náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

Re: náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať

Príspevok od používateľa Lukylan »

Blatsbit- práve pre takéto rady som nepriśiel. I keď sú najlogickejšie, to uznávam
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Okej tak počkáš si snád na nejako hajzla tu z fora aj ked pochybujem ze sa tu taký nájde co by ti poradil ako mat tento váš vztah pod kontrolou.
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

Blastbit- nikdy by od rodiny neodišla a to ani ja. čo sa týka oblečenia. Nenosí krátke sukne, samodržky má pod dlhou sukňou, takže to vie len ten, kto jej ju vyhrnie ( a to dúfam som len ja, asi sa smeješ, aj ja sám na sebe aký som sprostý) No ani na košeli nenosí rozopnutý gombík. Ale písal som, že chodí veľmi elegantne, seriózne oblečená a zároveň sexi. Videl si film Malena? Tak niečo také je ona. Nikto by nepovedal, čo má pod oblečením. takže v tom to nie je. keby chodila tak lacno, tak to je už zasa o niećom inom. Chápeš, keby bola ako každá druhá, tak to spracujem. Chodím na hokej(tam kde býva ona, ale ja bývam v inom meste) a tam sa normálne bavíme a koľký by ju pretiahli, ale všetci tvrdia, že to musí byť chladná panovačná ženská. Je v meste verejne činná, takže ju pozná kopa chlapov ako milú usmievavú ale zároveň absolútne nedostupnú ženu. A ja keď s nimi sedím a viem, že len ja poznám čo je pod sukňou, ide ma rozdrapiť. Ona mi vravela, že nikdy by si s nikým nezačala, kto nie je šťastne ženatý, že by neriskla, že sa do nej zaľúbi a začal by zbytočne robiť problémy. Takže má to premyslené a myslel som si, že aj ja. len do toho vkladám neúmerne veľa myšlienok a možno aj citov, čo som nikdy nechcel.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak si uvedomuješ tie city. Ako ti chlapi písali ber ju len ako bokovku pri ktorej sa nezosypeš ked neodpíše.Raz to ale skončí z niekoho strany.
JCM01
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JCM01 »

Bez ohľadu na morálku, pochop, ty nemôžeš vyhrať.
Môžeš čakať na najväčších hajzlov, ale nikto ti nedá radu kde by si bol ty víťaz.
Ty ju potrebuješ, ona teba nie - práve preto nikdy nevyhráš.
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

JCM01- a prečo si myslíš, že sa to nedá zvrátiť?
suchotar
Novice
Novice

Príspevok od používateľa suchotar »

Veď jej napíš STOP a vyhral si...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Keď ta mrzí v manželstve, dopraj si raz za čas nejakú profíčku a všetko bude tak ako má byť.

City ti všetko rozbijú.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Presne, to odpisovanie do sekundy je to najhorsie podla mna co mozes robit. Baba si na to zvykne a ma ta na povel, ako svojich podriadenych.
A to plati vseobecne, nielen v tvojom prípade. A aj ked si "online", tak to aspon niekedy hraj, ze nemas čas odpisat hned.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

šak ty si do nej už buchnutý 🤣
Peter00
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter00 »

Nie som nejaky extra znalec. Ale podla toho čo píšeš by si asi mal vymýšľať nové veci, aby sa jej zdal sex zaujímavý a mala sa na čo tešiť. Čiženejakd´ nové miesta, praktiky a tak. Ako s ňou komunikovať, to je od situácie. Ale aj tá najchladnejšia ženarada počuje že je pekná a múdra. No ani s lichôtkami to u nej asi nezreba preháňať vzhladom na jej spravanie.

