:

SJ- neviem este ale tipujem tak (60%)
NJ - 30% (tesnotka)

Som zvedavy TEST, no nemam dobry pocit, hlavne z NJ :roll:
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

cORP. napísal:my mame z angliny fotky ako stojime skoro cela trieda ako na triednej foto v oblekoch a vsetci v ruke odpovedove harky ,cize sme behali pocas celej skusky po triede ako blazni a fotili sa a tak :D vypracovaval to vsetko najlepsi v triede pre isototu :D
Neverim ti ani slovo :wink:
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

cORP. napísal:my mame z angliny fotky ako stojime skoro cela trieda ako na triednej foto v oblekoch a vsetci v ruke odpovedove harky ,cize sme behali pocas celej skusky po triede ako blazni a fotili sa a tak :D vypracovaval to vsetko najlepsi v triede pre isototu :D
no hoď sem tú foto!! A žiadne výhovorky!! Lebo ti neverím ani slovo!!!
BBCworldsTruth
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BBCworldsTruth »

Pilifo napísal:Máš 30 maturitných otázok - medzi nimi sú chronologické a tematické okruhy. Vytiahneš si jednu a už len o nej brbleš...
Tie otázky asi niesu k dispozícii čo ? Myslím ako pri odborných predmetoch
kofee
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kofee »

…...maturitné otázky z matematiky nemá niekto?diks
Shwollo
Darca
Darca

to má každá škola svoje... nám napr dala matikárka príklady a témy z matiky, ktoré po nás budú chcieť
kofee
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kofee »

no ja viem, že ma každá škola svoje....ale nám naši nechcú nič dať, ja chodím na gympeľ, tak ak by nejaký gymnazista niečo mal a hodil to sem, tak by to bolo fajn, veď aspoň v tých teoretických sa musí niečo zhodovať....
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Minulý rok boli testy po maturitách zverejnené na stránke štátneho pedagogického úradu, boli tam aj maturity z predchádzajúcich rokov na otestovanie.... skúste pozrieť tam, mne to náhodou ked som maturovala dosť pomohlo, aspoň som si pozrela aké trápne chytáky tam môžu byť... :wink:
/trubka,zabudla som dať link...hneď to napravím
http://www.statpedu.sk/buxus/generate_p ... =1303.html
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Frikso napísal:Neverim ti ani slovo :wink:
frikso je mi to tazko jedno ci mi veris alebo nie , :wink: to ze vas to sere mna nezaujima ,maturita je aj tak vec ktora by ani nemala existovat ,malo by sa zhodnotit celkove posobenie na skole a nie len nejaka slahnuta pisomka s otazkami ktore sme ani nepreberali ,fotku sem dam mozno a aj to na konci leta ked mi uz nic nebude hrozit teraz urcite nie
Shwollo
Darca
Darca

cORP. napísal:maturita je aj tak vec ktora by ani nemala existovat ,malo by sa zhodnotit celkove posobenie na skole a nie len nejaka slahnuta pisomka s otazkami ktore sme ani nepreberali
písomná nie je až taká blbosť ako ústna... tam ide o to, či sadne otázka alebo nie.
cORP. napísal: fotku sem dam mozno a aj to na konci leta ked mi uz nic nebude hrozit teraz urcite nie
chceš ju sem dať vtedy, keď na to všetci zabudnú? Pekne si si to vymyslel
LJ
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa LJ »

swollo, na zaklade vlastnych skusenosti mu viac-menej verim :D
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

swollo napísal:chceš ju sem dať vtedy, keď na to všetci zabudnú? Pekne si si to vymyslel
si debil ? nebudem to snad davat na net pred tym nez zmaturujem nie ? dalo by sa to napadnut predsa ..... nejdem s atu s tebou hadat ,mam aj ine problemy ako riesit kraviny ci mi verite alebo nie
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

taká otázka: kto má praktické matury niekedy v najbližších dňoch? predpokladám, že gympláci také nepoznajú, bo praktické neni z čoho :) my máme budúci týždeň, naša trieda v pondelok. ja našťastie obhajujem ročníkový projekt, tak sa nemusím stresovať :)
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

ja mam buduci tyzden asi v utorok, nastastie som robil pomerne jednoduche zariadenie tak sa toho az tak neobavam
Shwollo
Darca
Darca

nemáte niekto náhodou zrozumiteľne vypracovanú teóriu z matiky? Myslím tým jednoducho a jasne vysvetlené pojmy atď.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Otazka na skusenych.. o slovine nemam ani sajnu, viem tak povrchne mozno zo 5 tem.. Stiham sa to naucit cez akademicky dopohody? :D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Literaturu som sa naucil absolutne celu za dva a pol dna. Dostal som 1. Takze da.
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

slovencina je v pohode, ja som tri rocniky stihol dokopy za 10 hodin, je sice jasne, ze takto sa ti to v pamati dlho neudrzi, ale predpokladam, ze to nikto z nas ani nepotrebuje :P

ja dufam, ze cez ten akademicky sa stihnem naucit fyziku, tri roky som ju flakal, takze viem len posledny rocnik...
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

nemate niekto nahodou vypracovane temy dake otazky zo strojnictva a elektrotechniky???
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

kukiak napísal:Otazka na skusenych.. o slovine nemam ani sajnu, viem tak povrchne mozno zo 5 tem.. Stiham sa to naucit cez akademicky dopohody? :D
komplet 4 roky som prezil slovinu len na tahakoch a opisovackach. venoval som tomu cca 4 dni a dal to na 2. takze da sa to. poznam aj pripady co to dali na 1 a naucili sa to za dva dni, ale na to ja uz nie som :)
Napísať odpoveď