Mimozemske civilizacie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pt89
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pt89 »

dufame ze su a maju pekne baby :lol:
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa =Erik= »

pt89 napísal:dufame ze su a maju pekne baby :lol:
to by si akoze, chcel robit s mimozemstankou ? :D :shock:
ako by to asi vyzeralo ? :?

A este raz opakujem, ze tema podobnej tejto je o UFO (o tanieroch), a ak autor temtej temy sa chcel bavit o mimozemstanoch tak mal inak nazvat temu a inak polozit hlavnu otazku pre userov :roll: asi tak
jackb
Redeemer
Redeemer

Re: Mimozemske civilizacie

Príspevok od používateľa jackb »

=Erik= napísal:Je viac nez jasne...
To mas z tech tvych kamaradu a ze zivota ktery vedes!
:smt046
mimozemstania su ale len v serialoch typu StarTrek, Babylon 5, StarGate a v StarWars :lol:
ak by boli tak by sme o nich vedeli a nemuseli by brat ludi na vyskum... su to bachorky pre male deti :lol:
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

jackb napísal:To mas z tech tvych kamaradu a ze zivota ktery zijes!
mimozemstania su ale len v serialoch typu StarTrek, Babylon 5, StarGate a v StarWars :lol:
ak by boli tak by sme o nich vedeli a nemuseli by brat ludi na vyskum... su to bachorky pre male deti :lol:
wov.. :shock: tak to sorry...klaniam sa pred tebou..
Tento slovek asi precestoval celym vesmirom
jackb
Redeemer
Redeemer

=Erik= napísal:wov.. :shock: tak to sorry...klaniam sa pred tebou..
Tento slovek asi precestoval celym vesmirom
no comment
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

:lol: :lol: jooooj :lol: :lol: fakt sa len pousmiat ako si niekto spestruje zivot takymito blbostami fakt sorry . milony ludi zomieraju na HIV , drogy , atd a niezeby sa robilo s tym nieco natacaju sa scifi filmiky o mimozemstanoch . vsak pozerajte nitko to nedokaze potvrdit ze tak nie co je . krestanstvo ano a jezisa krista taktiez a ked mi niekde pocujem ze to je blbost a nedokazatelene tak mu mam chut vlepit ..... a vesmir je obrovsky USA sa domnievali ze su na Marse ale zistilo sa ze asi tam niesu a ich rozpravky im prchaju ako hmla :lol: :D :!:
uelektronik
Star
Star

Príspevok od používateľa uelektronik »

Vsetkym ktory veria alebo neveria v mimozemske civilizacie odporucam si precitat aspon zaciatok knihy Ezechiel z Biblie.

P.S. Biblia sa da najst aj cez google
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

balkymotor napísal:Vsetkym ktory veria alebo neveria v mimozemske civilizacie odporucam si precitat aspon zaciatok knihy Ezechiel z Biblie.

usetris mi cas a hodis sem link?
uelektronik
Star
Star

hned prvy odkaz v ujovi googlovi

http://www.biblia.sk/sk/1/biblia/sev/eze/001.html

zvolili tam akesy cudne kodovanie ale citat sa to da
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

balkymotor napísal:Vsetkym ktory veria alebo neveria v mimozemske civilizacie odporucam si precitat aspon zaciatok knihy Ezechiel z Biblie.

teda biblia skvely priklad dolezitych faktov
uelektronik
Star
Star

nho ja ked som to cital tak mi nebolo vsetko jedno... Ak je tato kniha pravdiva (verim ze je) tak to podla mojho nazoru dokazuje pravdivost stareho zakona, existenciu Boha, existenciu mimozemskych civilizacii, a to ze clovek bol stvoreny Bohom a ten vie ovladat cloveka a riadit jeho osud:
Keď hovoril so mnou, vstúpil do mňa Duch, postavil ma na nohy a ja som počúval Toho, ktorý hovoril so mnou
Ako ked konstrukter-inzinier robota vie ovladat robotovu mysel bez toho aby o tom robot vedel nech je jeho mysel akokolvek inteligentna.
Vtedy ma duch vyzdvihol a začul som hrmot vežkého zemetrasenia, keď sa Hospodinova sláva pohla zo svojho miesta, i sum krídel zivých bytostí, ktoré sa tesne dotýkali, i hrkot kolies súčasne s nimi a hrmot vežkého zemetrasenia. Duch sa zdvihol, uchvátil ma, a tak som siel zatrpknutý a vzrusený v duchu; zatiaž ruka Hospodinova mocne doliehala na mňa.
keď sa Hospodinova sláva pohla zo svojho miesta - Lietajuci tanier?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

