Mimozemske civilizacie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jimino
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jimino »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:ja som dnes nasiel ufo. vybral som si plazmy :)
ten wg ti uz leze na mozeg 8)
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

vesmirni-lide.cz
ty nas uz davno varovali!!!!!
POZOR NA CIPOVU TOTALITU......ASTAR SERAN VAS VYDI.........................teraz vazne...........ja verim v mimozemske civilizacie a dufam ze sa toho dozijem ze raz pridu na zem.........ale to je len dufanie :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Zvladol som precitat len prve styry strany tejto temy, ale taky naklad sraciek co sa mi vali z monitiru som uz davno nevidel.
www.vesmirni-lide.cz
Tu to mate vsetko, mate tam obrazky, videa, texty, Jezisa, Boha, svatoziary, Astara Serana a kopu inych. Samozrejme navod ako sa s Bohom a inymi vysoko vyspelymi bytostami spojit. O com sa tu vlastne bavime...
Citate vobec po sebe tie prispevky? Obrázok
Co takto si precitat nejaku Hawkingovu knihu kde su tie vase castice spojene s casom ci co ste to vlastne vymysleli objasnene. (asi to mali byt imaginarne).
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

taktiez nechapem tu logiku stranok jako vesmirni lide, andele svetla a neviem co, obcas vidim na zastavkach a v cakarnach polepene nalepky na tieto stranky, ked to vidim tak v momente strhavam... :D

skutocne musim priznat ze dnes som mohol poprvy krat vidiet ako sa mi monitor vysral rovno do oci... :D
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:taktiez nechapem tu logiku stranok jako vesmirni lide, andele svetla a neviem co, obcas vidim na zastavkach a v cakarnach polepene nalepky na tieto stranky, ked to vidim tak v momente strhavam... :D

skutocne musim priznat ze dnes som mohol poprvy krat vidiet ako sa mi monitor vysral rovno do oci... :D
podaj by ta poondiali vsetky sheep.......cipova totalita-kukni na tu stranku a uvidis preco som to napisal takm mi ndavaj - pre nic zanic....snazim sa to vyrovnat na green power....
Sheep
Addict
Addict

dexter7007 napísal:podaj by ta poondiali vsetky sheep.......cipova totalita-kukni na tu stranku a uvidis preco som to napisal takm mi ndavaj - pre nic zanic....snazim sa to vyrovnat na green power....
nehnevaj sa na mna ale co je podla teba cipova totalita?a co to ma spolocne s mimosmi...?

a kto by ma mal poondiat...? :?:
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Sheep napísal:nehnevaj sa na mna ale co je podla teba cipova totalita?a co to ma spolocne s mimosmi...?

cipovi jastery predsa!!!!! :cry: :cry:
Sheep
Addict
Addict

Theking napísal:cipovi jastery predsa!!!!! :cry: :cry:
lol si normalny aky cipovi jastery? zavolaj tu pre mna-zamna aj celu ich armadu a ich akurat tak vysmejem :lol:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Mal by si vediet, ze jasteri z podtemnia temnych svetov maju na mesiaci satelity (samozrejme skryte, okolo zeme je tusim okolo 100000 materskych lodi, taktiez skrytych) ktorymi vysielaju EM vlny a ovladaju tak ludi cez cipy v kartickach od autobusu, ISIC.....vsetci sme strateni :lol:
Sheep
Addict
Addict

axXis napísal:Mal by si vediet, ze jasteri z podtemnia temnych svetvmaju na mesiaci satelity (samozrejme skryte, okolo zeme je tusim okolo 100000 materskych lodi, taktiez skrytych) ktorymi vysielaju EM vlny a ovladaju tak ludi cez cipy v kartickach od autobusu, ISIC.....vsetko sme strateni :lol:
no pokial nevies tak ja ich system ovladam volou na dialku, pohodlne cez svoje OSD menu ich obcas restartujem alebo im tam poslem nejaky vir a potom im dva dni trva dokym zacnu daco robit a medzi tym sa stane na svete nieco pokrove, ze napr. nieco objavia a tak pretoze uz ich neovladaju ziadne fiktivne bytosti :lol:
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

