Naj Banka

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

bez debaty slsp. ma asi najsirsiu siet bankomatov na slovensku. pri studentskom ucte si neuctuje nic za ebankingove operacie ani za bankomatove operacie a este jedna vyhoda, svagor je riaditel pobocky takze mam prehlad o tom co sa mi oplati a co nie.
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

trizzo napísal:chodte do Dexia banky a cez e-banku si aktivujte SMS notifikaciu o debetnych alebo kreditnych operaciach na ucte - ci platobne prikazy alebo transakcie pomocou platobnych kariet - o vsetkych pohyboch mate prehlad.... ma to aj ina banka na slovensku?? pre mna je to obrovsky benefit....
Tatra banka to ma uz davno ...a VUB to uz zaviedla tiez :wink:

ADD: ucet od VUB pre studentov "BEZ" poplatkov nieje az tak uplne bez poplatkov ...mesacne stoji vedenie uctu 9 sk a este mi vzdy strhnu cca 27 a neviem ani za co :-/
oborpeto
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa oborpeto »

XilleR napísal:Tatra banka to ma uz davno ...a VUB to uz zaviedla tiez :wink:

ADD: ucet od VUB pre studentov "BEZ" poplatkov nieje az tak uplne bez poplatkov ...mesacne stoji vedenie uctu 9 sk a este mi vzdy strhnu cca 27 a neviem ani za co :-/
preto som presiel do SLSP ... ma iritovali poplatky o ktorych som nevedel... este aj za bezplatne zrusenie uctu som platil... teraz nemam ziadne poplatky okrem tych co som uz pisal..
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

Ja by som ti poradil študentský účet v Tatrabanke, neviem ako sa presne volá teraz, ale mám výber z vlastných bankomatov zadarmo, ibanking prevody tiež (asi len v rámci svojej banky) výpisy sms/email tiež free.
za mesiac 11 sk ale ak máš pohyb na účte 20000 sk tak to máš zadarmo :)
ja si s ocom každý mesiac vymením 20 000 a mám to free, pár kliknutý žiadny problém :)
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

sundevil napísal:poplatky su vsade +- rovnake, niekde mas vysoke poplatky, ale zato ma ta banka siroku siet bankomatov, pobociek a pod
8) Kamos zije v Anglicku a tam taketo finty nepoznaju - vedenie uctu je zdarma, vyber z bankomatu zdarma. Banky vedia, ze zarabaju na urokoch, ked TVOJE prachy poziciavaju dalej, a banky vedia, ze ked si nemusis vyberat casto, ze si vyberies menej a mozu dlhsie s tvojimi prachmi disponovat.

trizzo napísal:chodte do Dexia banky a cez e-banku si aktivujte SMS notifikaciu o debetnych alebo kreditnych operaciach na ucte - ci platobne prikazy alebo transakcie pomocou platobnych kariet - o vsetkych pohyboch mate prehlad.... ma to aj ina banka na slovensku?? pre mna je to obrovsky benefit....
Asi do nej pojdem, ale preto, ze je najblizsie, inak sa mi to zda vsetko na jedno kopyto - vsade je "balík" :lol: sluzieb, bez ktoreho sa nezaobides.

balkymotor napísal:porad sa s financnym poradcom oni vedia ako najlepsie narabat s peniazmi a castokrat vedia ze ktora spolocnost je na tom zle a ktora dobre. ja co poznam poradenske spolocnosti tak to su OVB, AFS a ZFP, nebudem tu pisat s ktorou mam najlepsie skusenosti ja, ale sadni si zo vsetkymi troma a urob si obraz sam. btw. robia to poradenstvo zadarmo
btw.: robia to z provizii, ked ty svoje peniaze raz prezenies cez banku, poistovnu..., ktoru ti doporucia

atrey napísal:BANKY SU SVINE!
Mam ucet vo VUB-cke a niesom moc spokojny.Za vedenie uctu beru tazke prachy. Minule ked som si siel po vyplatu, tak som prisiel o 450 korun len tak.A 450 korun su tiez peniaze...
Vyber na prepazke ta stal 450Sk? Sa mi nezda. Mna stal v dakej ceskej banke 45Kc.
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

to atrey: Vo VUB za vyber pri prepazke je poplatok 40,- !!! ...ked som posielal peniaze na zahranicny ucet som platil poplatok 450,- asi si si to zmylil :wink:
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

Oprašujem staru temu. Aky mate nazor a nove skusenosti s bankami, rozdodujem sa aku zvolit.
Samozrejme kriteria ako dostupnost, e-banking, poplatky za embos karty a tak dalej. Pomoze mi aky kolvek poznatok.
Zatial sa mi pozdava Flexiucet u VUB, rodicia maju tiez tu, lenze oni moc nepouzivaju tieto sluzby a vyberaju stale len z jednoho miesta. Ma niekto tento ?
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Ja mam flexi ucet od VUB, ale poradil by som ti ho len v tedy, kedy si budes na 100 % isty, ze ti tam meascne bude chodit 15 000 SK a vykonas tych 10 prevodov (ci kolko ich bolo) a vetdy sa ti to oplati, bo si vlastne tym urokom 6 % zaplatis cele vedenie uctu. Ak si si neni isty, porafil by som ti poobzeat sa aj po inych bankach. Napr. Tatra banka, COSB, Popripade ak mas moznost si zaviest konto pre mladych, tak potom ucet od Dexie. tam ak mas viac ako 100 SK, neplatis za nic. Teda aspon to tak bolo ked som tam male este JA ucet.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja mam rovnako ako mastermind nazor ze slsp je vazne najlepsia mali sme doma viac bank ako tatra banka vub banka a tusim aj csob nakoniec sme vsetci ostali v slsp poplatky su pri niektorych operaciach male dokonca pre mna ziaadne kedze som student neplatim za vedenie uctu ani za vybratie z bankomatu :)
Proxy69
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Proxy69 »

