Nemá o mňa záujem no aj tak otravuje.
Re: Nemá o mňa záujem no aj tak otravuje.
musim tu opat napisat...
na 3. strane som rozpisal moj situaciu...stale je to take na rit...minule som sa jej pytal,ze preco vlastne nechce so mnou chodit.napisala mi,ze je lepsie,ked sme kamarati a ze nechce, aby sa to pokazilo...niekedy mi to uplne pripada tak,ze to cele robi len preto,aby sme mohli byt o niekolko rokov(po vyske) uz spolu...a mozno sa mi to len zda,ale ak je to naozaj tak,tak isto nechapem takemu spravaniu.tu sa nema co pokazit.skor sa to pokazi,ked zacne chodit s niekym inym...dalej su tu este dalsi 2 chalani,ktorych ma rada a isto by im nechcela ublizit,ale chodit s nimi vraj nechce...mam taky pocit,ze si nas vsetkych len namotava a vybrat si nechce ani jedneho...alebo chce,ale boji sa to spravit...viem len tolko,ze ma ma moc rada...este som si vsimol,ze je ziarliva trochu.minule som jej len tak skusil napisat,ze som zistil, ze mam riadne super spoluziacku a ze som si s nou riadne dobre pokecal na chodbe atd. a hned bolo vidno,ze jej to uz vadi a este som jej vravel,aby ma zoznamila s jednou jej kamaratkou(jasne,ze som to nechcel,ale chcel som len vediet ako zareaguje) a tiez jej to vadilo trochu ale vsetko vyzeralo byt v poriadku potom...co myslite,mam este sancu?
na 3. strane som rozpisal moj situaciu...stale je to take na rit...minule som sa jej pytal,ze preco vlastne nechce so mnou chodit.napisala mi,ze je lepsie,ked sme kamarati a ze nechce, aby sa to pokazilo...niekedy mi to uplne pripada tak,ze to cele robi len preto,aby sme mohli byt o niekolko rokov(po vyske) uz spolu...a mozno sa mi to len zda,ale ak je to naozaj tak,tak isto nechapem takemu spravaniu.tu sa nema co pokazit.skor sa to pokazi,ked zacne chodit s niekym inym...dalej su tu este dalsi 2 chalani,ktorych ma rada a isto by im nechcela ublizit,ale chodit s nimi vraj nechce...mam taky pocit,ze si nas vsetkych len namotava a vybrat si nechce ani jedneho...alebo chce,ale boji sa to spravit...viem len tolko,ze ma ma moc rada...este som si vsimol,ze je ziarliva trochu.minule som jej len tak skusil napisat,ze som zistil, ze mam riadne super spoluziacku a ze som si s nou riadne dobre pokecal na chodbe atd. a hned bolo vidno,ze jej to uz vadi a este som jej vravel,aby ma zoznamila s jednou jej kamaratkou(jasne,ze som to nechcel,ale chcel som len vediet ako zareaguje) a tiez jej to vadilo trochu ale vsetko vyzeralo byt v poriadku potom...co myslite,mam este sancu?
OneTouch: sanca je vzdy, mlade dievcata nevedia co chcu, je to tak, bud mily, pozorny, a ked po case nic nevykvitne tak ... najdi si starsiu kvetinku
poznám toOneTouch napísal:musim tu opat napisat...
Preto ti radím, ak vidíš že v tom nemá jasno čo chce a je ešte čas ustúpiť tak to urob
presne to iste som jej hovoril aj ja...ale ona sa toho aj tak boji...myslim,ze si uz moc na mna zvykla a ak zacnem pomaly na nu zabudat,tak to bude brat tak,ze som sa na nu vysral a potom by som sa zase dozvedel,ze ma chcela a to by som uz asi neprezil...akurat den potom,co som tu napisal predchadzajuci prispevok, sa na nu jeden z tych 2 vykaslal.proste jej napisal,ze mu vadi,ze sa stretavame spolu vsetci na chodbe(sme kamarati navzajom,ale isli sme po nej vsetci traja) a zacal ju ignorovat...teraz ho bere ako za debila,ze sa na nu vysral atd...cize o jedneho vystarane a ten druhy je moc hanblivy,ale nechcem ho podcenovat a navyse dievca mi uz raz povedalo,ze ma ma radsej ako jeho...Mňa to ubíjalo ...Tiež som jej vravel že môže sa to len zlepšiť medzi nami a veril som že kvôli vzťahu ma nestratí keby sme veľmi chceli ..
