Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Vesper
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Externá celkom v pohode akurát sme sa celá skupina zmotali a netušili čo je modálnosť vety a hneď ako sme skončili tak mi to došlo.. Čo už stáva sa. Nemalo by to dopadnúť nejak zle. A sloh bol malina, okrem toho že boli pomerne ľahké témy tak aj času je nezdravo veľa (150 minút). Písal som Dôkaz mojej dospelosti (Rozprávanie) a za hodinku som to odovzdával a o štvrtej som už bol doma :)
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

mirak2 napísal:
ODB: veta bola "Vsetci kricia: Nepoziciam!" a ty si mal toto v kurizve dat na Nepožičaj! a samozrejme bolo treba dat znacky priamej reci...
celkovo ten test bol uplne lahucky, pre mna
ja som tam dal nepozičias :D a samozrejme uvodzovky

edit.. no tym, ze si dal nepozicaj..si aj zmenil cas an buduci nie, abo teda sposob na rozkazovaci abo ja neviem :D
Exxon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Exxon »

Test: jedna velka k*kotina, aj ked niektore otazky boli vyslovene lahke... a niekolko krat som sa skaredo osral :? ale tak za to si sam mozem...
Sloh: temy nic moc, madari mali lepsie... ale tak uvaha o strese bola celkom dorba, aj to rozpravanie o dospelosti sa dalo, nakoniec som si ho aj vybral... ale sa mito zvrhlo skor do uvahy...

a jedno velke odporucanie: NEPITE PIVO cez volny cas medzi skuskami... ked som pisal koncept tak som sa skoro dochcal a vobec sa mi kvoli tomu nedal sustredit. navyse ma to jedno pivo uspavalo. a nakoniec som to zaklincoval tym, ze som zacal cistopis na druhu stranu... proste som si tu dvojstranku co sme dostali prehol, a zacal pisat na opacnu nez som mal.. no ale aspon hore hlavou to bolo...

a ak sa test neobjavi(co sa samozrejme objavi)tak ho upnem. aj ked len A formu, nafotil som to do mobilu... ale predpokladam ze to tu zachvilu bude v nejakom prijatelnejsom formate kompletne...
cokill
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cokill »

Point napísal:ja som tam dal nepozičias :D a samozrejme uvodzovky
ja som tam dal Ty kricis: Nepoziciam! (plus uvodzovky..)...
no uvidime co je pravda..
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Exxon napísal:Test: jedna velka k*kotina, aj ked niektore otazky boli vyslovene lahke... a niekolko krat som sa skaredo osral :? ale tak za to si sam mozem...
Sloh: temy nic moc, madari mali lepsie... ale tak uvaha o strese bola celkom dorba, aj to rozpravanie o dospelosti sa dalo, nakoniec som si ho aj vybral... ale sa mito zvrhlo skor do uvahy...

a jedno velke odporucanie: NEPITE PIVO cez volny cas medzi skuskami... ked som pisal koncept tak som sa skoro dochcal a vobec sa mi kvoli tomu nedal sustredit. navyse ma to jedno pivo uspavalo. a nakoniec som to zaklincoval tym, ze som zacal cistopis na druhu stranu... proste som si tu dvojstranku co sme dostali prehol, a zacal pisat na opacnu nez som mal.. no ale aspon hore hlavou to bolo...
No ved si mal ist na wc este pred tym, resp. po pive tak ako som to spravil ja :-) a ved ked si pisal sloh mohol si ist v pohode na wc.
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

mam dotaz.. Ako ste pisali ten zivotopis? Ako nieco vymyslene, alebo o tej postave z nejakeho diela o Jozkovy makovi?
legolas45
Amateur
Amateur

test

Príspevok od používateľa legolas45 »

ahojte nema nikto test alebo spravne odpovede ? dakujem za odpoved dajte ho sem prosimmm
Josa
Light Professional
Light Professional

Super, lebo profka co tam s nami bola: A nemate to pisat, tak ze vy ste ten Mak z tej knihy? heh. :)

Inak pekne som zacal: Jednej krasnej, slnecnej nedele, tak krasnej akoby mali na Zem prist anjeli z nebies...... :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ako co ja viem ludia - fakt ze otazky boli lahke ale tie jemne vyznamove nuansy v odpovediach boli kktina - no vyber si co autor testu v Blave chcel dpc... ako nasralo ma to nehorazne cele...
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

