no sak aj ja som to myslel zo srandy len niekto nepochopil.......kasli na to....Sheep napísal:pocuvaj sem,si tak maximalne robim srandu, na ziadnu cipovu totalitu a na kraviny z vesmirni lide.cz neverim, A ked ti posielam karmu tak sa podpisem...takze dakto iny ti ju dal
Mimozemske civilizacie
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
re
ako mozte verit blbostiam typu vesmirni lide??? ja neviem ci ste videli toho cloveka co vedie tu sektu. je to obycajna sugeracia a on sa na tom pekne obohacuje. vzdy sa najde niekto koho pekne oj..e a sa cudujem, ze normalny clovek moze nieco take verit. ten k... minule ukazoval v tv nejake smiesne obrazky co malovali deti v skolke a tvrdi, ze to su mimozemstania a neviem co. mne je to normalne smiesne a musim sa smiat aj na tych co tomu veria. ja verim nejaky iny zivot vsak vesmir je ani nevieme vlastne aky, ale neverim vesmirnim lidem. odporucil by som tomu panovi pobyt na psychiatrii aj jeho privrzencom bez urazky...
-
Eru
Light Professional
njn radsej uz nic nepisemP3Bo napísal:A zase mimo.... lietadla s ktore nepotrebuju runway boli uz oddavna navrhovane [viac tu] ..... no s malymi uspechmi ..nezabudaj ze existuju aj helikoptery takze kolmy vzlet nie je v tej dobe niecim vynimocnym
-
dexter7007
Zablokovaný
Re: re
to ako co bolo na spravach ze niekde na urad dosiel list od vesmirnich ludi a mysleli si ze tam je nejaka droga ci co...... tak sa bali otvorit......a tam bolo nejake ci sa knim nepridaju a dole bolo napisane cislo uzctu kde sa treba vzdat majetkuMonako2 napísal:ako mozte verit blbostiam typu vesmirni lide??? ja neviem ci ste videli toho cloveka co vedie tu sektu. je to obycajna sugeracia a on sa na tom pekne obohacuje. vzdy sa najde niekto koho pekne oj..e a sa cudujem, ze normalny clovek moze nieco take verit. ten k... minule ukazoval v tv nejake smiesne obrazky co malovali deti v skolke a tvrdi, ze to su mimozemstania a neviem co. mne je to normalne smiesne a musim sa smiat aj na tych co tomu veria. ja verim nejaky iny zivot vsak vesmir je ani nevieme vlastne aky, ale neverim vesmirnim lidem. odporucil by som tomu panovi pobyt na psychiatrii aj jeho privrzencom bez urazky...
-
P3Bo
Guru wannabe
Ja viem ..... a tamto bolo vyrobene ludskou rukou ja som to napisal preto ze to nemusi mat zrovna nejaku suvislost dajme tomu ze to kreslili pre svojich bohov je otazne comu veris pravdu sa aj tak nikdy nedozvies . Danniken vychadzal z toho ze ak bohovia odisli tak sa aj vracali a to v intervaloch [malo to co docinenia s mayskym kalendarom] no jeho vypocty na rok 2000 nevysli takze sme tam kde aj predtym. Byvam tu vo svidniku a mame tu tiez tanky z 2 sv vojny no myslim ze keby boli v strede pralesa asi by sa rozpadli . Takze zalezi od toho ako sa o nich stara , a kde sa nachadzajuaxXis napísal:p3bo: vo vietname su este francuzke tanky...a tie volovinky na google earth su len prirodne ukazy, tak ako tvar na Marse (ehm, je to na Marse?)