Naj problemy v skole
My robime furt dake voloviny ale este z toho neboli problemy, napriklad bezne vyhadzujeme jablka, kiwi, pomarance z okna, alebo riadnu sajbu do tabule, tiez som parkrat trafil stenu a nikto si to nevsimol. Najlepsie bolo ked sme vyhodili z okna jogurt
to bola riadna sleha, a este mobil ked vyhodil kamarat z tretieho poschodia na beton. A nic, poskladal a siel dalej, kvalitna nokia
a este raz som spravil dieru do steny
, som si daco nakreslil a chcel som to zgumovat, ale som tam vygumoval riadnu dieru do omietky, a nic z toho prelepil som to vtedy dacim.A problem ziadny.
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Raz na základnej sme chlapca prehodili cez zatvorené okno , chlapec samozrejme dorezaný a okno rozbité ,ale všetko dopadlo v pohode a teraz sme kamaráti.
Dalšieho som sotil do umyvadla ten sa vysipal na zem a umyvadlo samozrejme s ním a trosku mu roztalo pleco .
Poskákal som s kamošmi všetky nasadené malé stromky s čoho som mal pokarhanie riaditelkou školy , to bolo samozrejme tiež na základnej.
Esťe stále sme na základnej a postriekal som celú budovu jedálne modrou dozou lebo vtedy som bol "nádejný" writass
:D . Mal som platit škodu 10 000 Sk ale nejako som sa s toho dostal.
Raz som sa s kamošom prepašoval na dievčenské WC a zamkli sme sa na zachode a čakali 2 dalšie kamaratky
tie prišli ale par minut po nich riaditelka, schovali sme sa do kabinky a stupili sme si na hajzel aby nam nebolo videt nohy.Naštastie nás nenašla ale ked sme vychádzali s hajzlu tak nas stretli 2 male ciganky a utekali za riaditelkou. O 5 minut bola riaditelka v triede a mali sme pokarhanie triednou.
Samozrejme fajčenie na záchodoch , pár rozbitých záchodov , ukradnuté USB klúče , falšované ospravedlnenky ...
..to všetko sa stalo na základnej , na strednej som začal byť kludnejší ale aj tak : falšovanie ospravedlneniek , neospravedlnené hodiny... ale snažim sa správať slušne aj ked to niekedy pri prístupe našich profesorov nejde !
Dalšieho som sotil do umyvadla ten sa vysipal na zem a umyvadlo samozrejme s ním a trosku mu roztalo pleco .
Poskákal som s kamošmi všetky nasadené malé stromky s čoho som mal pokarhanie riaditelkou školy , to bolo samozrejme tiež na základnej.
Esťe stále sme na základnej a postriekal som celú budovu jedálne modrou dozou lebo vtedy som bol "nádejný" writass
Raz som sa s kamošom prepašoval na dievčenské WC a zamkli sme sa na zachode a čakali 2 dalšie kamaratky
Samozrejme fajčenie na záchodoch , pár rozbitých záchodov , ukradnuté USB klúče , falšované ospravedlnenky ...
..to všetko sa stalo na základnej , na strednej som začal byť kludnejší ale aj tak : falšovanie ospravedlneniek , neospravedlnené hodiny... ale snažim sa správať slušne aj ked to niekedy pri prístupe našich profesorov nejde !
-
Nadeo
Guru wannabe
sranda toto citat
, ale neco zomna
raz sme mali fudbalovy turnaj , telocvicnu mame tak bokom od skoly
tak sa vyberem do skoly (Cez taku presklenu chodbu) , dvere do skoly odomknute , vojdem , a zachvilu zamnou pride ucitel " kam ides??!" ja :"do skrinky pre veci" on na to "spustil si alarm!" vtedy som mal cudny pocit, do 2 min boli pri skole fizli ... ale vyriesilo sa to
dalej spoluziak hodil cinku do steny
2x rozbite dvere
2x rozbite svetlo
dejepisar sa vzdal nasej triedy , vraj sme taky zly
a este mnoho veci
raz sme mali fudbalovy turnaj , telocvicnu mame tak bokom od skoly
tak sa vyberem do skoly (Cez taku presklenu chodbu) , dvere do skoly odomknute , vojdem , a zachvilu zamnou pride ucitel " kam ides??!" ja :"do skrinky pre veci" on na to "spustil si alarm!" vtedy som mal cudny pocit, do 2 min boli pri skole fizli ... ale vyriesilo sa to
dalej spoluziak hodil cinku do steny
2x rozbite dvere
2x rozbite svetlo
dejepisar sa vzdal nasej triedy , vraj sme taky zly
a este mnoho veci
-
yamahaMiso
Star
no tak prispejem niecim aj ja
V 9. triede sa mi podarilo vytopit triedu a kabinet
Mali sme dva vodovody a jeden bol odstaveny, tak som myslel ze nefunguje a tocil som ho a tocil a zrazu drb
3 metrovy prud vody...snazil som sa to tam zastavit, ale nebola sanca, skoro som sa utopil po stojacky.