Maki napísal:ako co ja viem ludia - fakt ze otazky boli lahke ale tie jemne vyznamove nuansy v odpovediach boli kktina - no vyber si co autor testu v Blave chcel dpc... ako nasralo ma to nehorazne cele...
tak tak Maki, aj mna to sralo, nechapem com tak zlozito sa pytali na niektore bludy.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

stanulik napísal:tak tak Maki, aj mna to sralo, nechapem com tak zlozito sa pytali na niektore bludy.
cakal si daco ine? presne to som dostal co som cakal...akurat tie jemne odchylky v moznostiach...a nasralo ma ze som si nepamatal nic z antigony pricom som to cital dvakrat
Maki
Darca
Darca

mirak2 napísal:cakal si daco ine? presne to som dostal co som cakal...akurat tie jemne odchylky v moznostiach...a nasralo ma ze som si nepamatal nic z antigony pricom som to cital dvakrat
akoze antigona dostala aj mna - tiez som to ciatal - ako jednu z mala povinnych citani a tiez som si prd pamatal :(
Hipollita
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hipollita »

Akože ten test bola riadna somarina....dačo som natipovala, uvidíme čo z toho bude...

A tie temy na sloh. No najskôr mi bolo všetky smiešne...hlavne ten Jozef Mak-veď to už je aká kravina.
Ja som si vybrala to rozprávanie, napísala som to tak skoro na 2 strany....
Ach ešte prežiť anglinu a matiku...
legolas45
Amateur
Amateur

test

Príspevok od používateľa legolas45 »

ako ktosi mi uz aj odpise ze ci ma ten test co bol ? ved dajte ho sem prosim vas velmi pekne
Josa
Light Professional
Light Professional

kebyze ho niekto ma tak by ho sem asi dal nie?
jano757
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jano757 »

akoze nas fajne oje...li s tym testom.....dost tazky bol s porovnanim minuleho roka a som zvedavy ako ho napisali ti menej zrucnejsi......som sa ucil asi presne to co tam vobec nebolo dost na ch...
Jerry
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jerry »

stanulik napísal:PS: co je pravdy na tom, ze ked napisem nad 33 % tak uz horsiu znamku ako 3 na ustnej dostat nemozem. resp celkovo uz horsie ako 3 nemozem dostat? ???
podla mojich informacii nic. Pisomnu cast mozes mat kludne aj na 5ku,potom musis ale zvladnut ustnu na 3ku. A aj ked mas viac ako 33% z pisomnej,na ustnej musis mat minimalne 4ku. Patku proste na ustnej mat nemozes

K MATURITE
Obtiaznost testu bola taky stredny priemer. Videl som aj tazsie. Niektore otazky boli trosku nezrozumitelne ale po precitani viackrat sa to dalo. Napr. co tam bola otazka na nejaky styl toho autora tej jednej ukazky. A odpoved bola klasicizmus. No najskor si vravim,ze dpc to mam ako vedet ale ked som si to 3x precital,tak som zistil ze ta odpoved tam je napisana :oops: ale citim sa tak na 50-60%
K slohu: no akoze temy katastrofa! Ked ich profesorka napisala na tabulu,tak som tak nahlas poznacil: "No dobre,a teraz to zmazte a napiste normalne temy" :D Ti madari to mali o 100% lahsie ako my...
Pisal som tu uvahu a konským pismom ledva 1 a 3/4 strany...takze dufam ze tych 8 bodov bude :lol:
Maki
Darca
Darca

akoze sranda bola ked nasmu adminovi zacal zvonit mobil a ja ze "a von!" uprostred testu :D sa neposmiali vsetci asi, nieee...
Josa
Light Professional
Light Professional

ja som o tom Makovi napisal 2 strany a 5 riadkov na 3. :D Ale to som tam pisal take kraviny, ze koniec. :D

Ku nam prisiel riaditel hned k oknu a zacal pozerat na nase mobily a ja tak len pre seba, ze to je, ale ko***.. Polka triedy smiech. :D Som myslel, ze to zo mna tichsie vyletelo. :D
Helli
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Helli »

ja som zobral charakteristiku, hlavne preto, ze uvahu berie 90% ludi, nedopadlo to zle, dalo sa celkom rozpisat, len si bolo treba dat bacha, aby som od charakteristiky neunikol k uvahe - no uvidime
a co sa testu tyka...tych 50-55 bodov snad bude, ale zabilo ma "ferko, frantisek" ja tupec samozrejme dam hrdina, hrdina

no a zajtra english, to je oproti tomuto zadarmo
Napísať odpoveď