Nemá o mňa záujem no aj tak otravuje.
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nemá o mňa záujem no aj tak otravuje.
Pri poslednom momente mi už niečo naznačila... že ona nevie ako to vyzerá keď niekoho lúbi, ale celý čas mi vyčítala že som ju opustil a že chcela ma ako kamaráta, lebo sa bála že by ju priateľ opustil ako ten naposledy a že teda preto chcela byť kamarátka.
ona by hlavne chcela dvojnohe jojo.... 
-
Bushido
Medium Professional
Ja len dúfam že máš pravdu. A že to niesú city, ale len rozmaznanosť...lumir napísal:ona by hlavne chcela dvojnohe jojo....
-
lollo
Professional
eh no, neviem ked sa boji ze by zase neostala sama? hm skus na nu usit budu, nuz a to ze nevie ako to vyzera ked je zalubena sa jej necudujem, aj ked tak len trosku, mam taky pocit ze ta ma velmi rada, chce byt pri tebe len si mysli ze to dava dostatocne najavo, btw a keby jej nezalezalo na tebe tak by ti plakala do telefonu? ved to je absurdne, zenska nemusi zhanat chlapa na sex 
-
Bushido
Medium Professional
Môj veľký problém je, že nedokážem ľudom hovoriť nie... Ale na dve strany tiež nechcem hrať...
-
javatar
Hardcore addict
tak sa to nauc a uz kasli na nu... lebo taka zenska ti za starosti nestoji...
bushido: mozno to prve dievca to mysli vazne,ale nevie to nejak dat najavo.podla mna ta ma naozaj rada a nerada by ta stratila. tazko ti poviem nieco na to.uz je len na tebe,ci ju mas aj ty naozaj rad a dokazal s nou vydrzat.ja byt na tvojom mieste,tak ostanem pri prvej...mas ju blizsie,mozes byt s nou castejsie...tie vztahy na dialku podla mna nie su moc dobre...chapem,ze mas chut sa jej trochu pomstit abo co,ale nerob to,lebo sa kludne moze stat,ze nebudes mat ani jednu...proste ostan pri prvej,aj ked to znie divne,ale aspon mas niekoho
no pokial ide o mna,tak nepostupil som moc...uz sa asi na to vykaslem...pytal som sa jej,ze preco ma nechce.vraj som az moc dobry pre nu a zasluzim si lepsie dievca(niekedy mam pocit,ze sa fakt nema rada) a potom sa mi z nej este podarilo vytiahnut aj to,ze nechce stratit toho druheho kamarata. povedala mi,ze ma ma radsej ako jeho,ale ten jej kamarat je taky,ze kebyze s nou zacnem,tak sa s nou prestane uplne bavit...uz som jej vysvetloval,ze takto sa kamarati nespravaju,ale ona si neda povedat...mam chut sa jej riadne pomstit,ale nakoniec sa moze stat,ze si nenajdem ine dievca...preto jej uz ani nic nevravim,ze kaslem na nu abo co...mam taky pocit,ze ju teraz zacinam vodit za nos ja
len nechapem jej spravanie.furt mi vravi ako budeme cez leto spolu,ze si nemam hladat dievca,lebo som len jej(tazko povedat,ci to mysli uplne vazne,ale nechce,aby som sa jej prestal venovat).po maturitach ju mozem zavolat este von,ale pochybujem,ze z toho nieco bude...dnes sme sa mali stretnut v skole cez prestavku a nakoniec mi napise sms,ze nemoze a potom som ju videl s kamaratkami.no nenasralo by vas to? zevraj ale potom musela ist za profackou,tak preto nemohla...potom som uz nemal vobec na nu naladu a na dalsiu prestavku som uz nebol moc zabavny,ked sme sa stretli
proste uz si pri nej pripadam ako debil,ked sa o nu snazim a ona nic
ak ju teraz odfajcim,tak uz z toho nikdy nic nebude,lebo to bude brat tak,ze som sa na nu uplne vysral...cize pokial nepride za mnou ine dievca,ze ma chce,tak musim vydrzat pri tejto a robit co sa da,aj ked uz mam pocit,ze to chodenie bude asi na hovno...bola pi*covina,ze som sa s nou moc kamaratil
no pokial ide o mna,tak nepostupil som moc...uz sa asi na to vykaslem...pytal som sa jej,ze preco ma nechce.vraj som az moc dobry pre nu a zasluzim si lepsie dievca(niekedy mam pocit,ze sa fakt nema rada) a potom sa mi z nej este podarilo vytiahnut aj to,ze nechce stratit toho druheho kamarata. povedala mi,ze ma ma radsej ako jeho,ale ten jej kamarat je taky,ze kebyze s nou zacnem,tak sa s nou prestane uplne bavit...uz som jej vysvetloval,ze takto sa kamarati nespravaju,ale ona si neda povedat...mam chut sa jej riadne pomstit,ale nakoniec sa moze stat,ze si nenajdem ine dievca...preto jej uz ani nic nevravim,ze kaslem na nu abo co...mam taky pocit,ze ju teraz zacinam vodit za nos ja
-
Fabo
Hardcore addict
Clovece, "zasluzis si lepsiu" je spolu s "problem nie je v tebe, ale vo mne" a "nechcem ta stratit ako kamarata" v TOP 3 eufemickych vyjadreniach pre "pochop konecne ze nic nebude"... toz, tak prelozene to mas, tak sa nad tym zamysli.
