100 prispevkov
Najhorsia a najnesympatickejsia slovenska celebrita
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
neviem ci je najhorsi ale nemam rada Dura Mokreho, podla mna tie hluposti co stvara pri pocasi a kadekde niesu smiesne ale silene..trapne..
este mi trochu vadi Durianova ze sa z nej stala prihlupla barbie...predtym bola solidna moderatorka..aspon sa tak javila odkedy mala aferku s tym pseudomilionarom mam pocit ze jej urovenn klesla
este mi trochu vadi Durianova ze sa z nej stala prihlupla barbie...predtym bola solidna moderatorka..aspon sa tak javila odkedy mala aferku s tym pseudomilionarom mam pocit ze jej urovenn klesla
-
zuzkazuzka
VIP
ked TA celebrita tak jedine paviel rochniak
a este fero miklosko sa mi nepaci dost.. tiez nejaka pozenstela celebrita...
nooo a dalsi kto by tu mal patrit je durianova. omg lol wtf. tava
aj meciar je taka sympaticka dievcina.. lol hzds.sk
ta fotka.. och
a ibrahim maiga. to je cisty slovensky maskot. co tu ten robi? ziadna karavana nesla domov za poslednych 15 rokov?
gasparovic. ten mi pripada ako keby si s ceskym kolegom klausom vzajomne davali...
a len tak spomeniem este: peter nagy, koscova, cmorik a ine hviedy a hviezdicky
a este fero miklosko sa mi nepaci dost.. tiez nejaka pozenstela celebrita...
nooo a dalsi kto by tu mal patrit je durianova. omg lol wtf. tava
aj meciar je taka sympaticka dievcina.. lol hzds.sk
a ibrahim maiga. to je cisty slovensky maskot. co tu ten robi? ziadna karavana nesla domov za poslednych 15 rokov?
gasparovic. ten mi pripada ako keby si s ceskym kolegom klausom vzajomne davali...
a len tak spomeniem este: peter nagy, koscova, cmorik a ine hviedy a hviezdicky
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
no ja neviem v poslednej dobe ma dohana k sialenstvu Viliam Rozboril..ten jeho styl(najma v uputavkach)je uplne strasny-porovnajte si uputavku na Etán je Etán a reklamu na hypernovu...kedysi mi nevadil, ale teraz mi vadi riadne
a inac suhlasim s kazdym co tu prispel..celkovo mi je oznacenie celebrita proti srsti.....u Durianovej sa napriklad bojim, ze sa objavi aj v zachode pri splachovani, proste sa jej uz bojim...
jedina ozajská celebrita je Chuck Norris, ten vsak na nestastie nie je Slovak
jedina ozajská celebrita je Chuck Norris, ten vsak na nestastie nie je Slovak
-
t0m4s3
Admin
Iba o jedinej slovenskej "celebrite" mozem povedat, ze mi staci sekunda a pri pohlade na nu sa mi dviha krvny tlak, ocny tlak, zacne ma boliet hlava zaludok a je to uz spominana Durianova. Najviac sa mi zhnusila svojimi vyrokmi ked ziskala neviemkolkeho toma o tom ako si ceni, ze za nu ludia hlasovali, co to pre nu znamena a ze sa bude snazit zlepsovat. WTF!?!? Sak iba trosku lepsie vyzera (pre niekoho) a cita spravy! Ludia si dost casto mylia pojmy celebrita a casto vidavany clovek
edit: po case som opat zhliadol tych Mojsejovcov, no koniec ....
edit: po case som opat zhliadol tych Mojsejovcov, no koniec ....