Kradnúť bohatstvo? Veď oni ho tam vytvárajú, oni tam pracujú, robia najhoršie práce za najmenšie peniaze. Globálny kapitál ich tam dotiahol - v záujme maximalizácie svojich ziskov. Veľmi podstatný dôvod dnešnej modernej migrácie ľudí, ktorí si veľa ľudí absolútne neuvedomuje. Keby zo dňa na deň všetci títo prisťahovalci zmizli z Anglicka, Francúzska, Nemecka, tak by v týchto krajinách nastal kolaps.Famine napísal:Aj tak suzitie s moslimami je problem zapadnej europy a nie nas vychodoeuropanov, ak sa im to nepaci tak nemali sa posledne dve storocia roztahovat po celej zemi a kradnut bohatstva inych zemi,...obycajne pokrytectvo
Multi-kulti
Re: Multi-kulti
-
KaptMichal
King
famine nepise o turkoch v Anglicku ale o Anglicanoch v Indii a Francuzoch v Afrike
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Pre zapadoeuropanov ziaden stred neexistuje. Ci Poliak, Rus alebo Slovak, vsetko je pre nich "Ostblock"hd_ napísal:Nás východoeurópanov? Pokiaľ som sa správne učil, tak Slovensko je v strednej Európe.
Uf, tak to som sa nechal uniesť.KaptMichal napísal:famine nepise o turkoch v Anglicku ale o Anglicanoch v Indii a Francuzoch v Afrike
Každopádne má pravdu, x-storočí sa násilne vykorisťovali tieto územia a existujú tam prepojenia medzi krajinami a ich kolóniami, aj preto ich tam je dosť prisťahovalcov.
pryja: Územia sa často členia iba na Západ a Východ, prípadne Sever a Juh. Často žiaden stred neexistuje, dokonca ani v škole. My sme teda východ.
-
TommyHot
Addict
Som za slobodu pohybu, necitim sa byt prislusnikom ziadneho ohraniceneho uzemia, som obyvatelom Zeme.. Multi-kulti mi nevadi, pokial sa vsak pristahovalci nesnazia zasadne menit krajinu, do ktorej sa pristahovali... Ak chce mat niekto mesitu v europe, tak budis, nech ju ma, ale ak chce niekto napr menit vizual svajciarskej vlajky, tak si zasluzi vladny special rovno do prdele odkial sa pristahoval...
-
KaptMichal
King
TommyHot - Velmi rad by som s tebou a tvojim nazorom suhlasil. Ono ja aj suhlasim, len tu nastava problem s tym, ze tito ludia zneuzivaju socialny system (Ta mesita moze viest k chceniu zmeny statnej vlajky - metaforicky). Myslienka obyvatela Zeme je pekna, v podstate kazdy by sa mal v prvom rade citit ako obyvatel Zeme. Potom by si viac vazil prirodu okolo seba, ale aj ine kultury a zvyky. Ibaze vzdy by mal respektovat kulturu emigrant a nie povodny obyvatel. Reálne také multi-kulti ake spomínaš, najdes len v par krajinach/mestach.
To, ze pred n-sto rokmi bieli kolonizovali iste krajiny teraz nemoze byt pouzite ako argument na to, ze sa ma inym kulturam ustupovat na uzemi bielych. Takto by sa to dalo robit donekonecna. Europania vykorystovali Cinu/Indiu/Afriku.. tak teraz maju oni nas?
To, ze pred n-sto rokmi bieli kolonizovali iste krajiny teraz nemoze byt pouzite ako argument na to, ze sa ma inym kulturam ustupovat na uzemi bielych. Takto by sa to dalo robit donekonecna. Europania vykorystovali Cinu/Indiu/Afriku.. tak teraz maju oni nas?
-
TommyHot
Addict
To je problem bielych, ze si to nevedia ukocirovat. Tu mate mesitu, nejake dalsie privilegia ako kazdy iny emigrant a dost. Nic viac nebude. Ak budete robit bordel, tak deportacia a bodka. Nevidim jediny dovod, preco by to tak nemohlo fungovat. Problem je, ze zapadny svet sa tvari tolerantne a demokraticky (niekde na druhej strane zemegule buduje demokraciu strielanim do deti) a evidentne mu ta falosna tolerancia zacina prerastat cez hlavu. A samozrejme je v tom aj opeknovanie sa politikov, ktori si prihrievaju polievocku na ustretovej emigracnej politike...
Proste mi to vadi,... Anglicania sa maju tak dobre lebo si dovazali z inych krajin vsetko bohatstvo,,... Nemcou a rakusanou sa nedotkla kriza preto lebo este stale maju v bankach zlate zuby a mydla,... Krajiny vychodneho bloku nikoho nevykoristovali nikdy tu nebolo dobre a ani nebude,.. A pristahovalci sem nebudu v takych hufoch cestovat
-
AcidXpress
Light Expert
Re:
hahaha, ten bol dobryAryan Angel napísal:A krajiny ako Japonsko su najmenej multikulturne a dost silno nacionalisticky zamerane
ja nemam proti "multikulti" nic, osobne som prezil detstvo v norsku v Lillestrøme (10 minut vlakom od Osla) kde pomer norov a pristahovalcom je odhadom 1 k 1nej (okolie hlavneho mesta) .. dovolili sme im postavit si svoje mesity, chramy, svoje obchody, etc. prispelo to k farebnosti a ludia sa mohli naucit aj inym kulturam priamo doma
-
KaptMichal
King
Aryan Angel ma pravdu - Japonsko patri medzi silne nacionalisticke krajiny... Maju velmi nizky pocet medzirasovych a medzinarodnych manzelstiev. Precitaj si o tom nieco. Mozno aj preto priemerne IQ Japoncov patri medzi najvyssie na svete...
