Maturita
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Maturita
Ma niekto informacie ohladom uniku anj 2012 ?? Na fb koluju az prilis detailne vypracovane testy od "nucemu" (pdf) 
páni nechcem byť zlý... ale nie je to "ovládame mY ich alebo ony nás"
k téme/ zajtra tá angličtina bude celkom sranda... moc sa na to neteším... vyrozprávať sa po anglicky vyrozprávam, ale ak mám vyslovene test na gramatiku, tak to mi nie je moc po chuti
únik z AJ by sa zišiel
k téme/ zajtra tá angličtina bude celkom sranda... moc sa na to neteším... vyrozprávať sa po anglicky vyrozprávam, ale ak mám vyslovene test na gramatiku, tak to mi nie je moc po chuti
únik z AJ by sa zišiel
Toto bol dobry odrb. Ja som dal ze 3, lebo som ratal len tie, ktore mali na stupnici 6 a 7 (co boli 3) avsak oni tam ratali aj tie co mali na stupnici 5 (tych bolo 7). Preco teda kur*a do otazky napisali ze "velmi zavazne" kad ratali aj tie male havarie?Michaelo napísal:Ja som chcel najprv tú úvahu no potom som si to rozmyslel a písal som životopis. Mal som 2 strany bez 3ch riadkov takže v pohode.
Ale do prdele ako je možné že v 64 otázke (koľko bolo nebezpečných bla bla bla v elektrárňach) je odpoveď 7 no sakra skade to majú? Každý dal 1.
-
blitzkrieg
Professional
podľa mňa všetky tie úniky sú sfalšované a ak sa to podarí tak by maturity asi odložili podľa mňa..
k testom, dnes som tiež písal a pocit z toho ? mal som miestami pocit že to píšem maturitu z matematiky, to rátanie tých atómových nehôd či čo to bolo, tie roky ...neviem dosť blbosť podľa mňa som zvedavý čo a ako ..a sloh ? jednoznačne 3. (úvaha) povedali nám že môžem písať aj o prvom mobilnom telefóne, v podstate ale dalo sa to tam pekne rozvíjať a taktiež aj citát na konci som napísal, tak snáď to dobre dopadne a dúfam že aj Vám a že keď ste nevedeli tak ste správne tipovali
k testom, dnes som tiež písal a pocit z toho ? mal som miestami pocit že to píšem maturitu z matematiky, to rátanie tých atómových nehôd či čo to bolo, tie roky ...neviem dosť blbosť podľa mňa som zvedavý čo a ako ..a sloh ? jednoznačne 3. (úvaha) povedali nám že môžem písať aj o prvom mobilnom telefóne, v podstate ale dalo sa to tam pekne rozvíjať a taktiež aj citát na konci som napísal, tak snáď to dobre dopadne a dúfam že aj Vám a že keď ste nevedeli tak ste správne tipovali
-
Suffel
Guru
nie 4-ka sa nemala ratat.. mala sa ratat len 5,6,7 a tych bolo spolu 7.. stacilo si dobre precitat zadanie a to co je pod tymi cislami napisane.. toto som mal nastastie spravne..-=wolf=- napísal:Toto bol dobry odrb. Ja som dal ze 3, lebo som ratal len tie, ktore mali na stupnici 6 a 7 (co boli 3) avsak oni tam ratali aj tie co mali na stupnici 5 (tych bolo 7). Preco teda kur*a do otazky napisali ze "velmi zavazne" kad ratali aj tie male havarie?
-
blitzkrieg
Professional
a k tým jadrovým nehodám či čo to ..viete ako dostali 7 ? mali ste tam ten graf / mapu a pod nimi stupne od 4 - 7 ..na mapke ste mali napísané všetky katastrofy (boli očíslované stupňami) a mali ste rátať všetky katastrofy okrem tých ktoré mali č. 4 ..lebo tie neboli závažné ...to som mal z mojej skupiny dobré jedine ja ..všetci dali 2 alebo 3
//autoeditácia príspevku (13 Mar 2012, 16:54)
//suffel ma predbehol
//autoeditácia príspevku (13 Mar 2012, 16:54)
//suffel ma predbehol
V tom pripade som si asi zasocioval cisla s popismi.
