MS v hokeji - Rusko 2007

O športe...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

akonahle bolo 4:2 tak som je*ol zastavu o zem :? uz som vedel ze sanca je ale mala 4:3 zastavu som dvihal a bol stuhnuty do konca zapasu ked este 6:4 a potom vyluci nasich naj hracov (skoro) nebolo nam sudene dnes su u mna vlajky(tea vlajka) na pol zrde :(

hojko krizan chytal slabucko? do hall of shame keby bola :P (píis)
HardiKrishna
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HardiKrishna »

Neviem co mate proti Krizanovi? Palfy povie ze 6 resp.7 golov je vela a 80 ercent z Vas to hodi na brankara .. to uz hokej nie je kolektivny sport? alebo to je len ked vyhravame?? Krizan je najlepsim brankarom z swe ligy a vcera to aj potvrdil. A koniec koncov, kritizovat na to by Vas tu bolo , ked to z Vas niekto dokaze lepsie , tak nech sa paci draft v NHL sa coskoro blizi :D
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

akoze Krizan aj podrzal ale ked pusti strelu od modrej po lade na ktoru vidi pomedzi nohy tak nech nik nevravi ze za to nemoze, to bol jeho gol take strely sa chytaju ale darmo on medzi nohy nevie chytat.
H5ck2r
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H5ck2r »

Co mam nato povedat..Jednoducho sme to pokaslali..Nasi simysleli za daju dva goly a mozu prestat hrat
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Dnes zatial podla ockavania, Kanada vyradila lahke Svajciarsko, uvidime vecer USA - Finsko, podla mna zaujimavy duel. Palce po vyradeni nasich drzim Rusom a Finom
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

K nasmu vypadnutiu asi tolko, ze na viac sme nemali. a vidim to tak ze finale bude Rusko a Kanada. Fandit budem Rusom jednoznacne predvadzaju najkrajsi hokej na sampionate.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

My sme si ten zapas prehrali sami. Z tych 7 golov sme si dali 4 my. O druhej tretine ani nehovorim. Mohli sme cez Svedov v pohode postupit. Avsak taky je hokej, niekto musi vyhrat, niekto prehrat. Prehrali sme my, ideme domov. Dufam, ze na buduci rok v Kanade budeme bojovat konecne po dlhom case o medaily.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Pekne Fini su tam. Lepsie jak ty amici.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Skolacik napísal:Pekne Fini su tam. Lepsie jak ty amici.
ale nervák to bol dobrý, usa stále doťahovalo a nakoniec až nájazdy rozhodli
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Finsko - Usa tak to bol zapas. A hlavne ta druha tretina. 6 golov za 20 minut. Ale brankari mali mizernu uspesnost.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

hej, ale pri nájazdoch ukázali svoje kvality
kali520
Darca
Darca

Tolko nepremenenych trestnych strielani som este nevidel. Ale je lepsie ze fini postupuju hraju krajsi hokej.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Inac ste postrehli aky bol tento rok biedny pre nasich bratov...
Mladsi sa ani neudrzali v acku MS... a starsi tento rok bohvie co (okrem zapasu s USA) neuhrali...

Spravne to vystihlo porovnanie so Svedmi... na tychto MS maju myslim jedneho hraca z NHL a v pohode dokazu konkurovat teamom ktore su nimi nabite! Ide o to ze taky mladik z SWK , Cz asi radsej pojde do NHL kde dostane viacej penazi, ale potom na MS nemozeme byt v super zostave... :roll:
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

NO v tomto sa i pacia rusi...pre reprezentaciu dokazu zanechat hocijaku sutaz...ine je ci ju zanechavaju dobrovolne :P...ale fandim im a dufam ze teraz ziskaju majstra, tak ako dufam , ze my ziskame majstra ked budeme hrat doma...ale musime si budovat novych hracov...paci sa mi ze teraz bolo dost hracov zo slovenska...ale je to aj tak slabe ked mame hracsku zakladnu 9000 hokejistov ...cesi maju 90000...(teda aspon tak som cital)bo stary za chvilu odpadnu(vid Bondra, najlepsie roky uz ma rozhodne za sebou) a kto bude hrat?
kali520
Darca
Darca

micpu napísal:NO v tomto sa i pacia rusi...pre reprezentaciu dokazu zanechat hocijaku sutaz...ine je ci ju zanechavaju dobrovolne :P...ale fandim im a dufam ze teraz ziskaju majstra, tak ako dufam , ze my ziskame majstra ked budeme hrat doma...ale musime si budovat novych hracov...paci sa mi ze teraz bolo dost hracov zo slovenska...ale je to aj tak slabe ked mame hracsku zakladnu 9000 hokejistov ...cesi maju 90000...(teda aspon tak som cital)bo stary za chvilu odpadnu(vid Bondra, najlepsie roky uz ma rozhodne za sebou) a kto bude hrat?
Mozno nejaky mladici co chu nieco dokazat zahraju viac jak taky Bondra. Inac stavim sa ze na buduci rok nedojde skoro ani jeden hrac z NHL.
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

micpu napísal: stary za chvilu odpadnu(vid Bondra, najlepsie roky uz ma rozhodne za sebou) a kto bude hrat?
vsak predsa Hossa, Gaborik, Svatoš, Šatan, atd.. na tychto MS bolo vidiet ze mame mlade muzstvo ktore je talentovane.. z brankarov Budaj a Halak raz budu hviezdy v NHL.. ja osobne starost nad tym kto bude reprezentovat Slovensko o 3-5 rokov nemam
zachariasko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zachariasko »

no hej, útočníci by sa našli, ale v obrane to škrípe aj vždy bude.. Chára a Jurčina - no ok, spĺňajú aké-také parametre ale ostatní čo ja viem.. a k tomu že bude chodiť čoraz menej hráčov z NHL - myslím že časom ich to prestane baviť vypadávať každý rok vo štvrťfinále :cry:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

zachariasko napísal:no hej, útočníci by sa našli, ale v obrane to škrípe aj vždy bude.. Chára a Jurčina - no ok, spĺňajú aké-také parametre ale ostatní čo ja viem.. a k tomu že bude chodiť čoraz menej hráčov z NHL - myslím že časom ich to prestane baviť vypadávať každý rok vo štvrťfinále :cry:
Myslím že zachvíľu Slovensko ani hokejistov mať nebude veď je čoraz menej hráčov zo slovenska v NHL ...keď vymrie táto genrácia pre Slovensko nastanú ťažké časy.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Stilo napísal:vsak predsa Hossa, Gaborik, Svatoš, Šatan, atd.. na tychto MS bolo vidiet ze mame mlade muzstvo ktore je talentovane.. z brankarov Budaj a Halak raz budu hviezdy v NHL.. ja osobne starost nad tym kto bude reprezentovat Slovensko o 3-5 rokov nemam
Svatos ani Budaj na MS neboli :)
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Dem0n napísal:Svatos ani Budaj na MS neboli :)
ano neboli, ja som len reagoval na prispevok od micpu ked pisal ze nebude mat kto v buducnosti hrat :wink:
Napísať odpoveď