stredna 1.trieda- Prvy den som si doniesol do skoly slivovicu zabarvenu kofolou, smrad v celej triede, ale nikdo to nezistil.V 2.triede som posprejoval slzakom profesorke stolicku, asi za 10 sekund sa zacala dusit cela trieda a ucisli sme sa v jedalni.. V druhaku 3jka zo spravania, za 17 neospr. hodin...
Teraz zhanam ospravedlnenky, inac bude zasa 3jka alebo 2jka zo spr.Sladky zivot studenta
/ked si spomeniem, potom dopisem.
V 9. triede sa mi podarilo vytopit triedu a kabinet
stredna 1.trieda- Prvy den som si doniesol do skoly slivovicu zabarvenu kofolou, smrad v celej triede, ale nikdo to nezistil.V 2.triede som posprejoval slzakom profesorke stolicku, asi za 10 sekund sa zacala dusit cela trieda a ucisli sme sa v jedalni.. V druhaku 3jka zo spravania, za 17 neospr. hodin...
Teraz zhanam ospravedlnenky, inac bude zasa 3jka alebo 2jka zo spr.Sladky zivot studenta
/ked si spomeniem, potom dopisem.
-
tomasso
Medium Professional
2krat za 2 roky rozbite dvere..okna an nehovorim...a minuleho roku sme sa snazili natrepat 10ti do kabinky na WC, ale nejakou nahodou som zlomil ruru, z ktorej priteka voda do hajzla...tam sme utekali do triedy a sedeli sme na hodine ako keby sa nic nestalo..po 10tich minutach prisla zastupkyna s rieditelom za nami, ze co to ma byt, ze voda tecie od dolu schodmi na dolne poschodie...
Mne sa raz stalo ze, sme utekali z jedalne a skocil som asi cez 6 schodov naraz, no a skocilo to vyvrtnutym clenkom.....
A k pruserom...tak pamatam si na jednu traposinu, mal som super kamarata na SVK, ja som bol v osmom a on v dievatom, no a on mi z chemie a biologie nechaval kazdy test co pisali....no a raz sme sli do skoly a on, ze uz je cas, ze to ponom zdedim, a potom to mam aj ja niekom udat.....a ze mam na tie tesy dat pozor a dal mi ich....no aja debil som hned v skole utekal na hajzel cez velku prestavku, s tym ze na druhy den sme mali mat test a ja som si to isiel v tom harku testov najst.....no a ked som vychadzal z hajzla, tak som si to dal "nenapadne pod bundu"
no a ako na potvoru, hned pri hajzloch bol dozor, jedna ucitelka......a mne to vtedy trosku pod bundou spadlo a bolo to fajne vidiet, a ona, ze co tam mam, v okmihu sekundy som bol obliaty potom a tvar ako paradajka.......a ja ze nic a siel som dalej...no a ona ma zastavila, zhabala mi to, a mal som ppi*i pruser vtedy.....cely ucitelsky zbor vedel o tom, ze Sardik mal vsetky testy.....a dotycna ucitelka, ktorej testy boli ukradnute si naivne myslela, ze jej poviem meno od koho to mam. Pytala si cele meno a aj adresu
Doteraz to nevie......svojho najlepsieho kamarata by som nikdy nezradil
No dost ma sralo, ze hned prvy den ako som to vyfasoval som to aj odkuril
A k pruserom...tak pamatam si na jednu traposinu, mal som super kamarata na SVK, ja som bol v osmom a on v dievatom, no a on mi z chemie a biologie nechaval kazdy test co pisali....no a raz sme sli do skoly a on, ze uz je cas, ze to ponom zdedim, a potom to mam aj ja niekom udat.....a ze mam na tie tesy dat pozor a dal mi ich....no aja debil som hned v skole utekal na hajzel cez velku prestavku, s tym ze na druhy den sme mali mat test a ja som si to isiel v tom harku testov najst.....no a ked som vychadzal z hajzla, tak som si to dal "nenapadne pod bundu"
Doteraz to nevie......svojho najlepsieho kamarata by som nikdy nezradil
No dost ma sralo, ze hned prvy den ako som to vyfasoval som to aj odkuril
