nasiel som ju, co teraz...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

nasiel som ju, co teraz...

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Takze, vec sa ma tak. Hladal som jednu kocku mal som myslim nato aj temu ako ju najst, jeden vecer mi preplo v hlave (opera sa skoro ako prehliadac zblaznela tiez) a presiel som par tisic foto (dokopy so vsetkym to bude uz okolo nejakych 30 000 fotiek z akcii a pokecu) a nasiel som tu svoju co som ju hladal. Napisal som jej, pridali sme sa na facebook. Stiahol som si jej fotky. jedinym cielom a uspechom toho bolo ze som dokazal sebe a okoliu ze holka bola skutocna a da sa povedat ze je to dokonaly priklad splnenia mojich vyzorovych podmienok (co je po troch rokoch od prototypu celkom uspech... )
Problemov je viacero. Rozpisovat to az tak velmi nebudem, tak ci tak je tema o tom ze sa tu par ludi na mne "spravi" a neodpusti si par blbych poznamok ale co uz.
Kocka ma 17 a v hlave vzduchoprazno, je placha, boji sa, neodpisuje, je vztahovacna, a celkovo mam z nej pocit ze je proste este nevyjasena 17ka, ktoru si do dvoch rokov nabali nejak pan podnikatel , a do pol roka ju vysekaju jej vlastni kamarati pokial sa to uz nestalo.
KOMPLET vsetci moji kamarati a kamaratky mi vravia aby som sa nato vykaslal ze mi to nestoji zato.(a zase zacnu vsetci basnit o tom ze si mam najst normalne dievca-- to kurnik nie je taka co sa mi bude pacit aj vyzorom aj povahou??? ) V podstate som este nic velkeho ani jej nepisal ani nic ineho nerobil, takze je to cele v stadiu neviem coho. Ja nemam sajn ci by sa mi ju nejako podarilo zbalit a ked ano tak este aj odtrhnut od kamaratov . . .
Cele to bolo len o tom ze som ju chcel najst, vediet kto to je, kde byva, kolko ma rokov ako sa vola .... momentalne fakt neviem co by som mal robit dalej a travit cas fakt s niekym kto nema v hlave ja osobne nedokazem,.... nesom alfa samec a ani alfa blbec aby som sa znizoval na jej mentalnu uroven . . .
a kto zarve ze je kopec dievcat ako ona, tak NENI, dievcat ktore su extremne vysoke, stihle, pekne a napriek tomu pozeraju cely cas ako nevinny psik vela neni, a aj tie co su tak pozeraju sebavedomo a po inych pánoch ako som ja.
Láme ma nevinny pohlad, .... nie nevinny, taky viete aky, dievxata tak vedia pozerat :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nesplna tri A4ky podmienok ... z toho nic nebude ... nemame ti ako poradit ... si strateny ...
qwerty-xyz

nordkapp_pb napísal:nesplna tri A4ky podmienok ... z toho nic nebude ... nemame ti ako poradit ... si strateny ...
A4-iek je 38 .... :roll: A pis k teme normalne, nerob si z toho prdel ..... Ja si nerobim, mne sa fakt holka paci a ja neviem key zase najdem nejaku aspon podobnu jej, na mna tie normalne husicky nejako nezaberaju ....
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

a jako si predstavujes aby som si nerobil z toho prdel ? si to TY a podla mna to vazne nemozes myslet ani TY :-) :-) ... ale inak ti nemam ako poradit, este som sa nedostal na ten level aby som hladal potencialnu buducu byvalku na pokeci :-) :-) ...
qwerty-xyz