Sheep napísal:no pokial nevies tak ja ich system ovladam volou na dialku, pohodlne cez svoje OSD menu ich obcas restartujem alebo im tam poslem nejaky vir a potom im dva dni trva dokym zacnu daco robit a medzi tym sa stane na svete nieco pokrove, ze napr. nieco objavia a tak pretoze uz ich neovladaju ziadne fiktivne bytosti :lol:
ach astar odpust tymto hriesnikom :aasmile1:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Viem, ze mnohi nas nechapu. O com to tu vlastne tocime, ale tu je to vsetko zhrnute, ako to funguje, cipva totalita a tak. Skvely, prehladny a profesionalne kresleny diagram. Stvoritel vsetkeho je mozno trochu prekvapivy, ale jeden nikdy nevie.
http://./obr_bar2000/obr2000.jpg
Obrázok[/url]
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

poculi ste uz niekedy o Erich von Dänikenovi? je to samozvany vedec ktory sa zaobera otazkou stvorenia ludi :) a jeho knihy su velmi zaujimave. mysli si ze kedisy v davnej minulosti prisli na zem mimozemstania a vybrali si nainteligentnejsiu rasu ktora tu vtedy zila (ludoopi) a zmutovala ju nato co sme teraz:) neveri teorii ze ludia sa z nicoho nic stvorili z opic zo dna na den. a dava za pravdu vsetkym nabozenstvam:) vo vsetkych svätych knihach nasiel dokazi ze tu kedysi mimozemstania zili a pomahali ludom vo vyskumoch. niektore jeho nazory su pritiahnute za vlasy ( ako napr. ze uz si nepamätam kto vyhral vojnu lebo mojzis stal na kopci a strielal nepriatelov s laserom) ale niektore su fakt zaujimave. zistil ze najviac poznatkov o tomto stale drzia inkovia a ze mozno este teraz vedia presne co sa stalo, ale s nikym o tom nerozpravaju. potom rozprava o vselijakych zrucaninach do ktorych podnikol vypravu (napr. Nan Madol ktory je vyrobeny zo zliatiny styroch kovov z ktorych 2 nepozname). dalej rozne ukazy ako kovove gule nachadzajuce sa uprostred dzungle väcsinou v juznej amerike. dokonca nasli na velkonocnom ostrove dokazi ze tam kedysi bolo letisko pre kozmicke lode. proste oplati sa tie knihy precitat :) myslim ze su 3 alebo 4. ja som zatial precital 2
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:nehnevaj sa na mna ale co je podla teba cipova totalita?a co to ma spolocne s mimosmi...?

....ty ......kukni aspon raz na stranku vesmirni-lide.cz a uvidis co to ma spolocne z mimozemstanmi.........tupec.....na tej stranke to pisali...............do riti tunak si nevie nikto priznat chybu??????seci jak kkti ohrnajte ramena.....sak co ona ma karmu aj tak -109 tak mu dame este red power nie?????!!!!!!! :evil:
axXis napísal:Viem, ze mnohi nas nechapu. O com to tu vlastne tocime, ale tu je to vsetko zhrnute, ako to funguje, cipva totalita a tak. Skvely, prehladny a profesionalne kresleny diagram. Stvoritel vsetkeho je mozno trochu prekvapivy, ale jeden nikdy nevie.
http://./obr_bar2000/obr2000.jpg
Obrázok[/url]
odkazujem sheep ale ´bo kto dal tu k- nech to da naspet......nech da k+ lebo stou cipovou totalitou som nesplietal...........hamba vam vsetkym.......najprv overte a potom robte
uelektronik
Star
Star

Príspevok od používateľa uelektronik »

Eru napísal:proste oplati sa tie knihy precitat :) myslim ze su 3 alebo 4. ja som zatial precital 2
Eru tych knih je spusta, okolo 30, blizsie vid

