Naj problemy v skole

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
M0nd0
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa M0nd0 »

najvačši na 1 stupni bol ked som jednemu kamošovy dal do hajzlu topanku a oštal som ju a potom ju ešte niekto osral a splachol a ja som mal s toho totalny poeb a na 2 stupni ked sme si napuštali slipy plynom zo zapalovača a potom sme to zapalovali a nas nachytala učka tak bol totalny peb.. :lol:
martin850
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martin850 »

no ja som mal naposledy asi pred 2 mesiacmi, na svojej stranke som mal fotky nasej slovencinarky co sa v senku opila a ukazovala cecky. Nejaki stvrtaci to povedali ucitelom, lebo mali poje**** kvoli ich stranke :-) tak len tak spomenuli este mna, pritom ma ani nepoznaju a ja som mal tiez problem. riaditel mi ponadaval, triedna, ale nakonec z toho nastastie neni nic.
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

No tak v 7.rocniku som musel umyvat hajzle tie zelezne konstrukcie lebo som ich potagoval a s kamosom tiez cize sme to tam s riedidlom davali dole iba triednym ucitelom pokarhanie

A raz ked sme boli na vylete a kamos my zobral hranolku taku celu kecupovu a boli sme pri ucke a ma drgol a cely biely sveter mala od kecupu juj jak na mna hucala jak diviak heheheh :oops:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Ja som bol v prvom ročníku na strednej hneď prvý deň v škole nasraný na jedného človeka no a tak som si z nervozity udrel do steny ...a spadla omietka :lol: Hneď druhý deň som bol v riaditeľni a vytvoril som tak asi nový rekord ktorý sa nikomu asi nepodarí prekonať :D
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Naj problem v skole?? Na zakladnej ziadny, nato boli iny spoluziaci/cky, akurat zmizla v 9 rocniku triedna kniha, mala z toho problemy cela trieda aj ked ju zapalil jeden zo spoluziakov (nikdy mu nato nedosli).. na strednej asi ked som zabudol zavriet dvere na zachode lebo strasne smrdi a je tam jeden profesor ktory ma tieto dvere na starosti .. no a videl ma ze som ich nechal otvorene tak ma tak mierne "spi*coval" .. ale to sa za problem povazovat neda oproti vasim problemom.. netvrdim ze som nikdy nieco zle v skole nespravil.. totiz profesori nato nikdy nedosli..
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa N@pster »

no tak unás ešte keď som chodil na zš tak sme vystriekali práškový hasiaci prístroj počas veľkej prestávky...(museli sme kupiť novu naplň)

ked sme rozbili zástrčku v treide tak sme ju potom polievali vodou.. a ked zacala hodina tak aby si nikdo nic nevsimol tak sme skryli zastrcku za skrinu ktora zacala potom horiet tak trosku , pocas hodiny dejepisu sme rozbili chemicky lab.stolik spolužiak liezol po parapetach z okna na okno na 3 poschodi ... atd bolo toho veľa :oops:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Na ZS som tusim v druhej triede rozbil spoluziakovi nos, nechtiac... Bol som este maly a v satni mi chytil vrecusko s cukrikmi :oops: Neviem co to do mna vtedy vliezlo, bum jedna a tiekla mu krv, ale bolo mi do placu, ked ma zobrali pred riaditelku a ona na mna kricala, poslusny druhacik :cry: Potom spominam v deviatej triede sme sa hadzali s kriedou po triede a matiKAR z toho robil velku vedu, som dostal zapis a hrozilo mi malovanie triedy :D Ale nic sa nemalovalo nastastie :D

Na strednej v prvom rocniku, asi druhy/treti tyzden skol. roka ma pocula ucitelka "vulgarne" sa vyjadrit na hodine. Dali pozdravenku apikovi do ziackej :D Z toho som bol dost vysraty. Potom v druhej triede som prekrocil prah na praxi jednej triedy a mal som ist na zapis vychovnej poradkyni, ale skoncilo to mega zapisom v ziackej... Bo vychovna isla domov :D V tretom to bolo skor len spravanie, ale hned na zaciatku poskodenie skolskeho majetku s podmienkou, trojkou zo spravania :evil: na pol aj konci roka... Teraz su to skor neospr. hodiny, uz tak moc nevyrusujeme na hodinach, ucime sa na maturi :D

Inak neni zo mna ziadny zly kvietok, len presne ked sa nieco deje, vzdy len mna chytia... Ach jo :)
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