-
Bushido
Medium Professional
Tá moja zasa začala, že ma ma nechce stratiť, nech ju neopúšťam, stále mi vyvoláva, vyplakáva, že ma bude lúbiť viac ako tá druhá. A mňa to neskutočne sere, mám ju hrozne rád, ale asi som sa trochu zalúbil do tej čo je v BB, je spoľahlivá, milá, venuje sa mi, máme spoločné záujmy, je neskutočne empatická, ale nieje vtieravá... Pritom všetkom je to žena, ktorá si nenechá skákať po hlave, no a je aj celkom sympatická. Ale tá prvá sa neuspokojí s "NIE", takže asi ju budem musieť začať ignorovať, nech si odomňa odvykne... A keď mi to nevíde ani s tou druhou, tak aspoň sa nebudem musieť nad týmito vecami trápiť a budem si môcť ďalej užívať...
nic v zlom ale tak trocha si za toto mozes aj sam. na zaciatku si sa pytal, ze ci to snou mas skusit aj za cenu ze to bude len fyzicke. ona si na teba nejakym sposobom zvykla a ktomu este vypada byt na nejaku poblaznenu pubertiacku. Teraz si ty v neprijemnej situacii, pretoze mas nieco zacate tu a nieco v BB a kedze nevies povedat NIE tak sa z toho nevies vysomarit.
Ak hovoris ze si rozumies s tou z BB, mate spolocne zaujmy, je mila atd atd. tak mas jasnu volbu. na zaciatku si jasne povedal, ze s touto (sucasnou?) len spavas, tak si v podstate volny a mozes si najst nejaku pravu lasku.
upozornovali ta, aby si sa citovo nenaviazal aby ti neublizila, ale niekde sa stala chyba. aj na tvojej aj na jej strane. myslim ze bude najlepsie ked to s touto ukoncis a budes s tou z BB. samozrejme je to cele na tebe a musis sa rozhodnut sam.
vela stastia
Ak hovoris ze si rozumies s tou z BB, mate spolocne zaujmy, je mila atd atd. tak mas jasnu volbu. na zaciatku si jasne povedal, ze s touto (sucasnou?) len spavas, tak si v podstate volny a mozes si najst nejaku pravu lasku.
upozornovali ta, aby si sa citovo nenaviazal aby ti neublizila, ale niekde sa stala chyba. aj na tvojej aj na jej strane. myslim ze bude najlepsie ked to s touto ukoncis a budes s tou z BB. samozrejme je to cele na tebe a musis sa rozhodnut sam.
vela stastia
-
Bushido
Medium Professional
No veď hej, rozhodol som že z prvého bojiska zutekám, lebo po pravde neviem ako to mám vyriešiť, keď kočka nechce prijať fakt že je koniec a začnem ju ignorovať, ju to prejde... A budem sa plno venovať kočke z BB myslím, že aj napriek 200 km vzdialenosti by to mohlo výjsť.
//autoeditácia príspevku (08 Apr 2011, 11:39)
Keby to niekoho zaujímalo, tak v BB som bol, zažil som peknú noc na chate kde sme boli, ale tá vzdialenosť je pre trochu iné povahy... Povedal som si že som ešte príliš mladý na to, aby som strácal čas čakaním na niečo, čo možno ani nemá budúcnosť... Popri tom som nadviazal kontakt s tou babou ktorú som riešil predtým a povedala, že by si chcela vybudovať vzťah, tak možno z toho nakoniec niečo bude... Ale čo sa týka BB som len ďalšie číslo do štatistiky, že vzťahy na diaľku nefungujú...
