mam problem so svojou priatelkou. prosto ja neviem. ide o nas vztah. casto sa hadame. akoze je to super ked sme spolu tak sa nehadavame ale po telefone kazdy jeden bozi den. neprejde den kedy by sme sa aspon hodinu z nejakeho dajme tomu trojhodinoveho volania nehadali.
najhorsie ze koli blbostiam. dneska zasa. uz treti den jej hovorim, nech mi zavola, ze ma unavuje ze prosto spolu volame len vtedy, ked ja jej prezvonim. ze obcas by si mohla aj ona na mna spomenut, ale prvy den hovorila ze nema cas (cely den nic nerobila). druhy den hovorila ze zabuda (stale nic nerobila). ale pritom je rada ked spolu volame. viem, ze ma z toho radost. ale uz ma to ponizovalo tak som treti den povedal nech mi konecne aspon raz aj ona zavola. nezavolala povedala ze neskor. cakam neskor tri hodiny nic. zavolam a tvarim sa ze nic a poviem nech mi aj ona aspon raz zavola, ze mi na tom zalezi. nic. o stvrtej som to uz nevydrzal a zavolal som jej ze ci na mna nema aspon raz za den cas mi zavolat. pozerala televizor a hodinu pred tym bola na facebooku. najprv ma klame ze na televizor prisla teraz teraz. a pritom vidim na facebooku statusy, ako tam hodinu kvaka a je na telke uz davno.
prosto a koli blbostiam. pripadam si ked to pisem ako posledny uboziak ktorym som sa kedysi smial na forach ze co tak stresuju. ale ja uz fakt nevladzem. taketo hovadiny kazdy den.
ona ma strasnu povahu. vsetci nasi priatelia su moji priatelia a ja to ma trosku hneva. jej dve kamaratky (viac ich nema a aj v triede ju nemaju radi) ju ignoruju lebo ju nemaju radi. jej rodicia mi povedali, v jednej uprimnej chvilke v sukromi, ze by radsej mali mna lebo sa uz nedokazu nervacit s nou. akoze ja fakt nejdem pisat co vsetko robi lebo by ste mi aj tak neverili. stale klame, ublizuje a nie je dobra. ale ja som si na to vzykol a aj tak ju lubim.
len uz neviem vydrzat ze sa kazdy den hadame.
asi som sa len potreboval povypravat. dakujem ale uvitam spravu:(