náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať
Re: náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať
gogo956- ano, dávkuje sa postupne. Takže s tými krokmi máš pravdu. Zrejme sa v ženách vyznáš kvalitne. Vieš ćo je divné? Mala meniny, narodeniny, deň žien, (Valentín ani nepočítam) a nič. Ani zmienka o tom, že by očakávala, že jej niečo poprajem. Ani som tak nespravil a akoby nič. To až tak som jej ľahostajný a má ma len na šukanie? Veď normálne by žena vyžadovala aspoň nejakú zmienku. A táto nič. To mi nejde do hlavy. A mne bolo trápne jej písať aby som sa nevnucoval. Vždy sa jej pýtam ako bolo cez víkend, ako sa má a odpovede sú také strohé. Úprimne, nie je moja prvá bokovka a preto som zmätený, lebo sa v tomto type žien nevyznám. Je panna a ja lev. A potom keď sa stretneme, tak to sú úplne čarovné chvíle. Aj ćo sa debaty týka a potom ten sex....Píše mi, čo by somnou robila, ja idem z toho prasknúť, navrhnem jej, že za ňou prídem, takže vraj nemá čas. Pýtam sa, že kedy teba tak ona mi povie až o týždeň nejaký deň. Teraz sme sa už 28 dní nevideli. Ja sa jej nepýtam či môžem prísť a ona ma ani nevolá. Kašle na mňa, či ma len naťahuje? Kks zničí ma táto žena. V hĺbke duše mám potrebu jej to vrátiť. Aby zaspávala s myšlienkami na mňa a vstávala s myšlienkami na mňa, tak ako ja na ňu. Je to divné, ale fakt ma pobláznila žena, ktorú vidím len raz mesačne. No ano, posielame si fotky a je nich tak strašne sexi. Dokonca mi raz napísala, že keď jeden z nás napíše druhému STOP znamená to pre druhého aby viac nenadviazal kontakt a bez vysvetlenia má "právo" vzťah ukončiť a vrátiť sa doň vo chvíli keď bude znova chcieť a je na rozhodnutí toho druhého, či to bude akceptovať. Som napätý už len keď vidím stopku na križovatke dpč! 
A manželka je čo za znamenie? V mojom minulom príspevku som sa dodatočne ešte vyjadril aby ti to viac otvorilo oči a vedel ktorá bije. 
blastbit- žena je tiež len ako ja. Furt neviem ktorá bije, musíš mi to asi napísať jednoduchšie. Ale teraz mi ide sebecky o mňa aby som o ňu neprišiel chápeš? Jednoducho nechcem byť ten chudák, ktorý som teraz
Ze uz sa necudujem ze tak tužiš po tej manažerke. Lebo ženy Panny velmi pritahuju mužov Levov. Ja mam Levov kamarátov hned niekolko, moj bratranec Panna má frajerku Leva a rozumeju si velmi dobre, pri nom je to dievča ako malé mačiatko.
Kamarát je Lev a syna má Pannu a nemožu sa od seba ani pohnuť tak sa maju radi
Ale ženy Panny presne také ako femme fatale,tajomné,vnutorne erotické ale ked maju chuť tak velmi sa vedia prejaviť,sú elegantné,čistotné,maju radi sčítanosť. Teba ako lovca taká baba vyrajcuje do nepričetna.Takze manželka tvoja je Lev, medzi nimi to vie byť bud ako dobrí priatelia alebo rivali vo vztahu, dominantné povahy ženy aj muži.
Kamarát je Lev a syna má Pannu a nemožu sa od seba ani pohnuť tak sa maju radi
Ale ženy Panny presne také ako femme fatale,tajomné,vnutorne erotické ale ked maju chuť tak velmi sa vedia prejaviť,sú elegantné,čistotné,maju radi sčítanosť. Teba ako lovca taká baba vyrajcuje do nepričetna.Takze manželka tvoja je Lev, medzi nimi to vie byť bud ako dobrí priatelia alebo rivali vo vztahu, dominantné povahy ženy aj muži.
myslim, ze si nerozvazny hlupak, a na tvojho nezbedneho pisulaka doplatis skor ci neskor aj so svojou manzelkou a detmi. Neviem, ci je skorej smiesne alebo smutne, ze niekto takto lahko poblaznitelny ma pod sebou x ludi a na dennej baze rozhoduje o dolezitych veciach, pricom odmietas vidiet jednoduche vychodisko zo situacie, ktoru ini zazivaju v puberte.