//autoeditácia príspevku (08 Apr 2011, 11:39)
Keby to niekoho zaujímalo, tak v BB som bol, zažil som peknú noc na chate kde sme boli, ale tá vzdialenosť je pre trochu iné povahy... Povedal som si že som ešte príliš mladý na to, aby som strácal čas čakaním na niečo, čo možno ani nemá budúcnosť... Popri tom som nadviazal kontakt s tou babou ktorú som riešil predtým a povedala, že by si chcela vybudovať vzťah, tak možno z toho nakoniec niečo bude... Ale čo sa týka BB som len ďalšie číslo do štatistiky, že vzťahy na diaľku nefungujú...
-
lollo
Professional
ehm viem ze si nieco riesil predtym v BB cize ked si zasiel za "terajsou" tak si pokecal este aj z "ex" ?? a ta co bola v BA s tou je koniec ani kamarati ani nic?
-
Bushido
Medium Professional
No už je to tu celé také dopletené, tak to v krátkosti zrekapitulujem...
Išlo o to že v Ba som mal dievča, ktoré ma chcelo len na sex, ale keď som jej povedal, že idem za inou tak zrazu už nešlo len o sex, ale bolo neskoro a ja som kašlal na ňu a išiel za babou, ktorá vzťah chcela, ale problém bol, že bola z BB a hneď po prvom stretnutí som si uvedomil, že cestovať raz za mesiac do BB nieje nič pre mňa a radšej si budem užívať, ale medzitým sa mi ozvala tá stará z BA a povedala, že by chcela vzťah... Tak uvidíme že sa z toho vyvinie nakoniec...
Išlo o to že v Ba som mal dievča, ktoré ma chcelo len na sex, ale keď som jej povedal, že idem za inou tak zrazu už nešlo len o sex, ale bolo neskoro a ja som kašlal na ňu a išiel za babou, ktorá vzťah chcela, ale problém bol, že bola z BB a hneď po prvom stretnutí som si uvedomil, že cestovať raz za mesiac do BB nieje nič pre mňa a radšej si budem užívať, ale medzitým sa mi ozvala tá stará z BA a povedala, že by chcela vzťah... Tak uvidíme že sa z toho vyvinie nakoniec...
-
lollo
Professional
jaaaj takto je lebo som sa stracal, nuz uvidis ako to dopadne, ehm este sa hlupo opytam, ta "stara ex" to je ta co vyvadzala ? ked si siel do BB?
-
Bushido
Medium Professional
Hej to je ona...
no uz som tu dlho nepisal ako sa vyvija ten moj "vztah"...niektorych mozno prekvapim,niektorych nie...asi cca 3 tyzdne dozadu sme sa zacali schadzat sami dvaja.vyzeralo to fakt super.vsetko nasvedcovalo tomu,ze ma chce.to sme boli spolu asi v pondelok a stredu.vo stvrtok vecer sa to zacalo srat,lebo som jej pravdepodobne napisal nieco co zobrala tak,ze sa s nou len "bavim",ze ju nechcem a ani sa o nic nesnazim. nasrala sa na mna poriadne,v skole sa mi nezdravila a furt pisala,ze z toho nic nemoze byt...ale potom sa mi ju podarilo presvedcit,ze sa to da vsetko do poriadku a o tyzden uz bude vsetko ok...a tak sa aj stalo...presne o tyzden sme sa uz bozkavali na lavicke
o par dni sme uz zacali spolu chodit.vsetko bolo super.boli sme stastni,ze sme spolu...az jedneho dna napisala,ze bude lepsie,kebyze prestaneme chodit spolu,lebo ze ma chce neskor,ked dostuduje skolu(8 rokov aj s vyskou).vysvetlil som jej,ze to je hovadina,lebo si mozeme kludne najst niekoho ineho a uz sa nebudeme chciet.pochopila(teda aspon sa tak tvarila).opat bolo vsetko super.no vcera som siel vecer s nou von.predtym ju uz mama riadne nahnevala a mala pokazenu naladu cely vecer.viacmenej prva polovica vecera vyzerala tak,ze sme sa len spolu prechadzali a hovoril som skoro len ja.bolo vidno,ze nema vobec na nic naladu.este ma aj odstrkovala.vobec som tomu nechapal,lebo den predtym som bol u nich a pozerali sme spolu film a uplne inac sa spravala.ako keby bolo vsetko v poriadku(objimanie,bozky,...).potom som si zacal mysliet,ze ma uz nechce a nevie ako mi to povedat.no nakoniec som to z nej dostal a povedala,ze bude lepsie ked budeme kamarati a ked som sa jej spytal,ze preco, tak hovorila, ze nevie preco...povedala ze ma chce,ale ze nemozeme byt spolu a nakoniec dodala,ze nevie co chce...samozrejme,ze sa ma to potom dotklo a zacal som byt s tym zmiereny,ze uz nechodime spolu.no a nakoniec ma este presviedcala,ze kaslime na to a ze budme normalne spolu ako dovtedy...ja uz fakt nechapem toto spravanie...povie mi,ze ma nechce a potom ked uz vidi,ze to pada,tak si to rozmysli...to vsetky zeny su take? kebyze ju silno nechcem,tak sa uz davno na nu vyserem,lenze chcem ju a aj ona mna,ale aj tak robi p*coviny...