ja som tiež dostal kopu smiešnych poznamok ale najlepšia bola kamaratova ........len tak pod lavicou znazornoval honenie ........proste pod lavicou behal rukou hore dole a učitelka mu dala poznamku : žiak cez hodinu masturboval....... vysvetlite to rodičom ked mate zhruba okolo 11 -12 rokov vtedy niekedy to bolo tušim
tak jeden z novsich: isli sme s kamosom na ZENIT (programovacia sutaz) aby sme sa uliali z pisomky z sj. Nejako moc sme programovat nevedeli a z 10 prikladov sme sami spravili 5 najlahsich, potom som sa len tak hrabal v zlozkach na disku a hladal cs aby som sa nenudil, dostal som sa az do systemovych dat na servery kde uz boli ulozene spoluziakove vysledky ktory to odovzdal, tak som si ich stiahol a zmenil trochu syntax a meno a mal som 95% namiesto 20%. Blbe ale bolo na druhy den ked nam na to dosli a obvynili mna aj kamosa (robil to iste
) z hackovania siete a podvadzania na sutazi a mame z toho 2 zo spravania 
-
Grim
Darca
3. ročník: bozkavanie sa so spoložiačkou v skrinkách na prezúvky
4. ročník: pofŕkal som katedru, triednu knihu a učiteľkinu kabelku, ktorú mala na stoličke kriedovou vodou zo špongie. Nebola to moja vina, len som chcel odohnať spoložiaka od tabule, lebo keď som ju zotieral, písal mi schválne už na čerstvo zotreté. Pri čistení katedry (za trest, nie dobrovoľne) som pred hlasnou trúbou (mojou spolužiačkou žalobabou) zahlásil že nech si učiteľka poutiera sama. Samozrejme bolo to len machrovanie, stôl sme aj s kamošom vydrhli. Spolužiačka to nažalovala. Učiteľka potom všetkých nahovárala aby sa somnou nakamarátili.
5. ročník: odhodil som kľúče od skrinky na prezúvky a tým som porušil povinnosť odniesť ich do triedy a zavesiť na háčik pri umývadle
6. ročník: hádzaná v triede so spolužiakovým peračníkom. Hodil som ho po spolužiačke, ona sa zohla a peračník preletel sklom na chodbu. Stálo ma to 100 sk na nové sklo.
9. ročník: spolužiak dopisoval do triednej knuhy známky. Pod hrozbou že ho nažalujem som mu prikázal aby mi do chémie napísal dvojku. Na druhý deň som chýbal a tak som bol akosi mimo diania. Učiteľka na to prišla. Všetci čo boli v ten deň v škole sa jej boli ospravedlniť. Naša výborná triedna to zahrala do outu a liberálny riaditeľ vyniesol rozsudok "ved ste mladí, to sa stáva".
Na strednej škole som zatiaľ žiadne problémy nemal.
edit: ale hovno...mal som: hneď prvý ročník, dohodli sme sa so spolužiakom že využijeme zápchy na moste kôli rekonštrukcii a prídeme do školy až na druhú hodinu. Boli sme v TESCU, prišli sme cez prestávku a na konci vyučovania sme už boli v riaditeľni. Náš zástupca má veľmi čudné systémy dokazovania viny. Povedal že si na internete pozrel presný príchod autobusu ktorým sme išli, pritom išli tri naraz. Jednoducho vôbec nevedel o čom točí. Ale aby som nepísal len o sebe - Jedného spolužiaka sme nahovorili nech schová spolužiakov mobil, ktorý bol práve fajčiť na záchode (cigaretu). Schoval ho do kalendára na katedre a dohodli sme sa že ho niekto prezvoní keď príde učiteľka. Učiteľka neznáša novodobú techniku a tak ju veľmi vytočilo keď začal zvoniť. Najskôr obviňovala spolužiaka v prvej lavici, ten rázne obvinenie odmietol. Keď zvonil druhý krát, našla ho a položila na parapet. To už sme vedeli že sranda končí a je koniec s prezvánaním. Niekto to nepochopil, dodnes nevieme kto a prezvonil ešte raz. Učiteľka schmatla mobil a išla do riaditeľne. Boli z toho riadne poeby. Riešilo sa to asi mesiac a skoro to išlo aj na políciu.
