MS v hokeji 2015 CR

O športe...
wolodo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: MS v hokeji 2015 CR

Príspevok od používateľa wolodo »

moznost sledovat hokej mimo uzemia SR a CR s nasim komentarom? nasiel som len po rusky :/
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

No podal som si proti USA veril som že Finsko ich rozoberie. Posledná tretina a USA už vedie 4:1 neskutočné. :(
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Američania dnes hrajú poctivý hokej, dobre korčulujú a zo zadu hrajú tiež slušne. Góly dali také, aké dali, treba ísť šťastíčku naproti. Bude tá naša skupina zaujímavá.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

wolodo napísal:moznost sledovat hokej mimo uzemia SR a CR s nasim komentarom? nasiel som len po rusky :/
Ja som tiež dlho špekuloval lebo som nevedel nájsť nejaký dobrý stream a nakoniec som natrafil na youtube - IIHF World 2015 , všetky zápasy s anglickým komentárom vo Full HD. Slovenský som nenašiel žiaden.

Škoda Fínov , ten výsledok je príliš krutý lebo podla mňa to bolo vyrovnanejší ako sa zdá
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

na FB som sa vyjadril, ze keby hrali nasi dnes s Finmi alebo Americanmi, tak po dvoch tretinach prehravame tak o 5 golov... ak budeme pokracovat v hernom prejave zo zapasov v Lotyssku... kamarati ma zhejtovali. som zvedavy zajtra na Danov, ale ak nenastane obrat o 180 stupnov, tak to nevidim ruzovo.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Tak Réway je mimo, to je velka skoda, myslite ze nie je ziadna sanca ze by sa pripojil aspon neskor?
hd_
King
King

mirak2 napísal:na FB som sa vyjadril, ze keby hrali nasi dnes s Finmi alebo Americanmi, tak po dvoch tretinach prehravame tak o 5 golov... ak budeme pokracovat v hernom prejave zo zapasov v Lotyssku... kamarati ma zhejtovali. som zvedavy zajtra na Danov, ale ak nenastane obrat o 180 stupnov, tak to nevidim ruzovo.
Heh, v tom máš pravdu, ja verím, že sa nejakým spôsobom ten herný prejav zmení do lepšej podoby, myslím že ani v 2012 sme nemali nejakú dobrú prípravu, ani tá súpiska nevyzerala vopred "medailovo" a podarilo sa. Ja sa snažím byť optimistom a verím, že aspoň 1/4 finále uhráme, potom už sa môže stať hocičo. Ale budeme musieť zmeniť hernú stránku naozaj o 180°.
Dreamer napísal:Tak Réway je mimo, to je velka skoda, myslite ze nie je ziadna sanca ze by sa pripojil aspon neskor?
Myslím, že určite nie. Po príchode Tatara a Jurča už bude súpiska plná a nepredpokladám tam nejaké zmeny už.

Som inak zvedavý, čo s nami spraví toto rozlosovanie, po dlhej dobe máme na úvod papierovo slabšie tímy a až na záver všetkých favoritov. Ak sa podarí vstup do turnaja a po nedeli budeme mať aspoň 5 bodov, tak budem veľmi spokojný. Ak by však nevyšiel prvý zápas, resp. nedajbože prvé dva, tak si nechcem predstaviť ten tlak na chalanov, lebo tam by už začala hroziť aj obava o záchranu...
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Myslim ze to nie je vyhoda, ak by sme mali silneho na zaciatok, mohol by byt nerozohraty a mali by sme vacsiu sancu, takto si my nemozeme dovolit zavahanie a tiez to ze hrame 2 zapasy za sebou nie je vyhoda, (mozno) o vsetkom rozhodne tento vikend.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

wolodo napísal:moznost sledovat hokej mimo uzemia SR a CR s nasim komentarom? nasiel som len po rusky :/
CT sport (prehras to napr cez vlc)
Spoiler
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak to je teda hokej, CR - Svedsko, 10 golov a este predlzenie, som zvedavy kedy a kto tromfne tento zapas.

Na druhej strane, je velmi pravdepodobne, ze prave proti jednemu z tychto timov budeme hrat ten dolezity zapas, prip. s Kanadou, ktora tiez hrala velmi dobre, budeme to mat velmi tazke a este sa tam musime dostat...
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Česko dokázalo v 3 tretine nemožné. Taký hokej sa dobre pozerá.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Nakoniec este aj najazdy, dokonala reklama na cely sampionat, som zvedavy ako nasi zvladnu narocny vikend.

BTW aj vam sa po opakovackach "kockatie" obraz po prepnuti na live? Sledujem na Jednotke HD v DVB-T.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

vladenko007 napísal:Česko dokázalo v 3 tretine nemožné. Taký hokej sa dobre pozerá.
Asi, tak milo prekvapeny... Skoda, ze sa im nepodarilo udrzat priaznivy stav az do konca zapasu... lebo potom uz ako keby kondicne nevladali v predlzeni a niekedy to vyzeralo kriticky.... Inac ale super zapas, nemaju sa za co hanbit...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tretia tretina CZE vs SWE velmi dobra, bolo sa na co pozerat a aj v predlzeni. Mam pocit, ze par golov bolo doslova stastnych, na oboch stranach, hlavne na tej Ceskej. Aj tie kolotoce pocas presiloviek, radost pozerat. Zajtra na obed to vidim na dobry odvar zapas, ale necham sa prekvapit.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Bol to fakt super zápas. V tretej tretine už som sa pomaly začínal nudiť a potom to prišlo. Na úvod svižné tempo. Som zvedavý dnes na našich ako pôjdu proti Dánom.

Tatar bude či nie?
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

tipoval som remizu, bolo sa naco pozerat cesi mohli vyhrat dokonca :)
celkovo tieto ms maju dobru atmosferu pada dost golov, tempo je rychle
dnes stavkove favorizuju slovakov pomerne nizky kurz na vyhru no ja si nemyslim ze to bude take jednoznacne
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

ahoj, akurat to riesim. Spravim si mensiu reklamu. V podstate sa da sledovat stv1 cez stream v horsej kvalite na tej stranke, alebo potom skusat proxy a pluginy (nohup) na oficialnej rtvs, ze by si sa javil ako uzemie z svk. Inac v cestine to pojde z ct tiez na tej stranke a aj tu su streamy v cestine.
Inac hokej to bol paradny, predtym som bol na zbrojovke, kde tiez padlo dost golov (3:2) a kopunek dostal cervenu :D (po 5 rokoch v brne som bol prvy krat pozriet zbrojovku) a zakoncil som to tym hokejom na velkom platne. Bodaj by aj dalsie zapasy boli take a aj Slovensko tak minimalne bojovalo. Kazdopadne fandim za kazdeho vysledku.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Zazitok reportera z Radia Expres - http://www.expres.sk/41934/vy-ste-rozhodca/

Pozerate zapas s Danskom?
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Lašák zabil
"česi ju opravili za 3 milióny, u nás by to bolo za 10, aj keď máme menšiu halu" :D

Hokej zatiaľ, veru, nič moc.
hd_
King
King

Po 1. tretine zlý sen, ostáva len veriť, že sa spamätajú, inak fasneme.
Napísať odpoveď