=Erik= napísal:Preto neznasam filmy v kt. pridu votreli z vesmiru a chcu nas znicit...preco nenatocia film kde by sme s nimi zacali komunikovat a bez vojny a navzajom by sme si pomahali? Preco si clovek utvoril takuto nesimpatiu voci nim ?
Su aj take filmy.. Blizke stretnutie tretieho druhu.. serial typu Star Trek.. ale pre hollywood nie su velmi zaujimave, pretoze v mierumilovnych filmoch nemozu naplno vyuzit pocitacove efekty roznych vybuchov.. co laka najviac ludi. ;)

BTW.. verim na zivot mimo vesmir.. urcite musi nieco existovat.. urcite sa niekde vyvinula podobna slnecna sustava ako je ta nasa. Otazkou je, ze v akej forme ten zivot existuje. A ten zivot vo vesmire moze tiez vzniknut na druhej strane vesmiru, takze kym jedna z tych civilizacii vybuduje potrebnu techniku na prelet, aby sa stretli obe civilizacie............

Druhou otazkou okrem stretnutia sa v priestore je ako som uz naznacil stretnutie v case. Aby sa dve civilizacie stretli v case, musi byt pekelne stastie. Ved si zoberte.. ze vesmir sa vyvija miliony rokov.. pricom clovek je na zemi mozno 10000rokov? Je to strasne malililililinkata cast z tych milionov rokov vyvoja. Co ked ta druha civilizacia sa rozvila na podobnu uroven ako sme my teraz uz pred 20000rokmi.. ;) Lenze co cert nechcel, prisla napr. nejaka katastrofa.. priletel meteor, ktory znicil planetu.. mozno sa civilizacia vyhubila vojnami.. mozno vyhynuli na civilizacne choroby.. je vela moznosti.. ;)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

=Erik= napísal:...to je tiez iste a ja si myslim, ze ty co vedia o zemi nesiu zly! ak ano a chceli by nas znicit tak by prisli cim skor a povrazdili by nas... na co by asi cakali?
oni nas študuju a preto navštevuju našu planetu každu chvilu, možno nas študuju aby nas lepšie spoznali a možno preto, aby zistili ako nas lahko vyhubit...

Edit:
okonenipica napísal:Sam som mimozemstan. Mozes ma vidiet na ulici v hubickou v hube a Toluenom v ruke. Bez pomoci tejto latky nemozem volne dychat. Mam za ulohu zistit ktora bytost je na tejto planete inteligentna a kto jej vladne. Zistil som ze tato planeta patri zvlastnym stvoreniam s nazvom Macky domace. Delia sa na niekolko ras, je to vysoko inteligentny tvor, dost lenivy a zotrocil si stvorenia s nazvom Clovek. Teraz sa snazim naucit ich rec, a pokusam sa vypatrat ich vodcu
no comment... idiot :wink:

Edit2:
KARNEL32 napísal:no tak podla mna mas cistu pravdu a mojho spoluziaka sused tvrdi ze ho uniesli mimozemstania..aj to ma nahrane na mobile ako lezal na stole a on ho skumali a potom si pustili hudbu a zacali tancovat....bohuzial ma len zvukovu nahravku ale znie to realne a ja mu verim
OMG, a ďalši... :roll:
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

takže všetci si tu myslíte že mimozemšťan znamená inteligentnejšia forma života žijúca na inej planéte... ste však na omyle... ako už slovo mimozemšťan naznačuje (mimo=niekde inde, zem=naša planéta) - mimozemšťan je akákoľvek forma života žijúca (respektíve narodená) mimo zeme, teda aj akákoľvek baktéria, vírus, bunka, rastlina... neviem a potvrdiť nemôžem či mimozemšťania žijú, ale osobne si myslím, že áno... či už vo forme baktérie alebo vo forme civilizácie podobnej neandrtálcom, alebo vysoko inteligentnej spoločnosti to už je jedno... to či navštívili zem je otázne.... zem by mohla navštíviť len vysoko inteligentná civilizácia a ako taká by sa určite vedela maskovať, prípadne zmiasť pozemské prístroje... takže by sme o tom ani vedieť nemuseli...

