Monitor 2009

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Prežívate stres z monitoru?

Dosť veľký
40
17%
Začína to
58
25%
Nie je mi to jedno
131
57%

Celkom hlasov: 229

mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

vedeli by ste mi pomôct ja som sa v skole nikdi extra neucil a mal som tak 1,2 s kompara som mal sj 70% a matika 56% ale neviem ako sa pripravovat na monitor som s toho nervozny ako prasa pred zabijackou (v podstate sa to da prirovnat lebo ak to zle napisem tak sa moze stat nieco podobne :cry: ) fakt ma to trapi lebo sa chcem dostat na gymnazium v Martine a vazne ma to trapi a este vacsmi o to ze som nadseny hrac. ak by ste mi vedeli poradit ako sa donutit ucit, a pripravovat,prekonat stres vazne by mi to pomohlo
:( :( :(
P.S:ktory debil vymyslel monitor
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Neboj, kazdy sa dostane aspon na jednu skolu kam si da prihlasku... (V nasej triede sa kazdy dostal na obidve)
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

mARILYN mANSON napísal:vedeli by ste mi pomôct ja som sa v skole nikdi extra neucil a mal som tak 1,2 s kompara som mal sj 70% a matika 56% ale neviem ako sa pripravovat na monitor som s toho nervozny ako prasa pred zabijackou (v podstate sa to da prirovnat lebo ak to zle napisem tak sa moze stat nieco podobne :cry: ) fakt ma to trapi lebo sa chcem dostat na gymnazium v Martine a vazne ma to trapi a este vacsmi o to ze som nadseny hrac. ak by ste mi vedeli poradit ako sa donutit ucit, a pripravovat,prekonat stres vazne by mi to pomohlo
:( :( :(
P.S:ktory debil vymyslel monitor
neviem co sa nato chces ucit, 90%monitora zo sj je to, ze si precitas text a potom uz len spravne odpovedas na primitivne otazky(cize ak vies citat sj by nemala byt problem). a z matematiky sa nauc vzorce na geometriu a trochu si precvic priklady a nic ta nezaskoci. ale neviem preco by ta nemali zobrat teraz beru vsade a skoro kazdeho(nepoznam tu skolu, mozno sa tam fakt hlasi vela ziakova a je problem sa tam dostat). monitor nevymyslel debil, je to ovela lahsie ako by si mal robit osobitne prijimacky na skolu a u nas to malo taku vyhodu ze do pol roka sme sa na kazdm predmete vyhovarali, ze "musime sa ucit na monitor" a po pol roku to bolo, ze "uz je po monitore, neuci sa" :D
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

ako sa pripravujete na monitor pripadne mi poradte ako sa mam ucit lebo ja som sa nikdi neucil aj napriek tomu mam 1,2
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

marilyn: matikarka a slovinarka vam nedavaju nejake cvicne priklady? my sme ich ratali dost vela a uplne to postacilo :) hlavne davaj bacha na chyby z nepozornosti :)
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

jj davaju a stiahnem si ajn stare monitory a co nebudem veiet tak sa douciom len sa bojim ze to nebude stacit
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Na internete sa uz objavili vysledky monitoru zo SJL 1 cast.Myslite si, ze je to pravda alebo si uz niekto zacal robit srandu? :?
btw:Je to subor rar a je zaheslovany :(
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Niekto si robí srandu a naháňa body na premium acc na RS.com, aby ľudia sosali si myslím.. minulý rok som stiahol asi mesiac pred Monitorom podobné testy.. boli v PDFku, boli tam Monitory.. ale úlohy so strašnými gramatickými chybami v zadaní, nezmyselné atď. A MŠ ŠR po tom, ako unikli Monitory v školskom roku 2006/2007 poriadne zabezpečilo, takže sa to nezopakuje.
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

jurdzi napísal:marilyn: matikarka a slovinarka vam nedavaju nejake cvicne priklady? my sme ich ratali dost vela a uplne to postacilo :) hlavne davaj bacha na chyby z nepozornosti :)
NJN tie chyby som pocul ze jedna vynechala jednu otazku lebo ju nevedela a potom na to zabudla a desiatu odpoved dala do deviatej a tak zbabrala cely test :(