ja mam mBank, vedenie uctu, debetna karta, prijatie/odoslanie platby, zrusenie uctu zadarmo, od 18r. (ak mate menej, mozte byt spoludisponent napr. rodica)
zatial celkom spokojnost
pecko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pecko »

no pola mna SLSP, sa mi zda taka naj, tam mam aj ucet,aj s ebankingom som spokojny,takze tak
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

mBank

Príspevok od používateľa chrobakos »

Jednoznacne mBank ludia.
neplatite za nič! Nie že nič ako v ostatnych bankach a malimy pismenkami napisane že okrem toho a toho. Ozaj sa neplati za nič. Maju fajn normalne konto s free internetbankingom a dostanete visa kartu, rovnako aj mKonto sporiaci ucet s fajn urokom , bankink a taktiez karta

VSETKO FREE

..napriklad v super bomba tatrabanke ktora teraz ponuka super balik sluzieb za 5eur mesacne , toto vsetko je v mBank free. ziadne male pismenka.
A to ze nemaju vlastne bankomaty ? mate na mesiac vyber z troch HOCIJAKYCH bankomatov zadarmo. nemusite chodit po meste a hladat vasu banku. Navyse neobmedzeny vyber z bankomatov v zahranici free.

Co vam viac treba este ?
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

viac pobociek na vkladanie penazi? :lol: ako sekundarna banka hej, ale ako hlavny ucet nedoporucujem.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: mBank

Príspevok od používateľa uplink »

chrobakos napísal:Jednoznacne mBank ludia.
neplatite za nič! Nie že nič ako v ostatnych bankach a malimy pismenkami napisane že okrem toho a toho. Ozaj sa neplati za nič. Maju fajn normalne konto s free internetbankingom a dostanete visa kartu, rovnako aj mKonto sporiaci ucet s fajn urokom , bankink a taktiez karta

VSETKO FREE

..napriklad v super bomba tatrabanke ktora teraz ponuka super balik sluzieb za 5eur mesacne , toto vsetko je v mBank free. ziadne male pismenka.
A to ze nemaju vlastne bankomaty ? mate na mesiac vyber z troch HOCIJAKYCH bankomatov zadarmo. nemusite chodit po meste a hladat vasu banku. Navyse neobmedzeny vyber z bankomatov v zahranici free.

Co vam viac treba este ?
radšej vyrazím tých 5-10 evri za účet v TB aj keď to pokladám za zdieračstvo, ako to mať v mBank, ktorej neverím. Navyše tie výbery sú podozrivé. A to že majú len 24 vlastných zamestnancov na Slovensku a zvyšok sú súkromní podnikatelia, hmm. Nepáči sa mi to.
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

mam TB a aj MBank

TB mam uz asi 7rokov a najviac sa mi paci IBanking, ale kedze teraz zdrazili balik, teda spravili len jeden TATRA PERSONAL za 5€ a este ktomu mi teraz poslali tu blbu kartu a citacku, ktora len komplikuje odoslanie platby
MBank mam od zaciatku ako prisli a som maximalne spokojny, ma pre mna jedinu nevyhodu - neumoznuju platby do zahranicia, ked to spravia odchadzam zrusim TB

//autoeditácia príspevku ( 15 Nov 2009, 11:12 )

@uplink

neviem co sa ti nepaci na tych vyberoch, 3zdarma v ramci SR a v zahranici vsetky, ked som mimo SR (dovolenka, pracovne) pouzivam len Mbank
a to ze nemaju vela vlastnych zamestnancov, to je len dobre, kto by tych darmozracov platil, sedia len na stolicke a ked nieco potrebujes aj tak ti vacsinou nikto nepomoze

naviac v kazdej krajine su vklady garantovane vladou (kazdy stat v EU ma garanciu vkladov) takze sa nie je coho obavat

//autoeditácia príspevku ( 15 Nov 2009, 11:13 )
callop napísal:viac pobociek na vkladanie penazi? :lol: ako sekundarna banka hej, ale ako hlavny ucet nedoporucujem.
ty mas tolko penazi ze si ich tam potrujes tak casto vkladat
vacsina ludi ma banku aj tak len na prijem vyplaty na ucet a jej nasledne minanie na nakupy a platby (pripadne vybery)
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

sorry myslel som ze si zivnostnik alebo aspon niekto kto castejsie komunikuje s bankou a mohol by si to aspon ty jediny pochopit (podla nicku a zamerania)... beriem spat
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

ja to z pohladu zivnostnika chapem (vtedy su dolezite aj vklady)
ale tento prispevok je pre beznych ludi, neviem kolko % zivnostnikov a podnikatelov sem chodi
Napísať odpoveď