4. ročník: pofŕkal som katedru, triednu knihu a učiteľkinu kabelku, ktorú mala na stoličke kriedovou vodou zo špongie. Nebola to moja vina, len som chcel odohnať spoložiaka od tabule, lebo keď som ju zotieral, písal mi schválne už na čerstvo zotreté. Pri čistení katedry (za trest, nie dobrovoľne) som pred hlasnou trúbou (mojou spolužiačkou žalobabou) zahlásil že nech si učiteľka poutiera sama. Samozrejme bolo to len machrovanie, stôl sme aj s kamošom vydrhli. Spolužiačka to nažalovala. Učiteľka potom všetkých nahovárala aby sa somnou nakamarátili.
5. ročník: odhodil som kľúče od skrinky na prezúvky a tým som porušil povinnosť odniesť ich do triedy a zavesiť na háčik pri umývadle
6. ročník: hádzaná v triede so spolužiakovým peračníkom. Hodil som ho po spolužiačke, ona sa zohla a peračník preletel sklom na chodbu. Stálo ma to 100 sk na nové sklo.
9. ročník: spolužiak dopisoval do triednej knuhy známky. Pod hrozbou že ho nažalujem som mu prikázal aby mi do chémie napísal dvojku. Na druhý deň som chýbal a tak som bol akosi mimo diania. Učiteľka na to prišla. Všetci čo boli v ten deň v škole sa jej boli ospravedlniť. Naša výborná triedna to zahrala do outu a liberálny riaditeľ vyniesol rozsudok "ved ste mladí, to sa stáva".
Na strednej škole som zatiaľ žiadne problémy nemal.
edit: ale hovno...mal som: hneď prvý ročník, dohodli sme sa so spolužiakom že využijeme zápchy na moste kôli rekonštrukcii a prídeme do školy až na druhú hodinu. Boli sme v TESCU, prišli sme cez prestávku a na konci vyučovania sme už boli v riaditeľni. Náš zástupca má veľmi čudné systémy dokazovania viny. Povedal že si na internete pozrel presný príchod autobusu ktorým sme išli, pritom išli tri naraz. Jednoducho vôbec nevedel o čom točí. Ale aby som nepísal len o sebe - Jedného spolužiaka sme nahovorili nech schová spolužiakov mobil, ktorý bol práve fajčiť na záchode (cigaretu). Schoval ho do kalendára na katedre a dohodli sme sa že ho niekto prezvoní keď príde učiteľka. Učiteľka neznáša novodobú techniku a tak ju veľmi vytočilo keď začal zvoniť. Najskôr obviňovala spolužiaka v prvej lavici, ten rázne obvinenie odmietol. Keď zvonil druhý krát, našla ho a položila na parapet. To už sme vedeli že sranda končí a je koniec s prezvánaním. Niekto to nepochopil, dodnes nevieme kto a prezvonil ešte raz. Učiteľka schmatla mobil a išla do riaditeľne. Boli z toho riadne poeby. Riešilo sa to asi mesiac a skoro to išlo aj na políciu.
-
.:M4jco:.
Medium Star
Hmm, ja osobne som poslal učitela pekne a kruto do p*če, a potom som sa musel ospravedlniť celej jeho rodine, lebo som ich vraj urazil nejako.
Keď sa sťahovala naša škola tak sme navštívili kabinet fyzikálny a trochu sme to tam čekli
bolo z toho len napomenutie triednou, nič viac.
Potom utekanie z hodiny cez okno, fajčenie na hodine atd...