Riesenie je zabudnut na bokovku a to, co v tebe podnietila si skus vybudovat so svojou zenou. Ako chlap mas na to neskutocne vela prilezitosti, staci otvorit oci a chciet. Nebude to take priamociare, ale v dlhodobom meritku je to iste stabilnejsie a bezpecnejsie.
Lenze toto nechces vidiet, ty si sa prisiel pochvalit a aj ked citis, ze si sa uplne namotal, pricom ona ta ma relativne na haku, nechces si to pripustit a hladas sposob, ako aj ju stiahnut do takehoto pojasenia. Si z toho tak rozciteny, ze pocitas dni, odkedy ste boli spolu, pises o pomoc cudzim ludom na internete a ti ta maju za rojka, co riskuje privela.
Tym, ze si sa namotal na takuto zenu si obohral sam seba. Cim viac si dovolis valat sa v tom poblazneni, tym viacej ti to bude liezt na mozog a to sa skor ci neskor prejavi na tom, ako sa ku nej spravas. A takato zena to vyciti, mozno prave to ju na tom bavi, no ty z toho nemas ako odist vitazne, zunujes sa jej, pripadne to cele praskne. Jediny sposob, ako v takomto vztahu mozes (napriek moralke ci logike) pokracovat, je ak sam v sebe uberies plyn a prestanes ju zboznovat, raz za cas omocis drozda a nebudes sa okolo toho myslou motat kazdu volnu chvilu.
Styrikrat si vyhon a potom sa zamysli nad tym, co si posledne roky budoval, ci to naozaj stoji za ten risk.
Riesenie je zabudnut na bokovku a to, co v tebe podnietila si skus vybudovat so svojou zenou. Ako chlap mas na to neskutocne vela prilezitosti, staci otvorit oci a chciet. Nebude to take priamociare, ale v dlhodobom meritku je to iste stabilnejsie a bezpecnejsie.
Lenze toto nechces vidiet, ty si sa prisiel pochvalit a aj ked citis, ze si sa uplne namotal, pricom ona ta ma relativne na haku, nechces si to pripustit a hladas sposob, ako aj ju stiahnut do takehoto pojasenia. Si z toho tak rozciteny, ze pocitas dni, odkedy ste boli spolu, pises o pomoc cudzim ludom na internete a ti ta maju za rojka, co riskuje privela.
Tym, ze si sa namotal na takuto zenu si obohral sam seba. Cim viac si dovolis valat sa v tom poblazneni, tym viacej ti to bude liezt na mozog a to sa skor ci neskor prejavi na tom, ako sa ku nej spravas. A takato zena to vyciti, mozno prave to ju na tom bavi, no ty z toho nemas ako odist vitazne, zunujes sa jej, pripadne to cele praskne. Jediny sposob, ako v takomto vztahu mozes (napriek moralke ci logike) pokracovat, je ak sam v sebe uberies plyn a prestanes ju zboznovat, raz za cas omocis drozda a nebudes sa okolo toho myslou motat kazdu volnu chvilu.
Styrikrat si vyhon a potom sa zamysli nad tym, co si posledne roky budoval, ci to naozaj stoji za ten risk.
Lukylan
ber to pozitivne ze sa vidite iba tak zriedkavo. Za prve to udrziava vasu vášeň vysoko, lebo sa tak skoro navzajom nezunujete. Za druhe to znizuje pravdepodobnost ze by to mohlo prasknut. Moj skromny nazor je, ze toto su prave dovody preco ona nastavila pravidla iba na taketo obcasne stretnutia a asi je dobre to dodrziavat a prilis to nesilit.
ber to pozitivne ze sa vidite iba tak zriedkavo. Za prve to udrziava vasu vášeň vysoko, lebo sa tak skoro navzajom nezunujete. Za druhe to znizuje pravdepodobnost ze by to mohlo prasknut. Moj skromny nazor je, ze toto su prave dovody preco ona nastavila pravidla iba na taketo obcasne stretnutia a asi je dobre to dodrziavat a prilis to nesilit.