-
TommyHot
Addict
To zas nie je pravda. Dost japoncov zijucich v USA, ci v Australii maju bielych partnerov. To plati aj o cinanoch, ci korejcanoch. Suhlasim, ze v Japonsku vela bielych nezije, ale medzirasovych manzelstiev mimo domovskych krajin je pomerne dost.KaptMichal napísal:Maju velmi nizky pocet medzirasovych a medzinarodnych manzelstiev.
-
KaptMichal
King
Pisal som o Japonsku ako o krajine, to snad bolo jasne...
-
AcidXpress
Light Expert
Korejcov a cinanov je tam priblizne po 600k, filipincov cez 200k, brazilcanov 320k, okolo 50k americanov, a 300-350k inych a svoje komunity tam ma kazda vychodoazijska krajina. v tych cislach samozrejme niesu zahrnuti nelegalni pristahovalci ktorych je tiez okolo 800-900k a ked si to zoberes z toho uhlu ze kazda krajina v azii je jedinecna a ma svoju kulturu tak to japonsko ktore samo o sebe tvrdi ze neni moc milti-kulti je v podstate celkom multi-kulti 
-
TommyHot
Addict
AcidXpress japonsko multikulti urcite je, ale stale ti velmi radi daju na kazdom rohu pocitit, ze si len niktos, ktory tam nepatri. Pokial viem v korei je to podobne a naopak cinania su velmi priatelski k emigrantom/turistom. Lenze emigrovat do ciny je asi take scifi ako postavit obytne stvrte na marse 
-
AcidXpress
Light Expert
Tommy: kamaratka studuje v korei (juznej pochopitelne) a hovorila ze ti ludia su skveli
mozno to zalezi od toho ci si vo velkom meste (ona studuje v Seoule) alebo na vidieku .. tak isto to moze byt aj v japonsku. ale v jednom mal tipek hore pravdu ze obcianstvo tam dostane imigrant len velmi zriedkavo .. no dostat sa tam nieje az take tazke
inak aj to ze velmi malo nonasians si berie japonku je imho trosku desinformacia
japonky dost idu po ne-asiatov 
edit: preklep som opravil len .. v jednom mal tipek hore pravdu ze .....
edit: preklep som opravil len .. v jednom mal tipek hore pravdu ze .....
som trosku poguglil http://answers.yahoo.com/question/index ... 120AA6LF4QHowever,... In "NORTH-Eastern" Asian countries like Japan and Korea... they all want Black guys, no white guys, BUT this is ESPECIALLY...ESPECIALLY...ESPECIALLY True in Japan!!!
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
mas nejaku poruchu? spomenies sen Aziatky a vyplazujes jazyk jak retardovany, no ale si im vytrel zrak (ironia)...AcidXpress napísal:inak aj to ze velmi malo nonasians si berie japonku je imho trosku desinformaciajaponky dost idu po ne-asiatov
![]()
Japonsko je silne nacionalne zalozena krajina a nic na tom nemeni ani to, ze Japonka chce skusit velky k****
-
AcidXpress
Light Expert
maju silne nacionalnu politiku, moja OSOBNA skusenosti s japonskou rodinou bola velmi pozitivna tak to, ze maju velmi nacionalnu politiku neznamena, ze ludia tam su doslova nackovia a myslim ze nejaku vadu mas ty, mozno by ti pomohli tabletky na ukludnenie, alebo si chod zahulitArkanoviTigrovi napísal: mas nejaku poruchu? spomenies sen Aziatky a vyplazujes jazyk jak retardovany, no ale si im vytrel zrak (ironia)...
Japonsko je silne nacionalne zalozena krajina a nic na tom nemeni ani to, ze Japonka chce skusit velky k****
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ja vadu nemam, o mna sa bat nemusis, ani si ma nenasral, nefandi si...
len proste "obdivujem" ludi co nic zaujimave nepovedia a vyplazuju jazyk ako to kazdemu "nandali",
ty si to este okorenil vyrazmi ako "nonasians, desinformacia" a ta veta "japonky dost idu po ne-asiatov"
ma uplne dostala... inak kam po nich idu?
to, ze mas skusenost s rodinou je pekne, ale ine je mat skusenost s krajinou, stvrtou atd...
clovek sa inak sprava medzi cudzimi ako medzi svojimi...
len proste "obdivujem" ludi co nic zaujimave nepovedia a vyplazuju jazyk ako to kazdemu "nandali",
ty si to este okorenil vyrazmi ako "nonasians, desinformacia" a ta veta "japonky dost idu po ne-asiatov"
ma uplne dostala... inak kam po nich idu?
to, ze mas skusenost s rodinou je pekne, ale ine je mat skusenost s krajinou, stvrtou atd...
clovek sa inak sprava medzi cudzimi ako medzi svojimi...
-
AcidXpress
Light Expert
ty si bol v japonsku a hovoris z vlastnych skusenosti, ze? more ved aziati su najpohostinnejsi ludia a spravaju sa k cudzincom zdvorilejsie ako europania k svojim znamim