Moze pes vidiet ducha?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Moze pes vidiet ducha?

Príspevok od používateľa hughito »

yxenka napísal::) BX na nezaujimajú žiadne rozprávajúce mačky....ale tak srandu si robíte zo mna presne ako môj syn,,,,možno ste aj v jeho veku...ja som len chcela nejaké názory na to si prečítať...čo som si vlastne aj prečítala..no takže o nič nejde....majte sa tu pekne :smt006
Skôr vidno, že syn má šťastie, lebo má zjavne viac rozumu ako rodič. :smt006
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gogo956 »

ziadny duchovia nejestvuju a ak by nahodou aj jestvovali, tak by museli byt v uplne inej dimenzii ako my a tym padom by to bolo cele irelevantne.
yxenka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa yxenka »

Nechápem tu ironocké poznámky...ved aj my sme si so synom urobili z toho srandu....takže si daj pohov o šťastí a rozume...atd..... :smt006 všetko je len uhol pohľadu.....
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Mám sučku, malého yorka a nedávno sa zrazu zastavila, nehýbala a stále pozerala na jedno miesto smerom k radiatoru. Najprv zaštekala, potom stiahla chvost a behom odišla preč. Nevedel som, čo sa jej stalo, ale po chvíli som počul ako sa mucha hádže o plafón. A keďže má chúďa paniku zo všetkého bzučiaceho, lebo už párkrát ju uštipla osa/včela do labky, tak sa len bála. Pes má oveľa lepšie zmysly a môže ho upútať čokoľvek, čo my nepočujeme/necítime, preto možno sem-tam pes pozerá "na ducha".
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

ja som to myslel vazne...

sedis a rozmyslas..., pritom sa pozeras dost cudne napr. do steny...hocikam... nereagujes na okolie, si zamysleny... uplne bezna vec...

a z toho nad cim rozmyslas mozes byt kludne pozdrazdeny ak a zacat vrtiet chvostom :D
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

@Forsaken

to už skôr patrí do tejto témy http://www.hojko.com/vnimanie-okoliteho ... 76261.html
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

k tej hlasitosti na TV...
my sme raz zohnali dialkove co fungovalo na kamaratov TV a cakali za oknom,
prisiel kamaratov otec, pustil si ako spravny sportovy fanatik futbal v TV,
do ruky pivo a sledoval, my sme mu cez okno prepinali, on prepinal naspat
a asi po 5 minutach sa nasral, rozbil dialkove o podlahu a isel radsej do senku :D

k teme...
ked zomrel dedo, niekto zazvonil a otec isiel otvorit, nikto tam nebol, myslel ze nejaky soplaci,
rano sestra hovorila, ze sa zobudila a videla deda v izbe, cas sa zhodoval...

ja ked som bol maly som zhltol mincu a zasekla sa mi v krku :D
babke vtedy padol nejaky obraz svateho ci anjela (sam neviem) cas tiez sedel...

neni som fanatik na paranormalne javy, radsej mam logicke vysvetlenia, ale obcas
sa stanu veci, ktore ked su len nahoda tak potom dost velka nahoda...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Arkan, to čo si postol patrí skôr sem http://www.hojko.com/nadprirodzene-javy-t27293.html

So psom to nemá nič spoločné. Ja len aby sa nestrhla diskusia smerom, ktorý patrí do inej témy.
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Precital som si tu vela prispevkov ohladom vasho rusneho spanku a vstavania. Moja sestra to tiez zazivala, aj ked trochu inak. Mame spolocnu izbu, ale oddelenu skrinami, cize nevidim ku nej, ona ku mne. Asi 3-4 roky dozadu nam rozpravala, ze sa k nej v noci niekto stale prihovara. Bola pri zmysloch, teda nespala. Neraz videla, ako su pri nej "skriatkovia". Ine pomenovanie ju ani pre tie individua nenapadlo. Vraj sa snou rozpravali, zo zaciatku sa ich bala, ale neskor si na nich zvykla.
Druha vec, vzdy ked som nespal doma, ci uz som bol dlhodobo odcestovany, alebo to bola len jednonocna zalezitost, tak ma v tej izbe aj tak pocula. Ci sa prevalujem na posteli, alebo nieco rozpravam zo sna. Proste akokeby som vtej izbe vtedy bol, aj ked som realne nebol. Aktualne nic take uz nespomina, mozno to bolo len nejake obdobie a nemyslim si, ze by si vymyslala, ked to bolo u nej uz ako rutina. Ja osobne som nic take nemal, nic som nepocul, ani necitil. Ci frajerka, alebo segra mi vycitaju, ze zaspim asi za minutu a spim az do rana, teda mam cely spanok bez prerusenia, zaco som aj rad :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