//autoeditácia príspevku ( 10 Feb 2009, 15:47 )
plasmon napísal:Na internete sa uz objavili vysledky monitoru zo SJL 1 cast.Myslite si, ze je to pravda alebo si uz niekto zacal robit srandu? :?
btw:Je to subor rar a je zaheslovany :(
TO by si nikto nedovolil kto ma pristup k monitoru zeby sa tie vysledky zobrazili najskor to budu blbosti
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

ludia dnes som robil skusobny ako myslim monitor co sa pisal minuly rok. ... a je tam aj nejaka psychologicka cast a ako som to robil je to taka debilina ze neviem ako ho urobim bude to aj tento rok ?
Plasmon
Darca
Darca

Flinstone:Ja som ho uz robil tiez a nic take som nepostrehol, kde to konkretne bolo?
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

plasmon napísal:Flinstone:Ja som ho uz robil tiez a nic take som nepostrehol, kde to konkretne bolo?
myslis co si nepostrehol tu psychologicku cast ? ci tu blbost ? .... lebo ak tu cast tak to je samostatny papier .... a ak blbost v tom psychologickom ide o to mas na to 30 minut a 3 dlhe texty a asi 20 otazok ... a to mas urobit za 30 minut a je tam aj hladanie v texte a podobne veci dokonca aj vyucujuca nam povedala ze to nieje lahke
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Tá druhá časť na čítateľskú gramotnosť? To píšu len niektoré školy (medzi nimi aj my sme boli vyžrebovaní) a neberie sa to do bodov na strednú školu, čiže tam pokružkuj hocičo..
Plasmon
Darca
Darca

To aj z matematiky maju vybrat niektore skoly co budu robit nejake priklady na pravdepodobnost.
napr:
1.Aká je pravdepodobnosť, že pri hode kockou padne:
a) šestka
b) štvorka alebo päťka
c) prvočíslo?
2.Majme kocku s jednou červenou, dvoma bielymi a tromi zelenými stenami. Aká je pravdepodobnosť, že na nej padne (nepadne):
a) červená
b) biela
c) zelená stena?
A dalsie ulohy takehoto kktskeho typu. :evil:
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Ja sa pamatam, ze my sme mali nieco taketo:

V triede je m chlapcov a n dievcat z toho 2 ziaci chybaju. Kolko ziakov je dokopy? :)

Nie je to tazke, je to cisto o logike.
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ak pôjdem na prijímačky tak budem tam písať aj diktát? :(
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

to záleži od školy ake si daju príííjmačky ale čo ja viem a podla kamarátov nebol diktaááááát a je to aj blbosť bo malo kto ho vie písať :D ...........a malokto ma ochotu ti ho diktovať :D ale býva niečo ako dyktať kde sa dopĺňa y/ý i/í alebo nejake ine spoluhlasky aob slabiky
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

plasmon napísal:To aj z matematiky maju vybrat niektore skoly co budu robit nejake priklady na pravdepodobnost.
napr:
1.Aká je pravdepodobnosť, že pri hode kockou padne:
a) šestka
b) štvorka alebo päťka
c) prvočíslo?
2.Majme kocku s jednou červenou, dvoma bielymi a tromi zelenými stenami. Aká je pravdepodobnosť, že na nej padne (nepadne):
a) červená
b) biela
c) zelená stena?
A dalsie ulohy takehoto kktskeho typu. :evil:
Ako sorry, ale co je na tom kktske?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

tomu sa hovori logika a toto sa učia v 8. triede teto vypočty atd. len prisť nato pre niekoho môže byť tažke ...............ale určite nie pre niekoho kdo ide písať monitor a ak hej tak je to žiak ktory ide na odbor alebo študium kde je mu jedno ako napííííííííše
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Tak dufam ze ten diktat nebude. NEJDE NIEKTO NA PARK MLADEZE 5 KOSICE?????????????????? Alebo inu skolu v Kosiciach ...

//autoeditácia príspevku ( 16 Feb 2009, 18:35 )

Príjmu Vás na takú školu, akú sa hlásite. Výsledky Testovania nie sú až také dôležité, ako samotné koncoročné známky!
Zamknuté