Kód: Vybrať všetko

http://sk.wikipedia.org/wiki/Erich_von_Däniken
Azda najviac odporucam precitat si prvu knihu Spomienky na budúcnosť a potom (asi siestu) Dôkazy. Je v nich pekne vidno aku ma EvD velku predstavivost a ako dokaze fantazirovat, ale tie knihy ukazuju i to ze to s tymi mimozemstanmi nemusi byt celkom vymysel. Ked som si precital Danikenove knihy zasol som co vsetko na svete je a nevieme o tom.
Sheep
Addict
Addict

dexter7007 napísal:odkazujem sheep ale ´bo kto dal tu k- nech to da naspet......nech da k+ lebo stou cipovou totalitou som nesplietal...........hamba vam vsetkym.......najprv overte a potom robte
pocuvaj sem,si tak maximalne robim srandu, na ziadnu cipovu totalitu a na kraviny z vesmirni lide.cz neverim, A ked ti posielam karmu tak sa podpisem...takze dakto iny ti ju dal :wink:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Eru napísal: (napr. Nan Madol ktory je vyrobeny zo zliatiny styroch kovov z ktorych 2 nepozname).
A dal im aj nejake mena? A ake protonove cislo maju tie kovy, ze niesu v mendelejevovej tabulke?
Eru napísal:dalej rozne ukazy ako kovove gule nachadzajuce sa uprostred dzungle väcsinou v juznej amerike.
A napisal aj keda a ako sa tam dostali? Co je to za ukaz kovove gule?
Eru napísal: dokonca nasli na velkonocnom ostrove dokazi ze tam kedysi bolo letisko pre kozmicke lode. proste oplati sa tie knihy precitat :) myslim ze su 3 alebo 4. ja som zatial precital 2
To poznam. Tie malby, ktore vidno len z oblohy su udajne pristavacia draha pre mimozemstanov. Myslel som, ze UFO ma aj vertikalny vzlet ako harrier, alebo maju prudove lietadla, ze potrebuju runway :?:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

2 dexter7007 :
odkazujem sheep ale ´bo kto dal tu k- nech to da naspet..
To co ma byt ? je to jeho vec ci ti dal k- a ci zrovna za tvoj prispevok abo mozno za nieco ine a po druhe nemas ziadne pravo zobronit aby ti dali k+.

2 eru : precitaj viac viac viac danikenovych knih ale nezi z toho ...boze to je ako citat tie bullshity dana browna = dava sice vela dokazov ale to je len jeden uhol pohladu .....maj viac faktov v ruke a potom poasud ci je mozne aby sa to stalo skus sa viac informovat . Nezabudaj ze Dannikenove knihy uz nie su zrovna najnovsie a ze veda pokrocila. Takze niektore veci sa uz mozno vyriesili

2 axxis:kovova gula v dzungli je velmi zvlastny fakt = pretoze to fakticky nemoze byt obycajna kovova gula.... spomen si na vietnam ...pred par rokmi sa tam bojovalo a kde sa zlahli trosky lietadiel ? Proste boli rozozrate hrdzou a rozpadli sa ..klimaticke pomery v dzungliach su natolko extremne ze vydrzi len maloktory vynalez cloveka preto ak je takato gula tak je to unikat.

A zase vraj je to pristavacia draha pre mimozemstanov ...chodte na youtube a dajte hladat secret places of google earth a aha na toto. tym chcem povedat ze takych miest je na Zemi mnoho a o kvantach sa este nevie tak netreba zrovna hovorit o veciach ktore si nevieme vysvetlit ze zrovna musia bbyt dielom [ale viac menej nejako suvisia] s mimozemstanmi.
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

axXis napísal:To poznam. Tie malby, ktore vidno len z oblohy su udajne pristavacia draha pre mimozemstanov. Myslel som, ze UFO ma aj vertikalny vzlet ako harrier, alebo maju prudove lietadla, ze potrebuju runway :?:
tu prvu otazku: to ti neviem odpovedat cital som to davno ledva si nieco pamätam. chcel som len nadhodit temu o nom
tu druhu: ved to prave nevie co je to za ukaz mysli si ze to pouzivali mimozemstania na orientaciu.
to letisko: vtedy ked tu knihu pisal este myslim harrier nebol takze mohol nechat volne prudit svoju fantaziu...
len ma nezabite ze tu pisem o niecom o com si uz skoro nic nepamätam
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Eru napísal: to letisko: vtedy ked tu knihu pisal este myslim harrier nebol takze mohol nechat volne prudit svoju fantaziu...
A zase mimo.... lietadla s ktore nepotrebuju runway boli uz oddavna navrhovane [viac tu] ..... no s malymi uspechmi ..nezabudaj ze existuju aj helikoptery takze kolmy vzlet nie je v tej dobe niecim vynimocnym
Napísať odpoveď