je to jedine dievca, s ktorym by som dokazal zit...po vcerajsku mam pocit,ze som ju sam donutil,aby sme chodili dalej spolu aj ked to vyzeralo,ze je velmi stastna,ze sme sa nerozisli...uz sa to viacej razy stalo,ze som ju odhovaral,aby na nic nekaslala...
btw. ani neviem na co to tu pisem,ale mam tak aspon lepsi pocit
je to jedine dievca, s ktorym by som dokazal zit...po vcerajsku mam pocit,ze som ju sam donutil,aby sme chodili dalej spolu aj ked to vyzeralo,ze je velmi stastna,ze sme sa nerozisli...uz sa to viacej razy stalo,ze som ju odhovaral,aby na nic nekaslala...
btw. ani neviem na co to tu pisem,ale mam tak aspon lepsi pocit
ked ti napisem, ze ano... tak sa das na chlapcov?to vsetky zeny su take?
Viac krat si sa snazil zachranit to, co je medzi vami.. teraz je rad na nej. nerob zo seba gasparka na spagatiku. nakoniec totiz dopadnes ako najvacsi trottel.
-
Grim
Darca
...od takej utekaj aj na kraj sveta a ešte o niečo daľej (pre istotu)...s ňou ti to nikdy nevyjde na vážnejší vzťah, lebo z jej správania je vidno (a aj sama to povedala) že nevie čo chce...je to taká klasická sliepka, ale keď ťa baví byť kohútom a naháňať sa za ňou po celom kuríne tak nech sa páči...
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
OneTouch, zopakujem len to, co napisal Grim (mozno, ked Ti to napsie viac ludi, tak pochopis skor). Utekaj a neotacaj sa. Pori sa na seba, si len opicka na gumicke, ktora vsetko klepe a aj tak nevyklepe. Hladaj inu
GL
//edit
Ako pozeram, uz som sa k tomu raz podobne vyjadroval...
//edit
Ako pozeram, uz som sa k tomu raz podobne vyjadroval...
taka strasne blba otazka k podobnemu problemu:
ked kamoska, do ktorej som (bol) dost zalubeny vyhlasi, ze by bolo dobre aby sme sa dlhsiu dobu nevideli, znamena to v preklade, ze sa uz neuvidime nikdy a v meste budeme trapne ignorovat a podobne?
dovodom mala byt moja ziarlivost - zazeranie na kazdeho chalana s ktorym sa bavila. teda nielen moje city, ale aj to, ze viem ze ked si vypije tak urobi kravinu a s najvacsim kretenom siroko-daleko, potom ju to bude deptat a ja budem ten komu by sa stazovala... je tak fakt take strasne, ked chalan prejavi strach o niekoho s kym mu je super aj bez vztahu? je mozne, ze rovnako ako pisal autor, pochopi o co prisla?
(ja 22, ona 23)
ked kamoska, do ktorej som (bol) dost zalubeny vyhlasi, ze by bolo dobre aby sme sa dlhsiu dobu nevideli, znamena to v preklade, ze sa uz neuvidime nikdy a v meste budeme trapne ignorovat a podobne?
dovodom mala byt moja ziarlivost - zazeranie na kazdeho chalana s ktorym sa bavila. teda nielen moje city, ale aj to, ze viem ze ked si vypije tak urobi kravinu a s najvacsim kretenom siroko-daleko, potom ju to bude deptat a ja budem ten komu by sa stazovala... je tak fakt take strasne, ked chalan prejavi strach o niekoho s kym mu je super aj bez vztahu? je mozne, ze rovnako ako pisal autor, pochopi o co prisla?
(ja 22, ona 23)