Na kolky krat ste spravili autoskolu?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...

Na kolky raz sa vam podarilo spravit vodicak?

Na 1.
94
85%
Na 2.
16
15%

Celkom hlasov: 110

worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Na kolky krat ste spravili autoskolu?

Príspevok od používateľa worman »

Dost ma to zaujima lebo mam 15.12 skusky a samozrejme mam zle pocity s toho :?
Mali ste svinu polisa za chrbtom?, lebo ja robim vodicak vo Zvolene a tu su pekny hajzlici :evil:
No tak ako? :roll:

// Doplnena anketa. Tomasito
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Na kolky krat ste spravili autoskolu?

Príspevok od používateľa XilleR »

worman napísal:Dost ma to zaujima lebo mam 15.12 skusky a samozrejme mam zle pocity s toho :?
Mali ste svinu polisa za chrbtom?, lebo ja robim vodicak vo Zvolene a tu su pekny hajzlici :evil:
No tak ako? :roll:
jazda v pohode na prvy a testy na druhy :D ..a to len preto ze som nemal testy ale ucil som sa z vyhlasok a ostatni co mali testy ani nemuseli citat celu otazku iba skrtali jedno za druhym :x
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

vobec by sa nemali davat testy domov. potom sa ludia naucia odpovede na otazky a nie vyhlasku. potom sa cudujme akych mame na slovensku vodicov
ps: samozrejme ze na prvy krat ;)
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

mastermind napísal:vobec by sa nemali davat testy domov. potom sa ludia naucia odpovede na otazky a nie vyhlasku. potom sa cudujme akych mame na slovensku vodicov
ps: samozrejme ze na prvy krat ;)
Priznaj sa aj ty si mal testy :?: :!:
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

na 1. krat vsetko :D
testy odporucam robit z vodicak.sk stale dookola dokym ich nerobite stale bez chyby
2 worman: v zhoolene je to pohoda sak tam je jedna krizovatka so svetelnou signalizaciou a vsade jednosmerky...
mastermind
VIP
VIP

atrey napísal:Priznaj sa aj ty si mal testy :?: :!:
priznam sa, nemal som a urobil som.
worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Virus: No to hej ale ja mam haluz ked si spomeniem ze za mnou bude sediet muz zakona :cry:
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

worman napísal:Virus: No to hej ale ja mam haluz ked si spomeniem ze za mnou bude sediet muz zakona :cry:
na to sa vyser :) najhorsie je jazdit nervozny... proste v klude si jazdit svoje (a hlavne dodrziavat predpisy ;) )
mastermind
VIP
VIP

kasli na to ze je za tebou policajt. jazdi tak ako keby tam ani nebol. aj ked ja som takto nemohol lebo moj policajt mal 120Kg a ta uboha 1.0l fabia to mala problem rozbehnut :)
worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Mastermind: :lol: :lol: to hej to si viem predstavit ze 120 kg :lol: aj zasterky ti suchali?
Virus: OK zvladnem to hadam! :wink:
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Ja som robil vodicak v USA a v kratkosti len tolko, kedze som sedel asi druhy krat za volantom v zivote, tak som uz pri budove odkial som riadil (cca 200m) som nezastavil na stopku, dokonca som ju preletel :)
Ihned mi instruktor povedal, aby som sa vratil k budove a tam mi oznamil priestupok, ktory som urobil. O 2 tyzdne som prisiel zas ale som si patricne nacvicil dopravne znacky a pod. a hladko som presiel, dostal som vodicak. Este jedna kuriozita - policajti s vydavanim a skusanim zaciatocnikov na kurze vodicskeho preukazu nemaju nic spolocneho. O motore nemusis tiez vediet nic, lebo je to hlupost, ktoru zaviedol bolsevik, lebo sa stale pripravovali na vojnu so "hnitym" Zapadom, takze chceli mat vela muzov, ktori sa rozumeju mechanike a oprave motorovych vozidiel. Tuto skutocnost mi povedal aj jeden majitel autoskoly, takze pravdepodobne v buducnosti to bude aj tak zrusene. Je to volovina.

A preco napr. 2 ziarovky musis mat v povinnej vybave auta, ked si to clovek na novom aute aj tak sam nevie vymenit? Je to tiez bolsevicka sprostost.
Dobre, ze este vam zakon neprikazuje, aby ste v batozinovom priestore nemuseli mat nejaky skladaci motocykel.
worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Les napísal:Ja som robil vodicak v USA a v kratkosti len tolko, kedze som sedel asi druhy krat za volantom v zivote, tak som uz pri budove odkial som riadil (cca 200m) som nezastavil na stopku, dokonca som ju preletel :)
Ihned mi instruktor povedal, aby som sa vratil k budove a tam mi oznamil priestupok, ktory som urobil. O 2 tyzdne som prisiel zas ale som si patricne nacvicil dopravne znacky a pod. a hladko som presiel, dostal som vodicak. Este jedna kuriozita - policajti s vydavanim a skusanim zaciatocnikov na kurze vodicskeho preukazu nemaju nic spolocneho. O motore nemusis tiez vediet nic, lebo je to hlupost, ktoru zaviedol bolsevik, lebo sa stale pripravovali na vojnu so "hnitym" Zapadom, takze chceli mat vela muzov, ktori sa rozumeju mechanike a oprave motorovych vozidiel. Tuto skutocnost mi povedal aj jeden majitel autoskoly, takze pravdepodobne v buducnosti to bude aj tak zrusene. Je to volovina.

