Maturita
-
iceman1414
Medium Star
Re: Maturita
Takže vy ste to nepochopili. Tam bolo, že koľko elektrárni vážne ohrozili okolie a to boli tie čo mali na mate označie 5,6 a 7 a tých bolo na mape 7.
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
begbeee - https://www.facebook.com/maturity2012 hned komenty v prvom prispevku 
Kedy budú približne na internete výsledky z ABCD otázok?
-
FunThomasko
Novice
to by aj mna zaujimala strasne moc..a budu vobec? 
Určite nie,tento rok vynechajú 
-
FunThomasko
Novice
počul som že možno zajtra / pozajtra 
ludia naco vam su vysledky abcd otazok ? chcete mi povedat ze si pametate co ste v ktorej otazke oznacili ? 
-
FunThomasko
Novice
myslim ze aj testy by mohli zverejnit uz..sak to uz nikomu nepomoze a my budeme spokojnejsi 
Tak keď si pozriem zadanie, tak viem približne čo som dal.un_know napísal:ludia naco vam su vysledky abcd otazok ? chcete mi povedat ze si pametate co ste v ktorej otazke oznacili ?
To ano no zadania niesu a neverim ze tak skoro na nete budu. Podlamna az niekedy po nahradnom termine, len neviem ci tam robia tie iste testy co mame mi alebo maju neake specialne.
-
master23
Light Professional
tak ako to je zatra? pisete jazyky B2? alebo sa nakoniec od toho upustilo?
-
Nadeo
Guru wannabe
Na gymnaziach je povinne B2 a na ostatnych skolach sa da vybrat, pokial dobre viem.
Akokoľvek zajtra dopadne tá anglina, je mi to jedno
Ústnou časťou si snáď napravím reputáciu. Mohli by ujsť nejaké tie správne odpovede..
Ako možem zodpovedne povedať že ten dnešný test bol najťahší za posledných 5 rokov.
A to hovorím preto lebo som si ich posledný týžďen všetky preriešil. Akože slovo onomatopoje som v živote nepočul... 
-
typek61
Darca
ja to mam odfotene ako som to pisal,takze aj ja sa pripajam aby hodili vysledkyun_know napísal:ludia naco vam su vysledky abcd otazok ? chcete mi povedat ze si pametate co ste v ktorej otazke oznacili ?
ja som si to odpísal po skončení na lavicu a z nej potom do telefónu
dostali sa mi neoficiálne výsledky krížikovej časti zo SJL, kód testu 4986.. opakujem, že sú to neoficiálne výsledky ktoré majú pôvod buď u lepších študentov, v lepšom (pravdepodobnejšom) prípade ide o odpovede učiteľky z nejakej strednej, ja neručím za ich pravdivosť, avšak u mňa, sa výsledky až na pár rozdielov zhodovali, tak aspoň zhruba viem na čom som.. snáď vám to pomôže 
Zasa iba 86-ku 87-ku nemáte?
http://zmaturuj.zones.sk/materialy/matu ... uc_SJL.pdf
Tolko nejasnosti a nezrovnalosti nemal snad ziadny rocnik maturity. U nas behala slovencinarka od jednej skupine k druhej a vysvetlovala tie otazky, kde mohli byt zaznamenane aj 2 rozne odpovede alebo tam kde nebolo jasne definovane zo zadania ich umysel. Hroza test a co sa tyka tem v poho dal som si tiez tu uvahu, rozpisal som sa 2 a pol strany. Ved uvidime
. Kazdopadne jak to take zajtra bude aj na angline tak buh nam zehnej.
Btw keby uniklo nieco z ANJ hned to sem hadzte
.
Tolko nejasnosti a nezrovnalosti nemal snad ziadny rocnik maturity. U nas behala slovencinarka od jednej skupine k druhej a vysvetlovala tie otazky, kde mohli byt zaznamenane aj 2 rozne odpovede alebo tam kde nebolo jasne definovane zo zadania ich umysel. Hroza test a co sa tyka tem v poho dal som si tiez tu uvahu, rozpisal som sa 2 a pol strany. Ved uvidime
Btw keby uniklo nieco z ANJ hned to sem hadzte