MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013
Re: MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013
Priemerný brankár, deravá obrana a utočníci čo nevedia dať gól. Čo už..., snáď v Soči 
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
vacsinou zaciatok MS nesledujem a ani od nasich nic necakam, no po celkom dobrom vykone proti Francuzom som bol "namlsany", ale rychlo som si nechal tymto dvojzapasom zajst chut.
Co sa to stalo
musia mat aj v kabine nejaku krizu, ved im to slo celkom fajn!
Ak nedokážeme poraziť Lotyšsko alebo Rakúsko , vo štvrťfinále nemáme čo robiť ...
Tohtoročné očakávania boli po vlaňajšom striebre veľmi veľké a to chlapci psychicky nezvládli.
Kým vyhrávame , tak sa na to dá ako tak pozerať , ale ak prehrávame , tak sa položíme , a nedokážeme si ani prihrať. Je to v hlavách hráčov.
Znova sa potvrdilo , že pod tlakom hrať nevieme. Vlani nikto nič od nás nečakal , tak sa im hralo ľahšie.
Tohtoročné očakávania boli po vlaňajšom striebre veľmi veľké a to chlapci psychicky nezvládli.
Kým vyhrávame , tak sa na to dá ako tak pozerať , ale ak prehrávame , tak sa položíme , a nedokážeme si ani prihrať. Je to v hlavách hráčov.
Znova sa potvrdilo , že pod tlakom hrať nevieme. Vlani nikto nič od nás nečakal , tak sa im hralo ľahšie.
Brankár Staňa čistý priemer. Nechytí nič navyše. Vraj najlepší brankár KHL a skutek utek. Janus ma však tiež nepresvedčil tiež. Možno by stálo zato vyskúšať Hudáčka, možno je v životnej forme.
Obrana je zámorsky prehnaná na európsky štýl - Mezei a Jurčina robia kopu zbytočných vylúčení, navyše to vôbec nevyvažujú nejakou dôraznosťou, pred bránkoviskom si robí kto chce, čo chce... Svetlým bodom sa mi javí Sekera, Sersen a pozitívne prekvapený som bol z ofenzívnej hry Ďalogu. Chýba tam však vodcovská osobnosť a je to veľmi nevyvážené - buď som ofenzívna hrozba a defenzívna pohroma alebo naopak, ba v našom prípade Jurčinu a Mezei ofenzívne zlý a defenzívne neustále hrozba
V útoku ma presvedčili jedine Záborský, ktorá hrá svoj štandard a Surový. Kopecký s Radivojevičom sú buď úplne z formy alebo nemajú na to aby ťahali ofenzívu a myslím, že to druhé je správne. Celkom sa mi páčil Bližňák a Daňo s Hasčákom. Stumpel tragický vo všetkom. Na Šatanovi je zjavné, že hlava myslí ale telo už neposlúcha. Neprekvapilo by ma ohlásenie konca kariéry u oboch, záleží na tom ako veľmi sa majú radi, lebo Šatan bude pre Slovan malý boh rovnako ako Stumpel si môže zahrať doma v Nitre, keď sa nudí...
Ak Vujtek minulý rok bol chválený za skvelý systém a bla bla bla, tak dnes mi to príde totálny chaos. Tento šampionát mi na ňom vadí neochota zariskovať. Šancu mal dávno dostať iný brankár okrem Staňu a Stumpela posadil až keď nás to stálo výhru s Lotyššmi a bolo to zjavné aj slepému, že je slow as fuck.
Nezanevieram na našu repre, ani na fandanie, ale tieto MS sú pre našich jeden veľký zmätok. No možno sa mýlim a nájdu v sebe silu poraziť USA a uhrať niečo s Rusmi, predsa len okrem Francúzov náš najlepší výkon bol v zápase s Fínmi. Ono ak je to naozaj v šťastí, lebo poťa-gólov sme dostali a tyčiek streli požehnane, tak možno sa to teraz zlomí a Kopeckému to bude padať aj z nemožných pozícií... Ale pochybujem
Obrana je zámorsky prehnaná na európsky štýl - Mezei a Jurčina robia kopu zbytočných vylúčení, navyše to vôbec nevyvažujú nejakou dôraznosťou, pred bránkoviskom si robí kto chce, čo chce... Svetlým bodom sa mi javí Sekera, Sersen a pozitívne prekvapený som bol z ofenzívnej hry Ďalogu. Chýba tam však vodcovská osobnosť a je to veľmi nevyvážené - buď som ofenzívna hrozba a defenzívna pohroma alebo naopak, ba v našom prípade Jurčinu a Mezei ofenzívne zlý a defenzívne neustále hrozba
V útoku ma presvedčili jedine Záborský, ktorá hrá svoj štandard a Surový. Kopecký s Radivojevičom sú buď úplne z formy alebo nemajú na to aby ťahali ofenzívu a myslím, že to druhé je správne. Celkom sa mi páčil Bližňák a Daňo s Hasčákom. Stumpel tragický vo všetkom. Na Šatanovi je zjavné, že hlava myslí ale telo už neposlúcha. Neprekvapilo by ma ohlásenie konca kariéry u oboch, záleží na tom ako veľmi sa majú radi, lebo Šatan bude pre Slovan malý boh rovnako ako Stumpel si môže zahrať doma v Nitre, keď sa nudí...