A k tvojmu správaniu, čo tu majú niektorí poznámky. Ja ich nechápem. Síce som partnerku nikdy nepodviedol a ani neplánujem. No viem ťa úplne pochopiť. Neviem prečo by malo očakávanie monogamnéhi vzťahu mňa zaväzovať.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Comu nechapes? Ze mu radime, aby si neohrozil svoju rodinu a to co doteraz vybudoval kvoli jednemu sexu za mesiac? :-D
No hrozne mu radime...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Odpoved Petrovi
Asi tak, ale nevera,polygamia a monogamia je komplexná situácia a nedá sa na to vždy nájsť jednoznačná odpoved.
V tomto prípade ona chce len živočišny sex,asi nymfomanka a autor sa do nej buchol zrejme,kedže tam spomína aj city.
Obaja maju rodiny čo je teda problem dosť velký.Keby svojich partnerov obaja neznášaju bolo by to jednoduché čo urobiť.
On chce aby mu ona castejšie písala ale gogo mu to uz vysvetlil prečo ona zrejme často neodpisuje - gogov príspevok 1.juna 19:14
No a autor temy chce mat tuto situáciu tak ci tak pod kontrolou aby sa citil ako vitaz a ona ako tá co za ním bude behat koleniačky aby ho mohla vyfajať a potom on ju vybuchat na stole v kancelárii. Ale raz za mesiac? Mali to dokopy 6x? čize uz pol roka trvá tento ich románik?Nikde inde sa to nepohlo ani nepohne,jedine tak k niečomu horšiemu.
kvasko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kvasko »

Peter00 napísal: 02 jún 2022, 21:35 Nie som nejaky extra znalec. Ale podla toho čo píšeš by si asi mal vymýšľať nové veci, aby sa jej zdal sex zaujímavý a mala sa na čo tešiť. Čiženejakd´ nové miesta, praktiky a tak. Ako s ňou komunikovať, to je od situácie. Ale aj tá najchladnejšia ženarada počuje že je pekná a múdra. No ani s lichôtkami to u nej asi nezreba preháňať vzhladom na jej spravanie.

A k tvojmu správaniu, čo tu majú niektorí poznámky. Ja ich nechápem. Síce som partnerku nikdy nepodviedol a ani neplánujem. No viem ťa úplne pochopiť. Neviem prečo by malo očakávanie monogamnéhi vzťahu mňa zaväzovať.
Neviem, ale mne toto pride ako sebecke uvazovanie. Samozrejme, ocakavanie monogamneho vztahu spolocnostou teba nic nezavazuje. Ale pokial mas v tomto smere ine ocakavania vo vztahu, tak by si ich mal diskutovat s partnerkou a dat jej aspon sancu sa k tomu nejako postavit (ci uz to tolerovat bude alebo sa bude chciet rozist). A nie, autor temy bude raz mesacne omacat pisulina v nejakej manazerke, zatial co jeho zena si bude mysliet ako vsetko funguje spravne. To mi rozhodne nepride fer voci nej a stavim sa, ze keby ta situacia bola naopak, tak je z toho ohen na streche. Ma fungujuci vztah, s rodinou podla toho, co pise a necha sa obalamutit tym, ze si raz za 30 dni na 3 minuty vrzne a podla toho, co pise, tak za nou este aj poslusne poskakuje ako psik, pretoze je na nu uz namotany. Z dlhodobeho hladiska je takato situacia neudrzatelna a skor ci neskor praskne.
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

Peter00- dík za pochopenie. Ja jednoducho nedokážem byť v monogamnom vzťahu. Aj keď svoju ženu milujem a spravím všetko pre ňu aj deti. Ale jednoducho potrebujem k tomu, aby som sa ja vnútorne cítil vyrovnane aj iné ženy. Doteraz to bolo úplne všetko v pohode, ale táto ma privádza do šialenstva. Už som spomínal, keby to bola nejaká kurv****..ˇka, ale nie je. Hovorím jej aj píšem, že je krásna, božská, úžasná,...Ona mi tiež píše, že som jej krásny chlapec, po sexe mi popvie, že som jej modrooký gladiáror, satan,...Chcel by som s ňou možno taký intenzívnejší milenecký vzťah, ale neviem ako na to, aby to chcenie išlo od nej. Ja som jej už dva dni napríklad nenapísal a ona mne tiež nie. Keď se.ujem s manželkou myslím na ňu, večer zaspávam a myslím na ňu, otvorím oči myslím na ňu,...celý deň. Ona to nevie. Celé to je môj vnútorný boj. Hrám jej pravidlami ako poslušný pes. Blasbit má vlastne pravdu vo všetkom čo my píše. lenže ja nepotrebujem radu ako zachrániť manželstvo (zatial) ale radu ako ju donútiť pokolenačky za mnou chodiť aby ma mohla vyfajať-presne ako napísal

