Lenže každý pod tým berieme niečo iné, ja myslím ideálnu kombináciu a ty ideálnu ženu... Ľudia nie sú vzorce. Ľudia majú svoje myšlienky, city, názory, predstavy, správanie, atď... A to je na to krásne...Ten komu by sa podarilo na simulovať správanie ľudí v každej situácii, hlavne v citovej oblasti a podarilo by sa mu podľa zadaným podmienok nájsť človeka, ktorý im vyhovuje, by za to mal dostať súčasne viac nobeloviek...qwerty-xyz napísal:a ved praaave ten ideal hladam....
nasiel som ju, co teraz...
-
Sagittarius
Guru
-
Stenky
Professional
ako nesklamal si. na uvod temy 3 normostrany ako nahlad do tvojej schyzofrenickej mysle, ktore citaju len ti najodvaznejsi

ale budem k tebe uprimny. ty zo dna na den objavujes ameriku
nasiel si zensku co sa ti paci a co cakas? ze ked jej napises ze sa cela od radosti rozsype ze si koli nej prebrouzdal milion fotiek na nete a ze asi ty budes ten princ ktory si ju zasluzi? takto to nefunguje. to ze sa tebe paci neznamena ze sa pacis ty jej. a ak si sa jej priznal akym sposobom si sa k nej dopracoval tak sa ani necudujem ze ziena (mozno aj inteligentna) teraz hraje blbu a neodpoveda 
takymto sposobom si najst zensku mas sancu asi o.o1% tak ti zelam vela stastia pri prehrabavani dalsiej miliardy fotiek
pekne uchylne/zufalepresiel som par tisic foto (dokopy so vsetkym to bude uz okolo nejakych 30 000 fotiek z akcii a pokecu) a nasiel som tu svoju co som ju hladal.
ale budem k tebe uprimny. ty zo dna na den objavujes ameriku
takymto sposobom si najst zensku mas sancu asi o.o1% tak ti zelam vela stastia pri prehrabavani dalsiej miliardy fotiek
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ak bude taká blbá, ako tu píšeš, tak aspoň budeš mať u nej takú šancu kým nepríde na to, aký si v skutočnosti pako.
Nemôžem si pomôcť, ale tvoj život je na míle vzdialený od reality. Uvedom si, že na svete nie je dokonalé dievča, možno prvotne sa ti zapáčila a teraz chceš na tom vybudovať vzťah?
A aj keby si našiel dievča, ktoré spĺňa všetky podmienky, tak aj tak nebude dokonalé. Lebo ani ona nebude vedieť všetko a budú dni, keď nebude vyzerať ako topmodelka a potom čo, sa s ňou rozídeš, lebo mala kruhy pod očami. Vlastne asi áno, by ma to ani neprekvapilo. 
nutna alebo dostacujuca podmienka?
boze k tejto teme som sa odhodlaval asi 2 dni, lebo akonahle som videl ze qwerty a NASIEL SOM JU tak som umrel od smiechu a neodvazil sa to otvorit.... a dobre som spravil... hold zvedavost a chut doje*** zasa raz qwertyho su silnejsie... blbe je to, ze uz tu nemam co napisat... ironiu,sarkazmus atd - vsetko mi ukradli ini uzivatelia(gEngy,mi-čau...
)
kazdopadne k teme - toto moze spravit iba chora hlava - aj keby som bol po usi zalubeny do nejakej baby ktoru nepoznam tak urcite neprehladavam 30k fotiek aby som nakoniec zistil ze je tupa rovnako ako ja - teda ehm qwerty.... ja neviem kedy ty zistis... a ci vobec zistis o com je zivot a ako to v nom skutocne chodi - lebo ty este stale zijes v nejakom svojom vysnivanom zvratenom pseudosvete....
boze k tejto teme som sa odhodlaval asi 2 dni, lebo akonahle som videl ze qwerty a NASIEL SOM JU tak som umrel od smiechu a neodvazil sa to otvorit.... a dobre som spravil... hold zvedavost a chut doje*** zasa raz qwertyho su silnejsie... blbe je to, ze uz tu nemam co napisat... ironiu,sarkazmus atd - vsetko mi ukradli ini uzivatelia(gEngy,mi-čau...
kazdopadne k teme - toto moze spravit iba chora hlava - aj keby som bol po usi zalubeny do nejakej baby ktoru nepoznam tak urcite neprehladavam 30k fotiek aby som nakoniec zistil ze je tupa rovnako ako ja - teda ehm qwerty.... ja neviem kedy ty zistis... a ci vobec zistis o com je zivot a ako to v nom skutocne chodi - lebo ty este stale zijes v nejakom svojom vysnivanom zvratenom pseudosvete....
-
lienka123456
Amateur
-
qwerty-xyz
skusil, ...Mastros napísal:Ako mozes vediet, ze Ta odbije, ked si to ani len neskusil?