nordkapp_pb napísal:a jako si predstavujes aby som si nerobil z toho prdel ? si to TY a podla mna to vazne nemozes myslet ani TY :-) :-) ... ale inak ti nemam ako poradit, este som sa nedostal na ten level aby som hladal potencialnu buducu byvalku na pokeci :-) :-) ...
vies ked holku nemas ako zavolat vonku alebo nechce ist lebo bavi kino s tym ze sa nepoznate tak asi nemas inu moznost komunikacie ako pokec nie ? :roll:
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Podla mna aj tak budes robit ako sam uznas za vhodne pretoze sa rozhodnes napr ako my ti povieme ale uvidis ju alebo nieco snou a uz hned sa to zmeni :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ked vravis, ze je blba, asi sa predsalen k sebe hodite, nie?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Paci sa Ti a je tupa jak hajzel. Vadi Ti to na nej a nedokazes to akceptovat...Co vlastne este riesis?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Myslim ze by si do toho mal ist a srat na nazory ostatnych.

Dost si si toho vytrpel len aby si ju nasiel a teraz to vzdat? Je pre teba vyzorovo dokonala, navyse povedzme si rovno ty niesi zrovna inteligent, takze to ze nieje zrovna astrofyzicka z nej robi uplne idealnu partnerku pre teba.

A nie, nic z toho nebola ironia.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Rozhodne nikto z nás jej rozum do hlavy naliať nedokáže a určite ani nedokážeš "vycvičiť" ju tak, aby spĺňala 38 A4-iek tvojich podmienok. Treba hľadať ďalej.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja si myslím, že by si už nemal toľko hľadať a mal by si si uvedomiť, že najlepšie ti bude, keď ostaneš sám.
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Ste na neho zbytocne krutí, on za to predsa nemoze :D

//Chod po nej kanec! :twisted:
qwerty-xyz

Gangy napísal:Myslim ze by si do toho mal ist a srat na nazory ostatnych.

Dost si si toho vytrpel len aby si ju nasiel a teraz to vzdat? Je pre teba vyzorovo dokonala, navyse povedzme si rovno ty niesi zrovna inteligent, takze to ze nieje zrovna astrofyzicka z nej robi uplne idealnu partnerku pre teba.

A nie, nic z toho nebola ironia.
inteligencia sa neporovnava ani podla znamok v skole, ani podla poctu a obsahu prispevkov na internetovom fore a ani podla oblubenosti u ostatnych, alebo uznavani ich nazorov a nevycnievani z radu ... :wink:

//autoeditácia príspevku ( 24 Oct 2009, 17:15 )
zuzkazuzka napísal:Ja si myslím, že by si už nemal toľko hľadať a mal by si si uvedomiť, že najlepšie ti bude, keď ostaneš sám.
to je somarina, nemozem byt sam .... nevydrzal by som to, vydrzal ale len za specifickych podmienok :wink:

//autoeditácia príspevku ( 24 Oct 2009, 17:16 )
pinco napísal:Rozhodne nikto z nás jej rozum do hlavy naliať nedokáže a určite ani nedokážeš "vycvičiť" ju tak, aby spĺňala 38 A4-iek tvojich podmienok. Treba hľadať ďalej.
da, podmienky boli spisovane vacsinou podla jednej mojej kamaratky, .....
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

takže, dáš sa s ňou dokopy aj keď je rozumovo trochu zabrzdená. Po nejakom čase prídeš za ňou a dáš jej svoj "manuál": "Na tu máš moja milá, toto si naštuduj, aby si vedela ako sa máš správať."

Takto si to predstavuješ?
Reanimated
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reanimated »

