Najhorsia a najnesympatickejsia slovenska celebrita
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Že by Peter Fiala?MS FRANKY napísal:dnes už zosnulý spevák ked si spomeniem na jeho meno tak ho tu napíšem ale viem že napieval zopár songov trápnych myslím že sa tu onom viedla dlhšia diskusia
Tak toho ja tiež nemusím. Jedného času som ani len Music BOX nezapínal, pretože by tam určite išiel Fiala.
Smrť je velmi výhodný byznis, keby neťukol s autom, tak ho dodnes nikto nepozná.
-
braino.swk
Light Professional
-
hojko
Site Admin
Ak sa chce niekto zasmiat nad Mojsejovcami, tak v Uvolnete se prosim boli asi pred rokom (idu po prvom hostovi).
Pozriete tu.
Pozriete tu.
p4ra, to si mi zobral z ust.. tiez ich nemozem nazvat "celebrity"..
a smotanka? skor : http://holetz.blog.sme.sk/c/63626/Profe ... epcii.html
btw, to sa mi len zda, alebo Mokry sa naozaj tak velmi snazi napodobnovat Andyho Kaufmana?
btw, to sa mi len zda, alebo Mokry sa naozaj tak velmi snazi napodobnovat Andyho Kaufmana?
-
peterkozel
Medium Professional
-
bolek
Guru
Zase samé inteligentné reči ako je Norika šikovná v účtovníctve a závislá na nakupovaní.hojko napísal:Ak sa chce niekto zasmiat nad Mojsejovcami, tak v Uvolnete se prosim boli asi pred rokom (idu po prvom hostovi).
Pozriete tu.
-
Grond
Medium Professional
no mna ide porazit ked sa nejaky clovek objavi v telke teda viac krat a uz ho nazvu celebritu napr jak novy cas robil dake rebricky s celebritami ci jake sracky a dali tam olesovu zo superstar wtf ako to som nepochopil ... ale spat k teme najnesympatickejsia "celebrita"
mojsejovci
golonka (z toho chlapa nemozem vsade sa tlaci vsade bol vsetko videl a kde nebol tam sa chysta)
rozboril
ta zenska co moderuje smotanku neviem jak sa vola ale ked ju pocujem tak by som vyhodil televizor von oknom
mojsejovci
golonka (z toho chlapa nemozem vsade sa tlaci vsade bol vsetko videl a kde nebol tam sa chysta)
rozboril
ta zenska co moderuje smotanku neviem jak sa vola ale ked ju pocujem tak by som vyhodil televizor von oknom
Krasny clanok a tiez sa pripajam k tomu, co napisal p4ra. Najviac ma zerie, ked celebritami nazyvaju finalistov reality shows...i-cube napísal:p4ra, to si mi zobral z ust.. tiez ich nemozem nazvat "celebrity"..
A v poslednom cas ma dojima Zuzka Hajdu, ktora sa vsemozne snazi ziskat pozornost a pritom tu ziskava vzdy iba vdaka svojim prsiam
-
peterkozel
Medium Professional
kaslat na to, bulvar moc necitam tak skoda sa rozculovat, nakoniec je to vsade, je to taka ich uloha a aspon cosi nech nieje nuda, inak skor ako celebrity ma seru tie relacie ako napr.na streche, smotanka...
- viem ze sa to sem nehodi - co poviete na to ze markiza zacala cez hlavne spravy davat reklamu, celkom ma to nasralo
- viem ze sa to sem nehodi - co poviete na to ze markiza zacala cez hlavne spravy davat reklamu, celkom ma to nasralo
na 1.mieste jednoznacne mojsejovci
o tom niet pochyb...potom este rozboril, finalisti z roznych reality show,po ktorych sa uz akoby zlahla zem
a zo superstaristov hlavne taki,co zo seba na zaciatku robili velke hviezdy a teraz su z nich len nuly( koncek,mikla a podobni...) ak si este na niekoho spomeniem,tak editnem 
Tie relacie seru aj mna, ale nikto ma nenut pozerat ich, takze ich ani nepozerampeterkozel napísal:kaslat na to, bulvar moc necitam tak skoda sa rozculovat, nakoniec je to vsade, je to taka ich uloha a aspon cosi nech nieje nuda, inak skor ako celebrity ma seru tie relacie ako napr.na streche, smotanka...
A tie spravy sa rozoberaju tu: http://www.hojko.com/nove-spravy-na-markize-t86945.html
all of reality shows , Mojsejovcov nemam rad , Bezdedu , Sajfu , Ramadu a jej podobne , zlateho vajciaka Bruchalu , tepleho Honzika , Durianku , Studenkovu , Speedy daddies , Modra ziara , rytmus , amaterskych hercov z ruzovej zahrady a podobnych serialov .
mam rad : Pato Svajda sa mi celkom pozdava , koli tomu ako posobi v Bailande spolu s tou jeho spolutanecnikov , Puskarovu mozem , pana Lasicu mam rad , ... mozno si spomeniem
mam rad : Pato Svajda sa mi celkom pozdava , koli tomu ako posobi v Bailande spolu s tou jeho spolutanecnikov , Puskarovu mozem , pana Lasicu mam rad , ... mozno si spomeniem