Nedôveryhodné internetové obchody, podvodníci, scam, krádež

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Nedvôveryhodné internetové obchody, podvodníci, scam, kr

Príspevok od používateľa KoCi »

Thommas - to mas za to, ze nakupujes z Agemu. S Agemom zvyknu mat blbe skusenosti aj vacsi partneri, nie este bezni koncaci, ktorych mozu mat na haku (lebo pri tych cenach ked 3 odrbu, dalsi 5ti pridu). Jo a uvedomujes si, ze ani nemas narok po 3 reklamaciach na vratenie penazi, na 30 dnovu max. reklamacnu lehotu, a tie dalsie krasne veci, na ktore by si mal mat narok podla obcianskeho zakonnika? :)
Ze ta skor neserie, ze kvoli uspore 3-4 eur si nenakupil u normalneho dealera, ktory jedna na inej urovni, castokrat podobne pripady vymiena kus za kus + tie dalsie vyhody vyplyvajuce zo spominaneho obcianskeho zakonnika.

(btw. v ageme je kratsia doba reklamacie, ako tych 30 dni skor raritou ako samozrejmostou - naproti tomu ini distributori reaguju zvacsa do 2 tyzdnov)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

CheZteR napísal:http://www.phonestore.sk/
mate niekto skusenost?
deklaruju ze telefony su uplne nove, no tie ceny su na neuverenie
http://obchody.heureka.sk/phonestore-sk/recenze/

Ale nemusia byt vomrdávači. Je viac obchodov s takými cenami. No tie recenzie nie sú práve najlepšie.
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

KoCi - bral som odtiaľ veľa vecí, po spočítaní mi to vyšlo o 100€ lacnejšie ako na Alze. Preto som bral Agem.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tie telefony budu na beton z polska
petros6613
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa petros6613 »

cital som nieco o araside a PGS tuto predtym hovorili ste o newiem com ale musim povedat ze som s nimi nad mieru spokojny ale ja vzdy pridem k nim osobne cize lepsie sa dohodneme doteraz som tam nehal nejká tie €€ bolo ich dost a s nicim problem a ked som si kupil skullcandy titan rasta za 42.99 po kazili sa a hned o mesiac mi uzanli reklamaciu a vybral som si nieco ine. som s nimii velmi spokojny a ziadny problem s nimi neni aj kamosi z tade kupuju a vsetci to pochvalujeme a minuli sme tam toho viac ako dost hned ze ideme kupit elektro hned ideme do PGS.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Hned o mesiac? :D

To je dost neskoro. Napr take Tiche PC ti da vediet o uznani alebo neuznani reklamacie do par dni. Niektore produkty vymienaju priamo kus za kus a reklamaciu s vyrobcom si riesia uz oni aby zakaznik nemusel cakat.
petros6613
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa petros6613 »

ja som rad ze mi to tak zreklamovali a nikdy mi nezreklamovali v ziadnom obchode kus za kus (myslim elektro) zoberu mi vec a o meiac sa ozvu niekde aj o tyzden ale zase mesiac pockam ako nemat nic
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Michaelo napísal:Hned o mesiac? :D

To je dost neskoro. Napr take Tiche PC ti da vediet o uznani alebo neuznani reklamacie do par dni. Niektore produkty vymienaju priamo kus za kus a reklamaciu s vyrobcom si riesia uz oni aby zakaznik nemusel cakat.
TichePC je snad najpodstivejsi obchod na SK scene....Takze neporovnavaj BMW so starou Feldou...
Na margo PGS....Vy co ste si predobjednali BF3 aj s prislubom maleho nozika.....uz vam dosiel? :lol:
arnysimilar
Light Expert
Light Expert

Re: Nedôveryhodné internetové obchody, podvodníci, scam, krá

Príspevok od používateľa arnysimilar »

Na margo Agemu:
Beriem odtiaľ veci od roku 1994. Nie som veľký odberateľ, občas kúpim nejaký PC alebo notebook, občas len drobnosti.
Moje skúsenosti sú na 95% pozitívne. Napíšem len dva príklady:
1. Cca mesiac pred koncom záruky mi začal pískať reproduktor na notebooku, tak som ho poslal na reklamáciu. Bolo to MSI, ktoré Agem sám servisuje. Nestihli to opraviť do 30 dní, tak som žiadal vrátenie peňazí a keď som trošku pritlačil, tak mi ich aj pekne vrátili.
2. Kamarátke som kúpil lacný notebook Benq - 3x sa pokazil - vždy ho opravili do 10 dní. Bola tam vždy iná chyba, tak nevrátili peniaze, ale keby sa pokazil 4x tak už vrátia.
V Ageme napriek tomu, že je to veľkosklad platí Obchodný zákonník, len keď je problém, treba si dať zavolať vedúceho a nejednať s obchodníkmi - tí sú amatéri a nevedia toho veľa.
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Máte skúsenosti s http://www.popron.sk ? Chcem odtiaľto brať jeden album, inde som ho našiel o 7€ drahšie. (http://www.popron.sk/hugh-laurie-let-th ... /d-161046/)

