fuuh v 16tich už myslieť na vážny vzťah je čudné..21rOBO21 napísal:ja mam 180cm A MAM 16 rokov![]()
![]()
![]()
a moja frajerka je ohlavu nižšia,čiže ak niečo chce tak sa musí natiahnut,ale to nevadí,je to v pohode....hlavne ze sa milujeme a nech nam to vydrží do konca života....
P.S.laska![]()
neviem ci babam zalezi na mojej vyske ?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
Začiatok Konca
Professional
-
forgottten
Medium Star
Ide o to, čo je štatisticky pravdepodobnejšie. To, čo si dosiahol Ty, nie je bežné...ZitePunkom napísal:Neviem, čo tu splietate..S priateľkou som začal chodiť, keď som mal 15, ona mala 16.. teraz má 18 a ja 17, tento rok maturujem a myslím s ňou na budúcnosť.. Čo je na tom také zlé?.. pre info o chvíľu sme spolu rok a pol..
-
forgottten
Medium Star
nie, naozaj si myslím, že to nezáleží len od snahy... myslíš si, že väčšou snahou, v sebe môžeš vytvoriť intenzívnejší cit lásky? hmm... každopádne, je to len môj subjektívny názor21rOBO21 napísal:ale dasa to,ak sa budu snažit predsa,ale ak si povedia ze to nie je bezne ako hovoris ty tak to tak dopadne
/edit no dobre nehádam sa, aj tak si stále myslím, že hádky sú záležitosťou času a osobností a len veľmi zriedkakedy snahou individuá...
no ani nie,ale ak sa budu ksebe spravat pekne,a nebudu sa hadat za blbosti,budu si davat pozor co hovoria tak ten vztah moze vydrzat dlchsie,ale podstatou je aby sa lubilymimkorn napísal:nie, naozaj si myslím, že to nezáleží len od snahy... myslíš si, že väčšou snahou, v sebe môžeš vytvoriť intenzívnejší cit lásky? hmm... každopádne, je to len môj subjektívny názor
-
triple
Guru wannabe
šak toto sa ti snaží vysvetliť.. ty sa môžeš potrhať aby bolo šetko ok.. ale ona nebude spolupracovať a všetko je v riti21rOBO21 napísal:no ani nie,ale ak sa budu ksebe spravat pekne,a nebudu sa hadat za blbosti,budu si davat pozor co hovoria tak ten vztah moze vydrzat dlchsie,ale podstatou je aby sa lubily
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
myslim, ze zeny si podvedome vyberaju vyssich muzov. ale kedze mam 187 cm, tak od toho zohynania ma vzdy akosi pobolieval chrbat
ale ked sa lezi, je to jedno, tam zavisi na inom a nieje to obvod bachora
uz ked sa bavite ze tie mlade vztahy nevydrzia, tak nevim, spoluziacka zo strednej sa minule leto vydala, mala 21 a to snim bola od 15. aj ked furt sa da zaradit spiatocka.
uz ked sa bavite ze tie mlade vztahy nevydrzia, tak nevim, spoluziacka zo strednej sa minule leto vydala, mala 21 a to snim bola od 15. aj ked furt sa da zaradit spiatocka.
-
forgottten
Medium Star
pravda pravda, ženy si podvedome vyberajú vyšších, ale to neznamená, že nepozerajú aj na iné faktory. Je to len jeden faktor z viacerých..zelovoc napísal:myslim, ze zeny si podvedome vyberaju vyssich muzov. ale kedze mam 187 cm, tak od toho zohynania ma vzdy akosi pobolieval chrbatale ked sa lezi, je to jedno, tam zavisi na inom a nieje to obvod bachora
No tak ani som nemyslel ze tolko ludi sa zapoji do tejto temi.Vsetkym Vam patri velka vdaka 
Len akosi z toho vsetkeho neviem vyjst
Najde sa tu niekto kto ma rovnaky problem ako ja ? Lebo vacsina pise ze by im to nevadilo ale pri tom meria viac ako ja cize nevie sa uplne vzit do mojej situacie. Mna by zaujimal nazor niekoho kto ma naozaj partnerku o nieco vyssiu . V ziadnom pripade nechcem aby ma tu niekto lutoval a nieco podobne . Jednoducho je to len moja zvedavost co na to iny ludia 
BTW: Ja ju mam rad a dufam ze aj ona mna bez ohladu na to co si o nas ludia myslia, ale pozitivne ohlasy ma urcite povzbudia
Len akosi z toho vsetkeho neviem vyjst
BTW: Ja ju mam rad a dufam ze aj ona mna bez ohladu na to co si o nas ludia myslia, ale pozitivne ohlasy ma urcite povzbudia
-
Začiatok Konca
Professional
mozno len ja stretavam "vysoke" baby (okolo 170, niektore aj par cisel viac)Domqua napísal:prečo hobitov? však 170-175cm výška je úplne vpohode...by som povedala že väčšina ľudí sa pohybuje v tomto rozpätí (teda holky)..
pre mňa sú nizki ľudia tí pod 160-165centi..
v dnesnej dobe sa na Slovensku citim nizky. inde je to inak...
Re: neviem ci babam zalezi na mojej vyske ?
ja mám 15 a 183
Díky za info. 
-
qwerty-xyz
vyska vadi, .... ked je o 10 centi vyssia v priapade opatkov, (10-15 centi) je uz ten rozdiel znacny.
osobne ja mam 195 cm ale ja preferujem extremne vysoke dievcata . . .
kebyze vidim vysoke dievca s nizkym chlapcom, tak by som sa asi v hlave smial, sorry, ....
kebyze vidim vysoke dievca s nizkym chlapcom, tak by som sa asi v hlave smial, sorry, ....