Naj problemy v skole

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
MasterSvegga***
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Naj problemy v skole

Príspevok od používateľa MasterSvegga*** »

chcel by som vediet ake ste mali najväcsie po**by v skole a ako ste ich nakoniec vyriesili . . . ??

mne sa raz stalo ze kamosovi a nejakym trom piatakom ukradli tasky .. .tak sme ich s tym kamosom sli hladat a neviem jakym stastym sme ich nasli asi o 10 min nedaleko skoly, bez mobilov,penazi . . .a jasne ze nas ucitelia NEPRAVOM obvynili, ze sme ich ukradli my. . . dostalo sa to tak daleko, ze mi to musel prist do skoly riesit otec . .. nakoniec sa mi zastupkyna ospravedlnila :D :D ale take daco neprajem nikomu
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

podpalenie steny v skole na hajzloch - pokarhanie riaditelom skoly
dalej len take mensie prusery

su-do: este, ze si mi pripomenul, v prezliekarni som urobil dieru rukou do dvery :P (k+)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

dvere do triedy prerazene rukou :(

sirmisoturbo
thx :)

EDIT:
ma napadlo ze by som mohol dat co urobil moj spoluziak... ten kkt si hadzal vrhaci nozik do tabule skrz celu triedu.. keby mu to tak nevyslo a trafil by spoluziaka alebo spoluziacku.. newiem newiem... :?
no a ten nozik zapichol tak do tabule ze je tam pekne siroka a hlboka diera.. inak vcera akurat po dlhom case na to prisla triedna :P
MasterSvegga***
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MasterSvegga*** »

sirmisoturbo: ja som vcera nechtiac s danom drgol angelu do cerstvo namalovanej steny, nike mykina - 2000sk,billabong taska 1000sk, este sa to bude riesit ale dufam ze nebudeme platit :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

mala diera v tabuli od hanky na ktoru sa dva roky neprislo.. takze ja som inak anjelik :aasmile11:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

No najvačší problém bol asi v tedy, keď sme sa ohadzovali s robošmi, čo stavali gymnazium. Lialis em na nich vodu, oni nam vo fľaškách hádzali do okna nejakú smradlavú žbrndu, spolužiak na nich flusal :D. Zopar ľudí dostalo pokarhanie riaditeľom, ostatní (aj tí, čo s tým nič nemali) dostali triednym učiteľom, lebo ich mali napomenúť. Ja som sa z toho nejako vymotal a dostal som iba triednym 8) keďže ma triedna mala rada :lol:

-Tiež si spominam, ako nás jedna spolužiačka (uplna brzda) obvynila, že sme jej cez informatiku na pokeci napisali, že je, citujem, "štetka" :lol: Každu blbosť chodila žalovať, prestupila k nam bohvie odkial v 7 triede
-Samozrejme kresťanská škola, tak sa to riešilo v riaditeľni. Napísala jej to jedna áčkarka, no potopiť sme ju nechceli. Proste sme sa snažili dokázať vedeniu školy, že sme take nič nenapísali (3 chalani - haluz), no na kresťanských platí, že sa nedokazuje vina, ale nevina.
A keďže sme nemali relevantny dôkaz, že sme to nenapísali, automaticky sme boli vinný :hehe: akože ZŠ Matky Alexie, nech si tu hanbu vypiju :)

-Ďalej fakt, že cez informatiku je prísne zakázané navštevovať chaty (čety) v tom žiadnu rolu nezohral. Nakoniec sme to nejako uhrali a bola z toho len "výstraha žiakovi" :lol:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

na mna jednoznacne nema nikto..
- moja p.p. triedna, ktoru nesmiem menovat, lebo ma moze zazalovat za porusenie ochrany identity osoby( alebo nieco v tom zmysle - a nebolo od toho daleko), ma chcela (jak dobre ze len chcela) sankcionovat za nazory, ktore prezentujem na tomto fore - zavolala si moju mamu do skoly, ukazala jej vytlacene moje prispevky a odporucila odbornika na zavislosti na internete (prepacte pani profesorka ale nedalo mi to sa nepochvalit) :lol:
- spoluziaci takmer pravidelne chodia na poobednajsie telesne opiti
- testovanie slzaku :D
- dalej som travil prestavky u triednej pretoze som bol stale min. raz tyzdenne vykazany z hodiny anglickeho jazyka..odkedy vysi nado mnou hrozba pohovoru u riaditela a dvojka zo spravania tak som kludny :D

dalsie si nespomeniem, ale nasa trieda to je perla celej skoly
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

omylom som odstrihol spoluziacke vlasy v 3. rocniku ... som sa hral s noznicami pri lavici a prebehla cez lavicu a cvak vlasy nikde :shock:

