Najhorsia a najnesympatickejsia slovenska celebrita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Retsko
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retsko »

Mazikova extra trieda furia a ta pseudospevacka co na kazdom vystupeni ukazuje <>... Metla roka, neviem ako sa vola...
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

takych z ktorych sa nielen mne dviha zaludok je urcite viac. Urcite vedu mojsejovci (ked sa o nich vobec da povedat, ze "celebrity") potom je to bruchala, bucek, buban, dubnicka a podobne trapni ludia.
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

moji šampióni sú:
Meki
Mora Mojsejová
Patrik alias Rytmus
bu*erant Jaroš
Ožran Mikla
Trapák Mokrý
Skrúcaný
Robo Pap
a dnes už zosnulý spevák ked si spomeniem na jeho meno tak ho tu napíšem ale viem že napieval zopár songov trápnych myslím že sa tu onom viedla dlhšia diskusia
Flipperr
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Flipperr »

Mojsejovci o tom niet debaty :oops:
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Vsetci ucinkujuci v TV Markiza.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

MS FRANKY napísal:dnes už zosnulý spevák ked si spomeniem na jeho meno tak ho tu napíšem ale viem že napieval zopár songov trápnych myslím že sa tu onom viedla dlhšia diskusia
Že by Peter Fiala? :roll:
Tak toho ja tiež nemusím. Jedného času som ani len Music BOX nezapínal, pretože by tam určite išiel Fiala. :x
Smrť je velmi výhodný byznis, keby neťukol s autom, tak ho dodnes nikto nepozná. :roll:
C954
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa C954 »

Metla roka je "seňora vyhodená" tota Vadkertiova a najsympatickejsi je... nikto. :D
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

neznasam Mazikovu :!: Kazika :!: ani Malachovsku dako nemusim, ale Mokry a Bičan No1 :)
/edit Vcera som kukal Na streche, a bol tam Meky, akoze vis, tazky blavak a takto Justin Timbrlejk alebo tak nejak ou bejby... kedy sa ten zpameta boze...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak sa chce niekto zasmiat nad Mojsejovcami, tak v Uvolnete se prosim boli asi pred rokom (idu po prvom hostovi).

Pozriete tu.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Na Slovensku nemame celebrity, len medialne znamych ludi. A tych mam dost u p.

Slovaci maju celebrit zopar, ale tie su mimo Slovenska - USA - hraci NHL. Vsetko ostatne nestoji za slovo.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

hej tzv. smotanka :cokolvek:
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

p4ra, to si mi zobral z ust.. tiez ich nemozem nazvat "celebrity"..
a smotanka? skor : http://holetz.blog.sme.sk/c/63626/Profe ... epcii.html
btw, to sa mi len zda, alebo Mokry sa naozaj tak velmi snazi napodobnovat Andyho Kaufmana?
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

je ich vela ale jednotka je norika
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

hojko napísal:Ak sa chce niekto zasmiat nad Mojsejovcami, tak v Uvolnete se prosim boli asi pred rokom (idu po prvom hostovi).

Pozriete tu.
Zase samé inteligentné reči ako je Norika šikovná v účtovníctve a závislá na nakupovaní. :roll:
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

no mna ide porazit ked sa nejaky clovek objavi v telke teda viac krat a uz ho nazvu celebritu napr jak novy cas robil dake rebricky s celebritami ci jake sracky a dali tam olesovu zo superstar wtf ako to som nepochopil ... ale spat k teme najnesympatickejsia "celebrita"
mojsejovci
golonka (z toho chlapa nemozem vsade sa tlaci vsade bol vsetko videl a kde nebol tam sa chysta)
rozboril
ta zenska co moderuje smotanku neviem jak sa vola ale ked ju pocujem tak by som vyhodil televizor von oknom :nono1:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

i-cube napísal:p4ra, to si mi zobral z ust.. tiez ich nemozem nazvat "celebrity"..
a smotanka? skor : http://holetz.blog.sme.sk/c/63626/Profe ... epcii.html
btw, to sa mi len zda, alebo Mokry sa naozaj tak velmi snazi napodobnovat Andyho Kaufmana?
Krasny clanok a tiez sa pripajam k tomu, co napisal p4ra. Najviac ma zerie, ked celebritami nazyvaju finalistov reality shows...
A v poslednom cas ma dojima Zuzka Hajdu, ktora sa vsemozne snazi ziskat pozornost a pritom tu ziskava vzdy iba vdaka svojim prsiam :)
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

kaslat na to, bulvar moc necitam tak skoda sa rozculovat, nakoniec je to vsade, je to taka ich uloha a aspon cosi nech nieje nuda, inak skor ako celebrity ma seru tie relacie ako napr.na streche, smotanka...
- viem ze sa to sem nehodi - co poviete na to ze markiza zacala cez hlavne spravy davat reklamu, celkom ma to nasralo
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

na 1.mieste jednoznacne mojsejovci :D o tom niet pochyb...potom este rozboril, finalisti z roznych reality show,po ktorych sa uz akoby zlahla zem :lol: a zo superstaristov hlavne taki,co zo seba na zaciatku robili velke hviezdy a teraz su z nich len nuly( koncek,mikla a podobni...) ak si este na niekoho spomeniem,tak editnem :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

peterkozel napísal:kaslat na to, bulvar moc necitam tak skoda sa rozculovat, nakoniec je to vsade, je to taka ich uloha a aspon cosi nech nieje nuda, inak skor ako celebrity ma seru tie relacie ako napr.na streche, smotanka...
- viem ze sa to sem nehodi - co poviete na to ze markiza zacala cez hlavne spravy davat reklamu, celkom ma to nasralo
Tie relacie seru aj mna, ale nikto ma nenut pozerat ich, takze ich ani nepozeram :)
A tie spravy sa rozoberaju tu: http://www.hojko.com/nove-spravy-na-markize-t86945.html
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

all of reality shows , Mojsejovcov nemam rad , Bezdedu , Sajfu , Ramadu a jej podobne , zlateho vajciaka Bruchalu , tepleho Honzika , Durianku , Studenkovu , Speedy daddies , Modra ziara , rytmus , amaterskych hercov z ruzovej zahrady a podobnych serialov .

mam rad : Pato Svajda sa mi celkom pozdava , koli tomu ako posobi v Bailande spolu s tou jeho spolutanecnikov , Puskarovu mozem , pana Lasicu mam rad , ... mozno si spomeniem
Napísať odpoveď