Si pamatám ešte na jeden osudový deň, ktorý bol uplne najviac brutálny podla mňa. Sme mali technické, a boli tam len chalani a jedna učitelka ktorá bola nierme v riti z počitačov. Tak chalani robili je*y, fajčili jej do tváre, natáčali mobilom pod sukňou a podobné veci...dospelo to až do štádia ked spolužiak na ňu vytasil kkt a takmer jej ho obuchal o riť.
Na konci deviny nechcela učitelka pustiť jedneho típka dalej z fyziky na konci roka tak chlapec chytil nervy a mierne sa nekontroloval...začalo to tak že napísal na celu tabulu "Daj mi štvorku ty p*ča inak ťa zaj*bem"...učitelka nereagovala, tak chlapec chytil nohu zo stoličky a hodil to do nej. Trafil jej to do stehna, ale asi to bolelo kedže sa rozplakala a odišla z triedy.
Ďalej to bolo hrávanie schovávačiek po celej škole, a kamarat vymyslel brutálnu jednu...schoval sa za okno...normalne aj počas hodiny tam bol a nikto si to nevšimol...dokonca ani učitelky.
Podpálenie triednej knihy...to sa celkom riešilo, a bolo z toho tuším aj napomenutie riaditelkou, ale to boli len tí najhorší, lebo na nich sa to celé zvalilo...a vlastne to bola aj pravda
Vypuštanie hasiacich pristrojov v šatňách atd...
V skratke sa dá povedať že na našej základke to bolo v pravom slovazmysle ghetto, na hodinách ste si robili čokolvek ste chceli, nikto vám nič na to nepovedal, pri písomkach ste opisovali, a tak to aj teraz vyzerá
(Pokial by sa našli ludia čo týmto veciam neveria, mám aj nejaké videa, ktoré ovšem nebudem dávať verejne na net...)
Keď sa sťahovala naša škola tak sme navštívili kabinet fyzikálny a trochu sme to tam čekli
Potom utekanie z hodiny cez okno, fajčenie na hodine atd...
Si pamatám ešte na jeden osudový deň, ktorý bol uplne najviac brutálny podla mňa. Sme mali technické, a boli tam len chalani a jedna učitelka ktorá bola nierme v riti z počitačov. Tak chalani robili je*y, fajčili jej do tváre, natáčali mobilom pod sukňou a podobné veci...dospelo to až do štádia ked spolužiak na ňu vytasil kkt a takmer jej ho obuchal o riť.
Na konci deviny nechcela učitelka pustiť jedneho típka dalej z fyziky na konci roka tak chlapec chytil nervy a mierne sa nekontroloval...začalo to tak že napísal na celu tabulu "Daj mi štvorku ty p*ča inak ťa zaj*bem"...učitelka nereagovala, tak chlapec chytil nohu zo stoličky a hodil to do nej. Trafil jej to do stehna, ale asi to bolelo kedže sa rozplakala a odišla z triedy.
Ďalej to bolo hrávanie schovávačiek po celej škole, a kamarat vymyslel brutálnu jednu...schoval sa za okno...normalne aj počas hodiny tam bol a nikto si to nevšimol...dokonca ani učitelky.
Podpálenie triednej knihy...to sa celkom riešilo, a bolo z toho tuším aj napomenutie riaditelkou, ale to boli len tí najhorší, lebo na nich sa to celé zvalilo...a vlastne to bola aj pravda
Vypuštanie hasiacich pristrojov v šatňách atd...
V skratke sa dá povedať že na našej základke to bolo v pravom slovazmysle ghetto, na hodinách ste si robili čokolvek ste chceli, nikto vám nič na to nepovedal, pri písomkach ste opisovali, a tak to aj teraz vyzerá
(Pokial by sa našli ludia čo týmto veciam neveria, mám aj nejaké videa, ktoré ovšem nebudem dávať verejne na net...)
-
Vigor
King
Clovece Ty si mal v triede fakt dost prije*** individua..:M4jco:. napísal:Si pamatám ešte na jeden osudový deň, ktorý bol uplne najviac brutálny podla mňa. Sme mali technické, a boli tam len chalani a jedna učitelka ktorá bola nierme v riti z počitačov. Tak chalani robili je*y, fajčili jej do tváre, natáčali mobilom pod sukňou a podobné veci...dospelo to až do štádia ked spolužiak na ňu vytasil kkt a takmer jej ho obuchal o riť.