niekto tu písal, že UFO je pre všetkých mimozemšťan....je to presne taký istý veľký omyl ako, že mimozemšťan=vysoko inteligentná forma života...UFO môže byť aj vrabec, kým ho správne neidentifikuješ....
tiež lietajúci tanier....také niečo si hádžem so sestrou vonku...takže myslím si že táto téma je iná a o inom...,
jackb napísal:mimozemstania su ale len v serialoch typu StarTrek, Babylon 5, StarGate a v StarWars :lol:
kámo...tak toto je dosť úbohý argument...ako môže človek, ktorý sa ani sám nevie dopraviť na tak blízku planétu ako je mars, človek, ktorý z úžasom sleduje supernovu, ktorá vybuchla pred 10000 rokmi, človek, ktorý pozná a má zmapovaný len zlomok vesmíru a čiastočne pozná jeho podobne malú časť vedieť o živote ktorý môže byť kľudne hocikde...kľudne v neznámej časti vesmíru...
ty si myslíš, že človek je super inteligentý...ale to je blbosť, to isté si mysleli aj v stredoveku...keď tvrdili, že zem je plochá a stredom vesmíru...v skutočnosti sme strašne hlúpi, nevieme vysvetliť ako sa stavali pyramídy, ako vznikol človek, ako vznikol vesmír...nič nevieme...máme len dohady...a všetky majú menšie a väčšie trhliny...tak ako môžeš tvrdiť, že by sme o mimozemšťanoch už vedeli?
jackb
Redeemer
Redeemer

bax napísal:kámo...tak toto je dosť úbohý argument...ako môže človek, ktorý sa ani sám nevie dopraviť na tak blízku planétu ako je mars, človek, ktorý z úžasom sleduje supernovu, ktorá vybuchla pred 10000 rokmi, človek, ktorý pozná a má zmapovaný len zlomok vesmíru a čiastočne pozná jeho podobne malú časť vedieť o živote ktorý môže byť kľudne hocikde...kľudne v neznámej časti vesmíru...
ty si myslíš, že človek je super inteligentý...ale to je blbosť, to isté si mysleli aj v stredoveku...keď tvrdili, že zem je plochá a stredom vesmíru...v skutočnosti sme strašne hlúpi, nevieme vysvetliť ako sa stavali pyramídy, ako vznikol človek, ako vznikol vesmír...nič nevieme...máme len dohady...a všetky majú menšie a väčšie trhliny...tak ako môžeš tvrdiť, že by sme o mimozemšťanoch už vedeli?
no to ze netusis ako sa stavali pyramidy, ako sa sem dostla clovek a ako sme prisli k vesmiru je tvoja chyba...
okrem tych pyramid, o ktorych je plno knih (odporucal by som Ich velicenstva pyramidy od nedavno zosnuleho pana Zamarovskeho), vsetko najdes v Biblili... ale ak niesi veriaci tak je to ine... no a v Biblii nemas zmienku o tom ze by Boh stvoril zivot niekde inde ako tu na Zemi...
alebo ta Dan Brown ovplivnil natolko ze si myslis ze sa sem inteligentny zivot dostal pomocou "vesmirneho hmyzu"? :roll:
IMO ak by bol zivot aj mimo tejto planety urcite by o tom padla zmienka v Biblii. ale kedze nie mam narok sa domnievat,ze vo vesmire sme sami.
a neboj,koli tebe svoje nazory menit nebudem. to by si musel pozhanat fakt peckovy dokaz :wink:
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

jackb napísal:To mas z tech tvych kamaradu a ze zivota ktery vedes!
Je najivne sa domnievať ze len na planéte ZEM exzistuje akási "CIVILIZÁCIA" ak by prišla sa pozrieť vesmírna loď na našu "CIVILIZÁCIU", tak by rychlo odišla preč, ak by zistila ako si hadžeme bomby na hlavy a vraždíme sa, asi takou "CIVILIZÁCIOU" by nechcela mať nič spoločné :!:
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