A kedy si naposledy kúpil manželke kvety? No offense, ale možno keby si aj jej hovoril takéto siahodlhé komplimenty (a nie len "fajn"), tak tiež by bola v posteli divoška a cez deň ťa rajcovala cez správy.
Ako písal niekto vyššie. Vo vzťahu funkčnom na 90% ti chýbalo 10%, našiel si ich inde. Skús si ten vzťah zariadiť tak, aby si tých 10% mal tam, pretože darmo že si dáte pozor. Nevera príde na povrch, vždy. Vždy. Karma pracuje a v stávke máš toho celkom dosť, tak aby si si to neuvedomil, keď bude neskoro. A keď sa potom z teba stane smutný, zničený chladný chlap bez rodiny, tak o teba nezakopne ani už tá sexi manažérka.
Ale to som si len potreboval rýpnuť, lebo tiež mi príde, že toto si môže dovoliť nevybúrený pubertiak, a nie chlap v rokoch čo má "fajn" ženu a rodinu.
Ale k veci: Z toho čo som čítal mi to príde, že ty si u nej tak jeden z 20-ich (aj preto je*ete raz do mesiaca a nie každý druhý deň), lenže ona hrá svoju hru nedostupnej luxusnej manžérky a takí ako ty jej to neskutočne žerú. Čo vlastne chceš dosiahnuť? Aby ste mali sex častejšie? Aby ste si písali? Proste si sa zamotal do hry, ktorú s tebou hrá a kým ty tu vypisuješ na fórum, tak ju teraz kláti v sprche obchodný riaditeľ z konkurenčnej firmy. Dám ruku do ohňa za to...
Ale to som si len potreboval rýpnuť, lebo tiež mi príde, že toto si môže dovoliť nevybúrený pubertiak, a nie chlap v rokoch čo má "fajn" ženu a rodinu.
Ale k veci: Z toho čo som čítal mi to príde, že ty si u nej tak jeden z 20-ich (aj preto je*ete raz do mesiaca a nie každý druhý deň), lenže ona hrá svoju hru nedostupnej luxusnej manžérky a takí ako ty jej to neskutočne žerú. Čo vlastne chceš dosiahnuť? Aby ste mali sex častejšie? Aby ste si písali? Proste si sa zamotal do hry, ktorú s tebou hrá a kým ty tu vypisuješ na fórum, tak ju teraz kláti v sprche obchodný riaditeľ z konkurenčnej firmy. Dám ruku do ohňa za to...
Frco to tu krasne vystihol 
V podstate hej, tak svojsky, ale treba autorovi temy prehovoriť do duše s plnou vážnosťou. Ja by som tú manažerku nechcel, presne by som vycitil z nej o čo jej ide a nechcel by som byť další v poradí.
Na túto tému sa nedá povedať asi nič viac než:
Chlapi, fajn. Presne toto si hovorím aj ja. každú jednu vašu vetu kvitujem. Ani jeden z vás mi nenapísal nič čo by som o sebe nevedel a nesúhlasil s tým. Ale furt ju je to ale. Keď si poviem, že koniec, už mi to za to nestojí, napíše mi a som znova tam, kde som bol. Do sekundy odpisujem. Ona na to až o dve hodiny a ja jej spať zasa do sekundy. Nevydržím. A niekto sa ma pýtal, čo vôbec chcem. Chcem s ňou častejšie šukať, áno, ale to zvyšuje riziko odhalenia a ona nechce. Dokonca sa stretávame len počas pracovnej doby, lebo vraj nechce vo voľnom čase ukrátiť rodinu. Preto si myslí, že iného nemá. Ja viem, že je to prechcaná mrcha. Ale taká noblesná, že z nej idem do kolien. Ako sa oblieka, ako chodí krásne narovnaná, na každého sa usmieva, v zime keď baby nosia periny na sebe ráno majú napuchnuté oči, ona má šaty (ešte som ju v nohaviciach nevidel), vonku je -10 a ona má samodržky, prídem za ňou a ona elegantné šaty a pod tým celotelové pančuchy,...neskutočná. Sadnem si do kresla, čakáme kým sekretárka prinesie kávu a ona si siahne do nohavičiek a ovlaží mi mokrými prstamí pery. Píšem to len preto, aby ste ma chápali prečo som tak pobláznený. Keď som musel dvakrát zrušiť stretnutie a bol som z toho úplne na nervy, ona mi len napísala, že to je úplne v pohode, nič sa nedeje. Akoby jej to bolo úplne jedno. A čo chcem od vás. Poraďte mi niekto, kto je aspoň v myšlienkach väčší hajzel ako ja, ako tú hru otočiť v môj prospech.