//autoeditácia príspevku ( 26 Oct 2009, 23:19 )
do prdele, by som bol zvedavy co by si robil ty kebyze vidis holku ktora sa ti ocividne zapaci a nevies o nej nic, pritom ju este vidis v cudzom meste, nestruhaj machra, kazdy sa k tomu ako o nej nieco zistit dopracuvavame svojim sposobom, ci si ty ALFA SAMEC?? prides a mas ju??? Ked ano, gratulujem ja nim nesom, alebo mas odparkovane BMW M7 a chodis fotit akty pre nejaky casak? Tak sa to da tiez, sorry ja to tiez takto nerobim, ja si radsej prezriem tych par tisic fotiek a ked zacnes zvastat o tom aky by si bol hrdina a hned za nou siel, tak to ti fandim tiez, u mna su vsak stale dievcata za ktorymi hned len tak nepojdem . . .Stenky napísal:ako nesklamal si. na uvod temy 3 normostrany ako nahlad do tvojej schyzofrenickej mysle, ktore citaju len ti najodvaznejsipekne uchylne/zufale
![]()
ale budem k tebe uprimny. ty zo dna na den objavujes amerikunasiel si zensku co sa ti paci a co cakas? ze ked jej napises ze sa cela od radosti rozsype ze si koli nej prebrouzdal milion fotiek na nete a ze asi ty budes ten princ ktory si ju zasluzi? takto to nefunguje. to ze sa tebe paci neznamena ze sa pacis ty jej. a ak si sa jej priznal akym sposobom si sa k nej dopracoval tak sa ani necudujem ze ziena (mozno aj inteligentna) teraz hraje blbu a neodpoveda
fakt nemam naladu..... *icujes ale riesenie neponuknes....
//autoeditácia príspevku ( 26 Oct 2009, 23:23 )
je to aj o odskrtavani podmienok. Lebo ked si najdes holku ktora ta bude podvadzat a pravidelne bude chciet aby si jej odpustil ved sa predca lubite tak ti garantujem ze sa vyseries na celu lasku a posles ju niekam, a pokial nie, pokial by si dufal ze to zase nespravi, tak si naivny blb. Preto to je aj o odskrtavani podmienok, ktore ked sa splnia tak sa take daco nemoze stat. A netrep o laske, .... Vecne je to AJ (sledujes toto AJ??? --- dufam ze hej) o podmienkach a narokoch ktore ma jeden na druheho .....begbeee napísal:Všetci čo píšete o "podmienkach" ste mimo.
Aj Q. aj Reanimated... Život a láska nie je odškrtávanie položiek zo zoznamu.
este si nevidela..poslem ti foto ces?Klingonka napísal:A kde má kto istotu, že ho tá jeho/ten jej nepodvedie ? to nemá nikto. Keď je človek naozaj zaľúbený, tak ľúbi toho druhého aj s chybami a neškrtá si v zozname aké má chyby/ako "zle" vyzerá a pod. ukáž-te mi človeka bez chyby.
qwerty-xyz vies co? nechaj tuto slecnu tak, kasli na nu, to asi nebude pre teba to prave...pockaj este nejaky cas a ked sa zacne s klonovanim, tak si daj naklonovat seba sameho...urcite sam seba lubis, no nie? si dokonaly? si! si maximalne inteligentny? si! tak vidis, ake to je jednoduche...kedykolvek dostanes chut, vyprasis ho (seba) do riti a mas...chcel si radu, dostal si ju...a urcite realnejsiu nez je tvoj katalog parametrov...
Re: nasiel som ju, co teraz...
to je jedina otazka v tvojom prvom prispevku. a aj to bola skor recnicka otazka ako ze by si vazne potreboval nasu pomoc. ak si sa chcel len zdoverit so svojim problemom tak ok.qwerty-xyz napísal:to kurnik nie je taka co sa mi bude pacit aj vyzorom aj povahou???
aj tak neviem co cakas ze ti tu niekto poradi. ked ti vsetci tvoji kamosi hovoria ze na to mas kaslat tak na tom asi nieco bude. ja by som ti odporucil psychiatra - mohol by ti fakt pomoct vysvetlit niektore veci lepsie ako toto forum, kde je len banda posmievacov. ak si myslis ze je to blby napad, tak vela stastia, ale toto co robis sa nazyva stalking..
-
Renovacio
Light Expert
skromná odpoved ...
nuž myslím si, že keď to príde tak to príde ... lebo ako tu bolo spomenuté mať 38 A4iek podmienok to je moc ... neviem aké su tvoje podmienky ale skús ich zredukovať, nájsť patričnú slečnu čo ich splňa a dať im čas ... nevravím že sa máš dať dokopy s niekym kto má v hlave vzduchoprázdno ... a na druhej strane si myslím, že ta "pravá" príde vtedy keď to budeš najmenej čakať ...
v každom prípade držím palce
-
Traktorista
Guru
-
mirak2
Hardcore addict
ty si ocakaval ze jej napises "ahoj, stretli sme sa tam a tam, teda vlastne nestretli, len som ta videl, hladal som ta dva mesiace...teraz k veci: nepojdeme sa muchlat niekam?" a ze z teba bude vlhka? parada
na tejto stranke si precitaj ako sa balia zeny na pokeci a o mesiac daj vediet vysledok.. 
-
cORP.
Addict
inak tu foto by si fakt mohol ukazat aby sme pozreli co to je za stvorenie
,k teme myslis ze to dievca spravilo nieco tak strasne zleho na tomto svete aby musela trpiet to ze jej napises prave ty ? podla mna mas zmyslanie zatulaneho psa ,sak toto nieje normalne nad cim dokazes rozmyslat a prehladavat niekolko tisis obrazkov ,clovek ty nemas doma fakt co robit ?