MichalkoOo napísal:mobilpc.sk
Predáva telefóny z UK a hovorí že sú zo slovenska.
Musim sa ich zastat. Neviem kde hovori, ze su zo Slovenska? Myslim, ze aj na webe maju napisane (alebo mali), ze su to telefony zo zahranicia, ale inak su neblokovane, nebrandovane a fungl nove (akurat skatula je otvorena, koli tomu, ze telefon udajne kontroluju ci funguje a davaju tam samozrejme slovensky navod). Kupoval som od nich minule leto HTC Desire S.
Telefon som sice musel poslat na reklamacku asi po troch dnoch (prestal nabijat), no pristup predajcu ma viac nez milo prekvapil. Poslal som ho teda na reklamacku (do autorizovaneho servisu v CR) a odtial mi napisali, ze vraj tam nebola plomba a teda mi neuznavaju reklamacku. Hned na druhy den v sobotu som pisal predajcovi co je vo veci a on mi obratom zavolal (v sobotu!) a povedal, ze sa pokusi vsetko vybavit k mojej spokojnosti. V utorok mi pisali zo servisu, ze telefon na ziadost predajcu rozobrali, a nezistili ziadne zasahy, takze mi ho vyreklamuju. Za par dni som ho mal doma opraveny. Sice som ho potom znova musel posielat na reklamacku s tym istym problemom, ale s tym uz predajca nema nic. Tiez sa to snazil urychlit a telefon som mal do tyzdna doma. V servise, mi ale ciastocne prerazili srobom predny kryt, takze som ho znova musel poslat na reklamacku, ale to uz som komunikoval s veducim servisu a povedal, ze do troch dni mam telefon doma. A tak sa aj stalo. Predajca mi este zavolal a uistil sa, ze je telefon po tolkych reklamackach v poriadku.
Aj napriek neprijemnostiam, mozem mobilpc.sk len odporucat. Takyto pristup sa na Slovensku len tak nevidi.
P.S. naklady na dopravu hradil vo vsetkych pripadoch servis.