na inete možeš hladať všetky rady,v každej oblasti.
ale v oblasti lasky,hladaj rady v sebe, je to hlas z vnutra kazdeho z nas .
je to všetko v tebe.
žena si vie oceniť prejav..
poučil som sa ,že vobec nezaleži na vyzore,ani na peniazoch,sice su to faktory ktore ti davaju velke plus, ale ak mas skvely prejav tak ti tie predchadzajuce netreba. resp. nie v takej značnej miere
normalnu ženu zbališ slušnym spravanim,slušnym prejavom.
a tie ostatne ženy zbališ peniazmi,autom, etc...
nasiel som ju, co teraz...
-
qwerty-xyz
jano1507 napísal:vole zmier sa s tym aka je ak ju chces::D:D: nemas navyber
rozum jej do hlavy cez 38 a4riek nedas
Piseme na facebooku, take dakedy o nicom pisanie, dakedy take normalne, ako tak citam prispevky jej kamaratov na facebooku a jej komentare a podobne tak ako proste priebana 17tka, vonku ju dostat bude fest problem vecne dakde beha mysli si ze jej patri svet, vecne chata, vonku s kamosmi, dneska mi zase dala nepriamo najavo ze nic z toho vonku ani nemusime chodit, lebo jej sa chlapec musi pacit na prvy pohlad a hovadiny kolo toho. (mozno si to len namyslam ako poctivy pesimista) Osobne som vsak zato ze skusit treba vsetko a dobyjanie(snad spravne y/i) takej holky je asi narocne. Snazit sa budem poctivo dalej ale pokial uvidim ze v hlavicke nic moc (ku takym dievcatam inych chlapov treba, a tak ci onak spadnu do mojej bezchybnej fylozofie ohladom tychto veci . . . ) tak to necham tak. Bude mi vsak luto . . .
a neserte sa prosim pekne do mojich podmienok, nepoznate ma, neviete kto som, neviete ako rozmyslam, a aj ked si to myslite tak to je zle! ...
qwerty-xyz
preco ju stale ponizujes, preco si myslis ze "ona v hlave nema a ty hej". Dievcata v jej veku proste take su, mozno to vyzera ze konaju hlupo, ale im to tak vyhovuje. Proste to vzdaj, nielen ze ju nezmenis, ale ani Ta pravdepodobne vobec nechce. Zostante iba kamosmi, aj to je niekedy prijemne
preco ju stale ponizujes, preco si myslis ze "ona v hlave nema a ty hej". Dievcata v jej veku proste take su, mozno to vyzera ze konaju hlupo, ale im to tak vyhovuje. Proste to vzdaj, nielen ze ju nezmenis, ale ani Ta pravdepodobne vobec nechce. Zostante iba kamosmi, aj to je niekedy prijemne
-
qwerty-xyz
pretoze KONA hlupo a pretoze som zazil peknych par dievcat co v hlave aj na svoj vek mali dost. A ja SERIEM nejake kamaratstvo s dievcatom, mal som dost kaamratok a stacilo mi, .....gogo956 napísal:qwerty-xyz
Ja kamaratky UZ nepotrebujem, je s nimi tolko problemov ze az. Aj s frajerkami su problemy ale s frajerkami sa aj nieco ine robi . . . A ano mas pravdu pravdepodobne ma ani vobec necche .... Co narobis, musim nato prist sam.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
qwerty ... asi ma z teba iba dobry rozmar ta dotycna slecna
... neviem ako ty mozes o niekom napisat ze nema v hlave, ale to je na uplne inu a zo strany tvojich oponentov (vratane mna
) stokrat uzavretu temu
... jak na nu posobis bud ako nekompromisny buran, alebo naopak ako poslusny pes, tak sa nediv ze sa s tebou iba zahrava
...