Maturita
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Externá celkom v pohode akurát sme sa celá skupina zmotali a netušili čo je modálnosť vety a hneď ako sme skončili tak mi to došlo.. Čo už stáva sa. Nemalo by to dopadnúť nejak zle. A sloh bol malina, okrem toho že boli pomerne ľahké témy tak aj času je nezdravo veľa (150 minút). Písal som Dôkaz mojej dospelosti (Rozprávanie) a za hodinku som to odovzdával a o štvrtej som už bol doma 
-
Point
Professional
ja som tam dal nepozičiasmirak2 napísal:
ODB: veta bola "Vsetci kricia: Nepoziciam!" a ty si mal toto v kurizve dat na Nepožičaj! a samozrejme bolo treba dat znacky priamej reci...
celkovo ten test bol uplne lahucky, pre mna
edit.. no tym, ze si dal nepozicaj..si aj zmenil cas an buduci nie, abo teda sposob na rozkazovaci abo ja neviem
-
Exxon
Light Star
Test: jedna velka k*kotina, aj ked niektore otazky boli vyslovene lahke... a niekolko krat som sa skaredo osral
ale tak za to si sam mozem...
Sloh: temy nic moc, madari mali lepsie... ale tak uvaha o strese bola celkom dorba, aj to rozpravanie o dospelosti sa dalo, nakoniec som si ho aj vybral... ale sa mito zvrhlo skor do uvahy...
a jedno velke odporucanie: NEPITE PIVO cez volny cas medzi skuskami... ked som pisal koncept tak som sa skoro dochcal a vobec sa mi kvoli tomu nedal sustredit. navyse ma to jedno pivo uspavalo. a nakoniec som to zaklincoval tym, ze som zacal cistopis na druhu stranu... proste som si tu dvojstranku co sme dostali prehol, a zacal pisat na opacnu nez som mal.. no ale aspon hore hlavou to bolo...
a ak sa test neobjavi(co sa samozrejme objavi)tak ho upnem. aj ked len A formu, nafotil som to do mobilu... ale predpokladam ze to tu zachvilu bude v nejakom prijatelnejsom formate kompletne...
Sloh: temy nic moc, madari mali lepsie... ale tak uvaha o strese bola celkom dorba, aj to rozpravanie o dospelosti sa dalo, nakoniec som si ho aj vybral... ale sa mito zvrhlo skor do uvahy...
a jedno velke odporucanie: NEPITE PIVO cez volny cas medzi skuskami... ked som pisal koncept tak som sa skoro dochcal a vobec sa mi kvoli tomu nedal sustredit. navyse ma to jedno pivo uspavalo. a nakoniec som to zaklincoval tym, ze som zacal cistopis na druhu stranu... proste som si tu dvojstranku co sme dostali prehol, a zacal pisat na opacnu nez som mal.. no ale aspon hore hlavou to bolo...
a ak sa test neobjavi(co sa samozrejme objavi)tak ho upnem. aj ked len A formu, nafotil som to do mobilu... ale predpokladam ze to tu zachvilu bude v nejakom prijatelnejsom formate kompletne...
-
theBliZZard
Star
No ved si mal ist na wc este pred tym, resp. po pive tak ako som to spravil jaExxon napísal:Test: jedna velka k*kotina, aj ked niektore otazky boli vyslovene lahke... a niekolko krat som sa skaredo osralale tak za to si sam mozem...
Akože ten test bola riadna somarina....dačo som natipovala, uvidíme čo z toho bude...
A tie temy na sloh. No najskôr mi bolo všetky smiešne...hlavne ten Jozef Mak-veď to už je aká kravina.
Ja som si vybrala to rozprávanie, napísala som to tak skoro na 2 strany....
Ach ešte prežiť anglinu a matiku...
A tie temy na sloh. No najskôr mi bolo všetky smiešne...hlavne ten Jozef Mak-veď to už je aká kravina.
Ja som si vybrala to rozprávanie, napísala som to tak skoro na 2 strany....
Ach ešte prežiť anglinu a matiku...
-
Jerry
Light Star
podla mojich informacii nic. Pisomnu cast mozes mat kludne aj na 5ku,potom musis ale zvladnut ustnu na 3ku. A aj ked mas viac ako 33% z pisomnej,na ustnej musis mat minimalne 4ku. Patku proste na ustnej mat nemozesstanulik napísal:PS: co je pravdy na tom, ze ked napisem nad 33 % tak uz horsiu znamku ako 3 na ustnej dostat nemozem. resp celkovo uz horsie ako 3 nemozem dostat? ???
K MATURITE
Obtiaznost testu bola taky stredny priemer. Videl som aj tazsie. Niektore otazky boli trosku nezrozumitelne ale po precitani viackrat sa to dalo. Napr. co tam bola otazka na nejaky styl toho autora tej jednej ukazky. A odpoved bola klasicizmus. No najskor si vravim,ze dpc to mam ako vedet ale ked som si to 3x precital,tak som zistil ze ta odpoved tam je napisana
K slohu: no akoze temy katastrofa! Ked ich profesorka napisala na tabulu,tak som tak nahlas poznacil: "No dobre,a teraz to zmazte a napiste normalne temy"
Pisal som tu uvahu a konským pismom ledva 1 a 3/4 strany...takze dufam ze tych 8 bodov bude
ja som zobral charakteristiku, hlavne preto, ze uvahu berie 90% ludi, nedopadlo to zle, dalo sa celkom rozpisat, len si bolo treba dat bacha, aby som od charakteristiky neunikol k uvahe - no uvidime
a co sa testu tyka...tych 50-55 bodov snad bude, ale zabilo ma "ferko, frantisek" ja tupec samozrejme dam hrdina, hrdina
no a zajtra english, to je oproti tomuto zadarmo
a co sa testu tyka...tych 50-55 bodov snad bude, ale zabilo ma "ferko, frantisek" ja tupec samozrejme dam hrdina, hrdina
no a zajtra english, to je oproti tomuto zadarmo