Nadprirodzene javy
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nadprirodzene javy
Túto hľadanú schopnosť jogína by som prirovnal k hľadaniu Higgsovej častice v CERNe. Dnes ešte nepoznáme absolútny potenciál ľudského tela ako ani to, aká najmenšia častica existuje. Myslím si, že v priebehu pár rokov budú aj tieto javy vysvetlené. Určite by som to však nezaraďoval k nadprirodzeným javom, ktoré boli v tejto téme spomínané, pretože oproti tomuto javu sú tie ostatné iba výmysly 
/no spirki, aj to je možný spôsob nájdenia vysvetlenia tejto záhady
/no spirki, aj to je možný spôsob nájdenia vysvetlenia tejto záhady
noo, nechali si ho na pozorovaní v nemocnici len 10 dní. Toľko už dokázalo zopár ľudí prežiť napr. pod troskami domov pri zemetrasení. MAli si ho tam nechať ešte 10 dní aby otrčil kopytá a záhada by bola vyriešená 
-
Adulko1
Light Professional
Tak keby to potrebovali, tak by to urobili, ale nepotrebovali ho dlhsie drzat ... Zatial je to stale nevysvetlena zahada
A navyse je rozdiel, kolko vydrzi mlady clovek a kolko uz dost stary clovek.
A inak mimochodom, je zaujimave, ze nechodil pocas celeho pozorovania nikdy na zachod, to je normalne? A to robi aj mimo pozorovania. To by vydrzal vpohode kazdy clovek?
A inak mimochodom, je zaujimave, ze nechodil pocas celeho pozorovania nikdy na zachod, to je normalne? A to robi aj mimo pozorovania. To by vydrzal vpohode kazdy clovek?
Aké zase preboha tvoje fakty? Niečím takýmto chceš argumetnovať, že všetky tie tvoje nadprirodzené javy môžu byť skutočné, len my sme tí neveriaci? Tento jogín bol takýmto testom vystavený už v minulosti a takisto nebolo nič zistené. Tvrdil som snáď, že tomu neverím? Písal som, že ide skôr o akési umenie, to je všetko.Adulko1 napísal:tak vidíš, máš čo si chcel! EXISTUJE a videl si, že TO POTVRDILI, že žije "z ničoho", takze ... Tu máš jeden z mojich faktov, čo si neveril. Ale je to síce aj tak nepodstatne, kedže nebudeš pripustat ani takúto možnosť i keď ti bola doslova domov naservirovana.
-
Adulko1
Light Professional
Pinco: ja len pisem, ze neveris, ze je to nadprirodzeny jav. Aj tak je to nieco, co nedokazes ty ani ja, ani nikto iny, kto je kompetentnejsi od nas, to potvrdit, co to je a racionalne/vedecky to vysvetlit. Zatial je to zahada - inak napisane, nadprirodzeny jav, ktory sa bezne len tak nedeje. Bodka.
tak a čo sa potom tak víťazoslávne tváriš? Nič sa nepotvrdilo, nič sa nevyvrátilo.
Už korene celého tvrdenia Prahlada Janiho sú postavené na hlavu. Dá sa teda tomu objektívne veriť? Zatiaľ sa tým nezaoberal nikto iný, tak to nemôžu dať do možného kontrastu tvrdenia niekoho iného.
Už korene celého tvrdenia Prahlada Janiho sú postavené na hlavu. Dá sa teda tomu objektívne veriť? Zatiaľ sa tým nezaoberal nikto iný, tak to nemôžu dať do možného kontrastu tvrdenia niekoho iného.
Ja som si istý, že sa to (nejedenie, nepitie) nacvičiť, postupne a časom sa tá hranica dá určite posúvať. Kde je strop, ťažko povedať.
Tieto "stropy" sa neustále prekonávajú vo všetkých oblastiach, napr. v športe a celkovo viď. Guinessova kniha rekordov.
Nikto nijako nedokáže, že nejedol a nepil 70 rokov, viac ma nezaujíma. Nech ho zavrú do klietky na pol roka a uvidíme.
To, že nemočil a nevyrábal extrementy je logické, ako aj mohol, keď nemal z čoho.
Tieto "stropy" sa neustále prekonávajú vo všetkých oblastiach, napr. v športe a celkovo viď. Guinessova kniha rekordov.