-
tomasito13
Star
Tie elektrarne boli jednoznacne (7). Mne je skor cudne ze neuznavali aliteraciu a dali ze zvukomalba, pritom presne tu vetu co bola v teste sme mali ako priklad na aliteraciu. Takisto, po ktorej hlaske chceli -> po siedmej...krasa, tak nejasna matura to bola
btw/ nucem uz stiahlo odpovede z netu
btw/ nucem uz stiahlo odpovede z netu
Ja a este vacsina mojej triedy sme napisali konkretne na akej slabike to nastalo (hrad) a ostatni dali inak. NIKTO nedal cislo.
-
Nadeo
Guru wannabe
Ja som dal tiez hrad, jeden spoluziak dal po siedmej lebo si zle precital otazku... Tak nakoniec to bolo spravne? doj*b 
-
tomasito13
Star
ved presne ze aj u nas skoro vsetci davali HRAD, alebo tie otazky pri Marii Terezii s odpovedami klamlivo, skreslene a ine...to vam bolo jasne?
Ja som sa dozvedel od profky nejaku blbosť že z externej aj internej nemožme mať 0% či čo lebo nebudeme pripusteny k maturite dalej ale ved Podmienky úspešného ukončenia maturitnej skúšky
Slovenský jazyk a literátura a cudzí jazyk
(teda predmetov, ktoré majú externú časť maturitnej skúšky a písomnú formu internej časti), ak hodnotenie z ústnej formy internej časti MŠ:
a) nie je horšie ako stupeň prospechu 3 – dobrý (bez ohľadu na hodnotenie písomnej formy internej časti a externej časti) alebo
b) je stupeň prospechu 4 – dostatočný a v písomnej forme internej časti získate viac ako 25% z celkového počtu bodov a súčasne v externej časti získate viac ako 33% z celkového počtu bodov.
Matematika
Maturita z matematiky
(predmetu, ktorý má externú časť maturitnej skúšky a nemá písomnú formu internej časti), ak hodnotenie z ústnej formy internej časti MŠ:
a) nie je horšie ako stupeň prospechu 3 – dobrý (bez ohľadu na hodnotenie externej časti) alebo
b) je stupeň prospechu 4 – dostatočný a v externej časti získate viac ako 33% z celkového počtu bodov.
Ostatné predmety
Predmety, ktoré nemajú externú časť ani písomnú formu internej časti, ak hodnotenie z každej formy internej časti nebude horšie ako 4 – dostatočný.
Tieto informácie overil a potvrdil NÚCEM
Slovenský jazyk a literátura a cudzí jazyk
(teda predmetov, ktoré majú externú časť maturitnej skúšky a písomnú formu internej časti), ak hodnotenie z ústnej formy internej časti MŠ:
a) nie je horšie ako stupeň prospechu 3 – dobrý (bez ohľadu na hodnotenie písomnej formy internej časti a externej časti) alebo
b) je stupeň prospechu 4 – dostatočný a v písomnej forme internej časti získate viac ako 25% z celkového počtu bodov a súčasne v externej časti získate viac ako 33% z celkového počtu bodov.
Matematika
Maturita z matematiky
(predmetu, ktorý má externú časť maturitnej skúšky a nemá písomnú formu internej časti), ak hodnotenie z ústnej formy internej časti MŠ:
a) nie je horšie ako stupeň prospechu 3 – dobrý (bez ohľadu na hodnotenie externej časti) alebo
b) je stupeň prospechu 4 – dostatočný a v externej časti získate viac ako 33% z celkového počtu bodov.
Ostatné predmety
Predmety, ktoré nemajú externú časť ani písomnú formu internej časti, ak hodnotenie z každej formy internej časti nebude horšie ako 4 – dostatočný.