dalej ked spoluziaci uvolnili na nabozenstve "sedatko" tak ucitelka spadla ... a zvalili to na mna svine jedne... :P [6. rocnik]

pozeral som sa ako v 5. ci 6. rocniku roztali nejakemu chlapcovi nohu tak som mal s tym problem ... :x

jeden triedny debilko z B triedy (ja som A) mi na telesnej niekde vyhodil teplaky tak som s nim trosku "trieskol o stenu" a sa rozplakal tak aby nebola hanba ze sa rozplakal tak zacal simulovat ze ma zlomenu ruku ... [6. rocnik]

ohadzovali sme sa v triede s kriedami a vosla ucitelka a ja som len tak stal za stenou a cakal som jedneho spoluziaka a vosla ucitelka a som myslel ze spoluziak tak sup kriedu do hlavy :oops: [7.rocnik]
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

No asi najvacsi podzub na ktory si spominam bolo pred par rokmi, ked sme z okna hadzali vodne bomby na ludi na chodniku... No raz to videla zastupkyna. Ale neboli ziadne problemy, ani pokarhania :roll:
Potom asi 2 tyzdne bola stratena triedna kniha, nasla sa za tabulou :lol:
A najvacsi problem mal asi 4 roky dozadu spoluziak, ktory falsoval peniaze (naskenoval a vytlacil :D ) a u ciganov na bus. stanici, ktori predavali cigarety platil falsovanymi 500 bankovkami :lol: Jendo dievca z vedlajsej triedy ho bonzlo. Tusim, ze platil nejaku pokutu a 2 zo spravania... A mal stastie, ze to urobil asi mesiac pred 15. narodeninami, co bola vtedy hranica trestnej zodpovednosti ci jak sa to vola...
EDIT: ouha pancuska mi pripomenula jak sme po stuzkovej dopijali zasoby v skole :lol: Vsetci ucitelia vedia, ze bol spoluziak opity, 1 ucitel vie, ze som bol ja opity, ale problemy ziadne :D Treba si uzit posledny rok...
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

200 skoro neospravedlnenych hodin .. :) ..ach deske casy :D ..potom normalka nadavenie ucitelkam bode bode :D co s vami porobi zla partia :D a potom este asi taky najzaujimavejsi:kde sme sa opili na fyzike ucitelka na to prisla a potom len pokarhanie riaditelom :D ...to vsetko v siedmom na ZS...a teraz som uz anjelik k tomu na cirkevnom gymku aky pekny parodox kulnik 8)
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Na ZS som rozbil so spoluziakom umyvadlo (drgol som do neho, ked si viazal snurku na teniske a on do neho skocil hlavicku) + neospravedlnene hodiny. Na telesnej sme mali volejbal a podavali sme. Telocvikarka stala pri ziakoch po marodke a bavila sa s nimi. No a ja praaaask jej takuuu slehu do hlavy :(
Na strednej skoro kazde vysvedcko 2ka zo spravania, hadzanie sackov s vodou po triede (ked prisla zastupkyna, tak som pohotovo vysvetlil vodu na zemi tak, ze sa vraj vyliala malinovka a tak to umyvam). Dalej velku srandu som si uzil, ked som po zvoneni nosil po chodbe spoluziaka na rukach. Taktiez nas prichytila zastupkyna a isli sme do riaditelne aj s dalsimi dvoma. Tam som dostal strasnyyyy zachvat smiechu! Proste ten pohlad na previnilych spoluziakov bol uchvatny! A to viete - retazova reakcia a uz sme tam od smiechu plakali vsetci okrem zastupkyne... Trocha kriku, ale sranda bola :D Dalej som falsoval peciatky od doktorky, naco mi neskor prisli... pruuuuser.
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

tak asi v 7. tiede ked som bol pri tabuli na matike a nic som nevedel, no a ucitelka bola nastvana a obvinila ma ze som jej vynadal do svin a hlupani, tak som mal opletacky pocnuc triednou az po riaditelku a rodicov, nakoniec som sa jej musel verejne ospravedlnit, najlepsie na tom je to ze som jej to nikdy nepovedal, takze som sa ospravedlnoval len preto aby som nejako preliezol
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

no najväčší prúser bol ked som na hodine dejepisu podpálila lavicu.... :lol:
strašne dymila....
zobrali ma do riaditeľne tam na mňa nahučala zástupkyňa viacej ako riaditeľ.... nakoniec bolo iba pokarhanie triednym... ale pohoda... aspoň že bola sranda.....rada na to spomínam..... :twisted:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

pruserov bolo kopu ale hmm nechapem urobil som aj horsie veci ale naj pruser som mal ked som dostal na intraku na ranajky skazeny stary jogurt a ma to tak vytocilo bo som bol hladny jak pes ze som ho je*** po riaditelkinom aute a krasne sa to rozprsklo uplne vsade
Frikso
Darca
Darca

