Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ColdRain »

painkiller: ako si mohol odpovedat z troch predmetov v jeden den a zaroven ako prvy?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Im je jedno, z koľkých predmetov odpovedáš, ten rozvrh sa nerobí každému na mieru, takže si nemôžeš vyberať. V jeden deň by Ti mohli šlahnúť kľudne aj všetky predmety, čo je už je ale málo pravdepodobné.
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

pilifo myslim, ze je zakonom dane, ze nemozes odpovedat zo vsetkych predmetov v jeden den, tri je myslim maximum...btw uz si prijaty na vut-cko?

my sme sa vcera lucili so skolou, dnes sa mi zacal akademicky, pomaly by som sa mohol ist ucit :P
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Z VUT už papier mám, akademický mám až o týždeň, takže ešte kopa času :D

Inak s výsledkami maturity som nadmieru spokojný. Ani nie tak s percentom úspešnosti z písomky, ale s prislúchajúcim percentilom - to som ani netušil, že z matiky môžem mať až 97,3 :D Prekonal som svoj percentil z NSZ, čo ma veľmi teší.
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tak ti gratulujem;)

mne este neprisla ani pozvanka na skusky, ani kamaratovi co sa hlasi tiez, dufam, ze na nas nezabudli:)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Hmm ďakujem. Inak im to trvá všelijako, spolužiakom už poslali pozvánky aj napriek tomu, že budú prijatí bez prijímačiek. Mne prišiel papier o odpustení prijímačiek 5.5., posielal som ho tam 3 týždne predtým a dátum tam mali 24.4., takže sa s tým príliš neponáhľali.
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Mozno zalezi aj na fakulte, ja sa hlasim na FEKT a tam sa musia dostavit na prijmacky vsetci uchadzaci a na mieste sa rozhodne podla maturitneho vysvedcenia ci prijmacky robis alebo nie.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

ColdRain napísal:painkiller: ako si mohol odpovedat z troch predmetov v jeden den a zaroven ako prvy?
Jednoducho...
Z fyziky sme maturovali štyria, z toho len dvaja v A-čku, z matematiky štyria v A-čku a keďže som bol jediný, čo mal v tejto úrovni zapísané oba predmety, išiel som ako prvý, aby som mal čo najväčší "časový rozostup" medzi predmetmi (po skončení fyziky sa začínala matematika)...
Z angličtiny som išiel hneď ráno ako prvý maturujúci v úrovni B...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Tak dnes som nabehol na akademický režim, konečne je čas sa začať učiť, akademický týždeň sa začína.. :)
Včera sme umiestnili tablo do vinárne, do klobúka sme vybrali za necelú hodinku €56, čo zabezpečilo hladký beh posledného oficialneho stredoškolského bytu u spolužiačky.. :)

Na maturity sa teším, mám však aj isté obavy. No najviac sa teším na obdobie po maturitách. Chystá sa hneď niekoľko akcii v tej najlepšej spoločnosti bývalých spolužiakov a spolužiačiek.
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

frikso: a za strednou ti neprislo luto?:)
Frikso
Darca
Darca

Popravde, ani nie. Už som jej presýtený, na to bude čas neskôr.. Začal mi však chýbať ten klasický koniec roka, keď sa nič nerobí a všetci maju pohodu..
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

koniec roka je ked nic nerobis a mas pohodu? v tom pripade som mal ja koniec roka pocas celeho maturitneho rocnika:) naozaj nikdy sme sa neflakali viac ako posledny rok
leso789
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa leso789 »

chcem sa vas spytat ako sa vlastne ucite/ budete ucit cez akademicky:D ?? rozdelili ste si to podla predmetov? alebo striedate predmety? od kolkej do kolkej? kolko hodin denne? lebo ja som zatial nezacal - spolieham sa na akademicky .. a chcem pocut nazory aky system si mam zaviest
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

ja som sa ucil na maruru cez akademicky kazdy predmet 3 dni a 12 hodin denne
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ja mam akademicky od vcera, vcera som tomu nic nedal a dneska to ide ako po masle zatial...ale myslim ze uplne staci zacat sa ucit cez akademicky, mas 9 uplne volnych dni na to aby si to zmakol, nie je sa coho obavat;)
Frikso
Darca
Darca

jankyi: Nás hlavne tento posledný polrok stále otravovali písomkami, v živote som ich nepísal tak vela za sebou - doslova maraton.
Hodnotiac ale (ne)disciplínu a náladu v triede, ako aj mimoškolské akcie, tak 4. ročník vyhráva.

Ja som s učením začal postupne.. Dnes som sa naučil 5 tém zo Sj, postupne plánujem dávky zvyšovať a v nedeľu sme sa dohodli deň pred maturitami na dostihy - Jarná cena kobýl - to na odreagovanie :)
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

no ja som zacal uz vcera,zatial to ide celkom fajn
uz viem celu geografiu.13 tem z matiky a takmer celu slovinu ,ale tu som sa ucil uz skor takze teraz ju idem len opakovat..este mi ostava pozriet temy z angliny a dokoncit matematiku...a bude to v suchu...aspon dufam neznasam skuskove obdobia,ale musim si zvyknut lebo na vysku toho bude takmer vzdy..
maskov1
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa maskov1 »

Matika - spolieham na vedomosti este zo scia (na ktore som sa pripravoval)
ENG - az asi na 5 tem (healthcare, school, UK, USA, holidays) su vsetky lazo plazo, ucit sa netreba
INF - na toto sa tiez ucit netreba, pascal zvladne kazdy
SJ - toto je zavazny problem, viem uz 14 tem z 30, kazdy den tak 4 temy (maximalne do podrobna)

no viacerym z nas staci zmaturovat, kedzme mame uz papiere od skol :)
tukilluki
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tukilluki »

SJ - uz viem vsetko okrem nejakych dvoch povinnych citani (ucil som sa aj predtym)
Mat - pohodicka, ziaden problem, viem vsetko...
INF - kto by pascal nezvladol???:P
ANJ - viem vsetko okrem tych kde treba dake fakty, tie sa naucim a ostatok sa clovek pohodicke vykeca...

Z toho vyplyva - mam tyzden volna :D:D :P :P
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

tukilluki napísal:SJ - uz viem vsetko okrem nejakych dvoch povinnych citani (ucil som sa aj predtym)
Mat - pohodicka, ziaden problem, viem vsetko...
INF - kto by pascal nezvladol???:P
ANJ - viem vsetko okrem tych kde treba dake fakty, tie sa naucim a ostatok sa clovek pohodicke vykeca...

Z toho vyplyva - mam tyzden volna :D:D :P :P
aj ja som si myslel, ze z geosky vsetko viem,ale realita bola uplne ina...radsej sa do toho pozri
Napísať odpoveď