Tieto informácie overil a potvrdil NÚCEM
-
Michaelo
Hardcore addict
Nino - Kravina
K tým elektrárňam:
Tam bolo závažné nehody S ÚNIKOM a to bola oba 6 a 7dmička a tie boli 3. Ja som dal jednu po diskusii s učiteľkou ktorá mi tiež povedala že by dala 1.
A na vedľajšej škole sa učitelia vraj búrili lebo niektorým otázkam dokonca nechápali ani oni.
Treba podať na NÚCEM žalobu za je*nutý test
K tým elektrárňam:
Tam bolo závažné nehody S ÚNIKOM a to bola oba 6 a 7dmička a tie boli 3. Ja som dal jednu po diskusii s učiteľkou ktorá mi tiež povedala že by dala 1.
A na vedľajšej škole sa učitelia vraj búrili lebo niektorým otázkam dokonca nechápali ani oni.
Treba podať na NÚCEM žalobu za je*nutý test
Všetkým maturantom držím palce aby to zvládli pokiaľ možno čo najlepšie
a nezabudnite to potom poriadne spláchnuť.... sú to najkrajšie časy 
-
tomasito13
Star
elektrarne boli JASNE, pri 4 bolo udane ze neslo o zavazny unik, cize som scitoval 5,6,7
-
Michaelo
Hardcore addict
Dobre tak som spravil pitchovinu no. Dufam ze jedna otazka nebude u mna rozhodovat 
Header:
Vdaka, keby ze nesoferujem tak by som to aj poriadne splachol.
Header:
Vdaka, keby ze nesoferujem tak by som to aj poriadne splachol.
-
Suffel
Guru
Michaelo - presne ako pise tomasito13 unik do ovzdusia bol v 5,6,7 takze tam mali byt tieto tri cisla ktorych bolo celkovo 7... co sa tyka tych odpovedi ano som toho nazoru ze niektore neboli vobec jasne a boli spravne aj dve odpovede a pod.. na fb je celkom burliva diskusia ohladne tohto testu zo sloviny a myslim ze 90% z nich ma pravdu...
Test: Podľa mňa hlúpo postavený, otázky až veľmi zavádzajúce, a ak slová musia byť v presnom tvare, v akom sú napísané v kľúči, potom zbohom rodina..
Sloh: Písal som ako drvivá väčšina trojku, potom sa dala ešte jednotka ale keby som tvorcom, volil by som tam niečo iné nie diskusný príspevok.. zbytok aspoň pre mňa strach a hrôza.
btw1: našli ste niekto niekde info o tom, kedy a kde sa uverejnia výsledky na krížikovaciu časť testu
btw2: ak zajtra budú jazyky b1/b2 zhruba na tej úrovni čo dnes slovenčina alebo vyššie, začínam mať strach z toho aby som aspoň tých 33% a 25% naškrabal
Sloh: Písal som ako drvivá väčšina trojku, potom sa dala ešte jednotka ale keby som tvorcom, volil by som tam niečo iné nie diskusný príspevok.. zbytok aspoň pre mňa strach a hrôza.
btw1: našli ste niekto niekde info o tom, kedy a kde sa uverejnia výsledky na krížikovaciu časť testu
btw2: ak zajtra budú jazyky b1/b2 zhruba na tej úrovni čo dnes slovenčina alebo vyššie, začínam mať strach z toho aby som aspoň tých 33% a 25% naškrabal
Link?Suffel napísal:Michaelo - presne ako pise tomasito13 unik do ovzdusia bol v 5,6,7 takze tam mali byt tieto tri cisla ktorych bolo celkovo 7... co sa tyka tych odpovedi ano som toho nazoru ze niektore neboli vobec jasne a boli spravne aj dve odpovede a pod.. na fb je celkom burliva diskusia ohladne tohto testu zo sloviny a myslim ze 90% z nich ma pravdu...
Ako je to s odsekmi pri eseji na angličtine? Vynecháva sa celý riadok alebo len kúsok od kraja?