kafiatko napísal:no najväčší prúser bol ked som na hodine dejepisu podpálila lavicu.... :lol:
strašne dymila....
zobrali ma do riaditeľne tam na mňa nahučala zástupkyňa viacej ako riaditeľ.... nakoniec bolo iba pokarhanie triednym... ale pohoda... aspoň že bola sranda.....rada na to spomínam..... :twisted:
Na konci deviny sme mali klasicky drhnúť lavice a zostalo nám ešte asi pol litra toho svinstva (nejake riedidlo). Tak sme s tým poliali lavicu, spolužiak zapálil, BAF 20cm plameň. Ja som to mal hasiť s takou handrou, avšak aj tá sa chytila :lol: celkom haluz, same to zhaslo, akurat lavica ostala čierna, tak sme šmyrglovali, handru som hodil na zem a udupal.
-Asi 2 minutky na to začala triedna riešiť, že čo to smrdi, že čo palime.. A my že nič, že to ide z vonka.. :D
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

heh krasne casy na zakladnej a strednej :)
na zakladnej neviem ktory rocnik sme sa s kamaratom nudili na nemcine (ak si dobre pamatam) a tak sme skusali ci kvietky horia :D hned za nami bol taky uplne vysuseny pekne vzblkol nastastie si to nikto nevsimol :)
Kamarat doniesol do skoly baranicu a tak sme si ju v triede hadzali a niekomu sikovnemu sa ju podarilo hodit riaditelke na hlavu ked zamykala auto :D samozrejme sme ju isli potom pekne poprosit aby nam ju vratila :D
So spoluziakom s ktorym sme podpalili rastlinku sme sa na zakladnej nudili ked sme boli tyzdenici a tak sme polievali malych harantov co dole behali vodou :D prisla nejaka ucitelka a pekne nam vynadala :D
raz nam v triede vyhorelo svetlo a tak nas napadlo ze dame dole kryt kedze nikto na neho nedociahol hodili sme topanku a rozmlatili sme cele svetlo :D pekne sme vsetko upratali a dali do skrine nikto si to nevsimol :D
Kamarat sa raz tak nasral na profku ze kopol nohou do dvery a prerazil tam dieru na druhy den musel prist ocko opravit :D
a take veci ze ked bolo leto zacali sme sa olievat :D takym stylom ze bol kazdy na druhej hodine uplne mokry :) a v triede asi 5cm vody :) ale to sa opakovalo kazdy rok cize pohodka aaaa v zime gulovacka obcas to schytala aj profka alebo upratovacka do hlavy :D
este boli aj ine heftiky ale to by som tu pisal do rana zamozrejme na vacsinu sa neprislo kedze sme drzali spolu cela trieda ;)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

+este chcem dodat, zapalil som katedru v triede+spoluziakovy nohavice (ale nic vazne sa nestalo)... :oops:
Frikso
Darca
Darca

Ako som čítal obelixa som si spomenul na dvoch spolužiakov. Uplný haluzáci. Raz sme šli cez školu niekam, už ani neviem, možno do múzea, tak jasne, že cestou na Hviezdoslavku (BA) sme sa začali polievať tými fontánami (ucpeš jednu, druhá strieka viacej). Poobede cez obedovú prestávku sme tam šli zasa robiť blbosti a stretol nás tam istý zadzobaný áčkar - nazvyme ho Matúš. (o tom, ako nám platil herňu a žradlo, aby sme s nim ostali vonku inokedy).
-Tí dvaja spolužiaci si akurát stopovali, že kto koľko vydrží mať hlavu v tej fontáne, keď nejako prišlo na reč, že nemajú na to skočiť do nej.
S Matúšom sa stavili, že im kúpi zmrzlinu v "mekdonalde" ak tam skočia. Sotva som sa otočil, obrovsky šplechot a tí dvaja už liezli z vody a obímali Matuša :lol: .
-Potom, ako dožrali zmrzlinu celý mokrý behali dookola po triede, nehorázne z nich tieklo, na zemi kopa vody. Presedeli si takí premočení cvičenia z matiky a pome domov :hehe:.
-Ku podivu, ani jeden z nich neprechladol (naštastie) - veď predsa len, bolo už teplo, koniec roka.. :)
body25
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa body25 »

pancuska26 napísal:200 skoro neospravedlnenych hodin .. :) ..ach deske casy :D ..potom normalka nadavenie ucitelkam bode bode :D co s vami porobi zla partia :D a potom este asi taky najzaujimavejsi:kde sme sa opili na fyzike ucitelka na to prisla a potom len pokarhanie riaditelom :D ...to vsetko v siedmom na ZS...a teraz som uz anjelik k tomu na cirkevnom gymku aky pekny parodox kulnik 8)
to mozem potvrdit ze je teraz anjelik. Moj anjelik :)
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