preco by ma chcela zmiast? sice niekedy mam chut sa jej riadne pomstit,za to ako mi ublizuje,ale nedokazem to urobit, kedze ju milujem...ja len nechapem,preco sa ku mne sprava az prilis dobre, ak ma nechce...mam vela kamaratok a ked viem,ze ich nechcem,tak sa nespravam k nim tak,aby som ich zmiatol...navyse,dievca je trochu hanblive,takze prvy krok asi nespravi a ak ho spravim ja,tak to nemusi vobec vyjst,kedze nie som si vobec isty,na com som a mohlo by sa to cele pokazitPreto ti radím, ak vidíš že v tom nemá jasno čo chce a je ešte čas ustúpiť tak to urobMožno ťa len chce zmiasť a vodí ťa za nos...a možno vodí za nos aj seba a nevie sama čo chce...
-
Peter_Retep
VIP
zase jedna z mojich rad:
Spadol si do kategorie Lets just be friends. Chlapci uvedomte si vec (plati pre vsetkych, ktori si s babou len pisu): bez toho aby ste babu dostali von nemate u nej sancu. Mozno to je krute ale je to tak. Niekto vam moze tvrdit ze zbalil babu cez net (opat WTF) ale ide asi o 0,01 % pripadov takehoto pisania si.
Spadol si do kategorie Lets just be friends. Chlapci uvedomte si vec (plati pre vsetkych, ktori si s babou len pisu): bez toho aby ste babu dostali von nemate u nej sancu. Mozno to je krute ale je to tak. Niekto vam moze tvrdit ze zbalil babu cez net (opat WTF) ale ide asi o 0,01 % pripadov takehoto pisania si.
to čo pišeš je ako vytrhnuté z kontextu mojej minulosti
no metie ťa lebo sama nevie čo chce. A metie aj seba lebo ak som dobre čítal tak má 16 a niektoré holky v tomto veku ešte nevedia čo chcu a skúšaju nové veci. Možno si dovolím tvrdiť že ťa len skúša a "naťahuje" lebo jej lichoti že ju ľubiš ale predsa ťa chce mať "len" za najlepšieho kamarata. To dobre poznám a holky sú v tomto kus citlivejšie jak my. Pre niektoré totiž znamená veľmi veľa "najlepšie kamarátstvo" ale my muži to chápeme ťažšie.
Preto ti radím že vyrieš si to čo najskôr. Po dobrom alebo po zlom, lebo sa budeš trápiť. Povedz jej ako ju máš rad a narovinu že o kamarátstvo nestojíš. A keď odmietne a zostane sklamaná, tak budeš hľadať bohužial ďalej.. Inak to trápenie sa nikdy neskončí ver mi
Keď to takto bude pokračovať, ona prvý krok nespraví a ty budeš len jej bútľava vrba a neskôr sa ti bude zdôverovať "ktorého šraca ma ako veľmi rada". Nakoniec si nájde šraca a teba to položí už uplne..
Viem čo hovorím lebo bol som v takej istej situácii a vidím aké to je teraz
Berie ma ako človeka, ktorý ju nikdy nesklamal a proste má ma rada ale pritom má šraca a to ubíja najviac..