to jackb

vidno, že si ma nepohopil....ty si tvrdil, že človek by už o živote inde vedel...ja zas tvrdím, že keď nevieme skoro nič o bežných veciach ako môžme vedieť o veciach, ktoré môžu byť za hranicami nám neznámeho vesmíru...nemôžeš tvrdiť, že niečo iné živé vo vesmíre neexistuje keď človek sa dostal zatiaľ len pár svetelných rokov za slnečnú sústavu aj to len vďaka družiciam...

k biblii...som veriaci...a vieš čo takto napríklad zmienka o raji...no neviem ale pokiaľ som správne pochopil raj nie je nebo...ale niečo kde sme mali žiť pôvodne...niečo krajšie a lepšie ako zem...no a po zhrešení evi nás boh "vyhostil" na zem...ako môžeš vedieť, že raj - eden nie je ďaľšou vhodnou planétou pre život?...btw...ak sa v ňom nachádzali jablone - to jest živé rastliny, môžme už tvrdiť o živote na inej planéte...
ak si myslíš že raj je nebo...tak potom by som chcel vychádzať z toho čo je nebo...je to miesto, kam sa dostaneme po smrti, kde nie je bolesť, hlad, rozdiely, choroby...kde putuje len naša duša...a v raji boli predsa adam a eva ako hmotné bytosti...takže ak tvrdíš, že v biblii nie je zmienka o inom svete týmto ti oponujem...a isto by sa tam našlo aj niečo viac...

k pyramídam...v biblii moc zmienok o ich stavbe tuším nie je ak hej prosím napíš mi knihu, kapitolu a verš...ja moc tej svetovo uznávanej teórii o tom, že na nej makali egypťania 20 rokov počas období sucha neverím...je síce najpravdepodobnejšia ale povedzme si či je reálne aby všetci egypťania makali s takým zapálením na hrobe svojho panovníka...keď aj dnes je v našej spoločnosti kopa lenivcou...ďalej všetci egypťania by museli byť telesne zdatný a zručný na takúto ťažkú väčšinou mauálnu prácu....čo sa mi tiež zdá pochybné....

ku vzniku života...mne sa oveľa viac pozdáva teória vzniku života v bibilii ako darwinova (a to nie len preto, že som kresťan)...darwinova má množstvo trhlín, zato biblická podáva jednoduché a tiež aj možné vysvetlenie, hlavne bez trhlín....navyše ja som v svojom príspevku vôbec netvrdil, že tu niekto iný doniesol život...ale keď si do toho zabrdol existuje aj teórii, že boh je len vyššia mimozemská forma inteligencie, ktorá nás stvorila a priviedla na zem...tejto teórii však ja moc neverím

ku danovi brawnovi...je to hlupák a jeho knihy sú braky...využíva klamstvá a polopravdy na získanie slávy...jeho knihy som nečítal ani čítať neplánujem...stačia mi dokumentárne filmy a recenzie a podobné veci o jeho knihách aby som pochopil, že je to sprostosť
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

jackb napísal:... no a v Biblii nemas zmienku o tom ze by Boh stvoril zivot niekde inde ako tu na Zemi...
alebo ta Dan Brown ovplivnil natolko ze si myslis ze sa sem inteligentny zivot dostal pomocou "vesmirneho hmyzu"? :roll:
IMO ak by bol zivot aj mimo tejto planety urcite by o tom padla zmienka v Biblii. ale kedze nie mam narok sa domnievat,ze vo vesmire sme sami.
a neboj,koli tebe svoje nazory menit nebudem. to by si musel pozhanat fakt peckovy dokaz :wink:
<deleted by me> Nechal som sa uniesť náladou, ja len tolko, že Bibliu neberem vôbec vážne.
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