To co ma tvoja sestra sa vola pseudohalucinacie. Normalna diagnoza ked ma clovek vidiny alebo casto aj tu istu a uvedomuje si ze je to vidina. Casto sa s tym zmieri na halucinaciu si zvykne (ako napr. trpaslici) a je mu o nej aj blbe hovorit. Ludia s klasickymi halucinaciami veria, ze co vidia je skutocne. :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Yos, je fakt mile ze psika vnimas ako svoju sestru, ale preco ju nepustas k sebe nech sa ti vyspi pri nohach? Mozno by ju to ukludnilo. ;)
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

KoCi napísal:Yos, je fakt mile ze psika vnimas ako svoju sestru, ale preco ju nepustas k sebe nech sa ti vyspi pri nohach? Mozno by ju to ukludnilo. ;)
O com trepes? Viaceri tu pisu svoje problemy v spanku, tak som sa aj ja vyjadril, aspon k teme, narozdiel od teba. Tak si ten svoj "podareny" vtip rozpravaj v tvojej spolocnosti, kde sa vsetci zasmeju
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Yos, to takymto stylom reagujes vzdy ked si niekto rypne? Nuz, s niektorymi je naozaj tazko, tak sa ti velmi ospravedlnujem ak som tym urazil tvoje ctene ego. :smt006

//Nie si z tych, kvoli ktorym by som citil potrebu nieco na svojej povahe menit. Vo vysledku by ti moj sarkazmus mohol len pokazit den. Kto ma pozna, toho moje reakcie nezaskocia, kto nie, nemusi ich brat sportovo, ja to akceptujem. Ak ale citis potrebu vzajomnej vymeny nazorov, dojdi na nejake BA stretko, tam si mozeme otvorene hrkutat z ocu do ocu :)
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Takymto stylom reagujem zatial len na teba a uz som ti to snad vysvetlil v karme. Ci to chces viacej rozobrat? Mozeme sa porozpravat na noc, ked mas chut
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

ArkanoviTigrovi napísal:k tej hlasitosti na TV...
my sme raz zohnali dialkove co fungovalo na kamaratov TV a cakali za oknom,
prisiel kamaratov otec, pustil si ako spravny sportovy fanatik futbal v TV,
do ruky pivo a sledoval, my sme mu cez okno prepinali, on prepinal naspat
a asi po 5 minutach sa nasral, rozbil dialkove o podlahu a isel radsej do senku :D

k teme...
ked zomrel dedo, niekto zazvonil a otec isiel otvorit, nikto tam nebol, myslel ze nejaky soplaci,
rano sestra hovorila, ze sa zobudila a videla deda v izbe, cas sa zhodoval...

ja ked som bol maly som zhltol mincu a zasekla sa mi v krku :D
babke vtedy padol nejaky obraz svateho ci anjela (sam neviem) cas tiez sedel...

neni som fanatik na paranormalne javy, radsej mam logicke vysvetlenia, ale obcas
sa stanu veci, ktore ked su len nahoda tak potom dost velka nahoda...
Toto je proste ľudová kultúra, doslova povinné deje: padnuté hodiny, sväté obrázky, zvonenie, chodenie, posunuté/otvorené skrine. Ak odhliadneme od prípadov, kedy si ľudia vyslovene vymýšľajú, tak potom sa určite dá zbytok vysvetliť racionálne v tom zmysle, že človek prežívajúc ťažkú životnú chvíľu má sklon (a ak je ešte k tomu sám pozitívne naladený v zmysle, že tomu verí) si fabrikovať tieto udalosti a deje a samozrejme, aj spájať deje, ktoré so sebou nijako nesúvisia: prakticky čokoľvek, čo by sa v daný deň úmrtia stalo, by prepojil s nejakým posmrtným odkazom alebo upozornením.

Zaujímavé, že ľuďom, čo na to neveria, sa to nedeje - asi to bude tým, že sú racionálnejší a viac používajú logiku v takýchto prípadoch.
Napísať odpoveď