HH nam sa s kamosmi podaril taky extra kusok..kedze seci manime do PC tak zavse v skole rozbijeme par PC...raz sme mali notebook premio 1200 to bolo ale nesla tam baterka..tak sme ju vytiahli..... pekne rozbalili...vybrali tie sulky co tam boli....rozobrali po jedno a kedze sme sa chceli kuknut co v tom je..kamarat chytil srobovak azacal to vrchnej strany robit dieru :D :D zacalo to iskrit...tak kuritl silnejsie....zrazu sa to zapalilo ako tryskovy motor...zacalo to behat po podlahe(ten sulok z baterky) vypalilo to peknu dieru do gumy na zemi..kedze to horelo a dnuka bola sira alebo co cela trieda smrdela od siry...do10 min smrdela aj skola...kedze kamarat v tu chvilu vybehol s triedy ako najaty a akurat stretol ucitelku ktora v pootvorenych dveracha zbadala kopu dymu a smrad :D :D vbehla dnu "chlapci vy to tu chcete podpalit?" potom prisla este jedna profesorka "nasa kamaratka" ktora nam to vyzehlila :D :D ale 2 dni sme vetrali triedu..a diera v podlahe je tam doteraz a nikdo nevie preco hh
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

mirak2 napísal:na mna jednoznacne nema nikto..
- moja p.p. triedna, ktoru nesmiem menovat, lebo ma moze zazalovat za porusenie ochrany identity osoby( alebo nieco v tom zmysle - a nebolo od toho daleko), ma chcela (jak dobre ze len chcela) sankcionovat za nazory, ktore prezentujem na tomto fore - zavolala si moju mamu do skoly, ukazala jej vytlacene moje prispevky a odporucila odbornika na zavislosti na internete (prepacte pani profesorka ale nedalo mi to sa nepochvalit) :lol:
to mas dobre zmagorenu triednu.a nech si tento prispevok vytlaci aj 7x :)

my sme na zakladke asi len lepili veci ku vsetkemu (stolicku za katedrou k podlahe, tenisku na tabulu, kriedy a pod...)
oblievanie vodou v lete, v zime zas sneh. klasika
ale na ine si teraz nespomeniem :|
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja na zakladke keď sme potagovali hajzle a museli sme to čistiť ale z toho nič nebolo
potom sme hodili do hajzla megáča..rana cez celú školu....ani z toho nič
potom vypustenie hasiaceho prísstroju na chodbe...začali sme utekať....ani nato sa nám nedošlo...
potom rozbitie neonu v triede volejbalkou...
rozbité okno v našej triede....
pokús o útek zo školy(dvere zamykajú tak sme išli cez okno)-boli sme prichytený učitelkou(akurát nám hádzali tašky z druhého poschodia a boli sme už vonkuuuuuu.....
keď si na niečo spomeniem tak dopíšem
ale inač som slušný :oops:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

este som spomenul..mal som taku spoluziacku na prvom stupni ze kazdy rok som jej minimalne raz rozbil nos - a stale nechtiac :D ked som bol prvacik to bolo dost huste, som stravil poobedie u riaditelky, dalsie roky to uz bola klasika...spomienky pri citani mojich ziackych kniziek a zrkadielok:
Prvy rocnik:
-po velkej prestavke ked nas pustili spat do budovy sme sa nahanali s kamaratmi ja som sa dajak posmykol alebo co a narazil zubami na zabradlie, jedno stastie z v budove skoly sidli aj zubarka, dva zuby isli von.. (to som chodil do skoly este len mesiac) :)
-cez prestavku sme sa bili so spoluziakmi jaksi sa to zvrtlo a boli sme piati na jedneho a ked prisla ucitelka a sa spytala preco tak zo mna vyklzlo ze zo zabavy :D
Druhy:
-dostal som pokarhanie za to ze som sa smykal po zabradli :D
-na angline som si so spoluziakom popisal ruky hakovymi krizmi a doma som to zvalil na neho, boli s tym dost problemy potom..
-na vytvarnej sme robili mestecko z krabiciek od liekov..trochu mi preskocilo a tak mi svietila v ziackej poznamka ze "Odtrhol spoluziakovi budovu, aby spoluziak plakal a on mal z toho radost" :D
Treti:
-raz som prisiel do skoly a traja sme sa rozhodli ze pojdeme za spoluziakom co este neprisiel...tak sme sli..cestou sme stretli spoluziaka, naj grazla v triede..vratili sme sa a ten pako to povedal ucitelke, v zivote by som to o nom nepovedal..
Stvrty:
-udrel som spoluziaka s knihou po hlave, spoluziak mal zasivane ucho po uraze - jeden detial on mal zasivane lave ucho, trafil som ho sprava (schvalne som len tak lightku mu dal), on sa chytil za lave ucho a utekal za ucitelkou...
holt prvy stupen, resp. cela zakladna bola pre mna miesto kde sa vysalim a vybijem si zlost :D zajimavo vyzerali moje ziacke...same jednotky stale permanetne, obcas dvojka ale pomaly kazdy treti riadok bola poznamka na 5 riadkov :D
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

no ja ked som bol mensi tak som robil strasny bordel ;(,,,nechcem na to spominat,teraz je to uz ok :wink:
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

s kamosmi sme nasli jednu stavbu, do cerstvo naliateho betonu sme napisali nase prezyvky a nas riaditel z toho robil ohromnu vedu :roll:
dokonca aj do riaditelni ma zobral!!!
este sme sa s kamosmi dohodli ze "zapierat zapierat zapierat" no ja som zapieral a ich to prestalo bavit, tak sa priznali a ja som mal dalsi poeb ze som zapieral :lol:
ale to bolo v pohode, este sem tam nejaka mala bitka...
ale MF, tento rok z tej skoly odchadzam :P
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