Autoeditácia príspevku po 1 min 52 sek:
Suchotar- aj na to som myslel. Ale to je risk jak sviňa. Buď by to rešpektovala a som v riti, alebo by doliezla...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ten moj kamoš tiez lev,jeho baba ho podviedla lebo jej liezol na nervy,ale potom jej to vrátil,no a nakoniec sa dali zase dohromady. :D
Každý človek je z ineho cesta, niektorí sú si dosť podobní, iní uplne odlišní. Sú aj páry ktorích vzrušuje nevera toho druheho-kandaulisti.
Ona ti ale asi častejšie písať nebude, chápem zeby si chcel mať navrch, lenže aj tá baba je dominantná.Očividne to celé analyzuje,dopredu rozmyšla,nechce pochybiť.
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

Blastbit- myslíś trojku s ňou? No a to, že dopredu analyzuje a rozmýšľa lebo nechce pochybiť je jedna vec, ktorá ma na nej vzrušuje. Minule som si vypočul jeden jej telefonický rozhovor...to bol masaker. tak zručný vyjednávač ako ona. V telefóne povedal chlápkovi, ktorý jej nemal dodať na čas tovar, že: "Viete pán XY existujú dva druhy problému, jeden je váš a druhý je môj a v tomto prípade ma Váš problém nezaujíma, takže očakávam, že sa budete držať našej dohody." Ty kokos, toto keď počuješ z úst ženy, ktorá ti ešte pred chvílou fajala (inak akože brutálne s chuťou),...no som z nej hotový
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Hej najprv som to síce napísal ze ci by si si dal trojku s manzelkou a tou manazerkou,ale potom som to zmazal, lebo ženy sú naladové.
V jeden den by stým suhlasila a na druhý deň by sa chcela pomstiť. Ale kto vie aký je manžel tej manažerky.
Co ked aj on je nejaký loptoš, to by bola brutal fajna situácia si dat napriklad výmenu manželiek.
Aj ked potom teda aby sa stým všetci naozaj museli vyrovnať a nerobit podrazy.
Sak sú páry že naozaj miluje svoju ženu/muža ale skrátka ich taketo nezbednosti lákajú a ked majú partnerov co sú za všetku srandu tak by z toho boli všetci nejakým sposobom uspokojení.Len ja neviem ty asi fakt k nej niečo začinaš cítiť.Láska nejde len cez žaludok ale aj cez postel.
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

Blasbit- ja som sa jeje raz pýtal, ći by nechcela dvoch naraz a vravela, že v žiadnom prípade. No a manželka? úprimne, neviem si to predstaviť
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak jo asi by to bol aj tak zlý nápad pri tej ženskej naladovosti,nevyspitatelnosti. Ako jasné sú muži skrátka čo maju tie chuťe na ženy väčšie než niektorí iní a potrebujú mať aj dve ženy ci naraz,v tajnosti aby o tom nevedeli, príde tam vzrušenie,tajomno,adrenalin že ich niekto môže odhaliť.Tak jasné milenke kupiť taký obojok na krk s retazou a nech sa dáma dá do tangáčov a podväzkov a aby štvornožky šla k tebe.
Taká situácia by aj mna vydráždila len ste v takej ošemetnej situácii kde teba štve že ti málo píše a že sex máte raz za mesiac.
Aj tá láska k rodinám, je to také ja osobne by som sa do takej situácie nechcel dostať, lebo predvídam problemy, súčasť mojej povahy.
Ja ti neviem či ti tu ja alebo iný chalani poradia tak aby ti to dopadlo tak ako chceš. Lebo aj tá baba je svojprávna, čo ked si povie buduci mesiac ze váš romanik skončí čo potom? Ty k nej asi niečo citiš a ona ta berie len ako samca s ktorým má divoký sex, nič viac zrejme.
Napísať odpoveď