legzy, keď už silou mocou chceš byť múdry, v manžetách by Ti olej vydržal asi tak dlho, ako peňaženka na streche auta v nákupnom centre

Takže rozmýšľaj čo píšeš a nikto Ťa za slovíčka chytať nebude

Navyše volantová tyč má s manžetami na homokineťákoch spoločné asi iba to, že naozaj, keď otočíš volantom, môžeš si ich pozrieť, ale skôr ako vytekajúci "olej" by ma zaujímalo, či tam vôbec tie manžety sú a čo z nich ostalo. A tou tyčou si nemyslel náhodou poloos?
Neber moje príspevky ako útoky na Teba, ale keď tu kydáš na rady, ktoré už tu sú a sám sa Tváriš, že dávaš najlepšie rady, tak nech majú aspoň dáku výpovednú hodnotu.
Na jednej strane je síce pekné, že budeš mať so sebou diagnostiku (nerátaj ale, že to bude dáka profi Bosch, poväčšine iba kábel s notebookom za 2 litre, nakoľko tú profi asi mechanikovi šéf nepožičia a kto má doma mechaniku za 150 litrov, tak asi nie je odkázaný na takéto výlety, maximálne pre dobrého kamaráta...), ale ako Ti diagnostika odhalí to, že auto letelo cez obrubník, zatekala doňho voda alebo že bolo lakované či búrané? Jedine obhliadkou a to tak, že "vytrháš" pirely, hodíš dole koberce prípadne na zdviháku zhodíš kolesá. To je ešte taký rozumný kompromis, ktorý predajca dovolí. Uznám, že dávať dole nárazníky, tapacíry, vyhadzovať sedačky či oddeklovať pol motora je postavené na hlavu, ale nikto tu také nič neradí. To by som kupcu hnal kade ľahšie aj ja, keby som bol na mieste predajcu

Ale uznajme si, že toto je naozajstný extrém, ešte som sa s tým nestretol...
Napríklad keď si spomínal to brzednie a ťahanie do strany, skôr by som sa pri brzdení bál trasenia a vädnutia, zatáčanie môže mať viacero príčín a nemusia to byť zrovna tragické veci.