Autoeditácia príspevku po 2 min 12 sek:
Blastbit- som rád že aspoň cez horoskop si ma trocha pochopil
Autoeditácia príspevku po 2 min 12 sek:
Blastbit- som rád že aspoň cez horoskop si ma trocha pochopil
Mas problem so sebadisciplinou. Preco jej odpisujes za sekundu a nie o dve hodiny?
heker- lebo keď by som jej odpísal za dve hodiny ona už ten deň nedopíše vôbec
Lukylan - chces sa cítiť ako víťaz vašej hry a byť skrátka na koni je tak? Lenže nebudeš víťaz lebo táto žena si z teba hlavu neláme.
Ked je nadržaná skrátka ti dá, ked nebude chciet tak ti nedá. Budeš v začarovanom kruhu, pojde ti to na mozog, este sa do nej zamiluješ.
Možno necháš manželku a rodinu kvoli nej. Ale ona svoju rodinu kvoli tebe nenechá. Ostaneš porazený na všetkých frontoch !
Ked je nadržaná skrátka ti dá, ked nebude chciet tak ti nedá. Budeš v začarovanom kruhu, pojde ti to na mozog, este sa do nej zamiluješ.
Možno necháš manželku a rodinu kvoli nej. Ale ona svoju rodinu kvoli tebe nenechá. Ostaneš porazený na všetkých frontoch !
Blastbit- ano chcem byť víťaz, aspoň to chcem skúsiť. Niekedy sa mi zdá, že ju milujem a nenávidím zároveň. Uráža ma, že niekto somnou takto manipuluje. Čo ona robi a dosť okato a predsa sa neviem brániť. Pripadám si ako chlapec, ktory prvý krát ochutnal ženu a nevie si s tym poradiť
Tak ochutnaj aj manželku hoc aj každý deň. Co si si nacvičil na manažérke praktizuj s manželkou. Dlhá predohra,meniť polohy,chytiť ju odzadu za vlasy, dá sa nadtým popremýšlať. No ak manželku berieš ako len kamarátku a ona teba tiež treba sa vrátiť späť na tú vlnu živočíšnosti.
Kebyže aj navrhneš milenke či by ste sa rozviedli myslím si že by odmietla. Tým pádom ťa má fakt len ako bokovku ktorú vzrušuje to že zrejme chodíš oblečený v košeli, v obleku, navonaný dobrým parfemom, možno aj dobre vyzeráš do tváre a postavy + máš spoločenské postavenie a vysoký plat. To ju na tebe asi berie najviac ten fyzický obal a postavenie, ale uz aj ako gogo a iní chlapi písali načo to preboha berieš tak vážne. Fakt tá baba je ako nejaký luxusný eskort nič viac. Nič nad čím by si sa mal trápiť. Možno by teba mala manželka podviesť tiež, bol by si rád keby to urobí? Sak Levice ja dobre poznám kokety prvej triedy, určite by neodmietla si tiez najst bokovku.
Kebyže aj navrhneš milenke či by ste sa rozviedli myslím si že by odmietla. Tým pádom ťa má fakt len ako bokovku ktorú vzrušuje to že zrejme chodíš oblečený v košeli, v obleku, navonaný dobrým parfemom, možno aj dobre vyzeráš do tváre a postavy + máš spoločenské postavenie a vysoký plat. To ju na tebe asi berie najviac ten fyzický obal a postavenie, ale uz aj ako gogo a iní chlapi písali načo to preboha berieš tak vážne. Fakt tá baba je ako nejaký luxusný eskort nič viac. Nič nad čím by si sa mal trápiť. Možno by teba mala manželka podviesť tiež, bol by si rád keby to urobí? Sak Levice ja dobre poznám kokety prvej triedy, určite by neodmietla si tiez najst bokovku.
