NAJlepsi FOTOmobil
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
reno23
Guru wannabe
no megapixely este nie su v mode. Teraz su cool telefony s dotykovym displayom. Staci mi pozriet na nove modely, co sa maju dostat na trh; ziadne normalne funkcie, ale hlavne ze to ma dotykovy displayClean_Up napísal:Dunlop > Moja reč...blbý puberťáci vyžobrú od rodičov love na fon s 15Mpx foťákom čo je dosť smiešne na telefón. Navyše Mpx niesu všetko aby to robilo pekné fotky, ale hlavne, že sa môžu chváliť, že majú taký a taký telefón
Keď mám povedať svoj názor, tak dotykový displej je super vec a riadny posun kupredu z pohľadu ovládateľnosti. Avšak nie dotykový displej nejakého LG z orangeu ktory je za 1€, ale nejaky kvalitnejší stroj s OS. Ale taktiež odsudzujem telefony čisto len s dotykáčom, aspon potvrdzovacie a smerové tlačidlá by mal mať.
Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že keď niekto chytil do ruky moju Xperiu, otočil ju tak hned zahlásil "len 3.2megapixla? čo nanom bolo potom také drahé?"
Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že keď niekto chytil do ruky moju Xperiu, otočil ju tak hned zahlásil "len 3.2megapixla? čo nanom bolo potom také drahé?"
-
Clean_Up
Professional
Tak to jo...To teraz letí
Keď vidím tých podnikateľov a kadejakých manažérov ako vymenili N95 (8GB) za 5800 XpressMusic, tak sa im normálne divím a smejem
Je to pre výrobcov telefónov zlatá baňa. Vyrobia telefón s dotykáčom, ledva tam dajú aké tak funkcie, ale predáva sa to ako teplé rožky, lebo je to teraz "kúúúl" 
-
Francek
Star
presne toto sa mi stava s HTC diamond, blbi ludia...Dunlop napísal:Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že keď niekto chytil do ruky moju Xperiu, otočil ju tak hned zahlásil "len 3.2megapixla? čo nanom bolo potom také drahé?"
hosi mam vaznu dilemu chcem sa kupit mobil behom tohto tyzdna a chcem dve veci od mobilu telefonovat a fotit .........nic ine ma nezaujima ......a neviem sa rozhodnut medzi NOKIA 6220 classic a LG KU-990 ...zaujimalo by ma ktory z nich robi lepsie fotky to je premna hlavne kriterium kedze telefovat vedia obaja

3,2 MPx je štandard z pohľadu lamiek
3,2 je viac, než treba. dokiaľ nespravia poriadnu optiku, tak nech si svojich aj 20MPx strčia
marketing dobrý, to je fakt, na ľudí to zaberá. rovnako ako veľký diplej, aj ked má rozlíšenie napr. 240x320...
som zvedavý, kedy niektorí z výrobcov uvedie mobil s optickým zoomom a celkovo dobre zvládnutým výrobkom
som zvedavý, kedy niektorí z výrobcov uvedie mobil s optickým zoomom a celkovo dobre zvládnutým výrobkom
toto co tu poniektori pisete o fotakoch ze viac ako 3,2 Mpx v mobile je nahovno tak to neviem odkial ste nabrali ja mam na mobile 12 Mpx a je to obrovsky rozdiel medzi akym kolvek inym fotakom v mobile takze ak si niekto chce aspon aku taku kvalitnu fotku spravit a nechce zbytocne vsade vlacit zo sebou kopakt tak potom nevidim problem preco by mobil nemohol mat viacej ako 5Mpx
to len preto tak hovorite lebo ste este s viac ako 3,2Mpx nefotili? lol take rady zboznujem
to len preto tak hovorite lebo ste este s viac ako 3,2Mpx nefotili? lol take rady zboznujem
Fotil som s 8Mpix, 3,2Mpix aj s 5Mpix a momentalne mam na iPhone 2Mpix a na zachytenie hocjakej momentky mi to BOHATE staci. Nerozumiem preco by som mal mat v telefone xy Mpix, to uz si radsej fakt kupim digitalnu zrkadlovku ak sa tej fotke chcem poriadne venovat. Nie uplne presnym, ale podobnym pripadom su dnesne herne mysky. Maju neviemkolko tisic dpi a aj tak hraci/hracky nevyuzivaju viac ako 1600dpi, cest vynimkam, ktore to davaju na 3200dpi, ale to uz som OT.
-
uplink
VIP
http://www.gsmarena.com/samsung_w880_am ... m-2948.phpCuruj napísal:3,2 MPx je štandard z pohľadu lamiek3,2 je viac, než treba. dokiaľ nespravia poriadnu optiku, tak nech si svojich aj 20MPx strčia
marketing dobrý, to je fakt, na ľudí to zaberá. rovnako ako veľký diplej, aj ked má rozlíšenie napr. 240x320...
no ja ak nemam na mobile xenonovy blesk a dost Mpx tak ani nekupujem pretoze ja dost vela fotim hlavne s kamaratmi na nejakej alko akcii a podobne cize momentky zo zivota (za vecer aj 200Foto) mam aj kompakt a zrkadlovku ktoru som dostal nedavno a musim sa priznat ze snou este fotit neviem ale proste na nocne akcie su fotomobily ako stvorene
Dovolim si odporovat. Mam kamarata, fotograf. Nosi fotak skoro vsade aj na taketo "alko akcie" ako si to nazval. Ak s tym vies narabat a mas trocha kreativity az potom su tie fotky dobre. Sice sa stanu nehody ako obliaty fotak pivom, ale stale ide.bonno50 napísal:no ja ak nemam na mobile xenonovy blesk a dost Mpx tak ani nekupujem pretoze ja dost vela fotim hlavne s kamaratmi na nejakej alko akcii a podobne cize momentky zo zivota (za vecer aj 200Foto) mam aj kompakt a zrkadlovku ktoru som dostal nedavno a musim sa priznat ze snou este fotit neviem ale proste na nocne akcie su fotomobily ako stvorene
bol tvoj kamarat uz stym fotakom na vyplach zaludka? alebo na zachytke? asi ak by som fotil profi tak urcite nie s Fonom a Zrkadloku rozbit nechcem
poviem ti nieco moj kamarat ma najaky Samsung nieviem co to za cudo potom dvaja maju Iphone a stale sa taka prihoda ze na diske sa chceli foti s nejakymi babami tak nejak im to stymi ich fotakmi neslo nielenze tam nebolo nic vidiet ale ktomu este taky sum s nocnym fotenim ze ta fotka vyzerala jak keby som fotil bakterie cez mikroskop ktore sa paria tak mi to pripominalo a kde som naklusal ja zapol blesk pekene som ich odfotil a celkom pekene foto bolo na svete
asi tolko k tym fotakom a vies kolko takych pripadov bolo kde sa fatk dobry fotomobil hodil?
poviem ti nieco moj kamarat ma najaky Samsung nieviem co to za cudo potom dvaja maju Iphone a stale sa taka prihoda ze na diske sa chceli foti s nejakymi babami tak nejak im to stymi ich fotakmi neslo nielenze tam nebolo nic vidiet ale ktomu este taky sum s nocnym fotenim ze ta fotka vyzerala jak keby som fotil bakterie cez mikroskop ktore sa paria tak mi to pripominalo a kde som naklusal ja zapol blesk pekene som ich odfotil a celkom pekene foto bolo na svete