Need for Speed:Pro Street

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Thek_SVK
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

ta AI je az taka hrozna alebo vy ste taki dobri... ?
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

8)
Prílohy
nehaha.JPG
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Theking napísal:ta AI je az taka hrozna alebo vy ste taki dobri... ?
AI je praveze dobra... narozdiel od predoslych NFS..
najhorsia AI bola v NFS Underground 1 kde som mal naskok 10 sekund a za 10 sekund som ho mal uz za vyfukom.. no lol
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Šu-Do napísal:AI je praveze dobra... narozdiel od predoslych NFS..
najhorsia AI bola v NFS Underground 1 kde som mal naskok 10 sekund a za 10 sekund som ho mal uz za vyfukom.. no lol
nuz ale ked tak pozeram na tu snoopyho tabulku v drifte, on 7000B a AI 1700 ....
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

AI je zo zaciatku slaba ale dalsimi zavodmi je coraz silnejsia a preto treba stale viac a viac vrazat do tuningu, pricom niekedy nieje dost penazi
Mixalko18
Amateur
Amateur

Mam s tou horu problem

Príspevok od používateľa Mixalko18 »

Nainstaloval som to crackol spustil tiez mi nabehol ten prikazovy riadok a potom sa spustilo to uvodne video ale ked skonci tak mi len scernie obrazovka a nic sa nedeje... potom uz len restartovat PC musim. Demo mi robilo presne to iste. Mojou zostavou to neni: AMD 3800+ X2,2GB ram a radeon x1950XT 256MB. Cim inym to moze byt??
SSemteXX
Guru
Guru

Re: Mam s tou horu problem

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Mixalko18 napísal:Nainstaloval som to crackol spustil tiez mi nabehol ten prikazovy riadok a potom sa spustilo to uvodne video ale ked skonci tak mi len scernie obrazovka a nic sa nedeje... potom uz len restartovat PC musim. Demo mi robilo presne to iste. Mojou zostavou to neni: AMD 3800+ X2,2GB ram a radeon x1950XT 256MB. Cim inym to moze byt??
hm,no podla mna to bude verziou hry,aky mas Crack? alebo aky typ hry,myslim ci HONDA,alebo to druhe nvm....hM ? :wink:
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Re: Mam s tou horu problem

Príspevok od používateľa tomasmate »

SSemteXX napísal:hm,no podla mna to bude verziou hry,aky mas Crack? alebo aky typ hry,myslim ci HONDA,alebo to druhe nvm....hM ? :wink:
oba releasy su zhodne,uz to tu niekto pisal
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Mixalko18 napísal:Nainstaloval som to crackol spustil tiez mi nabehol ten prikazovy riadok a potom sa spustilo to uvodne video ale ked skonci tak mi len scernie obrazovka a nic sa nedeje... potom uz len restartovat PC musim. Demo mi robilo presne to iste. Mojou zostavou to neni: AMD 3800+ X2,2GB ram a radeon x1950XT 256MB. Cim inym to moze byt??
skus vypnut firewall.. alebo sa skus komplet odpojit od netu a vypni FW aj Antivirus

//
SSemteXX napísal:hm,no podla mna to bude verziou hry,aky mas Crack? alebo aky typ hry,myslim ci HONDA,alebo to druhe nvm....hM ? :wink:
kamo kolko je crackov na NFS PS ? su dva.. RLD a ViTALiTY.. ktory je nefunkcny ? :roll: oba su na tom tak isto... mozno ViTALiTY je lepsi pretoze bol vydany ako proper z dovodu menej zrania z vykonu.. ale to je kktina.. crackom to urcite nie je
a typ hry ? myslis ze je tam rozdiel ? :D to ze si RELOADED prida do imagu len zlozku crack tak upravovali instalacne subory ?? ee.. image je ten uplne ten isty ako aj honda rls.. nikdy na scene ti nepomoze pri pade hry ina instalacky hry od inej grupy.. samozrejme pokial nie je instalacka specialne upravena ako pri steam ochranach alebo ako bol Rituel rls na PES08

//
Joker napísal:SSemteXX:Nac zas trepes kkt si lama No1.Pisal ze mu pada aj demo.Tak Crakom to asi nebude ze?
:lol:
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

SSemteXX:Nac zas trepes kkt si lama No1.Pisal ze mu pada aj demo.Tak Crakom to asi nebude ze?
Mixalko18
Amateur
Amateur

k tej chybe

No ani relasom to neni lebo kamarat ma presne tu istu a jemu ide. Ma sice Nvidiu ale nekompatibilitu z ati by tu hlasilo asi viac ludi nie len ja takze fakt netusim cim to moze byt a som z toho dost v ... a sere ma to lebo by som si to rad zahral. Inak taky isty problem som aj s Call of duty 2 a 4 a tiez Stalker (pri nich ma ale pusti aspon do menu) a este 3D mark 2006 mi to robi, nevem cim to je :( uz som skusal aj drivre menit a ani to nepomohlo dokonca som aj windows preinstaloval dneska a tiez nic :(
tapert
Novice
Novice