Preto ti radím že vyrieš si to čo najskôr. Po dobrom alebo po zlom, lebo sa budeš trápiť. Povedz jej ako ju máš rad a narovinu že o kamarátstvo nestojíš. A keď odmietne a zostane sklamaná, tak budeš hľadať bohužial ďalej.. Inak to trápenie sa nikdy neskončí ver mi
Viem čo hovorím lebo bol som v takej istej situácii a vidím aké to je teraz
na rit cele...pisal som dnes s nou o tom zase...zase to sproste kamaratstvo...tak som jej povedal,ze ked si najdem ine dievca,tak uz nebudem mat na nu cas...ale ona si furt z toho robi haluz,ze bude kaslat na nu a ze si nebudem hladat ziadnu atd...proste som jej milacik, ale nic viac...este spominala,ze ju vycerpal jej predchadzajuci chlapec, ale potom mala aj tak este dalsieho...ze teraz nechce ziadny vztah...no a nakoniec to dorazila tym,ze sa chce zabavat...pekne som jej vysvetlil,ze mi nevadi,ked bude podpichovat aj do inych chalanov,ale nech ma nepodvadza...cize mam taky pocit,ze nakoniec z toho nebude nic alebo bude,ale len milenecky vztah(ale to sa musim este posnazit
)...a zase ja si nemozem dovolit sa teraz s nou len tak objimat kamaratsky v skole.to si potom odplasim tajne ctitelky este a navyse sa uz siria dost kecy o mne(dokonca aj take,ze som neschopak) 
som ochotny prestat po nej ist,ale ak by som ju uvidel o mesiac s nejakym inym chlanom,tak by ma je*lo...by som si vycital,ze som sa na nu vysral a to iste by mi aj ona isto povedala...proste by som si za to sam mohol a toto nechcem NIKDY zazit
som ochotny prestat po nej ist,ale ak by som ju uvidel o mesiac s nejakym inym chlanom,tak by ma je*lo...by som si vycital,ze som sa na nu vysral a to iste by mi aj ona isto povedala...proste by som si za to sam mohol a toto nechcem NIKDY zazit
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
OneTouch nema to cenu, momentalne mas status kamarat s moznostou upravy na poistku. Proste si musis uvedomit ze mozes robit co chces ale ajtak ju nezbalis, takze ziadne vycitanie si co by bolo keby... Paradoxne jedina tvoja moznost ako ju dostat je ukazat jej, ze nie si zavisly na tom ako sa ona rozhodne, no a to spravis najlepsie tak, ze si najdes nejaku inu.
@Fr w/B: No ja osobne este celkom chapem ludi, ktori idu do podobneho podniku bez nejakych citovych vazieb, ale konstelacia v akej je Bushido, t.j. chlapec je zalubeny, baba hlada len milenca s ktorym sa da pokecat je ucebnicovy priklad "recipe for disaster". Extra ostry, s pridanymi rodicmi.
@Fr w/B: No ja osobne este celkom chapem ludi, ktori idu do podobneho podniku bez nejakych citovych vazieb, ale konstelacia v akej je Bushido, t.j. chlapec je zalubeny, baba hlada len milenca s ktorym sa da pokecat je ucebnicovy priklad "recipe for disaster". Extra ostry, s pridanymi rodicmi.
uz som nad tym rozmyslal,ze jej to spravim...ale ked teraz nedokazem mat inu rad 
-
Peter_Retep
VIP
ach preco nikto nepocuva moje rady aj ked funguju?
chlape si v rovine kamarat s ktorym si ta baba nezasuka. je to smutne, zle, skarede ale je to fakticka pravda ktoru musis prijat. Ked tuto pravdu prijmes tak ti baba z hlavy vyfuci. Ja som zazil rozchod cez vikend ale prijal som svoju realitu a dostal som sa z toho. Niekomu to trva dlhsie niekomu kratsie.
Ked tu babu chces je jedno ci osukat ci na vztah tak teraz to nepojde, pretoze si "len kamarat" (tuto frazu si zapamataj). max o pol roka s nou budes moct nieco riesit.
