Aziati, Europania?
medzi Aziatmi je tiez velky rozdiel, rovnako ako medzi Europanmi, tak sa vyjadruj konkretne...
uz len Moravak a Prazak su iny a to ziju v jednej krajine...
Jasne, preto v Japonsku su podniky ktore zakazuju vstup cudzincomAcidXpress napísal: more ved aziati su najpohostinnejsi ludia a spravaju sa k cudzincom zdvorilejsie ako europania k svojim znamim
j som prezil v norsku vyse pol zivota .. a tiez som pocuval od ludi co tam pracovali rok-dva take kraviny ze to az pekne neboloArkanoviTigrovi napísal:ja nie ale kamarat pol roka...
s tym musim suhlasit, najhorsie na tomto je este aj to, ze oni sa beru za nieco viac aj v cudzich krajinach. este doma ked som bol tak nedaleko v jednej automobilovej predajni robil jeden nemec Daniel .. bol to fakt skvely chlapik a on sam nadaval na nemcov ako takych a odmietal sa vratit do nemecka. ale to je nasledok este hitlerovho rezimu ze nemci su povyseneckyArkanoviTigrovi napísal:vela Nemcov ma este dnes pocit, ze su nieco viac...
V podstate mas len 5 moznosti ako sa tam dostat na urcite obdobie, z toho na prvu mozes rovno zabudnut:AcidXpress napísal: ale v jednom mal tipek hore pravdu ze obcianstvo tam dostane imigrant len velmi zriedkavo .. no dostat sa tam nieje az take tazke![]()
Tvoje dohady okolo toho ze, preco, ma nezaujimaju. Faktom je ze tam su podniky ktore vyslovene zakazuju vstup cudzincom, vacsinou aj pisomnym oznamom alebo upozornenim pred podnikom. A faktom tiez je ze, urobit to iste u nas znamena celit obvineniu z podnecovania hnuti smerujucich potlacaniu ludskych prav, slobod, presvedcenia a rasy.AcidXpress napísal:kali - zakazuju vstup cudzincom len do niektorych do gay clubov, sauien a tak, zalezi od majitela je to preto lebo vela cudzincov nevedelo ako sa spravat, zacinali bitky, robili bordel, hluk .. a za vsetko to mal problem majitel .. ty keby mas klub na slovensku a chodi ti tam banda aziatov robit bordel tak tiez si myslim ze by si ich tam nevpustil
lenze aj do takych klubov kde maju cudzinci zakaz sa da dostat v sprievode domacehokali520 napísal:Tvoje dohady okolo toho ze, preco, ma nezaujimaju. Faktom je ze tam su podniky ktore vyslovene zakazuju vstup cudzincom, vacsinou aj pisomnym oznamom alebo upozornenim pred podnikom. A faktom tiez je ze, urobit to iste u nas znamena celit obvineniu z podnecovania hnuti smerujucich potlacaniu ludskych prav, slobod, presvedcenia a rasy.
ja by som v ziadnom pripade neodsudzoval ze nechcu pustat skupiny ludi niekam kde s tou skupinou ludi mali zbytocne problemy v minulostiArkanoviTigrovi napísal:najsmutnejsie na tom je, ze ti co obhajuju napr toto v Japonsku, by boli prvi
co by to na Slovensku odsudzovali...
som spominal uz tusim aj vyssie ze toto skusali muslimovia v norsku par rokov dozadu a aj teraz v roku 2011KaptMichal napísal:dalsia vec je ked ti zacnu tieto minoritne skupiny skakat po hlave a dozadovat sa prav, ktore su v rozpore s nasimi...
Je tam mnoho podnikov kde je na tom podniku alebo pred nim jasne napisane cudzincom vstup zakazany, alebo len pre Japonocov atd atd...AcidXpress napísal:lenze aj do takych klubov kde maju cudzinci zakaz sa da dostat v sprievode domaceho
To co si tu ty napisal, ze preco ich tam nechcu pustat je len tvoj dohad zalozeny na nicom, preto ho nebrem do uvahy. Okrem ineho, nevidim to ako zle na Japonoch ale naopak skor ako dobre a pozitivne v com by sme si my Europania mali brat priklad.AcidXpress napísal: to ze PRECO ich tam nechcu pustat ta nezaujima, vidis len to zle na japoncoch ale to ze vacsinou americania sa tam ozeru, kricia nadavky a biju sa tam je fajn ..
Ja, ako majitel klubu si teda rozhodne nemozem vypisat pred podnik zakaz vstupu ciganom alebo len pre slovakov.AcidXpress napísal: ty ako majitel klubu si mozes vybrat kto moze a kto nemoze vstupit do tvojho klubu a ziadne PODNECOVANIE smerujuce k potlacaniu ludskych prav to nieje
ArkanoviTigrovi napísal:Pryja, len tak pre zaujimavost... Juhosi, ktory konkretne?
vies neda sa porovnat napr Macedonec so Slovincom...
Co ja viem, tak presne som to nezistovala, bolo mi povedane, ze sa pred mnohymi rokmi dostala k vedeniu nemocnice Juhoslavia a nemecky personal sa pomaly ale isto vytratil a pribudli novi zamestnanci, prevazne z Balkanu, Turecka a najpodradnejsie prace, ako kuchyna, upratovanie, sklady-tam je to sami Arab. Vsimla som si to hned v prvy den, lebo doteraz som sa s takym extremom nikde nestretla. Personal je sice v nemocniciach premiesany, vsetky mozne narodnosti, ale tak prevahu tvoria stale domaci Nemci, hlavne na vyssich postoch.ArkanoviTigrovi napísal:Pryja, len tak pre zaujimavost... Juhosi, ktory konkretne?
vies neda sa porovnat napr Macedonec so Slovincom...