Ak mas podmienky na 38 A4-ek, tak ti zelam akurat tak vela stastia, lebo sotva najdes niekoho, kto splna vsetky podmienky. Ja som ich nemal ani zdaleka tolko a nacakal som sa. A ani teraz nie su vsetky splnene podmienky, po takmer 2 rokoch, ale pracujeme na tom...
Na realny vztah treba vediet realne zlavit z podmienok a robit kompromisy, pre ten cit byt ochotny pracovat na chybach spolocne a dokazat si odpustit, ale zaroven mat pravidla platne pre oboch rovnako a mozno to vyznie ako klise, ale treba viac davat a menej brat, lebo inac to nikam nepotiahnete.
Ak si tvoji kamarati myslia, ze by si sa na to mal vykaslat, tak na jednej strane mozu mat pravdu, pretoze ta do istej miery poznaju, ale ak ti nedokazu videt do hlavy a nepoznaju ta dost dobre na to, aby vedeli aky si typ cloveka a kto sa k tebe naozaj hodi, tak by som na ich nazor nedal. Aj ked na druhej strane, ani v mojom pripade to nikto necakal, ludia boli dost prekvapeny, ze som si vybral prave dotycnu osobu, ona bola nie menej prekvapena, ale predsa len po vyse 2 mesiacoch usilovneho snazenia mi dala tu pusu, ktoru som chcel na zaciatku celeho snazenia...a dnes sa tesim na 22. novembra, kedy oslavime 2. vyrocie(neberiem to ako nejake horibilne cislo, ale..no)...takze ak si ty sam myslis, ze to naozaj stoji za to, ze ju dokazes zmenit (odstranit tie chyby ktore skodia jej a zaroven tebe vadia) aj nechat v "povodnom stave" (cize anucit sa nieco od nej, pre zmenu), tak chod do toho, ale ak riskujes, ze budes na konci celej veci len sklamany a sklamany este viac, tak to radsej zabal tu a teraz.
V skratke - ak je to to prave orechove, tak ta to bude drzat, nezaleziac na situacii a okoli. Ak nie, tak sa toho rychlo vzdas. Ja som svoju sucasnu priatelku "otravoval" 2 mesiace, v inych pripadoch mi to vydrzalo tak tyzden, lebo to bolo len pobluznenie. Takze skus sa zamysliet, co to je vlastne za cit...
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Ono je ale fakt, ze sem vzdy pises nejake navody, vzorce, manualy, prirucky...
Ja Ti poradim jedno - kasli na to vsetko, chod sa poriadne ozrat aj niekolkokrat zasebou. Zabi zopar mozgovych buniek, lebo privelmi premyslas.
38 A4 papierov? To je uz trosku chore. Najdes krasnu babu, ktora zapada do tych parametrov az na ten jeden z 1452, ktory sa nachadza na 13. strane v 13. riadku a len kvoli tomu na nu budes kaslat, mordovat sa a stracat drahocenny cas, co ste uz mohli byt spolu. Hlupost.

Druha moznost - niekam ju pozvi, spoznaj ju. Styla pisania mnohokrat klame. Chodte spolu do kina, do kaviarne, do obchodu... hoci aj do kravskej riti, ale stretnite sa osobne.

EDIT:
Ooo, ano. Ked si Tvoji kamarati myslia, ze to nestoji za to, posli ich kade lahsie. S tou dievcinou budes chodit Ty, nie oni. Vztah je o dvoch ludoch, eventualne o ludoch a o ludoch tych ludi (rodicia a deti). Nik cudzi tam nema co robit.
Skus to, mozes len ziskat. Ked sa budes takto furt nad vsetkym zamyslat a hladat negativa, nikam sa nepohnes. Najdi na nej to pekne, pestuj to v nej. Nauc ju nieco a nauc sa aj nieco Ty od nej. Nik nie je dokonaly, vsetci maju chyby. Pre mnohe sa ludia aj hadaju, ale to len dava perspektivu tomu vztahu (ak nejde o hrube chyby charakteru ci spravania). O com by bol svet, keby sme sa obcas nepohasterili, nepodpichli, nepohadali a potom sa neudobrovali? Think less, do more!
qwerty-xyz

pinco napísal:takže, dáš sa s ňou dokopy aj keď je rozumovo trochu zabrzdená. Po nejakom čase prídeš za ňou a dáš jej svoj "manuál": "Na tu máš moja milá, toto si naštuduj, aby si vedela ako sa máš správať."

Takto si to predstavuješ?
nie....