Ak Vujtek minulý rok bol chválený za skvelý systém a bla bla bla, tak dnes mi to príde totálny chaos. Tento šampionát mi na ňom vadí neochota zariskovať. Šancu mal dávno dostať iný brankár okrem Staňu a Stumpela posadil až keď nás to stálo výhru s Lotyššmi a bolo to zjavné aj slepému, že je slow as fuck.
Nezanevieram na našu repre, ani na fandanie, ale tieto MS sú pre našich jeden veľký zmätok. No možno sa mýlim a nájdu v sebe silu poraziť USA a uhrať niečo s Rusmi, predsa len okrem Francúzov náš najlepší výkon bol v zápase s Fínmi. Ono ak je to naozaj v šťastí, lebo poťa-gólov sme dostali a tyčiek streli požehnane, tak možno sa to teraz zlomí a Kopeckému to bude padať aj z nemožných pozícií... Ale pochybujem
Nespominal Lintner, ze mozno Kovalcuk dostane distanc na 1 zapas? ...... to by nam asi dost pomohlo
-
MP4-27
Guru wannabe
Zaverecna.Koncime. Posledny nech zhasne svetlo!
Keby sa nám aj náhodou podarilo vyhrať jeden z tých 2 zápasov , buď s Rusmi alebo s USA , tak aj tak si myslím , že nás predstihne niekto z dvojice Francúzsko-Nemecko
-
Betarik
Professional
jednoducho musime vyhrat oba zapasy. .. posleme rusov domov ? 
Iba ak nas poriadne podcenia... uz sme boli svedkami zapasov, ako znacne slabsi tim porazil favorita (vid. posledne dni). Maju den na to, aby sa dali dokopy. Stane sa zazrak?
//autoeditácia príspevku (10 Máj 2013, 23:49)
Kovalcuk vraj dostal 5+20, co by (vraj) malo znamenat aj distanc na zapas s nami.. No som zvedavy, lebo je tam to vraj
//autoeditácia príspevku (10 Máj 2013, 23:49)
Kovalcuk vraj dostal 5+20, co by (vraj) malo znamenat aj distanc na zapas s nami.. No som zvedavy, lebo je tam to vraj
-
Grond
Medium Professional
no teraz rusi budu riadne nastartovani 2 prehrane zapasy v rade Putin im pohrozi s gulagmi a nam nalozia riaden kotol , ako ked som videl ako v predlzeni nas drtili rakusania tak nechcem vidiet co nam urobia rusi
(ten ich brankar mal len jedno obrovske stastie ziaden kumst , ked sa clovek pozeral ako jurcina behom presilovky trafi 4x puk uplne do <> tak sa necudujem ze dokazal mat 43 zakrokov a nevyhlasili ho pomaly za robocopa ....)
(ten ich brankar mal len jedno obrovske stastie ziaden kumst , ked sa clovek pozeral ako jurcina behom presilovky trafi 4x puk uplne do <> tak sa necudujem ze dokazal mat 43 zakrokov a nevyhlasili ho pomaly za robocopa ....)
-
Betarik
Professional
rusom a americanom nalozime
po tej dvojdnovej prestavke ako keby nastupilo ine muzstvo .. ja im este stale verim 
-
hojko
Site Admin
Trosku z dnesneho zapasu a takmer ako elektronicka tuzka po televizore - precislenie pat na jedna 
Túto hernú situáciu rozoberal aj videoanalytik s elektronickou tuškou a úspešný tréner pán Igor Tóthhojko napísal:Trosku z dnesneho zapasu a takmer ako elektronicka tuzka po televizore - precislenie pat na jedna
hojko: jj, toto som si všimol počas zápasu a
Rusi to nepustia podla mna, už prehrali s FR a FIN... na nas vyletia ani sa nespamatame..jedina šanca na body bude pravdepodobne už len USA
Rusi to nepustia podla mna, už prehrali s FR a FIN... na nas vyletia ani sa nespamatame..jedina šanca na body bude pravdepodobne už len USA
Ešte tam visí Kovaľčuk a jeho suspendácia, čo by bola z nášho pohľadu paráda, lebo je zodpovedný za asi 3/4 ruských gólov. Ale podľa všetkého ju nedostane.
Proti Rusom v brane udajne Janus...
//autoeditácia príspevku (11 Máj 2013, 13:53)
vyborne... http://www.iihf.com/competition/352/new ... 8fc2deef5f
//autoeditácia príspevku (11 Máj 2013, 13:53)
vyborne... http://www.iihf.com/competition/352/new ... 8fc2deef5f
To je smiešne, Mezei nemôže nastúpiť na zajtrajší zápas za úder na Schullera do oblasti hlavy, pričom z jeho strany to nebol úmysel, ale Kovaľčuk si zajtra zahrá, aj keď na konci zápasu pekne premasíroval toho Fína, dostal 5+20, z čoho si odsedel reálne tak necelé 2 minúty. Gratulujem disciplinárke, fakt sa teraz pochlapili.