A preco napr. 2 ziarovky musis mat v povinnej vybave auta, ked si to clovek na novom aute aj tak sam nevie vymenit? Je to tiez bolsevicka sprostost.

Dobre, ze este vam zakon neprikazuje, aby ste este v batozinovom priestore nemuseli mat nejaky skladaci motocykel.
O motore nemusis vediet nic? :shock:
To sa mi nece verit :x
mastermind
VIP
VIP

worman napísal:Mastermind: :lol: :lol: to hej to si viem predstavit ze 120 kg :lol: aj zasterky ti suchali?
Virus: OK zvladnem to hadam! :wink:
neviem preco sa smejes ale kto je z okolia kosic a robil tu vodicak urcite pozna meno Krakovsky. a vsetci ti potvrdia ze on tych 120Kg ma + mojich vtedajsich 85 :) instruktor rak podobne a este jeden chalan (okolo 70) tak si to spocitaj. a ta fabia mala naozaj dost :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

55b a jazda na prvy krat.

polisi v MT uplny flegmosi, davaju to kazdemu ;)
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

heh ja som prave vcera neurobil :D.. malo som sa nato pozeral, tak tak to aj dopadlo, zase o tyzden asi idem znova.
jo musim sa to nabiflit.. dufam ze vodicak.sk bude stacit.
worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Nymphested napísal:heh ja som prave vcera neurobil :D.. malo som sa nato pozeral, tak tak to aj dopadlo, zase o tyzden asi idem znova.
jo musim sa to nabiflit.. dufam ze vodicak.sk bude stacit.
Uc sa hlavne zakon 315 to mi instruktorka povie vzdy ked vystupim z auta! :wink:
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

worman napísal:Uc sa hlavne zakon 315 to mi instruktorka povie vzdy ked vystupim z auta! :wink:
co je 315tka ? som to nenasiel na vodicak.sk

aha myslis 315/1996 ??
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Na prvy krat. Najviac som sa bal cviciska, no jazda sama o sebe bola podla mna najlahsia...

PS: Neviem na co su v testoch otazky (to je myslim ta 315-ka) okolo rozmerov svetiel a inych blbosti... O to sa predsa maju starat vyrobcovia, ja si ziadne auto neplamujem vyrobit aby som to musel vediet :lol:
Nastastie uz to mam za sebou...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Les napísal:Ja som robil vodicak v USA a v kratkosti len tolko, kedze som sedel asi druhy krat za volantom v zivote, tak som uz pri budove odkial som riadil (cca 200m) som nezastavil na stopku, dokonca som ju preletel :)

Dobre, ze este vam zakon neprikazuje, aby ste v batozinovom priestore nemuseli mat nejaky skladaci motocykel.
Neviem ale aspon zakladne pojmy a suciastky auta by mal vediet kazdy vodic a mozno si ho aj opravit.Inak les to sa fakt divim ze v USA sa nemusite ucit o motore a tak ked tam mate nekonecne dlhe dialnice - Arizona, Nevada...etc a ked sa ti v polke cesty pokazi auto tak pojdes peso? :D Myslim ze to by vam padlo lepsie ako navod na palubnej doske ako auto nastartovat toto vam naozaj netreba :D .
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Sheep napísal:Neviem ale aspon zakladne pojmy a suciastky auta by mal vediet kazdy vodic a mozno si ho aj opravit.Inak les to sa fakt divim ze v USA sa nemusite ucit o motore a tak ked tam mate nekonecne dlhe dialnice - Arizona, Nevada...etc a ked sa ti v polke cesty pokazi auto tak pojdes peso? :D Myslim ze to by vam padlo lepsie ako navod na palubnej doske ako auto nastartovat toto vam naozaj netreba :D .
Ked sa "sparchas" v motore noveho auta, tak ti prepadne zaruka. A v Amerike si zavolam automobilovy klub, ktoreho som clenom (moze byt kazdy, kto si zaplati a skoro kazdy aj nim je, aby ste si zase nemysleli sprostosti) a ten mi vysle servis auto, ktore mi opravi zavadu na mieste, alebo moze moje auto aj odtiahnut. Mimochodom ked by som nemal benzin, tak mi tam napumpuje aj 3 galony (12l) benzinu, aby som sa dostal k najblizsej cerpacej stanice. Preco by mal niekto byt NUTENY aby vedel nieco o motore? V SR sa to asi robi preto, justify - neviem prelozit do slov. lebo je velmi vysoka cena kurzu. V Amerike mam vodicak za $20 a to je v citane fotografovania a obdrzania vodicskeho preukazu. Preco u vas stoji 12 tis. sk ($400) t.j. 20x viac?
Napísať odpoveď