Z tych postov som vycital jednu vec: Si pomaly!!! Krista si chlap tak si mal co najrychlejsiu na nu zabrat. uprimne jej povedat ze ju chces na suk. a ziadne recicky nech sa ti zdoveruje - chces sex? nevadi, je to prirodzena ludska vlastnost.
Co sa tyka toho ak by si ju chcel na vztah: skor docielis sex ako vztah (ano dievcata myslia na sex castejsie ako muzi). Na to aby si ju uhnal do vztahu v nej musis vyvolat prijmne emocie, musis jej ukazat ze nie ona je vyhra ale ty si ta vyhra, ze to ona ti ma liezt do zadnice. Comprende?
PS: pre karmistov. ak mi date za toto K- poztrite sa na seba a na mna. Ja nemam nejake predstavy ktore ma limituje ale vy zrejme ano. A ten kto mi da tu K- nech sa podpise. Aspon to bude dobry namet na diskusiu
Majte sa cicinky. 
chlape si v rovine kamarat s ktorym si ta baba nezasuka. je to smutne, zle, skarede ale je to fakticka pravda ktoru musis prijat. Ked tuto pravdu prijmes tak ti baba z hlavy vyfuci. Ja som zazil rozchod cez vikend ale prijal som svoju realitu a dostal som sa z toho. Niekomu to trva dlhsie niekomu kratsie.
Ked tu babu chces je jedno ci osukat ci na vztah tak teraz to nepojde, pretoze si "len kamarat" (tuto frazu si zapamataj). max o pol roka s nou budes moct nieco riesit.
Z tych postov som vycital jednu vec: Si pomaly!!! Krista si chlap tak si mal co najrychlejsiu na nu zabrat. uprimne jej povedat ze ju chces na suk. a ziadne recicky nech sa ti zdoveruje - chces sex? nevadi, je to prirodzena ludska vlastnost.
Co sa tyka toho ak by si ju chcel na vztah: skor docielis sex ako vztah (ano dievcata myslia na sex castejsie ako muzi). Na to aby si ju uhnal do vztahu v nej musis vyvolat prijmne emocie, musis jej ukazat ze nie ona je vyhra ale ty si ta vyhra, ze to ona ti ma liezt do zadnice. Comprende?
PS: pre karmistov. ak mi date za toto K- poztrite sa na seba a na mna. Ja nemam nejake predstavy ktore ma limituje ale vy zrejme ano. A ten kto mi da tu K- nech sa podpise. Aspon to bude dobry namet na diskusiu
-
Bushido
Medium Professional
Posledne mi vravela, že už nemá žiadnych kamarátov a že nemá ani s kým chodiť von, že som jediný a ona má náozaj na mňa vždy čas keď si ja zmyslím. Jeden kamarát mi povedal, že ono aj keď to tak možno nevyzerá, tak ono to vzťah je. Možno nie ako iné, ale možno chce mať len dievča akýsi pocit voľnosti. Alebo sa snaží o citovú absenciu po minulých vzťahoch, ale akonáhle sa idem niekam baviť a vie o tom. Tak sa mi snaží volať. Naposledy som bol 4 dni na donovaloch a ignoroval som jej telefonáty. Potom mi to hrozne vyčítala, že si myslela, že sa mi niečo stalo. Ale nech sú jej city akékoľvek, pomaly vo mne zabíja tie city k nej čo som mal nazačiatku. Nieje mi lahostajná, ale nebolo to také, že som sa zalúbil. A zhodou náhod, som na donovaloch spoznal jedno fajn dievča s ktorým sa chceme znovu stretnúť, síce BA - BB, ale šancu tomu asi dám... A kto vie, možno keď z toho niečo bude a tá čo ma do teraz chcela iba ako milenca zistí, že som nebol len jej milenec, ale aj dobrý priateľ a možno ma bude chcieť späť. Samozrejme nebudem hrať na dve strany, ale mohla by sa potvrdiť moja verzia a nebolo to iba kamarátstvo z výhodami.Fabo napísal:@Fr w/B: No ja osobne este celkom chapem ludi, ktori idu do podobneho podniku bez nejakych citovych vazieb, ale konstelacia v akej je Bushido, t.j. chlapec je zalubeny, baba hlada len milenca s ktorym sa da pokecat je ucebnicovy priklad "recipe for disaster". Extra ostry, s pridanymi rodicmi.
