suhlasim zo vsetkym, co si napisal. uplna pravda.winni napísal:noo podla mna nekazi ludi aj ked je pravda ze ten sposob komunikacie (aWoYQQy PQp1sEs?) a dpodobne neni pohvieco ked tak dakdo pise ae ked sa najde niekdo v pohode tak neni problemaa takych je tam dost takze je z coho si vyberaz... jednoznacne moj nazor - nekazi... ty co uz su negramotny tak to maju od narodenia a ne z pokecu... mozno sa dakkomu akurat zhorsi slovencina a to je jedine
![]()
thats all aj ja tam chodim a nasiel som tam kopec skvelych bab...
Myslite si že pokec kazí ľudí?
Úplne súhlasím. Máme v rodine dievčatko (9 rokov, malá štvrtáčka), hrá sa s bábikami, zbiera obrázky zvieratiek... skrátka dieťa. Minule som ju našla prihlásenú na pokeci, lebo o rok mladšia kamarátka jej pomohla zaregistrovať sa aby si mohli spolu písať. Už po pár minútach jej chodili RP, v znení: caw pusinka, ak xceš mohla by si mi ho vyfaj.... atď. Veď ona ani nevedela, čo to po nej chce... Jasne, že pokec môže pokaziť charakter, hlavne detí, ktoré si ešte len utvárajú obraz na svet. Nehovorím, že pokazí 25-ročného človeka, ktorý už stojí pevne na zemi a má na veci svoj názor, ale keď to číta dieťa... veď ja sa občas hanbím a rozmýšľam, či to myslia vážne, keď pozerám tie debaty na ploche...gofi2007 napísal:ano, kazi to DETI... gramatiku, moralku, hodnoty...
-
Blackangel
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Royalflush
Guru wannabe
Pershin & Georgeo -> súhlasim
/Edit : Spamoval som tam cez Spambot a niekdo mi pisal cez RP .. ignoroval som ho a potom som si pozrel jeho profil a tam bolo
No comment.... btw to bol chalan ......... -.-'' (Nick : Diksy22)
/Edit : Spamoval som tam cez Spambot a niekdo mi pisal cez RP .. ignoroval som ho a potom som si pozrel jeho profil a tam bolo
Kód: Vybrať všetko
ZamQni hehehehe hahahááááá tiQoQoos.....bývalí zápasníQ OK no nebol som svetový ale no bývalí majster sveta ticho ticho.....budete na internete ujo youtube.com.....praha Qoli nedohoníím he prrr he prrr he prrr he prrr hehe haha.....prídete potom odídete zachráňme SlovenQa tango he prrr he prrr he prrr he prrrr.....Qvoli tomu milujem žanetu teraz to bude na videu ticho ticho buďte.....ale aj pršííí prsííí nevadíí nie oto ide že pršíí ale ide oto že mne oto vobedz neišlo hahahahaha.....žerte múj kkt svine manda QurewsQááá duQ duQ duQ duQ duQ.....on to má na videu taQ to neni možné.....prahaQoli nedohoníím hach hach hach hach hach hach hach......pomalućQy budúú čúrat z dolúú a daj si to na youtube a na teba äääää POČQÁÁÁÁJ......óóóó idz do kktáá zmiznitéé zmizníí.....tetu pozdravte ujo......pomalučQy budú čúrat z dolúú a na a na teba milá zapomenú-ú-ú-ú-ú-ú-ú-ú......on sa stoho u_ebáva tiež......to te papagáji vystupujú rozumíííš abotám abotám abotám he prrr he prrr he prrr he prrr hehehe.....prahaQoli hedohonííím.....pomalučQy budú čúrat z dolúú a na teba milá zapomenu´-ú-ú-ú-ú-ú-ú-ú-ú-ú-ú.....dobre ujo staćííí :D xixix......FeTaQ LaCiii =DD
Vianoce šalaláá...........nepíípa mobol som zúfaláá..........eve Qúpil Čavo nové fááro (fááááro)............Zuza chodíí že vraj s MatiQárom (čóóó)...........tento Qebi chce taQ ma máá (jáá??)............toto Qebi mi našla mama............aQ mi neodpovieš taQ máš páádááQáá............Qto mi potom sms-Qy zacvaQáá.........
=DD xixix