Maturita
-
bizzy
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
nasiel som odpovede na piktogram pero ...
6847 http://www.vlacik.sk/get.php?i=db42caa082
6840 http://www.vlacik.sk/get.php?i=7cc0683df7
no nic moc s mojej strany .. 11 dobre z tejto casti.
nema niekto napisane odpovede .. mozme porovnat .. na A-D (6840)
6847 http://www.vlacik.sk/get.php?i=db42caa082
6840 http://www.vlacik.sk/get.php?i=7cc0683df7
no nic moc s mojej strany .. 11 dobre z tejto casti.
nema niekto napisane odpovede .. mozme porovnat .. na A-D (6840)
zhrnutie mojho slohu... klasika narodenie, stale som sa hral s poziarnickym autom, v skolke som spoznal niekoho s ktorym sme sa hrali, ja s poziarnickym autom a on s policajnym, sli sme na rovnaku zakladku, tam sme boli nerozlucna dvojica az do chvile kym ku nam do triedy prisla nova ziacka, spriatelil som sa nou a vytvorili sme novu nerozlucnu dvojicu a na kamosa som sa vykaslal. Nakoniec sa rodicia rozviedli a my sme odisli do BB, nejaky cas som si so Sofiu volaval, ale to potom prestalo uplne, zmaturoval som, dostal som ponuku na pracu v Ziline ako spravca pocitacovych sieti. a ked som vystupil z vlaku tak som tam uvidel dievca ktore mi bolo povedome... bola to sofia (ta zo skoly).
a posledna veta:
Sen poziarnika som si sice nesplnil, ale pracujem ako spravca pocitacovych sieti, zijem som Sofiou a mame spolu krasnu dcerku Tanu. (viac jak polhodinu som rozmyslal nad menom pre dceru, take aby tam pasovalo).
That's all.
a posledna veta:
Sen poziarnika som si sice nesplnil, ale pracujem ako spravca pocitacovych sieti, zijem som Sofiou a mame spolu krasnu dcerku Tanu. (viac jak polhodinu som rozmyslal nad menom pre dceru, take aby tam pasovalo).
That's all.
-
Fabo
Hardcore addict
Fabo : Maturita - caka sa na arbitraz.... nejak si niesom isty ci moja uvaha bola uvahou alebo vykladom 
takze bude 2:0 alebo 1:1. Test bol lahky...
Inak suhlasim s Mirom, otazky boli na jednu velku <>...
napriklad hned ukazka z tej encyklopedie ci co to bolo (tiez kktna otazka) - koho som mal pisat ako dalsieho? z textu to nevyplyva nic. To ako z toho ze mal brata L Stura vyplyva ze ine heslo bude L Stur? a potom ten rok 1836, mam dat cislo ci slovo?
Antigonu som nevedel meno, ale pametal som si ked som si cital temy ze chcela pochovat brata dajakeho... tak som dal brat. Ked mi to neuznaju... tak sa to ajtak nedozviem. Alebo hej? (myslim konkretne otazky) Ked hej tak budem kvalitne nastvany.
edit: tak kukam ze tie pixoviny mam OK
dokopy nejake 3 veci zle z pera.
takze bude 2:0 alebo 1:1. Test bol lahky...
Inak suhlasim s Mirom, otazky boli na jednu velku <>...
napriklad hned ukazka z tej encyklopedie ci co to bolo (tiez kktna otazka) - koho som mal pisat ako dalsieho? z textu to nevyplyva nic. To ako z toho ze mal brata L Stura vyplyva ze ine heslo bude L Stur? a potom ten rok 1836, mam dat cislo ci slovo?