OneTouch napísal:uz som nad tym rozmyslal,ze jej to spravim...ale ked teraz nedokazem mat inu rad
Dobre ti radia ostatní
uvidim ako sa to bude vyvyjat...najradej by som vas posluchol a vysral sa na nu,ale mam z toho trochu blby pocit,ze to nie je uplne tak,ako hovorite...uz mi len ostava vyskusat,ako sa zachova, ked sa pokusim "vrhnut" sa na nu
ak to nevyjde,serem na nu.
kua,ked o tyzden maturujem a nemam pomaly na nic cas
na co je vlastne babam najlepsi kamarati? s nim si nezajdu na pivo...radsej by som mal najlepsieho kamarata rovnakeho pohlavia a nie opacneho...sice to ma vyhody v tom,ze si mozem pokecat o urcitych veciach,ktore sa nedozviem od chalana, ale aj tak je to cudne...dobre vie,ze ju chcem a aj tak ma chce za najlepsieho kamosa
ja len nechapem,preco ma normalne neposlala surovo do pi*e,ked pri inych to nemala problem urobit...kebyze za mnou dolieza nejake dievca a som si na 100 percent isty,ze ju nechcem,tak ju poslem bez vahania kade lahsie a nie ju vodit za nos...nic no,po maturitach ju zacnem volat castejsie von a mozno sa nieco podari...prestavky su aj tak kratke
btw,nebol som tak obdareny krasou,aby som si mohol vyberat medzi dievcatami...som rad,ked sa nieco vobec naskytne
na co je vlastne babam najlepsi kamarati? s nim si nezajdu na pivo...radsej by som mal najlepsieho kamarata rovnakeho pohlavia a nie opacneho...sice to ma vyhody v tom,ze si mozem pokecat o urcitych veciach,ktore sa nedozviem od chalana, ale aj tak je to cudne...dobre vie,ze ju chcem a aj tak ma chce za najlepsieho kamosa
ja len nechapem,preco ma normalne neposlala surovo do pi*e,ked pri inych to nemala problem urobit...kebyze za mnou dolieza nejake dievca a som si na 100 percent isty,ze ju nechcem,tak ju poslem bez vahania kade lahsie a nie ju vodit za nos...nic no,po maturitach ju zacnem volat castejsie von a mozno sa nieco podari...prestavky su aj tak kratke
btw,nebol som tak obdareny krasou,aby som si mohol vyberat medzi dievcatami...som rad,ked sa nieco vobec naskytne
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Wuah...ne ne ne...pochop, stracas cas, nema to vyznam...Preco by ta mala poslat do <>, ked tak si ta moze drzat ako psika, piskne a ty bezis. Tieto vztahy su vytvaranie pripadnych backdoorov. Nerozmyslaj nad tym co by bolo keby, to ta "zabije". Ked to s nou budes sksuat, tak sa sem po urcitej dobe prides vyplakavat, ze sme mali pravdu, ale hold, kazdy si je strojcom svojho stastia.
nemam co aj tak stratit.maximalne tak nervy,ale to sa casom da do poriadku a aspon sa bude trapit aj ona,ked je tvrdohlava...a ak je taka,ako pisete,tak ma to potom nebude tak srat,ked sa jej zbavim...doteraz som si zil takym sposobom,ze som nepotreboval ziadne dievca...raz za cas flirt a podobne,ale chodit s niekym nebolo nutne...to len tuto som si tak oblubil,ze by som dokazal s nou byt spolu dost dlho...ak to nevyjde,tak serem na to a vraciam sa k predchadzajucemu sposobu zivota...dakujem za vase rady 
-
Bushido
Medium Professional
Čo by ju malo trápiť? Že stratí kamaráta? Vyser sa na ňu, pošli ju do p... a na druhý deň uvidíš nejaký veselý status na FB... Ale tak ty sám najlepšie vieš ako sa k tebe správa...