prosim poradte

Príspevok od používateľa tapert »

zdravim vas vsetkych, mam takyto problem s pro street, bez problemov nainstalujem avsak ked idem spustit hru, tak mi vyhodi len ciernu obrazovku na par sek. potom ma vrati do win a hodi mi tabulku "neodoslat", PC mam athlon 3200+, 2 gb ram, ati radeon 1950 512 DDR3, co to moze byt? dakujem
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Re: prosim poradte

tapert napísal:zdravim vas vsetkych, mam takyto problem s pro street, bez problemov nainstalujem avsak ked idem spustit hru, tak mi vyhodi len ciernu obrazovku na par sek. potom ma vrati do win a hodi mi tabulku "neodoslat", PC mam athlon 3200+, 2 gb ram, ati radeon 1950 512 DDR3, co to moze byt? dakujem
skus vypnut firewall.. odpoj sa od netu.. a potom spusti hru
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Osobak zlomeny, Drift 6706 a Drag za 7.63 so 763bhp Viperom

edit: 7.59 to iste auto, 11.8x na 1/2mile
edit2: 7.48
Prílohy
drag_7_63.gif
(804.48 KiB) 125 stiahnutí
drag_7_48.gif
(596.33 KiB) 115 stiahnutí
drag_11_83.gif
(553.83 KiB) 112 stiahnutí
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

inak teraz som skusal rozdiely medzi klavesnicou a volantom...
su velke.. na klavesnici ked zatacate tak vas to brzdi zatial co na volante si jemne idete do zakruty gumy nesmykaju cize skor pridavate na rychlosti ako keby vas to brzdilo
Mixalko18
Amateur
Amateur

tapert napísal:zdravim vas vsetkych, mam takyto problem s pro street, bez problemov nainstalujem avsak ked idem spustit hru, tak mi vyhodi len ciernu obrazovku na par sek. potom ma vrati do win a hodi mi tabulku "neodoslat", PC mam athlon 3200+, 2 gb ram, ati radeon 1950 512 DDR3, co to moze byt? dakujem
Takyto problem mam aj ja len u mna je to horsie este lebo mna ani do win nevrati jednoducho mi zamrzne PC a dost. Ked skonci to video uvodne tak mi sekne PC. Mam tiez radeon x1950 ale vo verzii XT z 256MB... zacinam si mysliet ze je to tou grafikou :( i ked je to nepravdepodobne
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

No neviem si pomoct ale NFS MW a hry predtym boly riadna pecka, Carbon bol nemasny, neslany, ale toto no nemam slov ...... necakal som nic normalne po tom co spravily v carbone ale prostret je totalne odflaknuta hra, ktoru by som nekupil ani keby bola za 1,-Sk ... ved aj pri carbone boly recenzie medzi Carbonom a Flatout2 a jednoznacne vyhral FL2, to iste je aj tu, pohode sekne aj prostreet...
Verzia na mobil je lepsia ako a pc.
To ovladanie trocha opozdene ... no ...... mozno si na to clovek zvikne a bere to ako dobre sprvene, ale okrem grafiky je hra na 2 veci ... na to aby zaberala miesto na disku a zapadala prachom v policke ...
asi len to 8)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tak som vytrel kocura Drag Kingovi. Na konci cakalo sklamanie, pretoze jeho Mustang GT (btw ma skoro vsetko Stage4) ma smiesnych 556koni a jazdi s nim casy okolo 9.5/16 takze sa to prejde s prstom v zadku, to mi viac zatopili ti na ceste k nemu. Inak whelie proti nemu sa mi podaril hned na prvykrat cez 800feet, on da cca 600, takze pohoda. Btw King je za 10% kariery :-)
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

Mixalko18 napísal:Takyto problem mam aj ja len u mna je to horsie este lebo mna ani do win nevrati jednoducho mi zamrzne PC a dost. Ked skonci to video uvodne tak mi sekne PC. Mam tiez radeon x1950 ale vo verzii XT z 256MB... zacinam si mysliet ze je to tou grafikou :( i ked je to nepravdepodobne
ja mam taku zostavu ako ty ale mam asus eax1950pro a nerobi mi to ziadne problemy
Lord PROXI napísal: To ovladanie trocha opozdene ... no ...... mozno si na to clovek zvikne a bere to ako dobre sprvene, ale okrem grafiky je hra na 2 veci ... na to aby zaberala miesto na disku a zapadala prachom v policke ...
asi len to 8)
ovladanie na klavesnici je fakt hrozne ale na gamepade je to uplne o inom a reaguje to hned...mna to tiez na klavesnici nebavilo...
Mixalko18
Amateur
Amateur

c.a.r.n.e. napísal:ja mam taku zostavu ako ty ale mam asus eax1950pro a nerobi mi to ziadne problemy
Ja mam od Sapphire Radeon x1950XT... snad to neni ani vyrobcom
Napísať odpoveď