ZŠ bolo asi to najkrajšie obdobie môjho života. Keďže som musel prestupovať tak som prišiel vlastne na celkom novu školu hneď v 5-tom ročníku. Zaujímavé jak sa mohlo stať že v jednej triede bolo naraz hneď toľko bordelmanov. Hneď v prvých týždňoch vyhlásil spolužiak (s ktorým som sedel) vojnu slovensku lebo sa mu niečo nepáčilo(hmm asi naša triedna). Tak raz po škole kedy som bol zhodou náhod práve týždenníkom som už odchádzal z triedy a akosi tam zostalo par spolužiakov a tvárili sa tak že sa iba rozprávajú. tak som im povedal že ok chlopi dúfam že zamknete a pádil som domov. Nikdy som neobľuboval skoré príchody do školy preto som vždy chodil tesne na poslednú chvíľu. To čo som však videl bolo dosť zarážajúce.. strhnuté záclony (také latkové zelene) ďalej v celej triede asi 5 m vody SK štátny znak rozbitý. No samozrejme som sa vyhol akejkoľvek zodpovednosti bo som sa vo dverách minul z riaditeľom :lol: Keď som sa pýtal spolužiaka čo robil povedal mi že akurát viedol vojnu a že víťazstvo je blízko(keď tím myslel vylúčenie zo školy tak áno veľa mu nechýbalo. Ale toto boli tie samozrejmosti. Prežili sme i iné vážnejšie veci to bolo asi vtedy keď sa dvaja pobili a jeden bol tak nasratý že sa snažil toho druhého vyhodiť z okna (3-tie poschodie). Ono bolo celkom vtipné že nás 9.B každý volal postrach školy keď sme nič zlého vlastne nerobili. Iba sme občas vytĺkli dvere, okno, spolužiakovy zuby po tom čo nás nechcel pustiť z triedy. Ale vždy našou zásadou bolo že triedny nepriateľ triedy je triedna(najskôr preto lebo bola telocvikárka a všetci sme ju mali "veľmi" radi). No z tých príhod ktoré som zažil osobne boli najkrajšie sušenie rybníka(vystriekate horľavý sprej na hladinu rybníčka a zapaľujete) alebo pálenie krovia(prilož, prilož, prilož - háááááás)najsmutnejšou vecou bolo asi porúbanie našeho stromu a jeho pálenie. Predsa najlepšou vecou bolo keď sme sa hrali na commandos (áno tu hru myslím). Ja som bol ten zo snajpou a kamarát ten brute čo mal svaly jak orangutan. Keďže kasárne boli neďaleko školy a pri nich les vždy sme sa utiahli do lesa a pozorovali vojakov na stráži. zavše sme im hádzali kamienky na odpútanie pozornosti ale oni sa aj tak tvárili že si ich nevšímajú (v hre to fungovalo inak) nakoniec nás raz prišiel chytiť rotmajster a odvtedy sme sa už na to akosi nemali chuť (hlavne keď nás zastrašil že ten vojak nás mohol v kľude aj zabiť). No medzi asi najkrajšie spomienky mi patrí tá ako sme cez kanál chodili do školy. Keďže naša škola bola takého novšieho typu asi 200 m od vchodu bol kanál (taký podzemný s betónovým krytom). Skoro každé ráno sme si skracovali (spríjemňovali) cestu do školy touto kanálovou vložkou až pokým nám tam nedali železný poklop. Jednoducho aj keď sme neboli kolektív tak sa občas dačo zaujímavé stalo. Všetko sa to zmenilo strednou. na strednej nejakého psychicky narušeného človeka napadlo že sa postaví do dverí a bez priepustky nás cez veľkú prestávku nepustí von. asi si dakto myslel že tím zabráni fajčeniu. Ani nie. Fajčilo sa potom všade na chodbách, v záchodoch, v triedach a robilo sa to až dovtedy dokým kompetentný nezmenil názor a prestal sa ukazovať pri dverách a nechal nás odchádzať na prestávku von. Najlepšie boli úteky domov pred matematikou. Klasicky triedny nikoho nechcel pustiť domov a keby ho videl odchádzať z triedy určite by ho zadržal tak sa začalo utekať cez okno. Táto éra trvala dovtedy dokým nám pri okne nepribudli i mreže potom sme sa začali fakt cítiť jak vo väzení a tím pádom šla aj morálka dole. Takže od vtedy je normálne keď sa zrazu postavia 4 spolužiaci nájdu si obeť a začnú ju systematicky tyranizovať. je to asi to najsmutnejšie čo sa dá v tej škole vidieť ale pomaly si začínam zvykať.
Napísať odpoveď