človeče, presne ťa chápem lebo momentálne som skoro v rovnakej pozícii .. chce ma za najlepšieho kamaráta ktory ju nikdy nesklame a bude ju podporovať ale ja aspoň viem na čom som keďže má šraca ... no a tiež to neje výhra ti poviem ... počuvať skoro každý deň jej zážitky so šracom a tie dristy ako ho má rada ...to tiež neje pre moje ušiOneTouch napísal:uvidim ako sa to bude vyvyjat...najradej by som vas posluchol a vysral sa na nu,ale mam z toho trochu blby pocit,ze to nie je uplne tak,ako hovorite...uz mi len ostava vyskusat,ako sa zachova, ked sa pokusim "vrhnut" sa na nuak to nevyjde,serem na nu.
na co je vlastne babam najlepsi kamarati? s nim si nezajdu na pivo...radsej by som mal najlepsieho kamarata rovnakeho pohlavia a nie opacneho...sice to ma vyhody v tom,ze si mozem pokecat o urcitych veciach,ktore sa nedozviem od chalana, ale aj tak je to cudne...dobre vie,ze ju chcem a aj tak ma chce za najlepsieho kamosa![]()
takže myslím že to budeš mať veľmi ťažké a (neprajem ti to ale..) ideš tou cestou na ktorej som ja teraz... a je to trápenie
-
Bushido
Medium Professional
Prepáč, ale to je dosť hlúpy dôvod pre štúdium v CZ. Choď radšej niekam do dobrého baru večer, vypi si a určite nájdeš zopár dôvod, prečo ostať doma.PiLLi04 napísal:chystám sa študovať v Česku a hlavný dôvod prečo chcem stade ísť preč je asi ona![]()
praveze sa ku mne sprava az moc dobre...pokecam si este s nou,ze co vlastne odomna chce...Bushido napísal:Čo by ju malo trápiť? Že stratí kamaráta? Vyser sa na ňu, pošli ju do p... a na druhý deň uvidíš nejaký veselý status na FB... Ale tak ty sám najlepšie vieš ako sa k tebe správa...
PiLLi04: tu chut vypadnut odtialto mam aj ja...a v poslednom case coraz viac,lebo hodne ludi sa uz do toho moc stara...ja len nechapem ako mohla zo zlutovania sa nad jednym chalanonm vykaslat na vztah so mnou,...a navyse toho chalana nemala vobec tak rada ako mna...ale minule ho uz poslala do riti aj ked ju to dost bolelo...
navyse toho chalana poznam a je to obycajny hanblivy trtko...mal ju niekolko mesiacov pre seba a ani pokecat si s nou poriadne nedokazal...pre takeho ona posere vztah?
hlúpy...ako pre kohoBushido napísal: Prepáč, ale to je dosť hlúpy dôvod pre štúdium v CZ. Choď radšej niekam do dobrého baru večer, vypi si a určite nájdeš zopár dôvod, prečo ostať doma.
tak proste dievčatá vidia chalanov inakPiLLi04: tu chut vypadnut odtialto mam aj ja...a v poslednom case coraz viac,lebo hodne ludi sa uz do toho moc stara...ja len nechapem ako mohla zo zlutovania sa nad jednym chalanonm vykaslat na vztah so mnou,...a navyse toho chalana nemala vobec tak rada ako mna...ale minule ho uz poslala do riti aj ked ju to dost bolelo...
navyse toho chalana poznam a je to obycajny hanblivy trtko...mal ju niekolko mesiacov pre seba a ani pokecat si s nou poriadne nedokazal...pre takeho ona posere vztah?