Problemov je viacero. Rozpisovat to az tak velmi nebudem, tak ci tak je tema o tom ze sa tu par ludi na mne "spravi" a neodpusti si par blbych poznamok ale co uz.
Kocka ma 17 a v hlave vzduchoprazno, je placha, boji sa, neodpisuje, je vztahovacna, a celkovo mam z nej pocit ze je proste este nevyjasena 17ka, ktoru si do dvoch rokov nabali nejak pan podnikatel , a do pol roka ju vysekaju jej vlastni kamarati pokial sa to uz nestalo.
KOMPLET vsetci moji kamarati a kamaratky mi vravia aby som sa nato vykaslal ze mi to nestoji zato.(a zase zacnu vsetci basnit o tom ze si mam najst normalne dievca-- to kurnik nie je taka co sa mi bude pacit aj vyzorom aj povahou??? ) V podstate som este nic velkeho ani jej nepisal ani nic ineho nerobil, takze je to cele v stadiu neviem coho. Ja nemam sajn ci by sa mi ju nejako podarilo zbalit a ked ano tak este aj odtrhnut od kamaratov . . .
Cele to bolo len o tom ze som ju chcel najst, vediet kto to je, kde byva, kolko ma rokov ako sa vola .... momentalne fakt neviem co by som mal robit dalej a travit cas fakt s niekym kto nema v hlave ja osobne nedokazem,.... nesom alfa samec a ani alfa blbec aby som sa znizoval na jej mentalnu uroven . . .
a kto zarve ze je kopec dievcat ako ona, tak NENI, dievcat ktore su extremne vysoke, stihle, pekne a napriek tomu pozeraju cely cas ako nevinny psik vela neni, a aj tie co su tak pozeraju sebavedomo a po inych pánoch ako som ja.
Láme ma nevinny pohlad, .... nie nevinny, taky viete aky, dievxata tak vedia pozerat