P.S:ktory debil vymyslel monitor
Monitor 2009
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
vedeli by ste mi pomôct ja som sa v skole nikdi extra neucil a mal som tak 1,2 s kompara som mal sj 70% a matika 56% ale neviem ako sa pripravovat na monitor som s toho nervozny ako prasa pred zabijackou (v podstate sa to da prirovnat lebo ak to zle napisem tak sa moze stat nieco podobne
) fakt ma to trapi lebo sa chcem dostat na gymnazium v Martine a vazne ma to trapi a este vacsmi o to ze som nadseny hrac. ak by ste mi vedeli poradit ako sa donutit ucit, a pripravovat,prekonat stres vazne by mi to pomohlo
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
neviem co sa nato chces ucit, 90%monitora zo sj je to, ze si precitas text a potom uz len spravne odpovedas na primitivne otazky(cize ak vies citat sj by nemala byt problem). a z matematiky sa nauc vzorce na geometriu a trochu si precvic priklady a nic ta nezaskoci. ale neviem preco by ta nemali zobrat teraz beru vsade a skoro kazdeho(nepoznam tu skolu, mozno sa tam fakt hlasi vela ziakova a je problem sa tam dostat). monitor nevymyslel debil, je to ovela lahsie ako by si mal robit osobitne prijimacky na skolu a u nas to malo taku vyhodu ze do pol roka sme sa na kazdm predmete vyhovarali, ze "musime sa ucit na monitor" a po pol roku to bolo, ze "uz je po monitore, neuci sa"mARILYN mANSON napísal:vedeli by ste mi pomôct ja som sa v skole nikdi extra neucil a mal som tak 1,2 s kompara som mal sj 70% a matika 56% ale neviem ako sa pripravovat na monitor som s toho nervozny ako prasa pred zabijackou (v podstate sa to da prirovnat lebo ak to zle napisem tak sa moze stat nieco podobne) fakt ma to trapi lebo sa chcem dostat na gymnazium v Martine a vazne ma to trapi a este vacsmi o to ze som nadseny hrac. ak by ste mi vedeli poradit ako sa donutit ucit, a pripravovat,prekonat stres vazne by mi to pomohlo
![]()
![]()
![]()
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Niekto si robí srandu a naháňa body na premium acc na RS.com, aby ľudia sosali si myslím.. minulý rok som stiahol asi mesiac pred Monitorom podobné testy.. boli v PDFku, boli tam Monitory.. ale úlohy so strašnými gramatickými chybami v zadaní, nezmyselné atď. A MŠ ŠR po tom, ako unikli Monitory v školskom roku 2006/2007 poriadne zabezpečilo, takže sa to nezopakuje.
-
lacijawa
Star
NJN tie chyby som pocul ze jedna vynechala jednu otazku lebo ju nevedela a potom na to zabudla a desiatu odpoved dala do deviatej a tak zbabrala cely testjurdzi napísal:marilyn: matikarka a slovinarka vam nedavaju nejake cvicne priklady? my sme ich ratali dost vela a uplne to postacilohlavne davaj bacha na chyby z nepozornosti
//autoeditácia príspevku ( 10 Feb 2009, 15:47 )
TO by si nikto nedovolil kto ma pristup k monitoru zeby sa tie vysledky zobrazili najskor to budu blbostiplasmon napísal:Na internete sa uz objavili vysledky monitoru zo SJL 1 cast.Myslite si, ze je to pravda alebo si uz niekto zacal robit srandu?
btw:Je to subor rar a je zaheslovany
-
Flinstone
Light Professional
myslis co si nepostrehol tu psychologicku cast ? ci tu blbost ? .... lebo ak tu cast tak to je samostatny papier .... a ak blbost v tom psychologickom ide o to mas na to 30 minut a 3 dlhe texty a asi 20 otazok ... a to mas urobit za 30 minut a je tam aj hladanie v texte a podobne veci dokonca aj vyucujuca nam povedala ze to nieje lahkeplasmon napísal:Flinstone:Ja som ho uz robil tiez a nic take som nepostrehol, kde to konkretne bolo?
To aj z matematiky maju vybrat niektore skoly co budu robit nejake priklady na pravdepodobnost.
napr:
1.Aká je pravdepodobnosť, že pri hode kockou padne:
a) šestka
b) štvorka alebo päťka
c) prvočíslo?
2.Majme kocku s jednou červenou, dvoma bielymi a tromi zelenými stenami. Aká je pravdepodobnosť, že na nej padne (nepadne):
a) červená
b) biela
c) zelená stena?
A dalsie ulohy takehoto kktskeho typu.
napr:
a) šestka
b) štvorka alebo päťka
c) prvočíslo?
2.Majme kocku s jednou červenou, dvoma bielymi a tromi zelenými stenami. Aká je pravdepodobnosť, že na nej padne (nepadne):
a) červená
b) biela
c) zelená stena?
-
Fabo
Hardcore addict
Ako sorry, ale co je na tom kktske?plasmon napísal:To aj z matematiky maju vybrat niektore skoly co budu robit nejake priklady na pravdepodobnost.
napr:
a) šestka
b) štvorka alebo päťka
c) prvočíslo?
a) červená
b) biela
c) zelená stena?