My sme raz oblepili triedu papierikmi typu "Nebezpecenstvo oziarenia" atd. a nakoniec aj triednu knihu ze "Pozor, radioaktivny odpad" a triedna sa strasne nasrala a vsetko nam to znicila :x
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

misokgb napísal: Na strednej v prvom rocniku, asi druhy/treti tyzden skol. roka ma pocula ucitelka "vulgarne" sa vyjadrit na hodine. Dali pozdravenku apikovi do ziackej :D Z toho som bol dost vysraty.
My si chodime vyplachovat na angline usta ked zahresime :D. Inac, prusery boli vzdy len take vramci normy, zvacsa na labakoch z chemie. Podpalila som chemikarke rukav plasta, ale zobrala to v poho a este som neustale vsetko ochutnavala, az raz to bola nejaka slabsia zieravina, takze som usta vyplachovala ako o zivot :D. V riaditelni som bola asi 4krat, pretoze p.riaditelka nevedela predychat jednu anketu v sk. casopise, v ktorej sme ju odcitovali :D
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ja som mal najväčší problém asi v 9tke keď som z trieteho poschodia vyhodil zapálený 40 stranový zošit formátu A4.Samozrejme bolo teplo a všade boli otvorené okná tak dym išiel dnu a na celom prvom a polke druhého poschodia sa nedalo učiť.Samozrejme z toho bol poriadny podrb a 2ka zo správania.Ale inak v rámci normy : sprej + zapalovač, rozoberanie stoličiek na labákoch, kazenie počítačov na informatike + netsend pwd :D, a aby som nezabudol tak aj shutdown cez konzolu pwd :D.Ale inač bola zakladka v poho
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

no moj najvacsi pruser bol, ked som v tretej triede na zakladnej zlomil spoluziacke nos. cely mechanizmus pohybu nebudem rozoberat, staci ked poviem, ze to bola nahoda a ze zotrvacnost je svina :lol:
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa N@pster »

ja som spoluziakovi nechtiac vrazil pastelku do nosa cca v 2 treide a jeho zaliala krv :)
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

:) zaujimava tema, radost to tu citat :wink: takze aj aj pridam.
niekedy na zakladke, tusim 8. alebo 9. rocnik. spoluziak doniesol taku rolku cervenych nalepiek "50% zlava" tak to bolo po celej triede ponalepovane. jedno nalepil niekto na chrbat triednej. nemali sme ju radi. bolo z toho male ppc ale nikto nepovedal, kto to bol :) potom sme tymi nalepkami oblepili aj ziarovku nad umyvadlom, lebo tam nebola ta gula na ochranu tej ziarovky. ked sme potom zacali, svietila pekne na cerverno. tak to bola nasa "bordel" ziarovka. ked svietila dlhsie, zacalo to smrdet :D
este v 9. rocniku rozbilo par spoluziakov pistolami na diabolky rozhlas. ten stary zazltnuty. vylomila sa vacsina mriezok. potom uz len tak chcal a nebolo nic ocut :lol:
v prvaku na strednej sa hned v prvom mesiaci objavil strasne velky flak pod tabulou na stene. mal asi 15x15 cm. vznikol hodenim osupaneho pomaranca po spoluziakovi, ktory sa uhol, ale pomaranc letel dalej :) zmizol niekedy v polke druhaku
este sa cosi najde, len si musim spomenut :wink:

edit: ked bol mikulas, tak sme sprejom na okna naspejovali aj cosi na tabulu. na druhy den to trebalo zmazat, co nebol problem, ale ostali tam take flaky. navyse bola tabula mastna - nemohli sme pisat :D
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

pekne pribehy ako citam ja s kamaratmi sme robili len take mensie haluze bolo toho vela ale jednu vec si pametam vzdy ked sa ucitelka otocila a pisala neco na tabulu tak sme ju obhadzovali kriedami ale nic s toho nebolo to bola taka ucitelka ze sa nas bala alebo to bolo huste ked raz spoluziak chcel pri*ebat skolnikovi mal stastie ze sa uhol inac by dostal dobru pecku ten spoluziak skoncil s 2 zo spavania to bolo v 9 triede a v osmicke mal 3 on stale robil niake problemy napr. rozbite dvere,okno,nadaval ucitelom a pod:D stare casy
Napísať odpoveď