//autoeditácia príspevku ( 24 Oct 2009, 18:22 )
Mastros napísal:Ono je ale fakt, ze sem vzdy pises nejake navody, vzorce, manualy, prirucky...
Ja Ti poradim jedno - kasli na to vsetko, chod sa poriadne ozrat aj niekolkokrat zasebou. Zabi zopar mozgovych buniek, lebo privelmi premyslas.
38 A4 papierov? To je uz trosku chore. Najdes krasnu babu, ktora zapada do tych parametrov az na ten jeden z 1452, ktory sa nachadza na 13. strane v 13. riadku a len kvoli tomu na nu budes kaslat, mordovat sa a stracat drahocenny cas, co ste uz mohli byt spolu. Hlupost.

Druha moznost - niekam ju pozvi, spoznaj ju. Styla pisania mnohokrat klame. Chodte spolu do kina, do kaviarne, do obchodu... hoci aj do kravskej riti, ale stretnite sa osobne.

EDIT:
Ooo, ano. Ked si Tvoji kamarati myslia, ze to nestoji za to, posli ich kade lahsie. S tou dievcinou budes chodit Ty, nie oni. Vztah je o dvoch ludoch, eventualne o ludoch a o ludoch tych ludi (rodicia a deti). Nik cudzi tam nema co robit.
Skus to, mozes len ziskat. Ked sa budes takto furt nad vsetkym zamyslat a hladat negativa, nikam sa nepohnes. Najdi na nej to pekne, pestuj to v nej. Nauc ju nieco a nauc sa aj nieco Ty od nej. Nik nie je dokonaly, vsetci maju chyby. Pre mnohe sa ludia aj hadaju, ale to len dava perspektivu tomu vztahu (ak nejde o hrube chyby charakteru ci spravania). O com by bol svet, keby sme sa obcas nepohasterili, nepodpichli, nepohadali a potom sa neudobrovali? Think less, do more!
nato aby som ju dakde pozval musi hciet aj ona, to je problem, neviem ako ju dostat von, to ze jej to napisem to je sice mile, ale ked ma odbije s tym ze ma nepozna a bla bla bla a take hlupe vyhovorky tak s tym je trosicka fakt problem .... keby som ju dostal samu vonku bolo by to o inom ....
po druhe
Nemusi splnat vsetky podmienky, nikto nie je dokonaly (to sa iba hovori aby sa zakryli nedostatky ktore nie sme schopni kompenzovat-- nezneuzivajte obsah tejto zatvorky neskor proti mne ...)
takze to mas tak, ale niektore proste musi .... proste to su veci cez ktore by som sa ja aj dlhodobo nepreniesol ani kebo som bol neviem ako zalubeny a tak podobne.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

a zase si pripadám normálny... :)

A k téme: Vyber si: Buď budeš mať niekoho, kto ti vyhovuje výzorovo a nevyhovuje povahovo/inteligenčne alebo niekoho čo ti bude vyhovovať povahovo a inteligenčne, ale zase ti nebude až tak vyhovovať výzorovo alebo niekoho medzi tým (myslím, že ideál) alebo nikoho.

A ešte jedna poznámka: Musíš jej vyhovovať aj ty...
qwerty-xyz

Sagittarius napísal:a zase si pripadám normálny... :)

A k téme: Vyber si: Buď budeš mať niekoho, kto ti vyhovuje výzorovo a nevyhovuje povahovo/inteligenčne alebo niekoho čo ti bude vyhovovať povahovo a inteligenčne, ale zase ti nebude až tak vyhovovať výzorovo alebo niekoho medzi tým (myslím, že ideál) alebo nikoho.

A ešte jedna poznámka: Musíš jej vyhovovať aj ty...
A ešte jedna poznámka: Musíš jej vyhovovať aj ty...-- toto je zahrnute uz daaavno v mojich podmienkach a je to nutna podmienka,(musi byt splnena)
a ved praaave ten ideal hladam.... :D
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Ako mozes vediet, ze Ta odbije, ked si to ani len neskusil?
Napísať odpoveď