-
.:M4jco:.
Medium Star
No to som mal veru. Ja viem, znie to až neuveritelne pre niektorých ale tam sa diali v pohode veci typu "Aha došla xyz, podme na ňu" Dievča prišlo, chalani ju chytili a ďalší si ju osahaval...ale tak bolo to zasa v nejakej tej miere ako to znie.
Poprípade sa bili žiaci s učitelmi, a bol som svedkom toho ako jeden chalan zbil učitelku.... Teraz ten chalan sedí vo väzení lebo vykradol dom, takže to o niečom svedčí
EDIT//
Základka
Nová Dubnica...ale tá škola už neni, zrušila sa. Ja som stihol ten posledný rok pred zrušením presne.
EDIT2//
k- Prečo hovoríš že sme uplny debili keď už niesme spolu dva roky, ale neriešim to, debil si zjavne ty keď nedokážeš zniesť asi ťažkú realitu ktorá sa odohráva na niektorých školách na slovensku.
Poprípade sa bili žiaci s učitelmi, a bol som svedkom toho ako jeden chalan zbil učitelku.... Teraz ten chalan sedí vo väzení lebo vykradol dom, takže to o niečom svedčí
EDIT//
Základka
Nová Dubnica...ale tá škola už neni, zrušila sa. Ja som stihol ten posledný rok pred zrušením presne.
EDIT2//
k- Prečo hovoríš že sme uplny debili keď už niesme spolu dva roky, ale neriešim to, debil si zjavne ty keď nedokážeš zniesť asi ťažkú realitu ktorá sa odohráva na niektorých školách na slovensku.
na zakladnej v 3 rocniku som krical z okna na babku (spoluziakovu susedu ktora sa volala vila) VILA co si pila?!
nakonec som sa jej musel len ospravedlnit a bolo vsetko ok
na zakladnej v 8 rocniku spoluziak buchol s rukou do dvery a zlomil dvere tak ze polovicka odtletela a ta zvysna cast ostala na mieste to bolo celkom funny
musel nakonec zaobstarat nove dvere a pol roka sme boli bez dveri
v 9 rocniku sme mali na telesnej futbal a ja som vysterlil branu samozrejme netrafil a co boli za branu okna s mrezami tak som ich trafil mreze zlomil a rozbil 4 cm sklo
ucitelka co isla vtedy po chodbe skoro zinfarktovala:D A potom sa mi podarilo este trafit loptu na 1 poschodie do otvoreneho okna kde ho upratovacka umyvala
na strednej v 1 rocniku som niekolko dveri vylomil a par lamp rozbil s lopticku
na strednej v 2 rocniku ma zavreli pocas hodiny do skrine
ucka nic nezistila
dalej ma nic nenapada ked ma daco napadne tak napisem

na zakladnej v 8 rocniku spoluziak buchol s rukou do dvery a zlomil dvere tak ze polovicka odtletela a ta zvysna cast ostala na mieste to bolo celkom funny
v 9 rocniku sme mali na telesnej futbal a ja som vysterlil branu samozrejme netrafil a co boli za branu okna s mrezami tak som ich trafil mreze zlomil a rozbil 4 cm sklo
na strednej v 1 rocniku som niekolko dveri vylomil a par lamp rozbil s lopticku
na strednej v 2 rocniku ma zavreli pocas hodiny do skrine
dalej ma nic nenapada ked ma daco napadne tak napisem
-
RoQa
Darca
No ja zhodou okolnosti na gymku minuly rok na vyletes kamaratom odpaleni sme si o pol 5 viedli dievcata na izbu
a v tom nas nacapala profacka , nahanacka po 3 poschodovom internate a nakoniec sme sa skrili do jednej izby a lahli sme si pod jeden palon s kamosom .... po asi hodinke nas nasiel profesor a profesorka , vytiahli s postele mojeho kamosa , ze "JEDNEHO MAM " ale oni si mysleli ze tam bol s dievcatom tak mna tam nechali a ja cvok som zrazu vyskocil z pod paplona a vsetci pozeaju nemo 5 minut a hlaska od profesora - " Vy buze**** ! "
Ale na druhy den uz pohodka nikto nic nespominal ale malo sa to tiez riesit
kebyze si este nieco spomeniem tak napisem