MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013
Re: MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013
Ak verite v postup slovenska do stvrtfinale tak napiste do snivajte s nami
haha sa smejem z toho ze vyhrame lebo to musime
aaj dva roky dozadu proti cesku ked ste hrali vam nedarovali vyhru ani nepodcenili aj vtedy sa muselo vyhrat
budte radi ze sa slovaci zachranili a o rok si zahraju opat v A kategorií a volte opat Fica aby vam mohol vybavit majstrovstva sveta na slovensku 
A ty si co, clankonozec?Famine napísal:.... dva roky dozadu proti cesku ked ste hrali vam nedarovali vyhru ani nepodcenili aj vtedy sa muselo vyhrat...
Pár zaujímavých námetov na diskusiu:
1. Švajčiarsko - Bude medaila? Ak áno, môžeme hovoriť konečne o Big8?
2. Svetová špička sa definitívne rozšírila. - Naozaj? Doťahujú sa krajiny druhého sledu ako Nórsko, Dánsko, Rakúsko, Nemecko, Francúzsko, Slovinsko, Taliansko, Poľsko, Maďarsko na svetovú špičku alebo len sledujeme úpadok záujmu o WC a stratu motivácie hokejistov z Big7? Odmietanie pozvánok zďaleka nie je len slovenská špecialitka..
3. Hviezdy. - Kto vás prekvapil na šampionáte? Kto naopak sklamal? Komu predpovedáte budúcnosť? Kto už patrí do starého železa?
2. Svetová špička sa definitívne rozšírila. - Naozaj? Doťahujú sa krajiny druhého sledu ako Nórsko, Dánsko, Rakúsko, Nemecko, Francúzsko, Slovinsko, Taliansko, Poľsko, Maďarsko na svetovú špičku alebo len sledujeme úpadok záujmu o WC a stratu motivácie hokejistov z Big7? Odmietanie pozvánok zďaleka nie je len slovenská špecialitka..
3. Hviezdy. - Kto vás prekvapil na šampionáte? Kto naopak sklamal? Komu predpovedáte budúcnosť? Kto už patrí do starého železa?
Ja som asi jediny, ale ja verim, ze postupime
Ak nevyhrame ani s Ruskom a ani USA, tak potom si nezasluzime tam byt a bude spravne, ze tam ani nebudeme... ale kazdy moze spravit chybu, jedina skoda je, ze ju nasi spravili prave v takychto zapasoch. Takze uvidime, ale treba ich podporovat, tiez nie su nadseni z toho, ze to takto dopadlo.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
svajciari podla mna vypadnu vo stvrtfinale zrejme s ceskom alebo svedskom. predsa len nemaju muzstvo na takej urovni aby dokazali take muzstva porazit 2x za sebou.
jeden sampionat este nie je smerodajny pre taketo tvrdenie. Dani a Nori neustale zvysuju svoju silu a kvalitu hokeja, ale zvysne krajiny su len akasi zhoda okolnosti a este par rokov nebudu patrit stabilne do A-cka
nemam cas sledovat ine zapasy ako nase, ale myslim, ze hlavne Stumpel mohol mat trosku sebareflexie...
jeden sampionat este nie je smerodajny pre taketo tvrdenie. Dani a Nori neustale zvysuju svoju silu a kvalitu hokeja, ale zvysne krajiny su len akasi zhoda okolnosti a este par rokov nebudu patrit stabilne do A-cka
nemam cas sledovat ine zapasy ako nase, ale myslim, ze hlavne Stumpel mohol mat trosku sebareflexie...
Netvrdil by som, že ide len o tento šampionát, skôr o trende. V poslednej dobe sme tu mali zaujímavé výsledky aj zo strany Nemecka napr.
-
Betarik
Professional
ja si naopak myslim ze svajciari to tento rok dokazu .. kedy ked nie teraz ???
No konecne to niekto navrhol, vyjadrim sa hlavne k druhemu bodu:begbeee napísal:Pár zaujímavých námetov na diskusiu:
Cela tato situacia okolo MS za posledne roky dost klesla. Pamatam si dobu, ked bol jasny favorit a jasny porazeny, kde bol rozdiel aj 8 golov , mal som pocit ze na MS chodi viacero hracov z NHL a celkovo tu situaciu brali vaznejsie, teraz sa situacia jasne zmenila, vyhrat moze ktokolvek, vobec sa mi nezda, ze by tie slabe tymy co vyhravaju mali nato a proste posobi to tak ze to vazne beru len tymy, co by mohli prekvapit alebo nieco dokazat. Len ked si zoberiem Kanadu a Ameriku ti to maju uplne na hakum ich kader mohol pozostavat zo styroch elitnych formacii, ale aj tak je tam len par hviezd. Celkovo MS mi pripominaju len ako nejaky trening na to co sa bude diat v Soci.