Blastbit- a myslíś, že som to všetko už neskúsil? Myslíš, že sa v tejto polohe cítim dobre? bral by som ju ako štetku, keby bola aspoň trocha sprostá, primitívna. mala veľké napučané kozy, kačaciu hubu a tak. Možno by sa to dalo. Ale ona je ako mačiatko, ktoré ti pradie v náruči a proste chceš aby tam zostalo lebo vydáva rezonancie, ktoré ťa uspokojujú. A potom sa zmení na šelmu a zrazu máš strach, ći to prežiješ. A manželkou máme sex fakt že dlhý. Predohra dlhá, ani neviem niekedy či sa jej to páči. proste je to typ ženy, ktorá s tebou spí, lebo manželka musí a keď jej dvihneš nohu tak ti povie, že neblázni. Ale to som vedel, keď som si ju bral a nevadilo mi to. Ale teraz nejde o moju ženu, takže to nechcem rozoberať
Neviem ci na tomto fore najdes nejakeho hajzla co ti poradí ako aby si mal tento váš románik mať pod plnou kontrolou.
Gogo ti to uz napísal ze ona dobre vie co robí a kedy ti odpísať a neodpísať. Ked ju vyklatiš na stole v kancelarii tak ju vyklatiš.
Ak to raz praskne tak to praskne,nebudete prvý ani poslední čo toto zažili. V stávke je vela, náhody sa dejú. karma tiez pracuje tak to býva.
Sak bud ako Boris Kollár tiez znamenie Lev, manželku nemá, milenky má, na deti platí, uživa si stou ktorá mu roztiahne nohy a žije.
Gogo ti to uz napísal ze ona dobre vie co robí a kedy ti odpísať a neodpísať. Ked ju vyklatiš na stole v kancelarii tak ju vyklatiš.
Ak to raz praskne tak to praskne,nebudete prvý ani poslední čo toto zažili. V stávke je vela, náhody sa dejú. karma tiez pracuje tak to býva.
Sak bud ako Boris Kollár tiez znamenie Lev, manželku nemá, milenky má, na deti platí, uživa si stou ktorá mu roztiahne nohy a žije.
Blastbit- tvoj morálny kredit je vysoký a ja som si myslel, že aj môj. Ale zdá sa oje*** som sám seba
Ju baví to ze to je medzi vami také tajné a teba toto zmotáva ale jej to je fuk lebo ide len o sex nic iné. Bud rozhodný a povedz končíme stouto fraškou. Ako niekto písal ty aj ona máte pod sebou ludí a rozhodujete o dolezitých veciach v rámci firmy. Vo vztahoch to platí tiež.
Ak ti na manzelke a detoch zalezí sekneš stým lebo ona si myslím podla tohto písania neplanuje od svojich odísť.
Alebo sa rozved ale ona asi nie a stratíš všetko, pre mna osobne by tá volba bola jasná. Ale zase ja mam dost tvrdé nároky aj na seba a určite sa nenecham zmiasť cikulou ktorá sa chce cítiť chcená,obdivovaná,byt na vysokom poste a mávať s chlapmi ako sa to jej páči.
A za to ze chodí v sukni a pod nou pančušky,chodí v košielke kde má rozopnuté gombiky aby vystatovala cecky a hrala sa na bohyňu toto mna uz osobne moc nezaujme. Každá druhá je taká takže nič zvláštne. No a o vzdelanosti,nazoroch tiez viaceré maju v tomto jasno a ja tiez.
Ak ti na manzelke a detoch zalezí sekneš stým lebo ona si myslím podla tohto písania neplanuje od svojich odísť.
Alebo sa rozved ale ona asi nie a stratíš všetko, pre mna osobne by tá volba bola jasná. Ale zase ja mam dost tvrdé nároky aj na seba a určite sa nenecham zmiasť cikulou ktorá sa chce cítiť chcená,obdivovaná,byt na vysokom poste a mávať s chlapmi ako sa to jej páči.
A za to ze chodí v sukni a pod nou pančušky,chodí v košielke kde má rozopnuté gombiky aby vystatovala cecky a hrala sa na bohyňu toto mna uz osobne moc nezaujme. Každá druhá je taká takže nič zvláštne. No a o vzdelanosti,nazoroch tiez viaceré maju v tomto jasno a ja tiez.