Nikto nijako nedokáže, že nejedol a nepil 70 rokov, viac ma nezaujíma. Nech ho zavrú do klietky na pol roka a uvidíme.
To, že nemočil a nevyrábal extrementy je logické, ako aj mohol, keď nemal z čoho.
K tomu indovi- vo vsetkych pripadoch ho testoval ten isty lekar, takze podla mna fake 
Aj to kritizovala napr. Indická racionalistická spoločnosť, že sa na tom experimente jednoducho nezúčastnilo viac nezávislých orgánov.Adry napísal:K tomu indovi- vo vsetkych pripadoch ho testoval ten isty lekar, takze podla mna fake
-
Adulko1
Light Professional
Tak ale poznáte to, jeden človek nemusí mat zle alebo horšie skúsenosti, prax ako cely tým vedcov dokopy.
a navyše to bol uznávaný doktor a nevysetroval ho len on, bolo ich tam myslím viacej aj v tej reportazi to bolo čo som spomínal.
// mimochodom naučiť nejest sa nedá ako naučiť sa niečo bežne, prekonávať rekordy a pod. A myslíš si, že starý dedko by dokázal tých 10 dni prežiť bez jedla?? Veď keby bol mladší nepoviem, ale takýto dedusko??
// mimochodom naučiť nejest sa nedá ako naučiť sa niečo bežne, prekonávať rekordy a pod. A myslíš si, že starý dedko by dokázal tých 10 dni prežiť bez jedla?? Veď keby bol mladší nepoviem, ale takýto dedusko??
Naučiť sa nejesť, resp. jesť iba raz za pár dní sa určite dá. Myslíš si, že napr. ľudia v koncentrákoch dostávali jesť každý deň? Určite nie. Takže ich telo sa muselo prispôsobiť na to, že dostávali jedla veľmi málo a iba raz za pár dní. Metabolizmus sa im musel zmeniť, inak by to neprežili žiadni ľudia.
Takže trénovať sa to dá, ale otázne je, či sa dá veriť tvrdeniu, že už 70 rokov nič nejedol. Zase sa to nedá nijako dokázať
Takže trénovať sa to dá, ale otázne je, či sa dá veriť tvrdeniu, že už 70 rokov nič nejedol. Zase sa to nedá nijako dokázať
Každopádne, určite je to fenomén, má svoj vek a nijako ho to nezasiahlo...
Tu ale treba zobrať v úvahu to, že ten človek prežil celý svoj život kdesi v džungli pri nejakom rozjímaní či meditácii, takže mňa ani neprekvapuje, že sa od nás "kapánek" líši.
Ja by som zgebol bez vody za dva dni, to som si istý.
Tu ale treba zobrať v úvahu to, že ten človek prežil celý svoj život kdesi v džungli pri nejakom rozjímaní či meditácii, takže mňa ani neprekvapuje, že sa od nás "kapánek" líši.
Ja by som zgebol bez vody za dva dni, to som si istý.
-
Adulko1
Light Professional
A vidíte ako nás Prahlad dokázal zjednotiť. Našli sme harmóniu bytia a tak sa veselo môžme začat hádať na inú tému 
-
Adulko1
Light Professional
Tak si už aj ty Adulko priznaj, že nič okrem Prahlada nie je nadprirodzený jav 
-
Adulko1
Light Professional
Ako vidím, tak by mali každú jednu vec čo som sem postol dať v TV a až potom každý "uveri", že to existuje čo som písal. Takze nie, nepriznavam, že je to jediný jav. Už som o tom písal vyššie.
Pilifo: no vidíš, takze si sám povedal, že Prahlad je "nadprirodzeny jav/zjav".
Pilifo: no vidíš, takze si sám povedal, že Prahlad je "nadprirodzeny jav/zjav".
Adulko, bolo to myslené skôr ironicky 
/No a médiám sa teda už vôbec nedá v týchto veciach veriť. Oni proste iba potrebujú robiť senzačné reportáže, aby z nich boli ľudia uchvátení a unesení a absolútne nepátrajú po tom, či to je alebo nie je pravda.
/No a médiám sa teda už vôbec nedá v týchto veciach veriť. Oni proste iba potrebujú robiť senzačné reportáže, aby z nich boli ľudia uchvátení a unesení a absolútne nepátrajú po tom, či to je alebo nie je pravda.
-
Adulko1
Light Professional
Veď ja viem, že to bolo ironicky, preto aj ten môj smilik na konci príspevku.