A celkovo ked si porovnam aj zapas MS(kde hraju spickove tymy) so zapasom NHL tak mi MS posobia ako nejaka amaterska liga, s hracmi bez vole a motivacie hrat.
hlavne netreba robit zavery co sa tyka nasadenia hracov, je to len prva skupina, az v playoff sa podla mna ukaze nasadenie, chut vyhrat a prava sila teamov
Mnoho ľudí nedokáže postrehnúť rozdiel vo veľkosti klziska. Opticky väčšie klzisko strašne spomaľuje hráčov - Stamkos nestratil zázračne rýchlosť.
-
hojko
Site Admin
Tak ako pre vacsinu ludi, tak aj pre mna pride Toth s tou jeho elektronickou tuzkou dost komicky, ale je to clovek, ktory si v istom zmysle zasluzi uznanie. Jeden titul pred menom, druhy titul za menom, ucitel na vysokej skole, trenerska licencia A a A+ (vyzaduje sa pri extralige a reprezentacii), metodicka cinnost na SZLH, bol trenerom mladeznickych vyberov reprezentacie Slovenska vo viacerych vekovych kategoriach..., v time Patriot Budapest posobil ako asistent trenera v MHL lige (juniorska KHL)...Philop25 napísal:Túto hernú situáciu rozoberal aj videoanalytik s elektronickou tuškou a úspešný tréner pán Igor Tóth
Inak, nemyslíte si že by sa mali majstrovstvá usporiadavať každé štyri roky stredavo s olympiádou (rovnako ako to je s futbalovými), aby to nadobudlo dáky "exkluzívny" charakter?
Pretože z roka na rok je badať dosť viditeľný úpadok prakticky po všetkých stránkach
Pretože z roka na rok je badať dosť viditeľný úpadok prakticky po všetkých stránkach
-
t0m4s3
Admin
4 roky je asi vela, ale 2 roky by som bral
2 roky sa v terajších podmienkach javí ako ideál. Ináč zachytili ste šumy, že vraj v 2016 bude obnovený World Cup? A NHL ním chce nahradiť olympijský turnaj a aj tak chce iba pozývať 8 tímov.
MS by mali byt kazdy rok, len ked je olympijsky rok, tak by sa mohli zrusit 
MS urcite nie kazdy rok, ja by som v prvom rade zmenil datum, niekedy cez leto by to bolo idealne, ked budu vsetci z NHL oddychovat a tiez aspon tak raz za 2 alebo 3 roky, pretoze teraz ked sa na niektorych hracov pozriem, pripada mi to ako keby tam boli len s povinnosti, rychlo si odohrat zapas a mat pokoj, vsak uvidite aky je rozdiel v nasadeni ked pride ZOH, tam urcite nebudu Salati produkovat take vysledky ako na MS.
Dnešné tipy na zápas s Ruskom ? Ja už popravde vôbec neviem čo mám čakať... či zase ustráchaný prejav, alebo už konečne do niekoho poriadne skočia..
V jednom rozhovore prezident IIHF alebo kto/co MS organizuje povedal ze toto podujatie je jedno z mala ktore im prinasa zisk takze neplanuju zmenit frekvenciu. Kto vie ako to bude vyzerat ak klesne kvalita, prestanu chodit divaci. Tak isto vysvetlil ze ak by posunuli MS neskor tak zase mnozstvo hracov by neprislo koli tomu ze uz by zacali chodit po dovolenkach a asi by sa nevracali ak by vypadli z treningov.
No neviem to je dalsi paradox, v NHL halach vsetko vypredane, pomaly kazdy zapas, atmosfera sa samozrejme tiez neda porovnavat s MS, ktore naproti tomu maju vypredane len pri domacich celkoch, pri ostatnych zapasoch je zaplnena ledva polovica.
No ja neviem, vcera som mal taky zvlastny pocit, ze vyhrame, ale dnes ako som videl fotky z treningu a fotenia, tie vyrazy ich tvari, tak mam pocit, ze nemaju ani velmi chut nastupit, nie to este vyhrat. A Rusi do nas skocia hned po prvom buly...Header napísal:Dnešné tipy na zápas s Ruskom ? Ja už popravde vôbec neviem čo mám čakať... či zase ustráchaný prejav, alebo už konečne do niekoho poriadne skočia..