Antigonu som nevedel meno, ale pametal som si ked som si cital temy ze chcela pochovat brata dajakeho... tak som dal brat. Ked mi to neuznaju... tak sa to ajtak nedozviem. Alebo hej? (myslim konkretne otazky) Ked hej tak budem kvalitne nastvany.
edit: tak kukam ze tie pixoviny mam OK
-
Vigor
King
Test sa mi az tak tazky nezdal, parkrat sa objavil mensi problem s nejednoznacnou odpovedou ale tak to som dal co sa mi najviac pozdavalo, niektore otazky boli vyslovene, aby sa zmaturovalo, napr. neurcitok od som
.
Sloh...ta dvojka bola divna. vahal som trosku nad stvorkou, pretoze ono..na to sa dalo pisat. Mal som par myslienok no bal som sa, ze by som skoncil v polke s tym, ze by nebolo dost, tak som do toho upustil. Potom uvaha...neviem, mne to prislo take, ze na tu danu temu by sa dal pista aj napr. vyklad pripadne daco odborne, nezdala sa mi to nejaka idealna tema zrovna na uvahu...skratka by som si vedel predstavit aj dajaku uvahovitejsiu temu
...Nakoniec som napisal rozpravanie, 2 a pol strany, nemam z toho najlepsi pocit zrovna ale je to a snad sa dostanem zo slohu cez tych 50%, cez 70% z testu aspon a budem spokojny.
A zajtra AJ, tak to uz berem oproti dnesku ako pohodu. Tak ci tak drzim vsetkym palce.
Sloh...ta dvojka bola divna. vahal som trosku nad stvorkou, pretoze ono..na to sa dalo pisat. Mal som par myslienok no bal som sa, ze by som skoncil v polke s tym, ze by nebolo dost, tak som do toho upustil. Potom uvaha...neviem, mne to prislo take, ze na tu danu temu by sa dal pista aj napr. vyklad pripadne daco odborne, nezdala sa mi to nejaka idealna tema zrovna na uvahu...skratka by som si vedel predstavit aj dajaku uvahovitejsiu temu
A zajtra AJ, tak to uz berem oproti dnesku ako pohodu. Tak ci tak drzim vsetkym palce.
-
berija111
Light Professional
Kód: Vybrať všetko
http://fotoalbumy.azet.sk/handricka999/kluc-ku-otazkam-s-kratkou-odpovedou/?i9=0185a4880e84&i7=152601512Fakt neviem co tu vsetci mrncite ze bol test tazky. Bol tazsi ako minule to urcite ale ze by sa nedal napisat? Akoze ked sa mne nezdal tazky a to cely druhy stupen je*em, neucim sa, nerobim ulohy, prechadzam len tak tak a na matury som si tiez pozrel h0vn0; tak to fakt neviem co si mam o vas mysliet. Podla mna to bolo uplne v pohodicke, este som si chvilu posedel a pozeral do steny (som nevedel ze mozme ist prec
)...
Co sa tyka slohu tak temy fakt dost na kkt, osobne som pisal Quijotta a ako pozeram tak nas vela nebolo. Vy co ste si dali zivotopis a pisali o sebe by ste sa mali zamysliet a hlavne si uvedomit ze zo slohu mate uz teraz 0 bodov. Tlieskam nad stupiditou niektorych ludi.
Mimochodom ti madari to je fakt na genocidu, taketo skolkarske temy im daju a testy zo slovenciny pisu po madarsky. Aby to vsetko vykapalo, chamrad.
//sry berija111 sekol som sa, chyba opravena
Co sa tyka slohu tak temy fakt dost na kkt, osobne som pisal Quijotta a ako pozeram tak nas vela nebolo. Vy co ste si dali zivotopis a pisali o sebe by ste sa mali zamysliet a hlavne si uvedomit ze zo slohu mate uz teraz 0 bodov. Tlieskam nad stupiditou niektorych ludi.
Mimochodom ti madari to je fakt na genocidu, taketo skolkarske temy im daju a testy zo slovenciny pisu po madarsky. Aby to vsetko vykapalo, chamrad.
//sry berija111 sekol som sa, chyba opravena