ja si tiez myslim ze existuju koniec koncov aj tu asi 200metrov od domu sme mali pred par rokmi hruhy v obily a asi za rok sme mali dalsie asi 500m od mojho domu...mam aj ja taku teoriu: Aj Boh moze byt mimozemstan predsa stvoril cloveka a Evu stvoril z Adamovho rebra a to sa podoba dnesnemu klonovaniu nik ho nikdy. Mohol stvorit cloveka na pokusy, nikto nevie odkial pochadza AIDS mohli ho sem priniest ty mimozemstania a skumaju ako budeme nan reagovat a tak isto aj tie ostatne pandemie. Aj som pozeral par dokumentarnych filmov kde akoze ludi skumali, napr. isla zena auto a zrazu bolo pred nou ostre svetlo a ked sa zobudila mala na hlave otvor cez ktory jej pravdepodobne skumali mozok. Alebo raz bolo v novinach ze nad Jaslovskymi Bohunicami lietali po oblohe dva cervene kruhy a videli to aj ludia a ked tam poslali stihacky tak isli za nimi a tie kruhy zmenili smer asi o 180° a zrazu zmizly a nemohli ich dobehnut. Alebo napriklad ked bol Jezis na vsetkych obrazkoch ma okolo hlavy svetoziaru, co ak to je len helma tych mimozemstanov a vtedy boli ludia blby tak si to nevedeli vysvetlit. A ked Jezis vystupil na nebesia tiez nieco nadprirodzene. Tiez to potvrdzuje ze nebol normalny clovekom.

Viem cudna teoria ale moze to byt aj tak. Nikto nevie len amici :wink:
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

PACO8 napísal:ja si tiez myslim ze existuju koniec koncov aj tu asi 200metrov od domu sme mali pred par rokmi hruhy v obily a asi za rok sme mali dalsie asi 500m od mojho domu...mam aj ja taku teoriu: Aj Boh moze byt mimozemstan predsa stvoril cloveka a Evu stvoril z Adamovho rebra a to sa podoba dnesnemu klonovaniu nik ho nikdy. Mohol stvorit cloveka na pokusy, nikto nevie odkial pochadza AIDS mohli ho sem priniest ty mimozemstania a skumaju ako budeme nan reagovat a tak isto aj tie ostatne pandemie.
možné ale nepravdepodobné...boh môže byť mimozemšťan, ale ja ho skôr chápem ako niečo iné...takže tejtp teórii moc neverím...a ináč, keď si vezmeš, všetky tieto choroby sú spôsobené životným štýlom...a nie zásahom vyššej moci...
PACO8 napísal:Aj som pozeral par dokumentarnych filmov kde akoze ludi skumali, napr. isla zena auto a zrazu bolo pred nou ostre svetlo a ked sa zobudila mala na hlave otvor cez ktory jej pravdepodobne skumali mozok. Alebo raz bolo v novinach ze nad Jaslovskymi Bohunicami lietali po oblohe dva cervene kruhy a videli to aj ludia a ked tam poslali stihacky tak isli za nimi a tie kruhy zmenili smer asi o 180° a zrazu zmizly a nemohli ich dobehnut.
tiež sa môže jednať o tajné vojenské pokusy...alebo o snahu získať rýchlo publicitu a záujem verejnosti...
PACO8 napísal:Alebo napriklad ked bol Jezis na vsetkych obrazkoch ma okolo hlavy svetoziaru, co ak to je len helma tych mimozemstanov a vtedy boli ludia blby tak si to nevedeli vysvetlit. A ked Jezis vystupil na nebesia tiez nieco nadprirodzene. Tiez to potvrdzuje ze nebol normalny clovekom.
ježiš svätožiaru samozrejme v skutočnosti nemal...je to len vyjadrenie jeho svätosti neskoršími maliarmi...svätožiara sa kreslí aj nad máriou, cyrilom, metodom, a inými svätímy...to chceš tvrdiť, že aj oni boli ufóni?...vravím, je svätožiara na obrazoch slúži len na vyjdrenie svätosti osôb maliarom...k zmŕtvychvstaniu...podľa mňa sa nejedná o mimozemský čin...súvisí to skôr s jeho božskou podstatou - bol boží syn a nie tak úplne ako normálny človek, aj keď žil, nášal utrpenie a umrel ako normálny človek...

nevravím, že tvoja teória nemôže byť pravdivá ale je v mnohom absurdná...aj keď si myslím, že existencia mimozemšťanou je možná, takto by som o tom nehovoril...
Napísať odpoveď