+ jeden nie priam najserióznejší obchodník z bazošu:
Patrik Chalmovský z Nitrianskych Hrnčiaroviec

predával chladiče na grafické karty, tak som sa s ním dohodol na jednom chladiči spolu s DPS nefunkčnej karty (čiže kompletnú nefunkčnú grafiku). Balík prišiel, všetko OK lenže chladič bol maximálne nefunkčný. Dolámané uchytenie na vetráku a vylágrované šróbiky (všetky), takže sa ani rozobrať nedal. Ak som mu ponúkol poslanie späť a nahradenie výdavkov (čiže mi mal vrátiť peniaze) a začal sa vykrúcať všetkými možnými smermi. Čiže ak od neho niečo beriete, berte len osobne.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Zda sa ti, ze toto je tema o sukromnych predajcoch z Bazosu alebo ze je to tema o obchodoch ako hovori nazov?
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

V názve je podvodníci, scam a krádež. Tak ma to napadlo.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

noaze je to dobre ked to sem dal, nikdy nevies
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

@Thommas - ten POPRON je v pohode , ja som odtiaľ kupoval nejaké filmy a všetko došlo tak ako malo. Stále mi od nich chodia katalógy s novou ponukou :)

//autoeditácia príspevku (14 Mar 2012, 18:11)
Už tu bola táto otázka , ale odpoveď žiadna ... Má niekto skúsenosť s obchodom http://www.atecko.sk ?

Riešenie prípadných reklamácií , doba dodania tovaru a pod. Chcel by som odtiaľ kúpiť pár vecí , ceny majú fakt lákavé :(
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

atecko je v pohode aspoň čo sa týka objednávky a jej dodania (známy odtiaľ tiež bral a nemal problém). Reklamovať som zatiaľ nemusel tak v tom ti neporadím..
K tomu dodaniu, tovar som objednal v štvrtok večer a prišiel mi v utorok (posielané na dobierku slovenskou poštou takže klasika).
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

ramaya napísal: Už tu bola táto otázka , ale odpoveď žiadna ... Má niekto skúsenosť s obchodom http://www.atecko.sk ?

Riešenie prípadných reklamácií , doba dodania tovaru a pod. Chcel by som odtiaľ kúpiť pár vecí , ceny majú fakt lákavé :(
Bral som od nich viacero vecí, gamepad, headset, hru, aj kamarat, ziadny problem no neviem ako s reklamaciami, zatial som nastastie neriesil, no povedal by som ze solidny obchod.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Nedoveryhodne internetove obchody

Príspevok od používateľa TommyHot »

MichalkoOo napísal:mobilpc.sk
Predáva telefóny z UK a hovorí že sú zo slovenska.
Musim sa ich zastat. Neviem kde hovori, ze su zo Slovenska? Myslim, ze aj na webe maju napisane (alebo mali), ze su to telefony zo zahranicia, ale inak su neblokovane, nebrandovane a fungl nove (akurat skatula je otvorena, koli tomu, ze telefon udajne kontroluju ci funguje a davaju tam samozrejme slovensky navod). Kupoval som od nich minule leto HTC Desire S.

Telefon som sice musel poslat na reklamacku asi po troch dnoch (prestal nabijat), no pristup predajcu ma viac nez milo prekvapil. Poslal som ho teda na reklamacku (do autorizovaneho servisu v CR) a odtial mi napisali, ze vraj tam nebola plomba a teda mi neuznavaju reklamacku. Hned na druhy den v sobotu som pisal predajcovi co je vo veci a on mi obratom zavolal (v sobotu!) a povedal, ze sa pokusi vsetko vybavit k mojej spokojnosti. V utorok mi pisali zo servisu, ze telefon na ziadost predajcu rozobrali, a nezistili ziadne zasahy, takze mi ho vyreklamuju. Za par dni som ho mal doma opraveny. Sice som ho potom znova musel posielat na reklamacku s tym istym problemom, ale s tym uz predajca nema nic. Tiez sa to snazil urychlit a telefon som mal do tyzdna doma. V servise, mi ale ciastocne prerazili srobom predny kryt, takze som ho znova musel poslat na reklamacku, ale to uz som komunikoval s veducim servisu a povedal, ze do troch dni mam telefon doma. A tak sa aj stalo. Predajca mi este zavolal a uistil sa, ze je telefon po tolkych reklamackach v poriadku.

Aj napriek neprijemnostiam, mozem mobilpc.sk len odporucat. Takyto pristup sa na Slovensku len tak nevidi.

P.S. naklady na dopravu hradil vo vsetkych pripadoch servis.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

cez telefón mi bolo povedané že sú určené pre slovensko.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Tak mozno niektore su naozaj urcene pre Slovensko. Mne ked volal tak mi narovinu povedal, ze ten telefon je urceny pre zahranicny trh, co som si aj overil na HTC supporte. V zasade mi je to jedno, slovencina tam je (aj ked nepouzivam), v krabici je slovensky navod (tiez nepouzivam) a reklamaciu vyriesia prakticky hned. Naozaj nevidim dovod oznacovat ich za nedoveryhodny obchod, hlavne ked vsetky pripadne problemy riesia okamzite, ci je piatok, sviatok, vikend :)
acid
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa acid »

atecko.sk - slusna komunikacia so zakaznikom, rychle dodanie, proste dobry obchod. Reklamaciu som neriesil tiez takze povedat neviem.
mobilpc - takisto sa priklanam k tomu co povedal tommyhot, reklamoval som tam uz par telefonov a vsetko bolo vybavene rychlo a pozitivne..
Napísať odpoveď